taalles Temse

Hulp voor taalles in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Temse

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Marc
Marc
Nieuwkerken-waas
5/5 (7 reviews)
Frans en Nederlands zijn mijn moeder- en vadertaal. Ik beheers beiden evengoed en kan deze talen graag aanleren en bijleren. Spelling en spraakkunst, begrijpend lezen, teksten analyseren, leren schrijven.
Taalles in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik ben bijna 30 jaar actief lesgevende in het lager onderwijs. Momenteel in het tweede leerjaar, maar ik heb ervaring in het derde en vierde leerjaar. En kennis van de andere leerjaren binnen het lager onderwijs.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Filip
Filip
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Ik leer je graag Nederlands of Engels naargelang ik beide vlot kan spreken en schrijven. .
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Ivo
Ivo
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal die ik ondertussen al 60 jaar gebruik. Ik hou ervan met kinderen te werken en ze te helpen om het Nederlands onder de knie te krijgen.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Dimitri
Dimitri
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hou ervan mijn talen met anderen te oefenen. Spreek vloeiend Engels en vlot Spaans en Frans. Half jaar in Granada op Erasmus geweest, en daarna een jaar gebackpacked in Zuid-Amerika (waar ik altijd Spaans en Engels sprak).
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Sarah
Sarah
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Als leerkracht heb ik de kennis om kinderen op een correct en speelse manier iets bij te leren. Ik heb deels als zorgleerkracht gewerkt, dus weet goed hoe ik met moeilijkheden bij kinderen moet omgaan.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan taalles

Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Lander
Lander
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben een student secundair onderwijs. Ik studeer Engels en Project Algemene Vakken. Door dit laatste kan ik voor alle algemene vakken bijles geven. Dit houd Nederlands, wiskunde, geschiedenis, aardrijkskunde en meer in. Ik heb al enige ervaring met bijles geven.
Taalles in Opwijk (1745) - Gina
Gina
Opwijk
Nieuw
Kan bijles geven voor 1ste graad Frans , Engels . Uiteraard is Nederlands mijn sterkste vak. Ook algemene studiebegeleiding kan een hulpvraag zijn. On line ondersteuning is ook mogelijk.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Hanna
Hanna
Nieuwkerken-waas
Nieuw
40 jaar ervaring les Nederlands en Engels aan de derde graad van het middelbaar. Computerkennis. Wil ook helpen bij eindwerken, thesissen of vertalingen.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Nele
Nele
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Hallo, ik help je graag verder om je Nederlands of Engels bij te spijkeren. Ik ben afgestudeerd in Latijn-moderne talen en lees graag in mijn vrije tijd. We bekijken samen wat mogelijk is om jouw doel te bereiken.
Taalles in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicole
Nicole Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik begeleid bedrijven in lessen voor Business Engels, Nederlands voor anderstaligen. Ik begeleid zelfstandigen voor het verwerven of verbeteren van hun talenkennis, voornamelijk Frans of Engels. Ik begeleid studenten van het Middelbaar onderwijs met achterstand of moeilijkheden bij taalvakken of studeren. Bij mijn studenten zijn er ook die bijvoorbeeld dyslexie hebben .
Taalles in Bornem (2880) - Femke
Femke
Bornem
Nieuw
Hoi, Ik ben Femke, een 23-jarige studente Kleuteronderwijs! Ik zit in mijn laatste jaar. Tijdens mijn stages kom ik veel in contact met anderstalige kinderen. Bijles Nederlands geven is geen probleem!
Taalles in Bornem (2880) - Liene
Liene
Bornem
Nieuw
Tijdens mijn secundair scoorde ik altijd enorm hoge scores voor zowel Engel als Nederlands. Dit waren ook mijn favoriete vakken. Ik heb als persoon best wel een goed taalgevoel en kan me ook goed verwoorden in deze twee talen.
Taalles in Temse (9140) - Sinan
Sinan
Temse
Nieuw
Ik zelf weet engels goed ik kijk dagelijks engels lezing videos zonder vertaling, en kan het ook spreken ik ben beschikbaar schoolvakanties, weekend en op avond bij schooldagen
Taalles in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Met mijn Master Meertalige Professionele Communicatie heb ik een rugzak aan theoretische en praktische kennis opgedaan om kinderen en jongeren te helpen in het ontwikkelen van hun talenkennis. Naast Nederlands spreek ik tevens ook dagelijks Engels.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Temse: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Temse, taalleraar Temse, op zoek naar een taalleraar Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen taalles in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden