personal trainer Aalst

Ontdek talentvolle personal trainers in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Aalst

Personal trainer in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Personal trainer in Haaltert (9450) - Frank
Frank
Haaltert
5/5 (1 reviews)
Personal trainer in Dendermonde (9200) - Caroline
Caroline
Dendermonde
4.0/5 (1 reviews)
Met 30 jaar ervaring als gymnastiek-coach kan ik perfect de opbouw optekenen naar de vaardigheden die uw zoon of dochter nodig heeft voor de lessen gymnastiek bij zijn of haar sportopleiding. Deze cluster is vaak een moeilijkheid voor sporters die gericht zijn op balsporten.
Personal trainer in Hofstade (9308) - Marc
Marc
Hofstade
Nieuw
Personal trainer in Burst (9420) - Jana
Jana
Burst
Nieuw
Hallo, Ik ben Jana (21 jaar), studente osteopathie (bachelor nu), Ik heb mijn middelbare opleiding op een sportschool gedaan. Door mijn kennis in de anatomie kan ik zeker helpen bij fitness, pilates, adviezen,...
Personal trainer in Brussegem (1785) - Frederique
Frederique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussegem
Nieuw
Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding. Ik ben afgestudeerd aan de KUL in de richting 'training en coaching'. Mijn zolder is een volledig ingerichte sportruimte met alle nodige toestellen.
Personal trainer in Aaigem (9420) - Jan
Jan
Aaigem
Nieuw
Ik heb mijn certificaat van 'NASM Physical Trainer' en doe zelf al mijn hele leven aan sport. Ik focus mij vooral op kwaliteit van uitvoering en de houding. We zitten of liggen het merendeel van de dag en het is belangrijk om het lichaam terug in balans te krijgen. Ook als u steeds dezelfde sport beoefend, is het belangrijk om balans te vinden om blessures te vermijden.
Personal trainer in Aalst (9300) - Balt
Balt
Aalst
Nieuw
Als omnisporter heb ik heel uiteenlopende ervaring met allerlei sporten. Stretching, opwarming, het sporten zelf, de cool-down. Kortom, het volledige pakket.
Personal trainer in Opwijk (1745) - Daan
Daan
Opwijk
Nieuw
Als ex voetballer en ex tennispeler ben ik bereikbaar om eventuele lessen te voorzien. Als voetbaltrainer heb ik al 2 jaar ervaring opgedaan, maar ervaring als tenniscoach heb ik nog niet.
Personal trainer in Lede (9340) - Andy
Andy
Lede
Nieuw
Zelf ben ik freerunner en geef soms less aan jongeren en ouderen. Ik hou van sporten en om mensen een sport aan te leren ik ben beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag stuur me gerust een mail en dan zie ik wat ik kan doen voor u 😊
Personal trainer in Affligem (1790) - Nicolas
Nicolas
Affligem
Nieuw
We gaan uit van onze eigen kracht en focussen op de basis. Hiermee komen we veel verder dan de meeste mensen denken! Kleine, sportieve routines boeken veel meer resultaat dan grote veranderingen in iemands leven. We staan voor een optimale balans tussen vooruitgang en welzijn (zonder dat we het direct volledig anders moeten doen).
Personal trainer in Lebbeke (9280) - Jana
Jana
Lebbeke
Nieuw
Diploma Lerarenopleiding secundair onderwijs lichamelijke opvoeding - Diploma Trainer A zwemmen - Meer dan 10 jaar ervaring in zwemlessen van allerlei niveaus.
Personal trainer in Dendermonde (9200) - Elias
Elias
Dendermonde
Nieuw
Sinds ‘13 actief in de fitnesswereld en in het bezit van verschillende certificaten. De meeste van mijn kennis heb ik echter uit de praktijk. Ik ben een voltijdse coach van beroep maar aangezien de fitnesscentra gesloten zijn zou ik graag bekijken hoe ik mensen kan helpen die thuis aan hun gezondheid willen werken. Trainingsessies buiten op locatie zijn geen probleem want ik heb alle nodige tool
Personal trainer in Berlare (9290) - Lieven
Lieven
Berlare
Nieuw
Ik ben zeer sportief aangelegd. De laatste jaren heb ik ook een zeer grote passie ontwikkelt voor fitness en heb mij dus sterk verdiept in alles wat hierbij komt kijken. Anatomie, nutritie maar ook het psychologische aspect. Ook voor dingen zoals zwemles kan je bij mij terecht.
Personal trainer in Aalst (9300) - Freddy
Freddy
Aalst
Nieuw
Ik heb topsport gestudeerd en altijd voetbal gespeeld ook op prof niveau , wegens blessures moeten afhaken . Maar dat houd me niet terug om niet te sporten . Ik vind het heel belangrijk om u lichaam te onderhouden en fit . Ben erg doelgericht en doorzettend
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Aalst: geëvalueerd met 4.67 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Aalst, personal training Aalst, bodybuilding coach Aalst, fitness coach Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie personal trainer in Aalst

Personal trainer - zwemleraar gezocht - Zwermles volwassen man - Info begeleiding weightloss - op zoek naar zweminstructeur - Zwemlessen - zwemles kinderen - Zwemles prive - sportcoach bij het lopen - Sportcoach - Zwemles zoon - Info zwemles
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden