petsitter Nijlen

Ontdek talentvolle petsitters in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Nijlen

Petsitter in Itegem (2222) - Luc
Luc
Itegem
5/5 (37 reviews)
In onze woonst zijn géén huisdieren toegelaten, maar ik ben al 50 j dierenvriend en wil daarom graag mijn wandelingen begeleid zien door een hond. Ras speelt me géén rol, als ze maar niet te agressief zijn.
Petsitter in Beerzel (2580) - Gaëlle
Gaëlle
Beerzel
4.85/5 (20 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden, katten en veel meer. Dieren zijn een passie en ik haal zeer veel energie uit het spelen met dieren en ze de beste tijd te geven als hun baasje er even tussenuit is 😁
Petsitter in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
4.93/5 (15 reviews)
ik ben altijd al een dierenvriend geweest en heb dan ook sinds 6 jaar zelf een labrador en sinds 2 jaar een Stafford, beide zie ik als deel van mijn gezin. Verder heb ik een een zoontje van 4 jaar en die 3 samen zien spelen doet men hart keer op keer smelten.
Petsitter in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Hey iedereen! Ik ben opgegroeid met tal van diertjes en pas regelmatig op de hondjes van mijn zus en van vrienden. Ik ben een echte dierenvriend en pas daarom heel graag op uw diertje, groot of klein!
Petsitter in Lier (2500) - Arne
Arne
Lier
5/5 (10 reviews)
Ik heb zelf 2 Berner Sennenhonden van beide 3 jaar oud. Ik ben steevast opgegroeid tussen de rottweilers en heb dus redelijk wat ervaring met honden. Ik heb vaak tijd in de week en wandel/zorg graag voor honden.
Petsitter in Putte (2580) - Tom
Tom
Putte
5/5 (8 reviews)
Ik heb zelf een hond (beagle) en een kat. Ik ben dus een enorme honden- en kattenliefhebber. Ik ga graag wandelen met de hond, maar wil evengoed bij iemand thuis op de diertjes passen.
Petsitter in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb zelf drie katten, 1 hond en 1 waterschildpad. Ik verzorg bij mijn oma nog een konijntje en wilde katten. Ik heb 1 jaar ervaring met asielhonden en katten. Ik heb veel tijd om voor dieren te zorgen. Dus contacteer me gerust.
Petsitter in Ranst (2520) - Sven
Sven
Ranst
5/5 (7 reviews)
We hebben kennis van de meest uiteenlopende diersoorten. Van aquariumvissen, honden, katten tot neerhofdieren. We verzorgen ze met evenveel toewijding
Petsitter in Grobbendonk (2280) - Vicky
Vicky
Grobbendonk
4.5/5 (4 reviews)
ik hou heel erg van dieren en ook van wandelen,dat lijkt me de perfecte combinatie om iemand uit de nood te helpen om eens met jullie viervoeter te gaan wandelen
Petsitter in Zandhoven (2240) - Wout
Wout
Zandhoven
4.75/5 (4 reviews)
Grote tuin ter beschikking, volledig omheind. Verder een grote leefruimte waar je hond of kat zeker geen plek te kort komt. Ik ben het gewend om met dieren om te gaan, heb meermaals op een hond of kat gepast.
Petsitter in Heist-op-den-berg (2220) - Philip
Philip Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heist-op-den-berg
5/5 (3 reviews)
Ik ben gespecialiseerd in maken van orthopedische matrassen voor huisdieren,(zelfs op maat voor bestaande manden), normaal worden de matrassen gemaakt met kunstleer,(maar andere covers zijn ook mogelijk),dit heeft voordeel dat dit gemakkelijk te reinigen is.De meeste honden matrassen zijn voor oudere dieren bestemd. Ook het vervaardigen van orthopedische braces voor honden is mijn specialiteit.
Petsitter in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik heb een hart voor dieren en ze voelen dit ook aan. Ik ben zeer betrouwbaar en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel dankzij mijn job als verpleegkundige.
Petsitter in Putte (2580) - Anse
Anse
Putte
5/5 (3 reviews)
Zelf heb ik 5 katten en vrienden met honden. Ik heb geen enkel probleem met een kattenbak proper te maken, te wandelen met een hond ... Omgaan met dieren is mijn favoriete hobby!
Petsitter in Itegem (2222) - Femke
Femke
Itegem
5/5 (3 reviews)
Doordat het soms moeilijk is om er als eigenaar voor je hond te zijn overdag aangezien je moet werken of andere bezigheden hebt, sta ik altijd bereid om op huis bezoek te gaan en bv een kleine wandeling te doen zodat je hond(en) toch nog even wat beweging en sociaal contact hebben gehad overdag.
Petsitter in Hallaar (2220) - Senne
Senne
Hallaar
5/5 (3 reviews)
Ik wandel graag en ben gek op honden, grootte of ras heeft geen belang. Contacteer mij gerust indien u iemand zoekt om uw hond gezelschap te houden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Nijlen: geëvalueerd met 4.86 door 172 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Nijlen, pet sitting in Nijlen, dierenopvang Nijlen, dierenpension Nijlen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden