Vind de beste petsitter van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
3.0/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
heb zelf 2 honden waar ik dagelijks mee buiten ga, en mee ravot zonder en hond is er geen leven in huis ben altijd en dieren liefhebber geweest groetjes patricia
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Diandra
Diandra
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Sindskort ben ik beginnen wandelen met een andere hond dan mijn hond, dit ging heel vlotjes. De hond kent mij namelijk al na 1-2 bezoeken en vertrouwt mij. Ik zie heel graag honden en ik hou ervan om grote wandelingen te maken om terwijl te genieten van de natuur.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik heb ervaring met goede honden en ook honden met een verwaarloosde achtergrond Ik heb een jaar lang vrijwillig gewerkt in een dierenasiel en ook nog vast werk in een ander asiel speciaal voor verwaarloosde dieren waarbij ik 24/24 standy by moest zijn voor inkomende oproepen. Ik zelf heb een hond, een rednose stafford.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb momenteel zelf geen hond, maar velen uit mijn vriendenkring wel en ik vind het geweldig om met deze dieren te spelen en te gaan wandelen. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Dascha
Dascha
Nieuw
9050 Gentbrugge
Voldoende ervaring en veel dierenliefde. Ik ga graag met uw viervoeter een wandeling maken. Liefst in gentbrugge. De buitenlucht doet mij goed en natiurlijk ook uw hond. Laat me wat weten als u iemand zoekt.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben student diergeneeskunde, en heb zelf een heel lief hondje die met alle andere hondjes overweg kan. Ik ga graag samen met de hondjes wandelen, of met uw hondje alleen, wat u het liefste hebt.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest, vroeger paste ik altijd op 2 hondjes van een oudere vrouw. Ik heb nu zelf ook een katje waar ik goed mee overweg kan.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Nicky
Nicky
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik hou van er van te gaan wandelen en zou dat nog veel liever met mijn eigen hond doen maar omdat ik te weinig thuis ben en en geen tuin heb kan ik zelf geen hond nemen. Vandaar dat ik heel graag op deze manier andere mensen/honden wil helpen.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Lisa
Lisa
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik ben een grote liefhebber van dieren, voornamelijk van honden. Vroeger heb ik 2 honden gehad maar deze zijn helaas overleden. Aangezien het te moeilijk is om een nieuwe hond in huis te nemen zou ik heel graag buitenshuis met honden omgaan! Gaan wandelen, eten geven, samen spelen, .. Aarzel zeker niet om me te contacteren!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Anouk
Anouk
Nieuw
9050 Gentbrugge
Reeds afgestudeerd als dierenverzorger zet ik mijn kennis en kunnen graag in om jouw dier te verzorgen wanneer je een tijdje niet thuis bent of als je wat hulp kan gebruiken als je je handen vol hebt.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Nieuw
9050 Gentbrugge
Al mijn hele leven heb ik zelf katten gehad en er met veel liefde voor gezorgd. Ik heb ook basiskennis over mogelijke ziektes en kwaaltjes die katten kunnen krijgen, omwille van mijn interesse in de dierengeneeskunde.

Petsitter Gentbrugge: geëvalueerd met 4.67 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Gentbrugge, pet sitting in Gentbrugge, dierenopvang Gentbrugge, dierenpension Gentbrugge ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Gentbrugge

Oppas hond van 20/08/2021-22/08/2021 - wandelen - Dogsitter voor Mellow - van 5/10 tot 6/10 overdag - 23-29 juli: Oppas voor 6 -jarige, zeer lieve blinde border collie reu - opvang gezocht voor onze bruine labrador - Oppas van zondagavond tot vrijdagavond voor hond(je) en twee katten - Dieren - Wandelen met de hond - Garfield zoekt verblijfplaats voor weekend - bijles wiskunde - Opvang honden
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden