personal trainer Sint-niklaas

Ontdek talentvolle personal trainers in Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Sint-niklaas

Personal trainer in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (2 reviews)
D.m.v. Chinese krijgskunsten werk ik enerzijds vooral op je stabiliteit, innercore, flexibiliteit, balans en complexere lichaamscoördinatie en anderzijds komen kracht, uithouding, snelheid, reflexen alsook mindset en spirit. Deze multimovediscipline zorgt voor een harmonieuze lichamelijke & mentale ontwikkeling en vermindert het aantal (overbelastings)blessures alsook minder mentale stress.
Personal trainer in Temse (9140) - Simon
Simon
Temse
5/5 (1 reviews)
Wil jij leren klimmen? Bij mij zit je aan het juiste adres! Ik heb reeds 15 jaar ervaring binnen en buiten én 5 jaar ervaring in klimlessen. In mijn individuele lessen leer je op een veilige manier klimmen. Na 2 lessen is het mogelijk om je KVB 1 af te leggen. Indien je slaagt kan je met het pasje binnen in alle klimzalen in belgië!
Personal trainer in Waasmunster (9250) - Veerle
Veerle
Waasmunster
3.0/5 (1 reviews)
Ik ben initiator zwemmen en heb veel ervaring met zwemlessen aan kinderen van 4 tot 12 jaar . Vertrekkend vanuit voorbereidend zwemmen gaan we stapsgewijs naar veilig zwemmen om vervolgens toe te werken naar een mooie schoolslag, crawl en rugslag . Ook volwassenen welkom
Personal trainer in Zele (9240) - Julie
Julie
Zele
Nieuw
Ik doe al meer dan 10 jaar aan atletiek en zal dit nog lang blijven doen. Ik ben gepassioneerd door lange wandelingen in bergen en ook met de fiets doe ik dit graag. Gebrek aan motivatie is er dus zeker niet!
Personal trainer in Temse (9140) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Ik fiets en loop veel, en ik ben BLOSO Fitnesstrainer A (ik mag met topsporters werken), NASM (National Academy of Sport Medicine) Certified, Precision Nutrition Level 1 Coach, MetaFit Coach,... Nu zeggen al die titels en afkortingen je waarschijnlijk weinig, maar als je op zoek bent naar iemand die je in de vorm van je leven krijgt ben ik degene die je moet contacteren/inhuren!
Personal trainer in Waasmunster (9250) - Jean-marie
Jean-marie
Waasmunster
Nieuw
Personal trainer in Daknam (9160) - Verleysen
Verleysen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
Nieuw
Personal trainer in Stekene (9190) - Bart
Bart
Stekene
Nieuw
Als leerkracht lichamelijke opvoeding ben ik gediplomeerd om je op een gezonde en vooral haalbare manier een actievere levensstijl aan te leren nemen. Mensen motiveren en hen overtuigen om met vele kleine veranderingen grote stappen te zetten is mijn overtuiging. Ook start to run of zelfs begeleiding van hogere sportdoelen (marathon) zijn absoluut mogelijk. Basiskennis sportvoeding bezit ik ook.
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Sigrid
Sigrid
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb een Trainer B diploma in basketbal en geef momenteel al prive lessen in basketbal. Zowel op persoonlijk vlak als in club verband kan ik heel wat bijbrengen.
Personal trainer in Stekene (9190) - Michael
Michael
Stekene
Nieuw
Aangezien ik doorheen het jaar LO geef aan jonge kinderen weet ik perfect wat sport en beweging inhoudt en dit voor gelijk welke doelgroep. Ik ben een enthousiast iemand die mensen graag naar hun volgend doel brengt.
Personal trainer in Lokeren (9160) - Johanna
Johanna Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lokeren
Nieuw
in 2010 mijn diploma intitiator gymnastiek behaald en 2/week les gegeven . in 2016 tot 2019 fitnessbegeleider geweest! BBB en auqafitness in Sportoase De Lijster en van 2018 tot heden 4/week lessen in aquafitness in Beveren, Londerzeel, Lochristi en Puyenbroeck. mijn klanten zeggen van mij dat ik nogal enthousiast ben en ik vind ook dat er steeds moet kunnen gelachen worden! :)
Personal trainer in Nieuwkerken-waas (9100) - Cedric
Cedric
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Na het ontdekken van Calisthenisch( krachtraining op lichaams gewicht) heb ik deze passie helemaal in het hart genomen. Graag help ik u om heer en meester te worden over uw lichaam. Met tevens 14 jaar tumbling achter de rug te hebben help ik u graag met uw balans en coordinatie.
Personal trainer in Temse (9140) - Laurens
Laurens
Temse
Nieuw
Ik heb een gedreven sporter in gelijk welke sport. Heb verschillendes sporten competitief gespeeld (thai boks, waterskie, voetbal, tennis, padel). Verder bezit in mijn netwerk enkele complementaire servicesen van kine's tot diëtste.
Personal trainer in Montegnée (4420) - Steven
Steven
Montegnée
Nieuw
Sedert mijn 8 jaar ben ik intensief bezig met sport. Dit is geresulteerd in het feit dat ik mijzelf een zwarte band in het judo mag noemen. Naast de vele harde trainingen van de judo, ben ik ook enorm vaak te vinden in de sportschool ( gym). Ik kan dus zeker zeggen dat ik weet waar ik mee bezig ben. Ook heb ik een bachelor in het Medical Management en kan ik dus uitstekend met iedereen omgaan.
Personal trainer in Hamme (9220) - Nico
Nico
Hamme
Nieuw
Ik ben een basketbalcoach en ben actief in de fitness bezig. Ik kan je bijstaan om vanuit mijn eigen ervaring de algemene conditie maar ook kracht en massa helpen verbeteren/vergroten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Sint-niklaas: geëvalueerd met 4.33 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Sint-niklaas, personal training Sint-niklaas, bodybuilding coach Sint-niklaas, fitness coach Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Sint-niklaas via Ring Twice


Personal training Sint-niklaas kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Sint-niklaas beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf bijschaven in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Sint-niklaas? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Sint-niklaas


Voor personal training in Sint-niklaas, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een breed netwerk met persoonlijke trainers in Sint-niklaas. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je objectieven, maar wat doet een personal trainer Sint-niklaas juist?

Een persoonlijke trainer Sint-niklaas is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Sint-niklaas, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Sint-niklaas is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange geoefendheid in het geven van personal training Sint-niklaas, die de coach van harte met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar domein en voor extra motivatie zorgt om jouw objectieven te behalen.

Een personal trainer Sint-niklaas stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Sint-niklaas of je je nu wil focussen op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Sint-niklaas


Wat een personal trainer Sint-niklaas kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Sint-niklaas bijvoorbeeld een specifieke sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Sint-niklaas zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Sint-niklaas heeft, zal het tarief naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Sint-niklaas te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Sint-niklaas bijkomstige uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor gerei, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Sint-niklaas


De kosten van een personal trainer Sint-niklaas hangen af van jouw wensen en de bijkomstige uitgaven. Zo rekent de personal trainer Sint-niklaas een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Sint-niklaas maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Sint-niklaas kunnen bijkomende onkosten, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Sint-niklaas die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Sint-niklaas ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Sint-niklaas

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Vechtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Sint-niklaas


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Sint-niklaas beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Sint-niklaas en kun je uitgebreid bespreken in een kennismakingsgesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Sint-niklaas door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdenken. Voor personal training Sint-niklaas op maat, kun je dus je doelen en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Sint-niklaas wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Sint-niklaas


Ook voor een fitness trainer Sint-niklaas kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een passende fitness trainer Sint-niklaas in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Sint-niklaas, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren aanmaken of is je doel om je vetpercentage te reduceren? Je fitness trainer Sint-niklaas houdt rekening met je doelstellingen en noden.

Je fitness trainer Sint-niklaas heeft gerei beschikbaar, waarmee je de vooruitgang van je personal training Sint-niklaas kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training leerzaam is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassingen maken.

Personal trainer aan huis in Sint-niklaasJe personal training Sint-niklaas vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Sint-niklaas in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Sint-niklaas in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach vermoedelijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Sint-niklaas.

Wanneer je een sport coach Sint-niklaas of fitness trainer Sint-niklaas inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Sint-niklaas in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Sint-niklaas via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Sint-niklaas of personal training Sint-niklaas in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Sint-niklaas op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun knowhow aan, waaronder personal training Sint-niklaas. Plaats je oproep voor een personal trainer Sint-niklaas op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je objectieven te halen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden