petsitter Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle petsitters in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Sint-amandsberg

Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben vrijwilliger bij een dierenasiel en heb daardoor vooral ervaring met katten. Vooral het gedrag van katten vind ik fascinerend en volgens mijn omgeving ben ik goed op weg om kattenfluisteraar te worden! Ook met honden, vissen en knaagdieren heb ik wat ervaring en geef ik alle nodige zorg.
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Jessica
Jessica
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik hou heel graag van dieren heb zelf ook 3 honden en 2 katten dus kan zeker omgaan met diertjes doe ook graag eens een korte wandeling of wat u diertje maar wenst šŸ™‚
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al een hond vanaf mijn 10 jaar en weet dus als geen ander hoe hard zo een beestje uit kan kijken naar buiten zijn en rondsnuffelen. Met heel wat geduld en plezier ontdek ik samen met jouw hond de omgeving.
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Celine
Celine
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf 2 honden, en mijn vriend heeft er ook 1. En daarmee ga ik vaak gaan wandelen, en spelen. Ik hou ervan om tijd met ze door te brengen. Honden zijn mijn lievelings dieren
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Lennart
Lennart
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben een echte dierenvriend en honden zijn mijn favoriet! Wij konden thuis nooit een hond houden en daarom ging ik vaak wandelen met honden uit het asiel in het Citadelpark in Gent. Altijd hartverwarmend om te zien hoe enthousiast ze zijn om te gaan wandelen!
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Daniƫlle
Daniƫlle
Sint-amandsberg
Nieuw
Beste baasjes, Ik ben Danielle en ik hou van dieren. In het middelbaar zat ik in de richting dierenzorg en heb dus al wat praktijkervaring. Zelf heb ik een hond (berner-sennenhond) en een konijn. Om de 14 dagen op zaterdag werk ik in een hondentrimsalon. Natuurlijk hou ik ook van katten en andere dieren. Ik behandel alle dieren met veel vriendschap en respect.
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Marieke
Marieke
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb zelf al bijna 12 jaar een hond. Ik hou veel van wandelen en dan het liefst met de hond erbij. Ik ben niet alleen beschikbaar om met uw hond een wandeling te maken, maar bv ook om op uw dieren te passen wanneer u er niet bent. Dus als u een oppasser, wandelaar etc nodig hebt, bent u bij mij bij het juiste adres!
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Lien
Lien
Sint-amandsberg
Nieuw
Hallo, ik ben echt helemaal gek op katten! Al sinds jong lopen er katten door mijn huis. Ik vind het leuk om spelletjes te spelen, te verzorgen en te vertroetelen. Dieren voelen zich ook snel op hun gemak bij me. Laat maar weten om eens kennis te maken!
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Marc
Marc
Sint-amandsberg
Nieuw
We hebben zelf een oude poes, 20 jaar. En ik wil wel graag bij mensen oppassen op hun poes of de poes tijdelijk bij mij in huis nemen, zoals gewenst. Ook op honden wil ik passen en mee gaan wandelen...
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Eli
Eli
Sint-amandsberg
Nieuw
Echte dierenvriend! Als kind altijd allerlei dieren gehad, honden, cavia's, schildpad, vissen,... Nu heb ik een slang. Welk dier het ook is, ik verzorg het met plezier.
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Barbara
Barbara
Sint-amandsberg
Nieuw
Van jongsaf ben ik vertouwd met dieren (honden en katten) Helaas heb ik nu zelf enkel een kat, geen hond. Ik zou met veel plezier met die van jou gaan wandelen of er op letten.
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben van elk huisdier fan, van jongsaf mee opgegroeid, ervaring met katten, honden, kippen, vissen, ratten, schildpadden, konijnen en hamsters. Ik kan er voor zorgen of bij jullie langskomen.
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend. Ikzelf heb thuis 1 kater, Guust en vind dat elk dier het recht heeft om goed verzorgd te worden. Zeker als de eigenaars even niet voor hun beestje kunnen zorgen. Contacteer mij gerust, ik kom met veel plezier langs.
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Femke
Femke
Sint-amandsberg
Nieuw
Zonder zorgen op reis of uitstap? Een lang werkweek of moeilijke omstandigheden om genoeg tijd door te brengen met je favoriete viervoeter(s)? Ik kom graag met veel liefde en zorg petsitten! Spelen, samen wandelen, voeding/drank voorzien,...
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Louise
Louise
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben een grote dierenvriend. Maar ik hoop dat de hond ook een mensenvriend is ;) ik zou het fantastisch vinden om met uw hond te gaan wandelen lang of kort (maar niet te lang want ik heb ook schoolwerk ; )
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
ā€œ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ā€
Jelke
ā€œ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ā€
Imme
ā€œ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ā€
Gaƫlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Sint-amandsberg: geƫvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Sint-amandsberg, pet sitting in Sint-amandsberg, dierenopvang Sint-amandsberg, dierenpension Sint-amandsberg ,ā€¦

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Sint-amandsberg

kennismaking - Logement - Oppassen op puppy van AM 20/10 tot PM 21/10 - Ukkie - Afspraak - Afspraak - Zorgen voor Maya - Sint-Amandsberg van 12 tot 28/7 - Hondje in augustus - Oppas/voederen kat - Opvang voor kat van 12 tem 28 juli - Huisbezoek - Verzorging hondjes - 2hondjes wassen enz. - Hondenoppas - Oppas aan huis - Ik zoek een pet sitter die onze hond wil opvangen - Hondenoppas thuis - Opvang gezocht voor onze labrador tijdens Paasvakantie - zoek hondenoppas voor september - Nederlands - Wandelen met weimeramer van 6 maanden - Ik zoek iemand die met mijn labrador van 8 maand dagelijks een klein uurtje kan wandelen tot mijn knie genezen is e - Hondentrimmer aan huis in St Amandsberg - Brakel - Het trimmen van mijn poedeltjes,maar meer een beermodel,geen poedelcoupe,met zorg voor oren,nagels,... - Gevraagd hondenoppas voor DONDERDAG 16/09 - dagelijkse wandeling met jonge hond - we hebben een dierenoppas nodig die 15-25 augustus huisbezoek kan - volledige dag op puppy letten 1/week - hondenwandelaar en kat liefhebber - Oppas nodig voor poes - Hondentoilettage - Hondentoilettage aan huis voor assistentiehond - Verzorging kat aan huis - Dieren - Oppas bij de petsitter : Honden - Wassen, knippen , trimmen Maltezer aan huis - Gezocht dogsitter zaterdagavond 18januari (2) - Gezocht dogsitter zaterdagavond 18januari - Oppas voor 2 britse korthaar katten tussen 4 en 19 april - Cocker met artrose enkel de poten en oren plus kussentjes van poten - met klein hondje wandelen - Bezoek Poem - Kattenoppas gezocht - Snelle oppas gezocht - oppas voor enkele uren s avonds op 21 en 28 juli - Gaan wandelen met de hond - Dogsitter voor de periode 08 tot 10 juli, regio sint amandsberg - honden - eten komen geven en korte wandeling colley 12jaar
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden