petsitter Nijlen

Ontdek talentvolle petsitters in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Nijlen

Petsitter in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik heb een hart voor dieren en ze voelen dit ook aan. Ik ben zeer betrouwbaar en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel dankzij mijn job als verpleegkundige.
Petsitter in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en vooral een hondenliefhebber! Heb zelf nooit honden gehad, maar op familiefeesten ben ik de eerste om met de hond te spelen van mijn grootouders en vriendin. Bovendien wandel/loop ik sowieso 2-3x per week. Als ik iemand zijn/haar hond zou kunnen meenemen, zou dat een win-win kunnen zijn. 😉
Petsitter in Nijlen (2560) - Laurens
Laurens
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Als huisarts in opleiding ben ik zeker geschikt om op uw kind te letten. Medisch is ze dan onder goede controle. Verder was ik altijd de oudste in de familie en moest ik vaak op de jongeren passen. Ik heb ook als jobstudent enkele opdrachten gekregen voor kinderopvang. Geen problemen mee gehad. Leert me nog wat bij voor evenetueel vaderschap ;)
Petsitter in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Hoi, er zijn zo van die momenten dat je je kat, hond of ander huisdier niet kan meenemen. Op reis, avondje uit of een onverwachte oproep, we kennen het allemaal. Maar waarom zorgen maken, als er altijd iemand is om op je huisdier te passen? Ik doe het met veel plezier, en met een levenslange ervaring. Hopelijk tot binnenkort!!
Petsitter in Nijlen (2560) - Ferre
Ferre
Nijlen
1.0/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden dus ik ben het gewoon om met honden te wandelen. Tot 20 km buiten Nijlen is mogelijk of verder met km vergoeding.
Petsitter in Berlaar (2590) - Alexi
Alexi
Berlaar
5/5 (1 reviews)
ik heb ervaring met honden heb er zelf 4 en 1 kant ben zelf een frote dieren vriend. heb vroeger ook vrijwilligers werk gedaan bij dieren asielen en ik heb ook dieren zorg gedaan tot 3de graad. ik werk ook als dogwalker
Petsitter in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik heb nog niet zoveel ervaring bij huisbezoek alleen bij de buren en bij vrienden. Ik ben te vertrouwen als mensen hun sleutel achterlaten bij mij. Dan zorg ik ervoor dat ik alles even controleer.
Petsitter in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik ben een echte dierenliefhebber. Al van kindsaf heb ik konijnen, kippen, katten, vissen enzovoort thuis verzorgd. Een eigen hond heb ik niet maar wel in mijn directe omgeving. Dogsitten op een hond van vrienden doe ik vaak. Dit gebeurt meestal wel bij de baasjes thuis aangezien ik nog bij mijn ouder woon.
Petsitter in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nijlen
Nieuw
Een dierenvriend ben ik hart en nieren: Zelf hebben wij 2 honden, een shish tzu en een King Cavalier. Verder hebben we nog kippen en een hangbuikzwijntje. Uw hond kan gerust hier enkele dagen doorbrengen, dit doe ik soms al eens voor honden van familie en deze viervoeters hebben steeds plezier.
Petsitter in Bevel (2560) - Kim
Kim
Bevel
Nieuw
Altijd al een dierenliefhebber geweest. Ik heb zelf een retriever pup in huis, dus weet wel van wanten. En elke reden om met een hond op wandel te kunnen gaan is een goeie!
Petsitter in Ranst (2520) - Kim
Kim
Ranst
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend en vind het dan ook enorm fijn om in mijn vrije tijd hiermee bezig te zijn. Ik heb zelf drie katten en heb ook ervaring met honden en konijnen. Ik wil graag helpen in het oppassen en het uitlaten van huisdieren. Ik zou mezelf beschrijven als betrouwbaar en loyaal. Ik vind het belangrijk om steeds de beste zorg te bieden voor jullie huisdier!
Petsitter in Nijlen (2560) - Lieselotte
Lieselotte
Nijlen
Nieuw
test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-
Petsitter in Berlaar (2590) - Thierry
Thierry
Berlaar
Nieuw
Van jongsaf ben ik een dieren lief hebber. heb al vaker op honden gepast vind het super leuk hou ook van katten, cavias, en konijnen. Ik heb zelf een cavia en 2 honden
Petsitter in Nijlen (2560) - Melissa
Melissa
Nijlen
Nieuw
Heb zelf ook dieren een chuhuahua en een paard . Op school heb ik dierenzorg gevolgd al ben ik wel niet in de sector gaan werken maar omgeschoold. Ik heb zeker wel de grote verantwoordelijkheid om met je hond te gaan wandelen alsook ruim ik de hond zijn behoefte op ik heb ook altijd zakjes bij .
Petsitter in Bevel (2560) - Tinneke
Tinneke
Bevel
Nieuw
beste ik ben tinneke ik hou van dieren ik wandel ook heel graag grote en kleine afstanden ik speel heel graag me diertjes ik doe ook alles proper zoals kooitjes en kattebakken
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Nijlen: geëvalueerd met 4.43 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Nijlen, pet sitting in Nijlen, dierenopvang Nijlen, dierenpension Nijlen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Nijlen

Wandelen met mijn 15 maanden oude reu. - Trimmen maltezer - Puppy wandelen op de middag - Wandelen met zotte Bernie - Hond uitlaten - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - opvang voor billie en rocky - Thuisoppas Mechelse herder - Hondenoppas - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij eigenaar in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Onze hond gedurende twee weken oppassen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden