privé les Gijzegem

Ontdek talentvolle privé leraars in Gijzegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Gijzegem

Priveles in Berlare (9290) - Michael
Michael
Berlare
4.97/5 (29 reviews)
Ik heb al enkele kinderen in zowel het lager als middelbaar onderwijs geholpen door bijles wiskunde te geven. Verder heb ik tijdens mijn opleiding industrieel ingenieur ook veel gezien over wetenschappen en statistiek. Indien u hier moeilijkheden mee hebt, help ik u graag!
Priveles in Dendermonde (9200) - Sabine
Sabine
Dendermonde
5/5 (14 reviews)
23 jaar kleuterjuf. wiskundige initiatie (rekenboom ontworpen), body map en kleuter turnen en dit op een ludieke manier. Ervaring met eerste leerjaar.
Priveles in Appels (9200) - Valerie
Valerie
Appels
5/5 (8 reviews)
Ik ben in 2013 afgestudeerd als leerkracht wiskunde en economie. Nadien behaalde ik een Master in Handelswetenschappen. Sindsdien werk ik in de privé en geef ik in mijn vrije tijd bijlessen wiskunde en economie aan leerlingen van de 1ste en 2de graad middelbaar. Na een intakesessie om de noden te definiëren gaan we voornamelijk praktisch aan de slag door veel oefeningen te maken.
Priveles in Schoonaarde (9200) - Chris
Chris
Schoonaarde
4.57/5 (7 reviews)
Als gemotiveerde leraar elektriciteit, wiskunde, fysica, chemie geef ik bijles aan leerlingen uit het secundair of aan studenten uit het hoger onderwijs. Als master industriële wetenschappen ken ik deze inhoud vanuit mijn eigen studies, en heb 10 jaar ervaring als leerkracht.
Priveles in Aaigem (9420) - Lydia
Lydia
Aaigem
5/5 (7 reviews)
Ik heb jaren kookles aan volwassenen gegeven aan volwassenen via het CVO. Kooktechnieken en de goeie Vlaamse keuken zijn mijn specialiteiten. Ik leer u graag de basis aan en kan ook speciale volledige menu's maken op aanvraag. Ik kom ook graag ter plaatse bij u koken (bv. als u wat minder mobiel bent of wegens tijdsgebrek zelf geen ruimte hebt)!
Priveles in Dendermonde (9200) - Joris
Joris
Dendermonde
5/5 (5 reviews)
Ik ben een leerkracht met al 7 jaar ervaring. Als studies heb ik aardrijkskunde en geschiedenis gedaan. Maar tijdens mijn loopbaar heb ik verschillende andere vakken gegeven aan alle leeftijden. In volgende vakken heb ik ervaring: PAV en MAVO (1ste tot 3de graad BSO), Nederlands (1ste en 2de graad BSO), informatica (1ste en 2de graad ASO) en cultuur en gedragswetenschappen (hum wet ASO).
Priveles in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Priveles in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (5 reviews)
Ik spreek redelijk wat talen. Maar de talen die ik echt perfect beheers zijn mijn moedertaal (Nederlands) en Engels. Taalles nodig? Laat gerust iets weten.
Priveles in Lebbeke (9280) - Lien
Lien
Lebbeke
5/5 (4 reviews)
Mijn lessen zijn bedoeld voor leerlingen uit het lager en middelbaar onderwijs. Op basis van mijn huidige studies (geneeskunde) en mijn studies uit het middelbaar (wetenschappen met 8 uur wiskunde) geef ik bijles voor volgende vakken: biologie, wiskunde, chemie en natuurwetenschappen. Ook geef ik graag een beetje extra uitleg aan de leerlingen uit het lager onderwijs.
Priveles in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik ben reeds 30 jaar werkzaam als turnjuf en zorgjuf in een lagere school te Gentbrugge. Al spelend help ik de kinderen met de uitbreiding van de woordenschat, correcte uitspraak en het vormen van mooie zinnen. Heeft uw kind nood aan wat extra begeleiding? Misschien tot binnenkort
Priveles in Dendermonde (9200) - Tessa
Tessa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dendermonde
5/5 (2 reviews)
Dag, Ik ben Tessa, 34 jaar en werk in het volwassenonderwijs. Ik geef vooral bijles aan kinderen van de lagere school en 1e graad middelbaar. Dit kan taalles zijn, maar ook algemene studiebegeleiding.
Priveles in Aalst (9300) - Inez
Inez
Aalst
5/5 (1 reviews)
In het verleden gaf ik bijles aan lagere schoolkinderen die thuis anderstalig zijn. Ik kan werken met alle leeftijden en niveau’s. 1 tot 2 maal per week.
Priveles in Dendermonde (9200) - Caroline
Caroline
Dendermonde
4.0/5 (1 reviews)
Ik sta reeds 25 jaar in het basisonderwijs en gaf daarvan 15 jaar zorg met nadruk op wiskunde. Ik heb een groot analytisch vermogen waardoor het voor mij eenvoudig is om te ontdekken waar uw kind mee worstelt.
Priveles in Berlare (9290) - Elien
Elien
Berlare
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht chemie en natuurwetenschappen, in de tweede en derde graad middelbaar. Heeft uw kind bijles nodig bij de leerstof (chemie, biologie, natuurwetenschappen)? Of zoekt u iemand om extra oefeningen mee te maken? Ik help u hier graag bij! Ook algemene huiswerkbegeleiding neem ik graag voor mijn rekening, zowel voor kinderen uit de lagere school, als het middelbaar.
Priveles in Dendermonde (9200) - Glenn
Glenn
Dendermonde
5/5 (1 reviews)
Niet elke persoon is dezelfde. Merk ik dat mijn aanpak niet werkt, ben ik bereid het over een andere boeg te gooien. Zo bekomen we samen de beste manier om tot het gewenste resultaat te komen. Ik focus me vooral op jouw knelpunten, hiervoor is een stevige basis nodig. Merk ik dat deze toch nog ontbreekt bij jou, focussen we eerst hierop en gaan we later over op de knelpunten.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Gijzegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Gijzegem: geëvalueerd met 4.93 door 100 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Gijzegem, privé leerkracht Gijzegem, prive lessen Gijzegem, bijles aan huis Gijzegem, privé onderwijs Gijzegem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden