wandelen met hond Lier

Hulp voor wandelen met hond in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Lier

Wandelen met hond in Duffel (2570) - Nick
Nick
Duffel
5/5 (4 reviews)
Ik ben kort en krachtig een echte dierenvriend! Ik hou van alle beestjes het meeste van honden en ga hier dus ook met plezier voor u mee wandelen en spelen als u zelf geen tijd of zelfs zin hebt. Ik sta ook altijd open om een tijdje op te passen voor je beestje als u bv met vakantie ofzo gaat. 🏝️
Wandelen met hond in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Sinds mijn jonge jaren sta ik bekend als een enorme dierenvriend en ben ik in mijn vrije tijd bezig met puppysitting of de hond van mijn ouders mee uit wandelen nemen. Eender welk klusje dat met dieren te maken heeft, ik doe het met heel erg veel plezier!
Wandelen met hond in Lier (2500) - Amber
Amber
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben opgegroeid met honden en katten in mijn huis dus uw geliefde viervoeter zal zeker op een goede plek terecht komen. Ik heb zelf een golden retriever waar ik elke dag mee ga wandelen dus dit ben ik zeker al gewoon. Hopelijk tot snel! :)
Wandelen met hond in Duffel (2570) - Maarten
Maarten
Duffel
5/5 (1 reviews)
Mijn oma heeft een hond die ik regelmatig uitlaat. En heb echt een hart voor dieren, wat natuurlijk in onze familie zit. Wij hebben thuis zelf geen honden omwille van onregelmatige uren en dus niet genoeg tijd kunnen steken in onze hond. Ik zou het daarom ontzettend plezant vinden om eens met honden te gaan wandelen.
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Farah
Farah
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Van kleins af aan ben ik opgegroeid met katten en honden. We hebben ooit zelfs een straathondje geadopteerd die bang had van wandelingen, van vuilbakken, etc... na enige moeite en tijd hield hij van mooie wandelingen te maken! Geduld is voor mij geen probleem met jouw trouwe viervoeter. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel en worden we vriendjes!
Wandelen met hond in Bevel (2560) - Chloé
Chloé
Bevel
5/5 (1 reviews)
Op school leer ik hoe ik met de honden moet gaan wandelen hoe ze luisteren en hoe ik moet oppassen met gevaar zoals gif en scherpe voorwerpen in parken of op straat.
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Silke
Silke
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik doe zowiezo toch wandelingen met mijn hond en neem dus met veel plezier een speelkameraad mee voor hem. Ook ik geniet van een wandeling met de hond dus dit is een win win situatie!
Wandelen met hond in Lier (2500) - Christel
Christel
Lier
Nieuw
ik hou erg veel van dieren en kan eventueel gaan wandelen oppas tijdens u vakantie kan besproken worden ,heb zelf van jongs af altijd honden gehad nu nog nu heb ik een jack russel van 3 jaar en hou ni van mensen die hun dieren mishandelen want tenslotte het blijft onze trouwste vriend zo denk ik erover
Wandelen met hond in Duffel (2570) - Bodhi
Bodhi
Duffel
Nieuw
Ik heb in ons huishouden nog nooit geweten dat er geen hond of kat in huis is. Momenteel heb ik twee Deense Doggen thuis waar ik regelmatig mee ga wandelen. Deze dieren zijn groot dus ik kan de hond wel in toom houden moest dat nodig zijn. Ik heb ook altijd veel plezier met dieren en zij ook met mij. Ik ben beschikbaar op woensdag namiddag, vrijdag avond en zaterdag heel de dag.
Wandelen met hond in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik ben een echte dierenliefhebber. Al van kindsaf heb ik konijnen, kippen, katten, vissen enzovoort thuis verzorgd. Een eigen hond heb ik niet maar wel in mijn directe omgeving. Dogsitten op een hond van vrienden doe ik vaak. Dit gebeurt meestal wel bij de baasjes thuis aangezien ik nog bij mijn ouder woon.
Wandelen met hond in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
Nieuw
Ik heb altijd honden gehad. Ik heb nu ook een hondje van 10jaar. Waar ik meermaals per dag mee ga wandelen. Dus kan ik als je even niet kunt met je viervoeter op wandel gaan.
Wandelen met hond in Duffel (2570) - Laura
Laura
Duffel
Nieuw
Ik ben van jongsgaf een dierenvriend in hart en nieren ! Ik heb dan ook een diploma dierenzorg. Aan ervaring dus geen gebrek ! Ook wandelingen op verplaatsing worden gedaan.
Wandelen met hond in Berlaar (2590) - Samantha
Samantha
Berlaar
Nieuw
Hallo, ik ben samantha en ik ben 18 jaar en ik woon in berlaar Ik ben een echte dierenvriend , ik hou van dieren ik heb op kleine honden en grote honden gepast en ik vind het heel leuk om een hecte band op te bouwen met dieren
Wandelen met hond in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Hasselt
Nieuw
Bent u op vakantie, werkt u lange dagen,..., en heeft u een oppas of hondenuitlater nodig voor uw hond? Dan mag u me altijd contacteren. Zelf hebben we een Australische Herder thuis en ken ik heel wat mooie wandelplekken in de omgeving.
Wandelen met hond in Lier (2500) - Senninha
Senninha
Lier
Nieuw
Ik heb zelf geen hond maar heb wel veel mensen rondom mij die een hond hebben. Een hond is dus niet vreemd voor mij. Ik heb hierin wel geen ervaring maar ben bereid om bij te leren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Lier: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Lier, hondenuitlaatdienst Lier, hondenwandelaar Lier, dogwalker Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden