privé les Essen

Ontdek talentvolle privé leraars in Essen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Essen

Priveles in Kalmthout (2920) - Isaac
Isaac
Kalmthout
4.88/5 (25 reviews)
Ik ben Isaac en ik doctoreer aan de vakgroep Fotonica van de Universiteit Gent. Ik heb burgerlijk ingenieur: Fysica gedaan als opleiding en geef al 8 jaar met veel plezier bijles aan zowel middelbaarscholieren als studenten in de vakken : Wiskunde, Statistiek, Fysica, Chemie en informatica.
Priveles in Kalmthout (2920) - Margot
Margot
Kalmthout
4.25/5 (4 reviews)
Door mijn enorme liefde voor taal kan ik u gegarandeerd een mooi stuk tekst afleveren. Daar ik dankzij mijn opleiding Latijn-Moderne Talen ook taalkennis op tafel kan leggen, ben ik ook prima in staat nodige nuances in teksten te leggen en u bij dat proces te betrekken. Ook voltooide ik een cursus copywriting, waardoor ik uw tekst ook aan het publiek dat u voor ogen heeft kan aanpassen.
Priveles in Kalmthout (2920) - Erik
Erik
Kalmthout
5/5 (4 reviews)
door mijn ervaring als sportcoach ga ik wekelijks zwemmen of fitnessen zoals men zegt een gezonde geest in een gezond lichaam
Priveles in Kalmthout (2920) - Vanessa
Vanessa
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Master politieke en sociale wetenschappen. Bachelor Economische wetenschappen. Aangezien ik zelf veel talen spreek vind ik het makkelijk om dit ook uit te leggen aan kinderen, dus hoe ze best een taal moeten studeren.
Priveles in Kalmthout (2920) - Wendy
Wendy
Kalmthout
5/5 (1 reviews)
Als 43-jarige leerkracht in het secundair onderwijs heb ik ondertussen toch al wat jaren ervaring met jongeren en kinderen. Voor bijles Nederlands of Engels (bij voorkeur eerste graad) ben je bij mij aan het juiste adres. Daarnaast kan ik ook zeker helpen bij het leren studeren, plannen en organiseren in het algemeen.
Priveles in Kalmthout (2920) - An
An
Kalmthout
Nieuw
Drie jaar lang heb ik in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gewoond, gewerkt en gestudeerd. Dagelijks werk ik in het Engels en het Frans. Ik heb ervaring in lesgeven. Met plezier help ik uw kinderen, studenten of anderen met het verbeteren van schriftelijke of mondelinge kennis van het Nederlands, Engels of Frans.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan priveles

Priveles in Kalmthout (2920) - Lennert
Lennert
Kalmthout
Nieuw
Door mijn studies heb ik wel wat ervaring in verband met verschillende vakken. Ik kan deze ervaring proberen te delen door andere mensen te helpen met problemen die zij ervaren bij sommige vakken. Het lijkt me een fijne manier om uw kennis over te brengen.
Priveles in Essen (2910) - Jan
Jan
Essen
Nieuw
Al mijn hele professionele leven ben ik met de Nederlandse taal bezig. Ik werkte zo'n vijf jaar als journalist, nadien als copywriter en verzorg momenteel de communicatie en promotie in een cultuurcentrum. Je hebt veel te vertellen, maar je weet niet hoe of je bent niet tevreden over een tekst die je al schreef? We bekijken samen hoe het beter kan en ik geef je concrete tips mee.
Priveles in Essen (2910) - Sammy
Sammy
Essen
Nieuw
4 Jaar lang heb ik genoten van een muziek opleiding in Haarlem (NL) maar ook heb ik zelf 10 jaar lang zangles gekregen en heb ik een album gecomponeerd/gezongen/ en co-produceert en momenteel staat mijn album op o.a. iTunes en Spotify
Priveles in Kalmthout (2920) - Julie
Julie
Kalmthout
Nieuw
Afgestudeerd als master in de meertalige communicatie Nederlands, Frans en Italiaans. Momenteel werkzaam als leerkracht Frans in het secundair onderwijs.
Priveles in Essen (2910) - Vaclav
Vaclav
Essen
Nieuw
Al van jonge leeftijd ben ik nieuwsgierig naar de manier waarop dingen werken en wat de bouwstenen van ons bestaan zijn. Chemie en vervolgens procestechnologie was daarom een keuze die me heel goed lag. In chemie en fysica kan ik zeker mijn best doen om mijn kennis te delen.
Priveles in Kalmthout (2920) - Koen
Koen
Kalmthout
Nieuw
ik kan jullie vanuit de basis kookkunst lessen geven waarop je daarna altijd bijmij kan tegugvallen voor idëen tips en hulp ook in verband met de aankopen het klaarmaken ed
Priveles in Kalmthout (2920) - Marjolien
Marjolien
Kalmthout
Nieuw
Aan de Universiteit studeerde ik Nederlands, Theater-, Film- en Literatuurwetenschappen. Daarvoor studeerde ik af in Woord-Muziek en heb van taal (en muziek) in mijn vrije tijdsbesteding gelukkig ook mijn passie kunnen/mogen maken. Voor (bij)lessen Nederlands, maar ook Frans en Engels (lang voor een 3-talig entertainmentbureau gewerkt) altijd paraat!
Priveles in Kalmthout (2920) - Brook
Brook
Kalmthout
Nieuw
Ik zit in mijn 3e bachelor handelsingenieur en in het middelbaar heb ik Latijn-Wetenschappen gestudeerd. Vooral economie, wiskunde en statistiek heb ik zeer uitgebreid gekregen. Daarnaast kan ik ook wetenschapsvakken geven aan het middelbaar. Wenst u of uw kind bijles in één van bovenstaande vakken (van het eerste tot zesde middelbaar of 1e bachelor universiteit )? Ik help graag!
Priveles in Essen (2910) - Elke
Elke
Essen
Nieuw
Ik heb een aantal jaren in Duitsland gewoond en ben daar naar een Engelstalige school gegaan. Verder kan ik ook nog een beetje Frans, dus kan ik u hiermee zeker verder helpen!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Essen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Via dit platform uitstekende hulp gevonden voor bijlessen wiskunde! Voorlopig zeer tevreden van deze dienst! ”
Gerrit
“ Gebruiksvriendelijk. Veel reactie. Profiel, reviews, zichzelf voorstellen, afstand woonplaats is interessant. Goede communicatie. Aandacht voor veiligheid. Betaalbaar. ”
Lander
“ Positief, ik heb eindelijk iemand gevonden voor mijn dochter te helpen dankzij jullie website. ”
Liesbet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Essen: geëvalueerd met 4.83 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Essen, privé leerkracht Essen, prive lessen Essen, bijles aan huis Essen, privé onderwijs Essen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden