personal trainer Mortsel

Ontdek talentvolle personal trainers in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Mortsel

Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Personal trainer in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Samen sporten is erg plezant dus ik ben eigenlijk een sport partner om samen te joggen of fitnessen ga je dat leuk vinden.Ondertussen gaan we samen werken op alle figuren en jouw zwaakte te verterken en ook altijd ervan genieten. Want boven alles moet je plezier en genoot hebben tijdens sport, uitraard moet gewerkt worden. Bel mij
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Personal trainer in Berchem (2600) - Ivanildo
Ivanildo
Berchem
Nieuw
Als Personal Trainer kom ik wekelijks bij u thuis voor een training op maat. De trainingen worden opgemaakt om u lichaam weer te doen bewegen zoals u al een lange tijd niet meer hebt ervaren. Met effectieve lichaamsgewichtsoefeningen help ik u om uw doel te bereiken. Lopen, springen, duwen, trekken, en tillen zijn een paar van de functionele bewegingen. Het verbeteren van de functionele bewegingen om beter te kunnen functioneren in het dagelijkse leven!
Personal trainer in Borsbeek (2150) - Vicky
Vicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borsbeek
Nieuw
Reeds enkele jaren werkzaam als personal trainer. EREPS level 4. Revalidatie training, NASM, correctiestrategie, afvallen of spiermassa en kracht, Voedingscoaching, ...
Personal trainer in Mortsel (2640) - Yannick
Yannick
Mortsel
Nieuw
Al vele jaren golf speler en ook een diploma initiator op zak. Ik ga de volgende stap aangaan om officieel lesgever te worden. Deze optie kan me hierbij helpen om beter les te geven
Personal trainer in Edegem (2650) - Milan
Milan
Edegem
Nieuw
Ik houd van sport, en ben ervan overtuigd dat iedereen van sport kan houden. Maar het is een proces waarbij alles draait rond mindset. Ik ben van een niet-loper naar een marathonloper gegaan. Van een lange, smalle anti-fitnesser naar een 10 kg zwaardere gymliefhebber. Ik help u graag mee genieten van sport waardoor, ongeacht uw doelen, de resultaten zullen volgen. Let's do this together!
Personal trainer in Boechout (2530) - Rein
Rein
Boechout
Nieuw
Jarenlange diepgaande TaiChi, ChiQong en meditatietraining hebben me enorm veel bijgeleerd over de balans tussen ontspanning en focus, introspectie en het dagelijkse praktische leven. Ik hou ervan om mensen te kunnen bijstaan om op een praktische en eenvoudige manier hun fysiek, mentaal en emotioneel welzijn te ondersteunen.
Personal trainer in Berchem (2600) - Sofie
Sofie
Berchem
Nieuw
Ik speel op professioneel niveau waterpolo. Ik geef al 7 jaar zwemles en ben als ergotherapeut opgeleid in het opmaken van een sportplan. Hierbij kan ik se nodige gradaties en variaties voorzien.
Personal trainer in Mortsel (2640) - Lina
Lina
Mortsel
Nieuw
Heb 15j dans carrière achter de rug en 4j zelf dansles gegeven dansen is 15j lang mijn leven geweest nog steeds voelt voor mij een dag niet gedanst als een dag niet geleefd
Personal trainer in Edegem (2650) - Zabiullah
Zabiullah
Edegem
Nieuw
Ik heb heel veel ervaring in sport les geven omdat ik al meer dan 3jaar boks, kick boks en karate oefen. Daarnaast heb ik 3kaar karate les gegeven. Ik ben iemand die verschillende tactieken heeft om mensen te helpen. Met Vriendelijke Groeten
Personal trainer in Vremde (2531) - Glynn
Glynn
Vremde
Nieuw
Ik ben 25 jaar en heb altijd veel gesport. 5 jaar geleden ontdekte ik Pilates, een complete lichaamstraining, waarbij je je core gaat verstevigen, leniger wordt en rugklachten kan vermijden of verhelpen. 2 jaar geleden ben ik begonnen met hier les in te geven en heb ik mezelf ook bijgeschoold in post-natale pilates, om vrouwen na hun zwangerschap te helpen. Volg online Pilates les volgen bij mij!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Mortsel: geëvalueerd met 4.69 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Mortsel, personal training Mortsel, bodybuilding coach Mortsel, fitness coach Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Mortsel via Ring Twice


Personal training Mortsel kan je helpen met het halen van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Mortsel beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf bijschaven in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Mortsel? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Mortsel


Voor personal training in Mortsel, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een breed netwerk met persoonlijke trainers in Mortsel. Zo vind je dus de juiste trainer voor het bereiken van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Mortsel precies?

Een persoonlijke trainer Mortsel is expert in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Mortsel, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Mortsel is gespecialiseerd in zijn of haar discipline en heeft jarenlange ervaring in het geven van personal training Mortsel, die de coach met plezier met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw doelen te behalen.

Een personal trainer Mortsel stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de coach rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Mortsel of je je nu wil focussen op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Mortsel


Wat een personal trainer Mortsel kost, hangt erg af van de trainingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Mortsel bijvoorbeeld een gespecialiseerde sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Mortsel zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Mortsel heeft, zal het tarief naar boven brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Mortsel te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Mortsel bijkomende uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld uitgaven voor materiaal, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Mortsel


De kosten van een personal trainer Mortsel hangen af van jouw verlangen en de bijkomstige onkosten. Zo rekent de personal trainer Mortsel een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Mortsel maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun vergoeding.

Voor een sport coach Mortsel kunnen extra onkosten, de uitgaven voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Mortsel die bij jou thuis komt, zal ook reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Mortsel ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Mortsel

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Vechtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Mortsel


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Mortsel beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Mortsel en kun je uitgebreid bespreken in een intakegesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Mortsel door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdokteren. Voor personal training Mortsel op maat, kun je dus je objectieven en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Mortsel wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Mortsel


Ook voor een fitness trainer Mortsel kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een juiste fitness trainer Mortsel in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Mortsel, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren aanmaken of is je doel om je vetpercentage te reduceren? Je fitness trainer Mortsel houdt rekening met je objectieven en wensen.

Je fitness trainer Mortsel heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de voortzetting van je personal training Mortsel kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training goed is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassingen maken.

Personal trainer aan huis in MortselJe personal training Mortsel vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Mortsel in het bijschaven van jouw voeding? Dan kan je coach bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Mortsel in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach waarschijnlijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Mortsel.

Wanneer je een sport coach Mortsel of fitness trainer Mortsel inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie noodzakelijk. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Mortsel in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Mortsel via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Mortsel of personal training Mortsel in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Mortsel op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun knowhow aan, waaronder personal training Mortsel. Plaats je oproep voor een personal trainer Mortsel op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je objectieven te halen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden