petsitter Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-amandsberg

Bart is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Wondelgem (9032) - Bart
Bart
Wondelgem
4.75/5 (20 reviews)
Ik ben zot van honden, ik word gelukkig bij het zien van een hond. Ze geven op korte tijd zoveel liefde en aandacht dat je gewoon blij wordt! Daarom wil ik hen belonen met een wandeling 😉
Petsitter in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Thuis had heb ik altijd een hond gehad. Op men huidig appartement is dat helaas niet mogelijk. Ik vind het wel nog steeds heel fijn om met een hond te gaan wandelen
Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo, ik heb zelf een kat en hou erg veel van deze diertjes. Ze kunnen je veel vriendschap geven. Daarom kom ik je viervoeter graag verzorgen wanneer het voor jou niet lukt. Enkel opdrachten binnen een straal van 2 kilometer rond Gent Kinepolis.
Petsitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (9 reviews)
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Sinds enkele jaren doe ik (in heel Europa, maar vooral in Frankrijk) aan petsitting, waarbij ik bij mensen thuis voor korte of langere tijd zorg voor hun dieren (huisdieren, maar ook kippen, geiten en schapen). Op verzoek kan ik u hiervoor zonder problemen referenties sturen.
Petsitter in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik ben opgegroeid rond dieren. Vroeger hadden wij voornamelijk katten, konijnen en hamsters, maar ik ben ook een grote fan van honden. Ik weet wel iets meer over katten dan honden. Meestal kan ik er ook voor zorgen dat katten mij leuk vinden of gewoon vertrouwen (zelfs de chagrijnige).
Petsitter in Gent (9000) - Veronique
Veronique
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb heel mijn leven dieren gehouden, katten,vogels, knaagdieren en u heb ik een flinke hond van 9jaar oud, altijd sociaal opgevoed, heel rustig, vrolijk en geduldig met andere honden Dieren zijn mijn passie
Petsitter in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond van 10 maanden oud en ga elke ochtend een uur wandelen/spelen in het park de groene vallei. Ik ben steeds bereid om 's morgens of 's avonds je hond mee uit te nemen.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Petsitter in Gent (9000) - Robbert
Robbert
Gent
4.67/5 (3 reviews)
Ik heb zelf dieren (katten, konijn, karakiris) gehad en zorg momenteel ook soms voor de kat van mijn vriendin. Ik ben altijd al een dierenliefhebber geweest.
Petsitter in Gent (9000) - Jacques
Jacques
Gent
5/5 (2 reviews)
Wij hebben veel ervaring met wandelen met honden. Wij doen namelijk al vele jaren woningoppas in heel België. Daar hoort de zorg voor honden natuurlijk ook bij!
Petsitter in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Petsitter in Gent (9000) - Stijn
Stijn
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb zelf geen huisdieren meer, ik woon te klein en ben er niet genoeg voor thuis soms om het dier dan de nodige aandacht te kunne geven. Maar kan wel bijvoorbeeld jouw huisdier uitlaten door weer en wind zelfs. Deed dit vroeger vaak met honden uit het assiel
Petsitter in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en hou van een stevige wandeling. Als student zit ik vaak achter mijn bureau, een wandeling is dan voor mij de ideale manier om even te ontspannen. Ik ga dus graag met uw viervoeter op pad!
Petsitter in Gent (9000) - Marquita
Marquita
Gent
5/5 (2 reviews)
Het is al zeer lang geleden dat ik een hond had (ik woonde nog bij mijn ouders) en momenteel woon ik op een appartement in Gent centrum dat zich niet leent om een hond te houden. Ik heb die wandelingen altijd gemist maar vooral zou het mij plezier doen om het dier gelukkig te zien
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.85 door 120 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-amandsberg, pet sitting in Sint-amandsberg, dierenopvang Sint-amandsberg, dierenpension Sint-amandsberg ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Sint-amandsberg

Zorgen voor Maya - Sint-Amandsberg van 12 tot 28/7 - Hondje in augustus - Oppas/voederen kat - Opvang voor kat van 12 tem 28 juli - Huisbezoek - Verzorging hondjes - 2hondjes wassen enz. - Hondenoppas - Oppas aan huis - Ik zoek een pet sitter die onze hond wil opvangen - Hondenoppas thuis - Opvang gezocht voor onze labrador tijdens Paasvakantie - zoek hondenoppas voor september - Nederlands - Wandelen met weimeramer van 6 maanden - Ik zoek iemand die met mijn labrador van 8 maand dagelijks een klein uurtje kan wandelen tot mijn knie genezen is e - Hondentrimmer aan huis in St Amandsberg - Brakel - Het trimmen van mijn poedeltjes,maar meer een beermodel,geen poedelcoupe,met zorg voor oren,nagels,... - Gevraagd hondenoppas voor DONDERDAG 16/09 - dagelijkse wandeling met jonge hond - we hebben een dierenoppas nodig die 15-25 augustus huisbezoek kan - volledige dag op puppy letten 1/week - hondenwandelaar en kat liefhebber - Oppas nodig voor poes - Hondentoilettage - Hondentoilettage aan huis voor assistentiehond - Verzorging kat aan huis - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Wassen, knippen , trimmen Maltezer aan huis - Gezocht dogsitter zaterdagavond 18januari (2) - Gezocht dogsitter zaterdagavond 18januari - Oppas voor 2 britse korthaar katten tussen 4 en 19 april - Cocker met artrose enkel de poten en oren plus kussentjes van poten - met klein hondje wandelen - Bezoek Poem - Kattenoppas gezocht - Snelle oppas gezocht - oppas voor enkele uren s avonds op 21 en 28 juli - Gaan wandelen met de hond - Opvang van mijn hond BOVARY - Dogsitter voor de periode 08 tot 10 juli, regio sint amandsberg - honden - eten komen geven en korte wandeling colley 12jaar
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden