petsitter Gentbrugge

Ontdek talentvolle petsitters in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Gentbrugge

Petsitter in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
Gentbrugge
3.0/5 (1 reviews)
heb zelf 2 honden waar ik dagelijks mee buiten ga, en mee ravot zonder en hond is er geen leven in huis ben altijd en dieren liefhebber geweest groetjes patricia
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met dieren en leer snel bij. Ik spendeer zeer graag tijd met alle soorten dieren. Zelf heb ik ook een kat, konijn en twee schildpadden :)
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond (flat coated retriever) en een kat bij mijn ouders thuis. Ik ben reeds gaan puppy- en katsitten bij de vierpoters van enkele van m'n vrienden en dit is steeds vlekkeloos verlopen. Ik zou dit met plezier opnieuw doen! Ik ben werkzaam op een camping, waar dagelijks honden langskomen. Zowel zijzelf als ik vinden het geweldig als ik ze dan eens mag aaien!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat en een slang waar ik ervaring mee heb. Vrienden van mij hebben een hond waarvoor ik al wel eens heb moeten zorgen als zij weg zijn :) Maar ik ben een enorme dierenvriend en pas dus graag op je dieren, zo lang het geen spinnen zijn ;) Ik verwen de diertjes altijd graag door met hen te spelen en plezier te maken!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Om dat niet iedereen de tijd heeft om altijd bij zijn huisdieren te zijn wil ik daar wel bij helpen ik ben dol op huisdieren en breng er graag mijn tijd met door.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Chris
Chris
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als ik een mogelijkheid zie om een wandeling te maken met de hond van vrienden dan grijp ik die met beide handen en zijn ze ons even kwijt. Geen idee waaraan het precies ligt maar ik maak heel gemakkelijk contact met honden, ongeacht ras of karakter. En als ik mensen kan helpen door twee passies uit te oefenen in mijn vrije tijd, dan is dat alleen maar beter voor iedereen.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb ervaring met goede honden en ook honden met een verwaarloosde achtergrond Ik heb een jaar lang vrijwillig gewerkt in een dierenasiel en ook nog vast werk in een ander asiel speciaal voor verwaarloosde dieren waarbij ik 24/24 standy by moest zijn voor inkomende oproepen. Ik zelf heb een hond, een rednose stafford.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Gentbrugge
Nieuw
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb momenteel zelf geen hond, maar velen uit mijn vriendenkring wel en ik vind het geweldig om met deze dieren te spelen en te gaan wandelen. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Dascha
Dascha
Gentbrugge
Nieuw
Voldoende ervaring en veel dierenliefde. Ik ga graag met uw viervoeter een wandeling maken. Liefst in gentbrugge. De buitenlucht doet mij goed en natiurlijk ook uw hond. Laat me wat weten als u iemand zoekt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Gentbrugge: geëvalueerd met 4.83 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Gentbrugge, pet sitting in Gentbrugge, dierenopvang Gentbrugge, dierenpension Gentbrugge ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Gentbrugge

HONDENWANDELAAR - ochtendwandeling - Voormiddag op onze puppy passen - Pomeriaan - Louis wil graag gaan wandelen - Oppas voor en hond - Twee dagen oppas voor onze hond Linda - Eten geven + wandelen kleine hond - Oppas hond van 20/08/2021-22/08/2021 - wandelen - Dogsitter voor Mellow - van 5/10 tot 6/10 overdag - 23-29 juli: Oppas voor 6 -jarige, zeer lieve blinde border collie reu - opvang gezocht voor onze bruine labrador - Oppas van zondagavond tot vrijdagavond voor hond(je) en twee katten - Dieren - Wandelen met de hond - bijles wiskunde - Opvang honden
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden