kooklessen Temse

Hulp voor kooklessen in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Temse

Kooklessen in Puurs (2870) - Filip
Filip
Puurs
5/5 (15 reviews)
Ik ben al meer dan 30 jaar chef kok en heb ook zelf mijn eigen restaurant gehad. Je bent bij mij dus zeker aan het goede adres voor kooklessen. Ik ben een babbelaar en heel vlot in de omgang!
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (8 reviews)
Hoi! Ik heb ondertussen een paar jaar ervaring in de horecasector en hierdoor bezit ik de kennis over de keuken. Ik verdiep me liefst in vleesgerechten, zuiderse gerechten en nagerechten!
Kooklessen in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier gerechten koken die spontaan doen watertanden en naar meer doen snakken... Ik hou van verwennerijen en vanalle lekkers en kan je wegwijs maken in het koken van voorgerechten, hoofdgerechten en/of nagerechten. Je kan bij mij in de keuken terecht of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een kookles in te plannen.
Kooklessen in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik sta al sinds mijn 13e in de keuken el heb het van thuis uit ook altijd meegekregen van mijn moeder, Ik zou graag mensen inspireren om zelf meer te koken en hier passie voor opwekken
Kooklessen in Breendonk (2870) - Valerie
Valerie
Breendonk
5/5 (2 reviews)
Ik kook heek graag en mijn ouders hebben me al enkele kerennlaten koken en dit was telkens heel lekker. Ze hebben mij ook al enkele dingen bijgeleerd want zij hebbenbdit gestudeerd
Kooklessen in Belsele (9111) - Carl
Carl
Belsele
5/5 (1 reviews)
hoi, ik ben Carl, aangenaam. Ik ga je de mentaliteit aanleren van een chef. Na enkele kooklessen heb jij de skillset en het zelfvertrouwen om je vrienden en familie te verassen met een maaltijd of een meergangen menu. Je gaat culinaire geheimen ontdekken, samen met koken ga je ook leren dresseren. hierdoor krijg je oog voor detail. Koken is een reis en ik zal je begeleiden. Ik ben afgestudeerd aa
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb verzorging gestudeerd op school waarbij ook koken zit. Ik kook namelijk ook heel graag en probeer graag nieuwe dingen uit ook. En met kindjes koken vind ik ook echt geweldig!
Kooklessen in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik volg een leerkrachtenopleiding op de hogeschool. Mijn keuze vakken zijn Voeding-Verzorging en PAV. Ik heb al geregeld stage gedaan waaronder ik ook kookles moet geven aan beginnelingen.
Kooklessen in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik ben 3de jaars studente leerkracht voeding-verzorging. Koken is mijn passie, hierdoor breng ik dit enthousiast over naar anderen. Hebt u les nodig? Dan bent u bij mij aan het goede adres.
Kooklessen in Beveren-waas (9120) - Evy
Evy
Beveren-waas
Nieuw
Als student voedings- en dieetkunde heb ik een grote liefde ontwikkeld voor koken. Ik haal veel inspiratie van foodblogs en foodies. Ik wil mijn liefde graag doorgeven aan anderen, dus waarom niet met kooklessen? Indien interesse mag u altijd contact opnemen.
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Laura
Laura
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb 6 jaar ervaring in de horeca & een diploma hulpkok. Ik kook zeer graag & probeer ook graag nieuwe dingen uit. Ik hecht heel veel belang aan hygiëne. Ik haal veel voldoening uit dat ik lijn ervaring kan delen.
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Samson
Samson
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Heb je alles in huis of tog niet we makken iets heel lekker. Ik heb 5 jaar opleiding kok ge volgt dus ik kan wel iets lekkers toveren voor julie Ik heb het ook heel graag als ik in de keuken ben is het plezant
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Josephine
Josephine
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb 2 jaar hotelschool gedaan in hotelschool spermalie te brugge, Momenteel werk ik in de horeca en heb dus wel wat ervaring met basis kooklessen kan ik zeker helpen
Kooklessen in Bornem (2880) - Helena
Helena
Bornem
Nieuw
Omdat ik graag kook wil ik dit delen let andere. Juist mijn losse pols manier kan bevrijdend zijn voor sommigen. Ik wil laten zien dat het ook heel simpel kan zonder moeilijke recepten.
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Kjell
Kjell
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een vernieuwende en verfijnde stijl van koken dat zich vooral vertaald naar de presentatie op het bord. Ik heb reeds 7 jaar ervaring in de horeca als chef kok (sterren resto en voor namelijk catering) Ook heb ik mijn opleiding genoten in de prestigieuze hotelschool spermalie. Ik kan jouw stap per stap de opbouw naar een mooie presentatie op bord aan leren. Vraag zeker naar mijn foto's
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars in Temse

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Temse: geëvalueerd met 4.43 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Temse, kookles volwassenen Temse, kookles Temse, kookleraar Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan kooklessen in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden