wandelen met hond Lier

Hulp voor wandelen met hond in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Lier

Wandelen met hond in Sint-katelijne-waver (2860) - Christian
Christian
Sint-katelijne-waver
5/5 (22 reviews)
Ik heb zelf n Duitse Herder die graag wandelingen maakt. Sommige hondenbezitters zijn soms slecht te been en willen hun trouwe viervoeter toch n mooie wandeling gunnen.
Wandelen met hond in Beerzel (2580) - Gaëlle
Gaëlle
Beerzel
4.85/5 (20 reviews)
Ik ben zot van honden, dat is al zeer positief 🙂 Ik heb de opleiding in Dierenzorg en heb zelf ook honden 🐶 De honden zijn dus in goede handen bij mij.
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Nick
Nick
Berlaar
4.93/5 (15 reviews)
ik ben altijd al een dierenvriend geweest en heb dan ook sinds 6 jaar zelf een labrador en sinds 2 jaar een Stafford, beide zie ik als deel van mijn gezin. Verder heb ik een een zoontje van 4 jaar en die 3 samen zien spelen doet men hart keer op keer smelten.
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Hey! Ik ben altijd opgegroeid met honden en ik vind het enorm fijn om ermee bezig te zijn. Zelf ben ik een heel sportieve persoon en ga ik in het weekend veel wandelen in het bos en zou graag uw hond meenemen. Het maakt niet uit als het op regelmatige basis is of slechts voor een keertje, ik neem uw viervoeter graag mee!
Wandelen met hond in Kontich (2550) - Tina
Tina
Kontich
5/5 (14 reviews)
Curcus. Instructeur. Leren niet trekken aan de lijn, aandacht hebben voor baasje. Ik kan het ze leren. Maar ik kan ook gewoon je hond hond laten zijn. Ik werk met zachte methode en nooit met harde hand!!
Wandelen met hond in Lier (2500) - Arne
Arne
Lier
5/5 (10 reviews)
Ik heb zelf 2 Berner Sennenhonden van beide 3 jaar oud. Ik ben steevast opgegroeid tussen de rottweilers en heb dus redelijk wat ervaring met honden. Ik heb vaak tijd in de week en wandel/zorg graag voor honden.
Wandelen met hond in Putte (2580) - Sven
Sven
Putte
5/5 (8 reviews)
Zelf heb ik ook een Zwitserse witte herder, indien u graag uw hond met andere honden laat wandelen kan dit zeker. Enkel met uw hond gaan wandelen is uiteraard ook een optie. Dit kan van 500 meter tot 20 kilometer. Geen wandeling is te lang of te zwaar voor mij :)
Wandelen met hond in Ranst (2520) - Femke
Femke
Ranst
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb zelf drie katten, 1 hond en 1 waterschildpad. Ik verzorg bij mijn oma nog een konijntje en wilde katten. Ik heb 1 jaar ervaring met asielhonden en katten. Ik heb veel tijd om voor dieren te zorgen. Dus contacteer me gerust.
Wandelen met hond in Lint (2547) - Joni
Joni
Lint
4.57/5 (7 reviews)
Ik heb sinds ik kind was altijd honden gehad. Nu heb ik sinds 6 jaar ook zelf terug een hond, een American Stafford. Veel mensen zeggen me ook dikwijls dat ik goed met honden kan omgaan en dat die beestjes zich altijd snel op hun gemak voelen bij mij.
Wandelen met hond in Beerzel (2580) - Paul
Paul
Beerzel
5/5 (6 reviews)
Sinds mijn pensionering heb ik terug meer tijd voor één van mijn favoriete hobby's, en dat is wandelen. Spijtig genoeg kan ik dit niet meer doen met onze hond, maar wil dit wel voor jou doen. Heb zelf al 3 labradors gehad, en wij waren beste maatjes. Met diervriendelijke groeten, Paul
Wandelen met hond in Sint-katelijne-waver (2860) - Nikita
Nikita
Sint-katelijne-waver
5/5 (5 reviews)
Ik wandelen heel graag en zeker samen met honden. Ik die dit ook al bij de dierenbescherming Mechelen en bij vzw aap als plusbaasje. Ik kan jullie viervoeter dus veel liefde en de aandacht geven die nodig is
Wandelen met hond in Duffel (2570) - Nick
Nick
Duffel
5/5 (4 reviews)
Ik ben kort en krachtig een echte dierenvriend! Ik hou van alle beestjes het meeste van honden en ga hier dus ook met plezier voor u mee wandelen en spelen als u zelf geen tijd of zelfs zin hebt. Ik sta ook altijd open om een tijdje op te passen voor je beestje als u bv met vakantie ofzo gaat. 🏝️
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Met veel plezier wandel ik met uw hond, naar wens. Ik kan ook met redelijk sterke honden overweg die trekken onderweg bijvoorbeeld. Dagelijks ga ik samen met mijn vriend en onze hond wandelen, ik doe dit dus zeer graag. Ik ben flexibel inzetbaar en kan me makkelijk vrijmaken om te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Mortsel (2640) - Stefaan
Stefaan
Mortsel
3.67/5 (3 reviews)
Ik zelf ben altijd met honden opgegroeid en heb ook een hond , en Ik zelf heb veel geduld met honden .en ik vind met honden kan je een bepaalde vriendschap opbouwen
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik doe zowiezo toch wandelingen met mijn hond en neem dus met veel plezier een speelkameraad mee voor hem. Ook ik geniet van een wandeling met de hond dus dit is een win win situatie!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondenwandelaars in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Lier: geëvalueerd met 4.83 door 177 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Lier, hondenuitlaatdienst Lier, hondenwandelaar Lier, dogwalker Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan wandelen met hond in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden