petsitter Gentbrugge

Ontdek talentvolle petsitters in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Gentbrugge

Petsitter in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (17 reviews)
Ik ben een echte hondenliefhebber, dus je hond zal niks tekortkomen. Jarenlange ervaring zorgen voor veel liefde voor de beestjes. Ik kan me ook makkelijk aanpassen aan verschillende situaties en dus ook verschillende honden.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Ishara
Ishara
Gentbrugge
5/5 (15 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden en heb altijd honden gehad. Ik kan zelf nu geen hond houden omdat ik op een appartement zit, dus vind het altijd wel leuk om met de honden van vrienden te lopen. Ik doe dat momenteel ook regulier voor een vriendin van me.
Petsitter in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Petsitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hoi,ik ben met pensioen en verzorg graag je poes of ga wandelen met je hond als jullie afwezig zijn. Momenteel heb ik een poes maar ik ben dol op alle dieren groot en klein.
Petsitter in Gent (9000) - Claudia
Claudia
Gent
5/5 (7 reviews)
I love dogs and cats, to be around them, to play with them or just to chill besides them, they bring such a sense of calmness. Besides that I am caring and responsible and would take care good care of your friend with great pleasure!!
Petsitter in Gent (9000) - Bart
Bart
Gent
5/5 (7 reviews)
Reeds dogsitter geweest bij vele vrienden en familie, wat telkens een heel positieve en leuke ervaring was. Voor mij is dit een luxe job, het geen wat je graag doet en er nog een mooi centje mee bijverdienen.
Petsitter in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
4.5/5 (6 reviews)
Ik ben geschikt om uw hond of kat op te vangen aangezien ik een echte dierenliefhebber ben en ze graag verzorg. Ik kan ze goed van eten en drinken voorzien en eventueel uitlaten. Binnenkort heb ik zelf een hond, een teckel genaamd Lisa van enkele maanden oud. Met diervriendelijke groeten, Astrid
Petsitter in Melle (9090) - Micheline
Micheline
Melle
4.2/5 (5 reviews)
Ik ben een dierenvriend en kom graag langs om uw dier op te passen wanneer u op reis bent. Aarzel zeker niet om me te contacteren wanneer je op zoek bent naar iemand om op jouw huisdieren te passen. Doe ik graag!
Petsitter in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Ik weet dus goed wat de verzorging van dergelijke dieren precies inhoudt. Eten/drinken geven, uitlaten, medicatie toedienen, vacht verzorgen, liefde geven,…
Petsitter in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik ben opgegroeid rond dieren. Vroeger hadden wij voornamelijk katten, konijnen en hamsters, maar ik ben ook een grote fan van honden. Ik weet wel iets meer over katten dan honden. Meestal kan ik er ook voor zorgen dat katten mij leuk vinden of gewoon vertrouwen (zelfs de chagrijnige).
Petsitter in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I am an excellent pet care giver because of my genuine love for animals. I lived with animals all my life (cats, dogs) and I would love to share time with pets during this summer. I could ensure pets receive proper attention, exercise and companionship.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Caroline
Caroline
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik ga graag wandelen met je viervoeter! We wandelen in de gentbrugse meersen. Er wandelen best nog veel mensen, kinderen en honden in de meersen dus liefst geen aggressieve honden of grote sterke trekkers (ik ben zelf geen bodybuilder, vandaar :) ). Speels is uiteraard helemaal ok!
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Ik ben vrijwilliger bij een dierenasiel en heb daardoor vooral ervaring met katten. Vooral het gedrag van katten vind ik fascinerend en volgens mijn omgeving ben ik goed op weg om kattenfluisteraar te worden! Ook met honden, vissen en knaagdieren heb ik wat ervaring en geef ik alle nodige zorg.
Petsitter in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Gentbrugge: geëvalueerd met 4.91 door 163 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Gentbrugge, pet sitting in Gentbrugge, dierenopvang Gentbrugge, dierenpension Gentbrugge ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden