privé les Affligem

Ontdek talentvolle privé leraars in Affligem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars voor bijles Affligem

Priveles in Haaltert (9450) - Laura
Laura
Haaltert
4.99/5 (130 reviews)
Ik heb een jarenlange ervaring als "Spelen met FR & NL" lesgever en doe dit nog steeds tijdens het schooljaar. (Jong)volwassenen kunnen ook bij mij terecht voor zowel FR als NL. Passie en leergierigheid prikkel ik via mijn lessen door de les te personaliseren volgens de noden en interesses van elke persoon.
Priveles in Asse (1730) - Katrien
Katrien
Asse
5/5 (72 reviews)
Ik heb een masteropleiding gevolgd vertaler zakelijke communicatie, Engels, Spaans en Nederlands. Daarnaast volgde ik een bijkomende opleiding marketing. Ik heb erg uiteenlopende interesses ( medische wereld, wetenschap, economie, management)Ik hou ervan om teksten te schrijven aangepast aan jouw doelpubliek. Ik maak jouw teksten vlotter en leesbaarder zodat je jouw doel beter verwezenlijkt.
Priveles in Opwijk (1745) - Jan
Jan
Opwijk
5/5 (53 reviews)
Gepassioneerd taaldocent (Master, KUL) met ervaring aan een zeer breed publiek: van tweede graad secundair onderwijs, volwassenonderwijs (Engels, Zweeds, NT2) tot academische taalbeheersing of one-to-one coachings. Ik sta voor een cultuur-communicatieve aanpak gecombineerd met een grondig beheer van woordenschat en grammatica.
Priveles in Aaigem (9420) - Lydia
Lydia
Aaigem
5/5 (7 reviews)
Ik heb jaren kookles aan volwassenen gegeven aan volwassenen via het CVO. Kooktechnieken en de goeie Vlaamse keuken zijn mijn specialiteiten. Ik leer u graag de basis aan en kan ook speciale volledige menu's maken op aanvraag. Ik kom ook graag ter plaatse bij u koken (bv. als u wat minder mobiel bent of wegens tijdsgebrek zelf geen ruimte hebt)!
Priveles in Ternat (1740) - Elisabeth
Elisabeth
Ternat
5/5 (6 reviews)
Als vertaler heb ik een liefde voor taal en ik breng deze liefde ook graag over op anderen. Ik geef graag (bij)les en huiswerkbegeleiding Nederlands aan kinderen. Op vrijwillige basis help ik bij het Praatcafé volwassenen uit verre landen en vind het fijn als ze op het einde van de avond naar huis gaan en merken dat hun kennis van het Nederlands erop vooruit is gegaan.
Priveles in Aalst (9300) - Kristof
Kristof
Aalst
5/5 (5 reviews)
Doe al meer als 20 jaar krachtsport,gevechstsporten ,als ook op vlak van voeding & verzorging ervaring. Naar gelang u doelen,kan ik trainings programma opstellen.
Priveles in Aalst (9300) - Bruno
Bruno
Aalst
5/5 (5 reviews)
Ik spreek redelijk wat talen. Maar de talen die ik echt perfect beheers zijn mijn moedertaal (Nederlands) en Engels. Taalles nodig? Laat gerust iets weten.
Priveles in Aalst (9300) - Desdemona
Desdemona
Aalst
5/5 (4 reviews)
Ik ben reeds 30 jaar werkzaam als turnjuf en zorgjuf in een lagere school te Gentbrugge. Al spelend help ik de kinderen met de uitbreiding van de woordenschat, correcte uitspraak en het vormen van mooie zinnen. Heeft uw kind nood aan wat extra begeleiding? Misschien tot binnenkort
Priveles in Aalst (9300) - Georges
Georges
Aalst
5/5 (4 reviews)
Doctor in de wetenschappen met een voltooide carrière in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb ervaring als repetitor aan de UG en wil nog bijdragen aan het helpen van studenten van niveau middelbaar onderwijs of bachelor (voor chemie ook master studenten). Ook voorbereiden op het ingangsexamen geneeskunde.
Priveles in Roosdaal (1760) - Ulli
Ulli
Roosdaal
5/5 (3 reviews)
afgestudeerd als mijnbouw ingenieur, heb ik dus een grote bagage aan wiskunde en wetenschappen (ook geologie). Boeiende is om samen uit te proberen hoe we specifieke 'exacte' (wiskunde/wetenschappen) topics best inzichtelijk kunnen maken, tot je het onder de knie hebt. We zoeken welke weerhaken of steunpunten bij je helpen, met beetje vallen en veel opstaan, en de nodige portie geduld
Priveles in Brussegem (1785) - Pablo
Pablo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brussegem
5/5 (3 reviews)
Ik geef prive lessen van mijn moedertaal het Spaanse maar ik kan ook u helpen met lessen Frans en Nederlands. Geef me gerust een seintje voor meer info!
Priveles in Haaltert (9450) - Johan
Johan
Haaltert
4.67/5 (3 reviews)
Ik geef graag bijles in wiskunde, economie, informatica en boekhouden waarbij ik de theorie op een praktische en begrijpelijke manier kan overbrengen. Daarnaast doe ik ook aan thesisbegeleiding (structuur, opstellen,....)
Priveles in Asse (1730) - Geert
Geert
Asse
5/5 (3 reviews)
Ik heb een zeer brede opleiding genoten en tijdens mijn studiejaren ook altijd een zeer voorbeeldige student. Graag wil ik deze kennis en kunde overdragen naar toekomstige vlijtige studenten zodat ze maximale resultaten kunnen behalen.
Priveles in Roosdaal (1760) - Sarah
Sarah
Roosdaal
5/5 (2 reviews)
Als leraar 'communicatieve vaardigheden' weet ik perfect hoe je de Nederlandse taal het beste kan aanleren en wat belangrijk is om te leren. Ook voor sollicitatiegesprekken of verbeteringen van eindwerken kan u op mij rekenen. Ik ben ook vaardig in het Latijn, Frans als Engels. Zeker op vlak van grammatica. Ik ben een zeer gedreven persoon en ga voor het perfecte eindresultaat, samen met u.
Priveles in Affligem (1790) - Joeri
Joeri
Affligem
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Laborant en heb een richting gestudeerd met 6 uren wiskunde. Ik ben dus de juiste persoon als uw kinderen bijles nodig hebben in wetenschappelijke vakken en wiskunde. Ik probeer te begrijpen waar de moeilijkheden van uw kind liggen en probeer de soms ingewikkelde processen of bewerkingen op een juiste en goed verstaanbare manier uit te leggen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel privé leraars in Affligem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Privé les Affligem: geëvalueerd met 4.89 door 319 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé leraar thuisonderwijs Affligem, privé leerkracht Affligem, prive lessen Affligem, bijles aan huis Affligem, privé onderwijs Affligem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden