kooklessen Sint-niklaas

Hulp voor kooklessen in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Sint-niklaas

Kooklessen in Belsele (9111) - Arno
Arno
Belsele
5/5 (4 reviews)
Ik ben zelf al 2 jaar chef kok, Ik sta al sinds mijn 13e in de keuken el heb het van thuis uit ook altijd meegekregen van mijn moeder, Ik zou graag mensen inspireren om zelf meer te koken en hier passie voor opwekken
Kooklessen in Daknam (9160) - Laila
Laila
Daknam
5/5 (2 reviews)
Zelf kook ik heel graag en experimenteer ik ook graag in de keuken. Als het gaat om gezond koken, koolhydraatarm, lactose vrij.. Maar toch nog lekker genieten, zonder schuld gevoel dan kunnen wij samen aan de slag.
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Rania
Rania
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hoi! Ik heb ondertussen een paar jaar ervaring in de horecasector en hierdoor bezit ik de kennis over de keuken. Ik verdiep me liefst in vleesgerechten, zuiderse gerechten en nagerechten!
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Yara
Yara
Nieuwkerken-waas
1.0/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb verzorging gestudeerd op school waarbij ook koken zit. Ik kook namelijk ook heel graag en probeer graag nieuwe dingen uit ook. En met kindjes koken vind ik ook echt geweldig!
Kooklessen in Stekene (9190) - Jet
Jet
Stekene
Nieuw
Hoi, ik ben Jet en studeerde af in het secundair aan hotelschool piva. Inmiddels is dit 15 jaar geleden en heb ik er niet mijn beroep van gemaakt maar ik doe dit nog steeds heel graag. Ook thuis maak ik graag lekkere maaltijden klaar.
Kooklessen in Beveren-waas (9120) - Evy
Evy
Beveren-waas
Nieuw
Als student voedings- en dieetkunde heb ik een grote liefde ontwikkeld voor koken. Ik haal veel inspiratie van foodblogs en foodies. Ik wil mijn liefde graag doorgeven aan anderen, dus waarom niet met kooklessen? Indien interesse mag u altijd contact opnemen.
Kooklessen in Lokeren (9160) - Steffi
Steffi
Lokeren
Nieuw
Ik werk zelf in de horeca. En koken is geen job voor mij maar dat is plezier. Ik word gelukkig als ik kan koken. Of dat nu voor klanten , voor familie , voor mijn gezin , voor vrienden ,.. is , ik amuzeer mij in het koken.
Kooklessen in Sinaai-waas (9112) - Beyl
Beyl Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sinaai-waas
Nieuw
Heb in kleine groepen tot 8 personen kook workshops gegeven op locatie met een volledige uitgewerkte 6 gangen menu met aangepaste dranken. Dat kan gaan van simpele gerechten tot de verfijnde keuken
Kooklessen in Lokeren (9160) - Johanna
Johanna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lokeren
Nieuw
Als 18 jarige behaalde ik mijn diploma in de horeca en 20 jaar later besloot ik om gezond te koken en behaalde mijn diploma als orthomoleculaire voedingsconsulente en kruidenleer! orthomoleculair staat voor zo minimaal mogelijk bewerkte voeding volgens de orthomoleculaire voedingsdriehoek. ik hou er van om eenvoudig, lekker en snel een maaltijd te kunnen bereiden en deze kennis door te geven!
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Laura
Laura
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb 6 jaar ervaring in de horeca & een diploma hulpkok. Ik kook zeer graag & probeer ook graag nieuwe dingen uit. Ik hecht heel veel belang aan hygiëne. Ik haal veel voldoening uit dat ik lijn ervaring kan delen.
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Samson
Samson
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Heb je alles in huis of tog niet we makken iets heel lekker. Ik heb 5 jaar opleiding kok ge volgt dus ik kan wel iets lekkers toveren voor julie Ik heb het ook heel graag als ik in de keuken ben is het plezant
Kooklessen in Lokeren (9160) - Steffi
Steffi
Lokeren
Nieuw
Zelf heb ik al altijd gewerkt in de horeca in de kueken en volg ik nu ook nog avondschool voor koken. Ik kan u de volgende diensten aanbieden. Samen leren koken. Koken voor uw gezin. Koken voor uw gezin en gezelschap... Hapjes maken voor een feestje of bijeenkomst.
Kooklessen in Sinaai-waas (9112) - Charlotte
Charlotte
Sinaai-waas
Nieuw
Ik kook zelf heel graag en ben thuis in verschillende soorten keukens (zowel Belgische, als zuiderse en wereldkeuken) volg reeds gedurende 2 jaar kookles. Ik heb ook ervaring met lesgeven.
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Josephine
Josephine
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb 2 jaar hotelschool gedaan in hotelschool spermalie te brugge, Momenteel werk ik in de horeca en heb dus wel wat ervaring met basis kooklessen kan ik zeker helpen
Kooklessen in Nieuwkerken-waas (9100) - Kjell
Kjell
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een vernieuwende en verfijnde stijl van koken dat zich vooral vertaald naar de presentatie op het bord. Ik heb reeds 7 jaar ervaring in de horeca als chef kok (sterren resto en voor namelijk catering) Ook heb ik mijn opleiding genoten in de prestigieuze hotelschool spermalie. Ik kan jouw stap per stap de opbouw naar een mooie presentatie op bord aan leren. Vraag zeker naar mijn foto's
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Sint-niklaas, kookles volwassenen Sint-niklaas, kookles Sint-niklaas, kookleraar Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden