muziekles Aalst

Hulp voor muziekles in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Aalst

Muziekles in Aaigem (9420) - Gábor
Gábor
Aaigem
4.87/5 (30 reviews)
In het lesgegeven van gitaar focusseren wij voornamelijk op de rechthand-techniek bij het uitvoeren van een bekende nummer. Maar ook het aanleren van de ritme sectie , de juiste houding ontwikkelen voor de optimaal plectrum techniek om vlot uw lievelingsnummer te kunnen spelen. Ik ben volledig afgestudeerd 9 jaar muziekacademie instrument gitaar -praktijk en theorie en speel in diverse bands.
Muziekles in Erembodegem (9320) - Elke
Elke
Erembodegem
5/5 (2 reviews)
Ik speel piano en accordeon en heb wel duizend kilo geduld. Ik word nooit ofte nimmer boos en kan samen met jou het stuk van je dromen uitvlooien. Niveau : gemiddeld.
Muziekles in Aalst (9300) - Cynthia
Cynthia
Aalst
5/5 (1 reviews)
Gediplomeerd leerkracht muzikale opvoeding. Ik speel zelf al 17 jaar saxofoon en heb al 7 jaar koor-ervaring. Ik ben bereid om bijles te geven voor notenleer (lagere graad). Andere opties omtrent muzieklessen zijn bespreekbaar.
Muziekles in Affligem (1790) - Trevor
Trevor
Affligem
5/5 (1 reviews)
Ik speel piano sinds ik 6 jaar oud was. Ik ben afgestudeerd aan de muziekacademie in Affligem en ben vorige jaar begonnen met mijn studies aan het Koninklijke Conservatorium van Brussel. Ik geef les aan pianisten van alle leeftijden en van verschillende niveaus.
Muziekles in Lede (9340) - Saartje
Saartje
Lede
Nieuw
Ik kan het “mysterie” dat voor velen in en rond muziek hangt, verklaren en daardoor voor iedereen begrijpelijk maken. Zowel theoretisch (noten begrijpen) als technisch (hoe uitvoeren) is een aaneenschakeling van kleine schakels. Ik wil stap voor stap de weg met u gaan.
Muziekles in Lede (9340) - Jeroen
Jeroen
Lede
Nieuw
Ik drijf mijn leerlingen tot hun maximum. Mijn leerlingen volgen een plan, waarbij je zowel de basis vaardigheden voor (bas)gitaar ontwikkelt als basisvaardigheden om met elk instrument aan de slag te gaan. Leerlingen krijgen bij mij ook onvermijdelijk te maken met songwriting en opnames als educatieve tool. De muziek die we behandelen in de lessen wordt bepaald door je eigen interesses.
Muziekles in Erembodegem (9320) - Luna
Luna
Erembodegem
Nieuw
Hallo, ik ben Luna. Ik speel gitaar en zing in m’n vrije tijd en wil graag die passie delen met anderen door hen ook te leren spelen/zingen. Ik weet dat veel mensen meteen aan de slag willen gaan in plaats van eerst jarenlang notenleer te volgen. Ik zal je geen notenleer geven, wij beginnen meteen met de praktijk! Voor meer informatie, stuur gerust een berichtje!
Muziekles in Aaigem (9420) - Natalia
Natalia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Aaigem
Nieuw
Ik startte op 7 jarige leeftijd mijn studies piano in de Muziekacademie. Tijdens mijn opleiding in de muziekacademie heb ik verschillende keren in muziekzalen en concertzalen opgetreden. Bovendien heb ik ook in cafés en muziekhuizen optredens gegeven. Een groot hart met gevoel van en voor muziek versterkt mijn muzikale attitude. Ik ga samen resultaatgericht en creatief aan de slag.
Muziekles in Erembodegem (9320) - Lisa
Lisa
Erembodegem
Nieuw
Ik speel nu ongeveer 10 jaar piano, en buiten spelen als hobby, zou ik hier graag wat meer mee doen. Ik ben geen professionele lerares, ik ben slechts zestien jaar. Maar wilt u graag piano leren spelen, maar u weet niet goed waar te beginnen. Ik zou u graag wat bijleren, zowel met het spelen zelf, als het leren kennen van componisten/stijlen. Laat mij zeker iets weten! Lisa
Muziekles in Liedekerke (1770) - Dèborah
Dèborah
Liedekerke
Nieuw
Toen ik 11 was, was ik lid van een koor in Brussel, nadien ben ik lid geweest van een ander koor in Halle en momenteel zing ik in Liedekerke. Ik zing heel graag en ik geef graag muzieklessen aan kleuters.
Muziekles in Appels (9200) - Femke
Femke
Appels
Nieuw
Ik volg zelf al jaren lang zangles! Ik begon in een koor om zo verder door te groeien naar de academie en zit nu ook reeds in de musicalopleiding van deze academie! Ik heb ook een 4-tal jaar piano gespeeld, maar dit ligt een beetje onder het stof. Ik kan dit wel steeds hernemen wanneer hier interesse voor is
Muziekles in Appels (9200) - Cedric
Cedric
Appels
Nieuw
Hallo! Ik geef musical lessen bij studio100 ik ben helaas een tijdje buiten strijd geweest omwillen van dat ik geopereerd ben vorig jaar in september aan mijn Linker knie dus ik kon niet door gaan
Muziekles in Lebbeke (9280) - Evi
Evi
Lebbeke
Nieuw
Beschrijving volgt **************************************&*&=%___^%%$=$%//////___÷@÷/€££*^$$%*&$%//=__÷#__/$$%€€_//_€6== * ***************************&&
Muziekles in Baardegem (9310) - Katrien
Katrien
Baardegem
Nieuw
Ik speel klarinet en basklarinet van mijn 6jaar en heb 9jaar muziekschool gedaan. Ik heb reeds bijles blokfluit gegeven en heb 3 j on een koor gezeten.
Muziekles in Aalst (9300) - Luna
Luna
Aalst
Nieuw
Ik speel al piano van mijn 7 jaar , als u kind dit instrument speelt dan zou ik het heel erg fijn vinden , om samen liedjes te spelen. Of helpen als er eventuele problemen zijn.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Aalst: geëvalueerd met 4.97 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Aalst, privé leraar muziek Aalst, muziek leren spelen Aalst, muziekles volwassenen Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden