personal trainer Aalst

Ontdek talentvolle personal trainers in Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Aalst

Personal trainer in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Personal trainer in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik ben momenteel werkzaam als turnjuf en heb veel zin om mijn vroegere hobby als zwemlesgever terug op te nemen. Ik geef graag watergewenning/ zwemles aan angstige muizen of echte waterratten 🏊‍♀️
Personal trainer in Haaltert (9450) - Frank
Frank
Haaltert
5/5 (1 reviews)
Personal trainer in Dendermonde (9200) - Caroline
Caroline
Dendermonde
4.0/5 (1 reviews)
Met 30 jaar ervaring als gymnastiek-coach kan ik perfect de opbouw optekenen naar de vaardigheden die uw zoon of dochter nodig heeft voor de lessen gymnastiek bij zijn of haar sportopleiding. Deze cluster is vaak een moeilijkheid voor sporters die gericht zijn op balsporten.
Personal trainer in Hofstade (9308) - Marc
Marc
Hofstade
Nieuw
Personal trainer in Burst (9420) - Jana
Jana
Burst
Nieuw
Hallo, Ik ben Jana (21 jaar), studente osteopathie (bachelor nu), Ik heb mijn middelbare opleiding op een sportschool gedaan. Door mijn kennis in de anatomie kan ik zeker helpen bij fitness, pilates, adviezen,...
Personal trainer in Brussegem (1785) - Frederique
Frederique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussegem
Nieuw
Ik ben leerkracht lichamelijke opvoeding. Ik ben afgestudeerd aan de KUL in de richting 'training en coaching'. Mijn zolder is een volledig ingerichte sportruimte met alle nodige toestellen.
Personal trainer in Aaigem (9420) - Jan
Jan
Aaigem
Nieuw
Ik heb mijn certificaat van 'NASM Physical Trainer' en doe zelf al mijn hele leven aan sport. Ik focus mij vooral op kwaliteit van uitvoering en de houding. We zitten of liggen het merendeel van de dag en het is belangrijk om het lichaam terug in balans te krijgen. Ook als u steeds dezelfde sport beoefend, is het belangrijk om balans te vinden om blessures te vermijden.
Personal trainer in Aalst (9300) - Balt
Balt
Aalst
Nieuw
Als omnisporter heb ik heel uiteenlopende ervaring met allerlei sporten. Stretching, opwarming, het sporten zelf, de cool-down. Kortom, het volledige pakket.
Personal trainer in Opwijk (1745) - Daan
Daan
Opwijk
Nieuw
Als ex voetballer en ex tennispeler ben ik bereikbaar om eventuele lessen te voorzien. Als voetbaltrainer heb ik al 2 jaar ervaring opgedaan, maar ervaring als tenniscoach heb ik nog niet.
Personal trainer in Lede (9340) - Andy
Andy
Lede
Nieuw
Zelf ben ik freerunner en geef soms less aan jongeren en ouderen. Ik hou van sporten en om mensen een sport aan te leren ik ben beschikbaar op dinsdag, donderdag en zaterdag stuur me gerust een mail en dan zie ik wat ik kan doen voor u 😊
Personal trainer in Affligem (1790) - Nicolas
Nicolas
Affligem
Nieuw
We gaan uit van onze eigen kracht en focussen op de basis. Hiermee komen we veel verder dan de meeste mensen denken! Kleine, sportieve routines boeken veel meer resultaat dan grote veranderingen in iemands leven. We staan voor een optimale balans tussen vooruitgang en welzijn (zonder dat we het direct volledig anders moeten doen).
Personal trainer in Lebbeke (9280) - Jana
Jana
Lebbeke
Nieuw
Diploma Lerarenopleiding secundair onderwijs lichamelijke opvoeding - Diploma Trainer A zwemmen - Meer dan 10 jaar ervaring in zwemlessen van allerlei niveaus.
Personal trainer in Dendermonde (9200) - Elias
Elias
Dendermonde
Nieuw
Sinds ‘13 actief in de fitnesswereld en in het bezit van verschillende certificaten. De meeste van mijn kennis heb ik echter uit de praktijk. Ik ben een voltijdse coach van beroep maar aangezien de fitnesscentra gesloten zijn zou ik graag bekijken hoe ik mensen kan helpen die thuis aan hun gezondheid willen werken. Trainingsessies buiten op locatie zijn geen probleem want ik heb alle nodige tool
Personal trainer in Berlare (9290) - Lieven
Lieven
Berlare
Nieuw
Ik ben zeer sportief aangelegd. De laatste jaren heb ik ook een zeer grote passie ontwikkelt voor fitness en heb mij dus sterk verdiept in alles wat hierbij komt kijken. Anatomie, nutritie maar ook het psychologische aspect. Ook voor dingen zoals zwemles kan je bij mij terecht.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Aalst: geëvalueerd met 4.75 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Aalst, personal training Aalst, bodybuilding coach Aalst, fitness coach Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Aalst via Ring Twice


Personal training Aalst kan je helpen met het behalen van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Aalst beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag vermageren, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Aalst? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Aalst


Voor personal training in Aalst, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede gemeenschap met persoonlijke trainers in Aalst. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je objectieven, maar wat doet een personal trainer Aalst precies?

Een persoonlijke trainer Aalst is gespecialiseerd in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Aalst, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Aalst is gespecialiseerd in zijn of haar vak en heeft jarenlange ervarenheid in het geven van personal training Aalst, die de coach van harte met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar discipline en voor extra motivatie zorgt om jouw objectieven te behalen.

Een personal trainer Aalst stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Aalst of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Aalst


Wat een personal trainer Aalst kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Aalst bijvoorbeeld een gespecialiseerde sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Aalst zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Aalst heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Aalst te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Aalst bijkomende kosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld onkosten voor uitrusting, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Aalst


De kosten van een personal trainer Aalst hangen af van jouw noden en de extra uitgaven. Zo rekent de personal trainer Aalst een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Aalst maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun prijs.

Voor een sport coach Aalst kunnen extra uitgaven, de onkosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Aalst die bij jou thuis komt, zal ook reiskosten factureren. Het uurtarief van een personal trainer Aalst ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Aalst

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Volleybalcoach€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Aalst


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Aalst beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de trainer maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Aalst en kun je uitgebreid bespreken in een opnamegesprek.
 
Heb je doelstellingen die je wil halen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Aalst door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdenken. Voor personal training Aalst op maat, kun je dus je doelen en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Aalst wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Aalst


Ook voor een fitness trainer Aalst kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een passende fitness trainer Aalst in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Aalst, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren kweken of is je doel om je vetpercentage te reduceren? Je fitness trainer Aalst houdt rekening met je doelen en noden.

Je fitness trainer Aalst heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de vordering van je personal training Aalst kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in AalstJe personal training Aalst vindt plaats op jouw gekozen plek. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Aalst in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Aalst in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach waarschijnlijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Aalst.

Wanneer je een sport coach Aalst of fitness trainer Aalst inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie benodigd. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Aalst in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Aalst via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Aalst of personal training Aalst in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een getalenteerde buur in Aalst op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakbekwaamheid aan, waaronder personal training Aalst. Plaats je oproep voor een personal trainer Aalst op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelstellingen te behalen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden