petsitter Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-amandsberg

Petsitter in Wondelgem (9032) - Bart
Bart
Wondelgem
4.77/5 (22 reviews)
Ik ben zot van honden, ik word gelukkig bij het zien van een hond. Ze geven op korte tijd zoveel liefde en aandacht dat je gewoon blij wordt! Daarom wil ik hen belonen met een wandeling 😉
Petsitter in Gent (9000) - Roeland
Roeland
Gent
5/5 (16 reviews)
Thuis had heb ik altijd een hond gehad. Op men huidig appartement is dat helaas niet mogelijk. Ik vind het wel nog steeds heel fijn om met een hond te gaan wandelen
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Ishara
Ishara
Gentbrugge
5/5 (14 reviews)
Ik ben opgegroeid met honden en heb altijd honden gehad. Ik kan zelf nu geen hond houden omdat ik op een appartement zit, dus vind het altijd wel leuk om met de honden van vrienden te lopen. Ik doe dat momenteel ook regulier voor een vriendin van me.
Petsitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hoi,ik ben met pensioen en verzorg graag je poes of ga wandelen met je hond als jullie afwezig zijn. Momenteel heb ik een poes maar ik ben dol op alle dieren groot en klein.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (12 reviews)
Ik ben een echte hondenliefhebber, dus je hond zal niks tekortkomen. Jarenlange ervaring zorgen voor veel liefde voor de beestjes. Ik kan me ook makkelijk aanpassen aan verschillende situaties en dus ook verschillende honden.
Petsitter in Gent (9000) - Claudia
Claudia
Gent
5/5 (7 reviews)
I love dogs and cats, to be around them, to play with them or just to chill besides them, they bring such a sense of calmness. Besides that I am caring and responsible and would take care good care of your friend with great pleasure!!
Petsitter in Gent (9000) - Bart
Bart
Gent
5/5 (7 reviews)
Reeds dogsitter geweest bij vele vrienden en familie, wat telkens een heel positieve en leuke ervaring was. Voor mij is dit een luxe job, het geen wat je graag doet en er nog een mooi centje mee bijverdienen.
Petsitter in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik ben opgegroeid rond dieren. Vroeger hadden wij voornamelijk katten, konijnen en hamsters, maar ik ben ook een grote fan van honden. Ik weet wel iets meer over katten dan honden. Meestal kan ik er ook voor zorgen dat katten mij leuk vinden of gewoon vertrouwen (zelfs de chagrijnige).
Petsitter in Gent (9000) - Veronique
Veronique
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb heel mijn leven dieren gehouden, katten,vogels, knaagdieren en u heb ik een flinke hond van 9jaar oud, altijd sociaal opgevoed, heel rustig, vrolijk en geduldig met andere honden Dieren zijn mijn passie
Petsitter in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
4.25/5 (4 reviews)
Ik ben geschikt om uw hond of kat op te vangen aangezien ik een echte dierenliefhebber ben en ze graag verzorg. Ik kan ze goed van eten en drinken voorzien en eventueel uitlaten. Binnenkort heb ik zelf een hond, een teckel genaamd Lisa van enkele maanden oud. Met diervriendelijke groeten, Astrid
Stef is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Mariakerke (9030) - Stef
Stef
Mariakerke
5/5 (4 reviews)
Hallo! Ik ben een enorme dierenvriend en grote fan van honden en katten. - Heeft u een hond die graag gaat wandelen maar hebt u daar (momenteel) te weinig tijd voor? Ik help je graag jouw viervoeter te voorzien in voldoende beweging. - Gaat u op reis en zoekt u iemand uit de buurt die jouw kat eten en aandacht komt geven? Zoek niet verder! Ik kijk er naar uit u en uw viervoeter te leren kennen!
Petsitter in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I am an excellent pet care giver because of my genuine love for animals. I lived with animals all my life (cats, dogs) and I would love to share time with pets during this summer. I could ensure pets receive proper attention, exercise and companionship.
Petsitter in Gent (9000) - Nisse
Nisse
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik heb zelf een hond van 10 maanden oud en ga elke ochtend een uur wandelen/spelen in het park de groene vallei. Ik ben steeds bereid om 's morgens of 's avonds je hond mee uit te nemen.
Petsitter in Gent (9000) - Zita
Zita
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben opgegroeid tussen dieren, hoe meer ik bij diertjes ben, hoe liever. Daarmee dat ik dit graag zou doen. Ook vind ik het belangrijk dat ze zich goed voelen in hun eigen omgeving.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Sint-amandsberg

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.93 door 194 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-amandsberg, pet sitting in Sint-amandsberg, dierenopvang Sint-amandsberg, dierenpension Sint-amandsberg ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden