hondentoilettage Gentbrugge

Hulp voor hondentoilettage in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Gentbrugge

Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
4.5/5 (6 reviews)
Ik ben een grote hondenvriend. Ik heb ervaring met het wassen, drogen, nageltjes knippen, enz. Binnenkort heb ik zelf ook een teckel. Ik kom jullie honden graag verzorgen!
Hondentoilettage aan huis in Oosterzele (9860) - Lena
Lena Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oosterzele
5/5 (4 reviews)
Werk als hondentrimmer en kan zowel thuis als op verplaatsing jouw viervoeter onderhanden nemen. Trimmen, scheren, ontwollen, wassen, Verwijderen van klitten, ... Gewenning voor jonge honden zodat alles vlot verloopt in de toekomst.
Hondentoilettage aan huis in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Tijdens mijn vrijwilligerswerk bij Hachiko vzw sta ik in voor de vachtverzorging van vnl Golden en Labrador Retrievers. Daarnaast komt ook oortjes kuisen aan bod. Als je hond dat wenst krijgt hij/zij er een fijne massage bovenop.
Hondentoilettage aan huis in Kalken (9270) - Elien
Elien Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalken
5/5 (1 reviews)
Verder biedt ik ook de verzorging aan van u viervoeter. Meestal gaan mensen naar een trimsalon, maar soms is niet voor sommige honden niet evident. Ik kom bij u thuis en heb mijn eigen borstels en tondeuse bij. Ik bied het kammen aan van honden met lang haar. De maltezers en shitsu van mijn tantes heb ik al geschoren. alsook het hondje van vrienden (Yorkshire x Chihuahua). Wel zonder opleiding!
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Ilona
Ilona
Gent
5/5 (1 reviews)
Opgevoed geweest met veel honden. Ze wassen/kammen/verzorgen was een maandelijkse opgave voor me. Ik ben ook heel geduldig wat echt nodig is bij het wassen van een hond vooral als die angstig zijn.
Hondentoilettage aan huis in Gentbrugge (9050) - Dabin
Dabin
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik verzorg mijn pomeriaantje Eve met aandacht voor details. Ik beschik over heel veel foto's van Eve die ik altijd kan tonen, mocht dit u kunnen geruststellen.
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Adhemar
Adhemar
Gent
5/5 (1 reviews)
Voor het toedienen van medicatie kan je op mij rekenen. Een pilletje geven, aangepaste voeding alsook een spuitje geven (voor suikerziekte bijvoorbeeld) heb ik al vaak gedaan. Dieren die gevoelig zijn voor epilepsy aanvallen kan ik ook voor zorgen. Natuurlijk word eerst zorgvuldig in detail besproken wat de routine en noden voor jouw huisdier zijn.
Hondentoilettage aan huis in Laarne (9270) - Davina
Davina
Laarne
Nieuw
Ik heb gestudeerd als dieren zorg ik heb geen diploma ik heb zelf en hond konijn vogels paarden ik hou van dieren ik speel graag met de dieren verzorgde..
Hondentoilettage aan huis in Oostakker (9041) - Clara
Clara
Oostakker
Nieuw
Hey! Ik heb al jaren ervaring met hondensitten en heb al veel honden verzorgd. Ik heb ervaring in wassen , nagels knippen , orale medicatie toedienen, vacht borstelen,...
Hondentoilettage aan huis in Zwijnaarde (9052) - Laurine
Laurine
Zwijnaarde
Nieuw
Ik ben een hele grote dierenvriend die met heel veel passie en liefde voor u huisdier wil zorgen wanneer u er even tussen uit wil. Mijn mama heeft een hondentrimsalon en ik mijn trim diploma, dus een trimbeurt tegen betaling voor u viervoeter is zeker mogelijk bij mij.
Hondentoilettage aan huis in Drongen (9031) - Anniek
Anniek
Drongen
Nieuw
Ik zelf heb 3 honden waaronder een Kees hondje die ik dikwijls was.. verzorg... kam en borstel ,medicatie geven kan ik ook! Ik hou van honden verwennen ! Dus hoop ik snel jullie hondjes te ontmoeten!!
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Lennert
Lennert
Gent
Nieuw
Ik studeer dierenzorg en heb een groot hart voor honden. In de lessen leren we dus natuurlijk alles over de verzorging van honden. Later zou ik dan ook misschien werk zoeken in die branche, wie weet?
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Erica
Erica
Gent
Nieuw
Ik kom jullie honden graag verzorgen! Hondentoilettage, wassen en kammen dat kan ik met gemak doen. Voor de andere specifiekere zaken heb ik hier geen diploma voor gehad..
Hondentoilettage aan huis in Gentbrugge (9050) - Diego
Diego
Gentbrugge
Nieuw
dag iedereen . ik heb zelf veel dieren ik heb 2 honden gehad en 1 kat en een konijn, kippen, vissen , dus zorg dragen voor dieren is voor mij geen probleem
Hondentoilettage aan huis in Gent (9000) - Vanesa
Vanesa
Gent
Nieuw
Ik hou van dieren en heb een hart voor elk dier die leeft ik wil graag dieren verzorgen en eten geven buite wandelen ik wil in de vakantie werken en wat bij verdienen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Gentbrugge: geëvalueerd met 4.93 door 18 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Gentbrugge, hondentrimmer Gentbrugge, hondenverzorging Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden