privé les Kalmthout

Ontdek talentvolle privé leraars in Kalmthout

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Kalmthout

Priveles in Kalmthout (2920) - Isaac
Isaac
Kalmthout
4.88/5 (25 reviews)
Ik ben Isaac en ik doctoreer aan de vakgroep Fotonica van de Universiteit Gent. Ik heb burgerlijk ingenieur: Fysica gedaan als opleiding en geef al 8 jaar met veel plezier bijles aan zowel middelbaarscholieren als studenten in de vakken : Wiskunde, Statistiek, Fysica, Chemie en informatica.
Priveles in Stabroek (2940) - Steven
Steven
Stabroek
4.74/5 (19 reviews)
2x2 jaar in Duitsland gewoond en gewerkt voor 2 internationale (Duits- en Engelstalig) bedrijven. Specifieke ervaring en kennis van (auto-)technische handleidingen, contracten en algemene administratie (facturatie).
Priveles in Kalmthout (2920) - Emelie
Emelie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
4.72/5 (18 reviews)
Ik ben een afgestudeerde bio-ingenieur. Die graag studenten helpt door bijles te geven in: wiskunde, chemie, fysica, toelatingsexamens, ijkingstoetsen en algemene huiswerkbegeleiding. Bijles geven doe ik al 4 jaar voor basisschool tot unief studenten.
Priveles in Wuustwezel (2990) - Lea
Lea
Wuustwezel
4.8/5 (5 reviews)
Ik volgde een aantal jaren Franse les tijdens mijn pensioen en ook de Nederlandse taal ben ik machtig om hulp te bieden in de eerste graad middelbaar onderwijs en in het lager onderwijs.
Priveles in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Beste, Ik ben Margot, en via listminut hoop ik wat bij te verdienen. Ik heb ontzettend veel interesses, ben behulpzaam ingesteld en kom afspraken stipt na. Kan ik u ergens mee helpen? Dan hoor ik het graag!
Priveles in Brasschaat (2930) - Evelyn
Evelyn
Brasschaat
3.5/5 (2 reviews)
Tweetalig opgevoed Frans/Nederlands. Spreek en schrijf vloeiend. Begeleidt momenteel leerlingen uit zowel het basisonderwijs als uit het middelbaar. Leerlingen krijgen oefenbundels, schema’s en oefenlinks waar leerlingen mee aan de slag kunnen thuis op dagen er geen bijles is.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Wuustwezel (2990) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal, terwijl ik een bachelor en master in het Spaans heb gevolgd. Naast een uitgebreide kennis te hebben van deze talen, betekent het ook dat ik weet wat er van mij als vertaler verwacht wordt.
Priveles in Kalmthout (2920) - Erik
Erik
Kalmthout
5/5 (2 reviews)
door mijn ervaring als sportcoach ga ik wekelijks zwemmen of fitnessen zoals men zegt een gezonde geest in een gezond lichaam
Priveles in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Master politieke en sociale wetenschappen. Bachelor Economische wetenschappen. Aangezien ik zelf veel talen spreek vind ik het makkelijk om dit ook uit te leggen aan kinderen, dus hoe ze best een taal moeten studeren.
Priveles in Kalmthout (2920) - Wendy
Wendy
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Als 43-jarige leerkracht in het secundair onderwijs heb ik ondertussen toch al wat jaren ervaring met jongeren en kinderen. Voor bijles Nederlands of Engels (bij voorkeur eerste graad) ben je bij mij aan het juiste adres. Daarnaast kan ik ook zeker helpen bij het leren studeren, plannen en organiseren in het algemeen.
Priveles in Kalmthout (2920) - An
An
Kalmthout
Nieuw
Als beëdigd vertaler heb ik heel wat ervaring in vertalen van officiële documenten (diploma's, statuten, reglementen, notulen, uittreksels uit het bevolkingsregister..) Ook voor niet-juridische vertalingen, zoals websites, brochures,.. kunt u bij mij terecht. Graag bekijk ik samen met u hoe ik best van dienst kan zijn met vertalingen. Specialisatie: juridische vertalingen en financieel jargon.
Priveles in Kalmthout (2920) - Lennert
Lennert
Kalmthout
Nieuw
Door mijn studies heb ik wel wat ervaring in verband met verschillende vakken. Ik kan deze ervaring proberen te delen door andere mensen te helpen met problemen die zij ervaren bij sommige vakken. Het lijkt me een fijne manier om uw kennis over te brengen.
Priveles in Kalmthout (2920) - Gert
Gert
Kalmthout
Nieuw
Ik ben handelsingenieur van opleiding en werk al 15 jaar in het onderwijs. Ik geef bijles economie, statistiek, wetenschappen en eventueel wiskunde aan leerlingen basisonderwijs en secundair onderwijs.
Priveles in Essen (2910) - Jan
Jan
Essen
Nieuw
Al mijn hele professionele leven ben ik met de Nederlandse taal bezig. Ik werkte zo'n vijf jaar als journalist, nadien als copywriter en verzorg momenteel de communicatie en promotie in een cultuurcentrum. Je hebt veel te vertellen, maar je weet niet hoe of je bent niet tevreden over een tekst die je al schreef? We bekijken samen hoe het beter kan en ik geef je concrete tips mee.
Priveles in Kapellen (2950) - Julie
Julie
Kapellen
Nieuw
Ik heb al veel ervaring met bijles geven. Alles zit fris in het geheugen en ik wil er voor zorgen dat we samen uw kind zijn punten verbeteren. Ik geef bijles tot en met het vierde middelbaar.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Kalmthout

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Kalmthout: geëvalueerd met 4.69 door 79 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Kalmthout, privé leerkracht Kalmthout, prive lessen Kalmthout, bijles aan huis Kalmthout, privé onderwijs Kalmthout,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden