privé les Berendrecht

Ontdek talentvolle privé leraars in Berendrecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Berendrecht

Priveles in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.74/5 (19 reviews)
2x2 jaar in Duitsland gewoond en gewerkt voor 2 internationale (Duits- en Engelstalig) bedrijven. Specifieke ervaring en kennis van (auto-)technische handleidingen, contracten en algemene administratie (facturatie).
Priveles in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een ervaren leerkracht (Master Handelswetenschappen) en help graag jongeren verder die problemen hebben met boekhouden of toegepaste economie. We bekijken samen waar je moeite mee hebt en oefenen vervolgens de leerstof verder in. Dit alles op jouw tempo. Heb je in het algemeen, ook voor andere vakken, moeilijk met het maken van je huiswerk of het instuderen van de leerstof dan kan ik je hierbij helpen (ook voor lager onderwijs).
Priveles in Doel (9130) - Amina
Amina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Doel
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben een zangeres van hoofdberoep en ik geef nu ook les. Ik heb al +10 jaar ervaring in de muziekwereld en ik zou graag alles wat ik heb geleerd delen met andere mensen. Ik focus me vooral op het intuïtief leren zingen en schrijven. Hopelijk tot snel!
Priveles in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Met een Master of Science in de ingenieurswetenschappen, sta ik graag jonge leerlingen bij als zij moeilijkheden ervaren met wiskunde of fysica. Stuur me gerust een berichtje voor meer informatie!
Priveles in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik ben vertaler (taalkundige) van opleiding en ik heb een Master in vertalen. Ik heb overal een beetje gewoond en heb een echte passie voor taal en een beetje een talenknobbel. Ik spreek namelijk vijf talen, waarvan drie op moedertaalniveau.
Priveles in Kapellen (2950) - Joelle
Joelle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring als yoga teacher tot corona kwam. Nu wil ik graag terug lesgeven. Ik heb ondertussen verder gestudeerd tot physical trainer. Bij mij ben je aan het juiste adres voor de combinatie van ontspanning en inspanning samen met mentale begeleiding onder de vorm van coaching en/of meditatie
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Kapellen (2950) - Ellen
Ellen
Kapellen
Nieuw
Een wervende tekst nodig voor je website, brochure of een folder? Of een pakkende testimonial,  copy voor je verkoopsmail of een sterk persbericht? Jij weet wat je wil vertellen, ik vertaal jouw verhaal naar een krachtige boodschap!
Priveles in Kapellen (2950) - Julie
Julie
Kapellen
Nieuw
Ik heb al veel ervaring met bijles geven. Alles zit fris in het geheugen en ik wil er voor zorgen dat we samen uw kind zijn punten verbeteren. Ik geef bijles tot en met het vierde middelbaar.
Priveles in Stabroek (2940) - Samantha
Samantha
Stabroek
Nieuw
Ik ben een licentiaat Engels die in haar vrije tijd graag een centje wil bijverdienen met het vertalen, verbeteren of schrijven van teksten. Ik heb geen voorkeur voor bepaald teksttypes of genres. Ook voor de tekstopmaak van essays of papers kan je bij terecht.
Priveles in Ekeren (2180) - Jacques
Jacques
Ekeren
Nieuw
Ik heb zelf jarenlang gesport (voetbal-tennis-fitness) en hoor vaak dat in verschillende clubs assistenten nodig zijn. Dit lijkt me wel aangenaam om te kunnen doen als bijverdienste.
Priveles in Beveren-waas (9120) - Femke
Femke
Beveren-waas
Nieuw
Ik heb de opleiding gezondheid en welzijnswetenschappen afgerond, ik heb hier een zeer uitgebreid aanbod wiskunde en wetenschappen gekregen en er steeds met glans op geslaagd geweest. Vandaar dat ik jullie zeker kan helpen met jullie vragen.
Priveles in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Kapellen
Nieuw
Ik heb een excellente beheersing van de Nederlandse taal, zowel qua grammatica als qua woordenschat. Mijn sterkte ligt vooral in het schrijven van opstellen en verhandelingen, waarmee ik mijn dochter in het verleden geregeld mee heb geholpen en wat haar steeds uitstekende scores heeft opgeleverd. Als huisman heb ik ook de nodige tijd om mij hiervoor vrij te maken.
Priveles in Kapellen (2950) - Sara
Sara
Kapellen
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal . Ik heb altijd op school ook goede punten gehaald voor nederlandse vakken. Verder sta ik open om u te helpen met huiswerk.
Priveles in Hoevenen (2940) - Elke
Elke
Hoevenen
Nieuw
Ik geef al bijna 10 jaar les in het eerste leerjaar. Ik ben dus dagdagelijks bezig met kinderen leren lezen, rekenen en schrijven. Ik volgde ook al vele bijscholingen rond rekenvaardigheden en rekenstoornissen. Ook rond lezen school ik me constant bij.
Priveles in Stabroek (2940) - Agnes
Agnes Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
Nieuw
Wiskunde is een passie . Al van in de lagere school. Ik heb momenteel zelf een zoontje in de lagere school en doe niets liever dan samen de lessen overlopen en uitleg geven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Berendrecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Berendrecht: geëvalueerd met 4.79 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Berendrecht, privé leerkracht Berendrecht, prive lessen Berendrecht, bijles aan huis Berendrecht, privé onderwijs Berendrecht,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden