kattenoppas Gentbrugge

Ontdek talentvolle catsitters in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie catsitters in de buurt van Gentbrugge

Kattenoppas in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Kattenoppas in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Beiden zijn heel sociaal. In de omgeving zijn er verschillende parken/speelweides om de honden uit te laten. De wandelingen worden aangepast aan de noden van de hond. De dieren mogen vrij rondlopen in huis. Ze maken deel uit van het gezin. Ik houd u op de hoogte van het verblijf van uw hond dmv foto’s en video’s.
Kattenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Kattenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I’m a huge animal lover and I’ve also have a cat and a dog. So it’s the biggest pleasure for me to take care of animals and i think it’s the most joyful job that can be done. So I’m always ready to be the bestie of your pet!
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Kattenoppas in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met honden, respecteer de structuur en regels. Wandelen en spelen vind ik zeker leuk. Ik heb een afgesloten tuin. Er zijn reeds vele dieren op logement gekomen.
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Ella
Ella
Gent
5/5 (1 reviews)
Van jongs af aan werd ik omringd door dieren. Katten, hamsters, vissen, vogels, konijnen, honden, noem maar op. Momenteel heb ik zelf een hond, een golden retriever van bijna 14 jaar oud. Hij komt van het asiel en had wat zorg nodig. Hij kan wegens trauma niet goed overweg met andere honden. We hebben hem met veel geduld leren verzorgen, wandelen en plezier maken.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (0 reviews)
Ik heb zelf geen dieren maar vind het wel heel gezellig om een aantal dagen op een kat of hond van iemand anders te passen. Ik heb al op veel verschillende dieren gepast wanneer mijn vrienden of familie op vakantie gingen. Ik zal uw huisdier met liefde verzorgen en uw aanwijzingen opvolgen.
Kattenoppas in Gent (9000) - Tim
Tim
Gent
Nieuw
Wij wonen in een kattenbuurt en de kinderen houden van katten. We hebben jarenlang een kat gehad. Aangezien we nu vrij veel op reis gaan, hebben we nu zelf geen eigen kat meer, maar zijn we het gewoon geworden om tijdelijk op katten van vrienden en kennissen te passen. Hierbij volgen we de wensen van de eigenaar en de vrijheidsbehoefte van de kat.
Kattenoppas in Gent (9000) - Jonas
Jonas
Gent
Nieuw
Ik ben een enorme dierenvriend van hond , kat , naar een goudvis elk dier heeft iets speciaal voor mij als je hulp wilt om even op je huisdier te letten om het te voeden en een kleine deel van verzorging op mijn vlak gezien zoek je nu niet een oppas voor je dier maar je zult er een betrouwen en gerustellende dierenvriend in de omgeving van je diertjes aarzel niet ;)
Kattenoppas in Gentbrugge (9050) - Sara
Sara
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben steeds opgegroeid met dieren in de buurt. Sinds enkele jaren heb ik een sterke interesse ontwikkeld in konijnen, hamsters en katten. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe hen te benaderen en kan ik vele tips geven i.v.m. de gezondheid, welzijn en verzorging van de dieren.
Kattenoppas in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Anisa, 19 jaar en heb zelf een puppy’tje van 5 maand in huis dus ik weet hoe ik voor een dier moet zorgen. Ik ben een echte dierenvriend en wil graag op jullie huisdieren passen. Uw huisdier zal zich zeker goed voelen bij mij. Tot snel!
Kattenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Als u een tijdje op reis bent, is uw poes, of enkele poezen, meer dan welkom in mijn woonst. Ik ben gewend ermee om te gaan en ze zouden niks ontberen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kattenoppas Gentbrugge: geëvalueerd met 4.99 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

cat sitting Gentbrugge, kattenoppas gezocht Gentbrugge, kattenhotel Gentbrugge, kattenpension Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden