kooklessen Temse

Hulp voor kooklessen in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Temse

Kooklessen in Puurs (2870) - Filip
Filip
Puurs
5/5 (15 reviews)
Ik ben al meer dan 30 jaar chef kok en heb ook zelf mijn eigen restaurant gehad. Je bent bij mij dus zeker aan het goede adres voor kooklessen. Ik ben een babbelaar en heel vlot in de omgang!
Kooklessen in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier gerechten koken die spontaan doen watertanden en naar meer doen snakken... Ik hou van verwennerijen en vanalle lekkers en kan je wegwijs maken in het koken van voorgerechten, hoofdgerechten en/of nagerechten. Je kan bij mij in de keuken terecht of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een kookles in te plannen.
Kooklessen in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik sta al sinds mijn 13e in de keuken el heb het van thuis uit ook altijd meegekregen van mijn moeder, Ik zou graag mensen inspireren om zelf meer te koken en hier passie voor opwekken
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hoi! Ik heb ondertussen een paar jaar ervaring in de horecasector en hierdoor bezit ik de kennis over de keuken. Ik verdiep me liefst in vleesgerechten, zuiderse gerechten en nagerechten!
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb verzorging gestudeerd op school waarbij ook koken zit. Ik kook namelijk ook heel graag en probeer graag nieuwe dingen uit ook. En met kindjes koken vind ik ook echt geweldig!
Kooklessen in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik volg een leerkrachtenopleiding op de hogeschool. Mijn keuze vakken zijn Voeding-Verzorging en PAV. Ik heb al geregeld stage gedaan waaronder ik ook kookles moet geven aan beginnelingen.
Kooklessen in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik ben 3de jaars studente leerkracht voeding-verzorging. Koken is mijn passie, hierdoor breng ik dit enthousiast over naar anderen. Hebt u les nodig? Dan bent u bij mij aan het goede adres.
Kooklessen in Stekene (9190) - Jet
Jet
Stekene
Nieuw
Hoi, ik ben Jet en studeerde af in het secundair aan hotelschool piva. Inmiddels is dit 15 jaar geleden en heb ik er niet mijn beroep van gemaakt maar ik doe dit nog steeds heel graag. Ook thuis maak ik graag lekkere maaltijden klaar.
Kooklessen in Beveren-waas (9120) - Nico
Nico
Beveren-waas
Nieuw
Dag, ik ben Nico, 53 jaar en 30 jaar ervaring in horeca. Graag wil ik beginnende horeca ondernemers coachen in de het opstarten en inrichten van hun keuken in regel van de HACCP . Efficiënt werken en Inlichten over het verloop van alle HACCP en FAVV regels, zodat je met een gerust hart je eerste voedselinspectie kan doorstaan. Geen onnodige lange theorie maar direct "to the point" in praktijk.
Kooklessen in Beveren-waas (9120) - Evy
Evy
Beveren-waas
Nieuw
Als student voedings- en dieetkunde heb ik een grote liefde ontwikkeld voor koken. Ik haal veel inspiratie van foodblogs en foodies. Ik wil mijn liefde graag doorgeven aan anderen, dus waarom niet met kooklessen? Indien interesse mag u altijd contact opnemen.
Kooklessen in Hoboken (2660) - Saske
Saske Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
Nieuw
Hebt u een dieet gekregen en zit u met uw handen in het haar? Ik kan u leren met beperkte middelen een gezonde en voedzame maaltijd klaar te maken waar u uw vingers bij aflikt. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een brede productkennis en leer ik u met weinig middelen het plezier in eten niet te verliezen.
Kooklessen in Sinaai-waas (9112) - Beyl
Beyl Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sinaai-waas
Nieuw
Heb in kleine groepen tot 8 personen kook workshops gegeven op locatie met een volledige uitgewerkte 6 gangen menu met aangepaste dranken. Dat kan gaan van simpele gerechten tot de verfijnde keuken
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Laura
Laura
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb 6 jaar ervaring in de horeca & een diploma hulpkok. Ik kook zeer graag & probeer ook graag nieuwe dingen uit. Ik hecht heel veel belang aan hygiëne. Ik haal veel voldoening uit dat ik lijn ervaring kan delen.
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Samson
Samson
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Heb je alles in huis of tog niet we makken iets heel lekker. Ik heb 5 jaar opleiding kok ge volgt dus ik kan wel iets lekkers toveren voor julie Ik heb het ook heel graag als ik in de keuken ben is het plezant
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Josephine
Josephine
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb 2 jaar hotelschool gedaan in hotelschool spermalie te brugge, Momenteel werk ik in de horeca en heb dus wel wat ervaring met basis kooklessen kan ik zeker helpen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Temse: geëvalueerd met 4.2 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Temse, kookles volwassenen Temse, kookles Temse, kookleraar Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden