personal trainer Sint-niklaas

Ontdek talentvolle personal trainers in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Sint-niklaas

Personal trainer in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Wil jij leren klimmen? Bij mij zit je aan het juiste adres! Ik heb reeds 15 jaar ervaring binnen en buiten én 5 jaar ervaring in klimlessen. In mijn individuele lessen leer je op een veilige manier klimmen. Na 2 lessen is het mogelijk om je KVB 1 af te leggen. Indien je slaagt kan je met het pasje binnen in alle klimzalen in belgië!
Personal trainer in Zele (9240) - Julie
Julie
Zele
Nieuw
Ik doe al meer dan 10 jaar aan atletiek en zal dit nog lang blijven doen. Ik ben gepassioneerd door lange wandelingen in bergen en ook met de fiets doe ik dit graag. Gebrek aan motivatie is er dus zeker niet!
Personal trainer in Temse (9140) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik fiets en loop veel, en ik ben BLOSO Fitnesstrainer A (ik mag met topsporters werken), NASM (National Academy of Sport Medicine) Certified, Precision Nutrition Level 1 Coach, MetaFit Coach,... Nu zeggen al die titels en afkortingen je waarschijnlijk weinig, maar als je op zoek bent naar iemand die je in de vorm van je leven krijgt ben ik degene die je moet contacteren/inhuren!
Personal trainer in Waasmunster (9250) - Jean-marie
Jean-marie
Waasmunster
Nieuw
Personal trainer in Daknam (9160) - Verleysen
Verleysen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
Nieuw
Personal trainer in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
Nieuw
Met krijgskunsten krijg je perfect je lichaam en geest in conditie en in balans. Fysiek: Krachtige snelle flexibele lichaamscoördinatie. Mentaal: discipline, weerbaarheid, zelfvertrouwen, zelfbeheersing, agressie kanaliseren, meditatie, zelfontplooiing, energiebeheersing, stress controle, gezondheid: preventief tegen vallen, houdingscorrectie, zelfverdediging, afslanken, revalidatie.
Personal trainer in Stekene (9190) - Bart
Bart
Stekene
Nieuw
Als leerkracht lichamelijke opvoeding ben ik gediplomeerd om je op een gezonde en vooral haalbare manier een actievere levensstijl aan te leren nemen. Mensen motiveren en hen overtuigen om met vele kleine veranderingen grote stappen te zetten is mijn overtuiging. Ook start to run of zelfs begeleiding van hogere sportdoelen (marathon) zijn absoluut mogelijk. Basiskennis sportvoeding bezit ik ook.
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Sigrid
Sigrid
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een Trainer B diploma in basketbal en geef momenteel al prive lessen in basketbal. Zowel op persoonlijk vlak als in club verband kan ik heel wat bijbrengen.
Personal trainer in Stekene (9190) - Michael
Michael
Stekene
Nieuw
Aangezien ik doorheen het jaar LO geef aan jonge kinderen weet ik perfect wat sport en beweging inhoudt en dit voor gelijk welke doelgroep. Ik ben een enthousiast iemand die mensen graag naar hun volgend doel brengt.
Personal trainer in Lokeren (9160) - Johanna
Johanna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lokeren
Nieuw
in 2010 mijn diploma intitiator gymnastiek behaald en 2/week les gegeven . in 2016 tot 2019 fitnessbegeleider geweest! BBB en auqafitness in Sportoase De Lijster en van 2018 tot heden 4/week lessen in aquafitness in Beveren, Londerzeel, Lochristi en Puyenbroeck. mijn klanten zeggen van mij dat ik nogal enthousiast ben en ik vind ook dat er steeds moet kunnen gelachen worden! :)
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Cedric
Cedric
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Na het ontdekken van Calisthenisch( krachtraining op lichaams gewicht) heb ik deze passie helemaal in het hart genomen. Graag help ik u om heer en meester te worden over uw lichaam. Met tevens 14 jaar tumbling achter de rug te hebben help ik u graag met uw balans en coordinatie.
Personal trainer in Temse (9140) - Laurens
Laurens
Temse
Nieuw
Ik heb een gedreven sporter in gelijk welke sport. Heb verschillendes sporten competitief gespeeld (thai boks, waterskie, voetbal, tennis, padel). Verder bezit in mijn netwerk enkele complementaire servicesen van kine's tot diëtste.
Personal trainer in Montegnée (4420) - Steven
Steven
Montegnée
Nieuw
Sedert mijn 8 jaar ben ik intensief bezig met sport. Dit is geresulteerd in het feit dat ik mijzelf een zwarte band in het judo mag noemen. Naast de vele harde trainingen van de judo, ben ik ook enorm vaak te vinden in de sportschool ( gym). Ik kan dus zeker zeggen dat ik weet waar ik mee bezig ben. Ook heb ik een bachelor in het Medical Management en kan ik dus uitstekend met iedereen omgaan.
Personal trainer in Hamme (9220) - Nico
Nico
Hamme
Nieuw
Ik ben een basketbalcoach en ben actief in de fitness bezig. Ik kan je bijstaan om vanuit mijn eigen ervaring de algemene conditie maar ook kracht en massa helpen verbeteren/vergroten.
Personal trainer in Moerbeke-waas (9180) - Steve
Steve
Moerbeke-waas
Nieuw
Ik geef al jaren les en dit aan zowel kinderen als volwassenen. Individueel of in groep. Mijn specialisatie is vechtsport en figuurtraining maar ik geef ook veel andere sporten en activiteiten zoals teambuilding, leuke spellen voor kinderen,... Plezier en succes gegarandeerd!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 1 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Sint-niklaas, personal training Sint-niklaas, bodybuilding coach Sint-niklaas, fitness coach Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden