Vind de beste petsitter van Nijlen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Nijlen (2560) - Jason
Jason
5/5 · 2 reviews
2560 Nijlen
Ik ben een enorme dierenvriend en vooral een hondenliefhebber! Heb zelf nooit honden gehad, maar op familiefeesten ben ik de eerste om met de hond te spelen van mijn grootouders en vriendin. Bovendien wandel/loop ik sowieso 2-3x per week. Als ik iemand zijn/haar hond zou kunnen meenemen, zou dat een win-win kunnen zijn. 😉
Petsitter in Laakdal (2430) - Joyce
Joyce
5/5 · 1 reviews
2430 Laakdal
ik ben van jongsaf al omringd met verschillende dieren gaande van de traditionele huisdieren poezen, honden , konijnen enz maar ook geiten, kippen enz momenteel heb ik zelf 2 honden mops en border collie ,2 poezen , 2 kippen alsook een paard dus grotere dieren schrikken mij zeker niet af ik kom graag bij jou op huisbezoek om te voeren te kijken of alles ok is en de nodige aandacht te geven.
Petsitter in Berlaar (2590) - Els
Els
5/5 · 1 reviews
2590 Berlaar
Van jongsaf ben ik een dierenvriend Heb al verschillende keren op honden mogen passen. Samen doen wij leuke wandelingen. Spelen we samen. Maken we leuke foto's voor de baasjes ☺
Petsitter in Nijlen (2560) - Ferre
Ferre
1.0/5 · 1 reviews
2560 Nijlen
Ik heb zelf 2 honden dus ik ben het gewoon om met honden te wandelen. Tot 20 km buiten Nijlen is mogelijk of verder met km vergoeding.
Petsitter in Berlaar (2590) - Farah
Farah
5/5 · 1 reviews
2590 Berlaar
Hallo allemaal! Dog en cat sitting klinkt me als muziek in de oren. Opgegroeid tussen de dieren en een groot hart voor beestjes, dat is wat me het beste omschrijft. Jouw viervoeter verwennen, uitlaten, mee spelen, de kattenbak verschonen,... ik doe het allemaal met veel liefde en plezier! Hopelijk tot snel, Farah
Petsitter in Massenhoven (2240) - Ann
Ann
Nieuw
2240 Massenhoven
Ik ben al heel mijn leven omringd door honden. Van kleinsaf heb ik altijd honden gehad. Op dit moment heb ik twee hondjes. Ik ben nog geen hond tegen gekomen waar ik bang van ben.
Petsitter in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nieuw
2560 Nijlen
Ik ben een echte dierenliefhebber. Al van kindsaf heb ik konijnen, kippen, katten, vissen enzovoort thuis verzorgd. Een eigen hond heb ik niet maar wel in mijn directe omgeving. Dogsitten op een hond van vrienden doe ik vaak. Dit gebeurt meestal wel bij de baasjes thuis aangezien ik nog bij mijn ouder woon.
Petsitter in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nieuw
2560 Nijlen
Een dierenvriend ben ik hart en nieren: Zelf hebben wij 2 honden, een shish tzu en een King Cavalier. Verder hebben we nog kippen en een hangbuikzwijntje. Uw hond kan gerust hier enkele dagen doorbrengen, dit doe ik soms al eens voor honden van familie en deze viervoeters hebben steeds plezier.
Petsitter in Ranst (2520) - Linda
Linda
Nieuw
2520 Ranst
Hallo iedereen, Ik ben grote hondenliefhebber, heb zelf 2 Deense doggen. Ik kan uw hond uitlaten, oppassen, voeden enz. Ook kan dat met andere kleine huisdieren, bv poezen, konijnen, (heb er zelf ook), vogels, cavia, enz.. Kan ook terwijl u op vakantie bent brievenbus leegmaken enz.. Hopelijk tot snel..
Petsitter in Berlaar (2590) - Samantha
Samantha
Nieuw
2590 Berlaar
Hallo, ik ben samantha en ik ben 18 jaar en ik woon in berlaar Ik ben een echte dierenvriend , ik hou van dieren ik heb op kleine honden en grote honden gepast en ik vind het heel leuk om een hecte band op te bouwen met dieren
Petsitter in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Nieuw
3500 Hasselt
Bent u op vakantie, werkt u lange dagen,..., en heeft u een oppas of hondenuitlater nodig voor uw hond? Dan mag u me altijd contacteren. Zelf hebben we een Australische Herder thuis en ken ik heel wat mooie wandelplekken in de omgeving.
Petsitter in Zandhoven (2240) - Lanah
Lanah
Nieuw
2240 Zandhoven
Ik ben van jongs af al de grootste dieren vriend, en daardoor heb ik al wel enkele ervaringen. Zelf heb ik een hond, kat, en paard thuis. Dus deze dieren zijn al zeker geen probleem! Voor honden: ik heb een jaar dierenzorg gevolgd, en 2 jaar als vrijwilliger in een dierenasiel gestaan, dus elke hond is een uitdaging voor mij. Voor katten: ik heb sinds kleins af al katten gehad.
Petsitter in Bevel (2560) - Kim
Kim
Nieuw
2560 Bevel
Altijd al een dierenliefhebber geweest. Ik heb zelf een retriever pup in huis, dus weet wel van wanten. En elke reden om met een hond op wandel te kunnen gaan is een goeie!
Petsitter in Ranst (2520) - Kim
Kim
Nieuw
2520 Ranst
Ik ben een grote dierenvriend en vind het dan ook enorm fijn om in mijn vrije tijd hiermee bezig te zijn. Ik heb zelf drie katten en heb ook ervaring met honden en konijnen. Ik wil graag helpen in het oppassen en het uitlaten van huisdieren. Ik zou mezelf beschrijven als betrouwbaar en loyaal. Ik vind het belangrijk om steeds de beste zorg te bieden voor jullie huisdier!
Petsitter in Nijlen (2560) - Lieselotte
Lieselotte
Nieuw
2560 Nijlen
test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-test-

Petsitter Nijlen: geëvalueerd met 4.2 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Nijlen, pet sitting in Nijlen, dierenopvang Nijlen, dierenpension Nijlen ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Nijlen

Puppy wandelen op de middag - Wandelen met zotte Bernie - Hond uitlaten - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - opvang voor billie en rocky - Thuisoppas Mechelse herder - Hondenoppas - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Oppas bij eigenaar in Nijlen (2560) - Oppas bij de petsitter - Honden in Nijlen (2560) - Onze hond gedurende twee weken oppassen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden