Vind de beste petsitter van Destelbergen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
4.94/5 · 18 reviews
9070 Destelbergen
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Petsitter in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Van kleins af aan ben ik verzot op dieren. Op dit moment is het voor mij helaas niet mogelijk om een dier in huis te nemen. Als ik dit doe, wil ik er de tijd en ruimte voor hebben om het alle zorg en liefde te kunnen geven. Voor dieren zorgen als bijverdienste lijkt me nu een ideaal alternatief. Op maandag en dinsdag (en evt. zondag) ben ik de hele dag beschikbaar.
Petsitter in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
5/5 · 1 reviews
1450 Chastre-villeroux-blanmont
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Diandra
Diandra
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Sindskort ben ik beginnen wandelen met een andere hond dan mijn hond, dit ging heel vlotjes. De hond kent mij namelijk al na 1-2 bezoeken en vertrouwt mij. Ik zie heel graag honden en ik hou ervan om grote wandelingen te maken om terwijl te genieten van de natuur.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Petsitter in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
5/5 · 1 reviews
9050 Ledeberg
Hallo! Ik ben administratief bediende. Dat wil zeggen dat ik heel wat neerzit tijdens mijn job. Gaan wandelen met uw huisdier is dus ideaal! Ik houd enorm veel van dieren, maar ik mag geen huisdier thuis. Het is dus een win-win situatie! Bovendien beschik ik van een auto en kan ik me makkelijk verplaatsen.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik heb ervaring met goede honden en ook honden met een verwaarloosde achtergrond Ik heb een jaar lang vrijwillig gewerkt in een dierenasiel en ook nog vast werk in een ander asiel speciaal voor verwaarloosde dieren waarbij ik 24/24 standy by moest zijn voor inkomende oproepen. Ik zelf heb een hond, een rednose stafford.
Petsitter in Merelbeke (9820) - Shaimaa
Shaimaa
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik ben al heel mijn leven geinteresseerd in dieren. Ik help af en toe bij een dierenasiel in de buurt van Merelbeke en ben van plan dierengedragsdeskundige te worden, Ik heb al een cursus hondenpsychologie gedaan en help al sinds ik klein was al mijn vrienden en familie bij gedragsproblemen ivm hun honden en andere dieren. Zelf heb ik een kat, konijn en vogels maar mijn oom en vrienden hebben honden waar ik goed mee overweg kan. Ik hoop u te mogen helpen!
Petsitter in Ledeberg (9050) - Leslyn
Leslyn
Nieuw
9050 Ledeberg
In 2015 ben ik afgestudeerd als dierenarts - gezelschapsdieren. Ik ben momenteel niet actief als dierenarts, dus wil ik maar al te graag jullie schat(ten) verzorgen en verwennen, zowel bij jouw thuis als bij mij. Een volledige dag/nacht op jouw hond, kat, konijn... passen, of enkel wandelen, knuffelen of borstelen. Ook indien je meerdere dagen/weken op reis bent, kan je op mij rekenen.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb momenteel zelf geen hond, maar velen uit mijn vriendenkring wel en ik vind het geweldig om met deze dieren te spelen en te gaan wandelen. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Dascha
Dascha
Nieuw
9050 Gentbrugge
Voldoende ervaring en veel dierenliefde. Ik ga graag met uw viervoeter een wandeling maken. Liefst in gentbrugge. De buitenlucht doet mij goed en natiurlijk ook uw hond. Laat me wat weten als u iemand zoekt.
Petsitter in Ledeberg (9050) - Sabine
Sabine
Nieuw
9050 Ledeberg
Van kinds af ben ik een grote dierenvriend. Ik hou van honden en heb versta de hondentaal. Ik ben opgegroeid met honden en kan er heel goed mee overweg. Bij mij zullen ze de nodige aandacht en liefde krijgen en zullen ze vast en zeker gelukkig zijn. Ik ben bereid om uw hond uit te laten, te verzorgen en op uw hond te passen als je afwezig bent.

Petsitter Destelbergen: geëvalueerd met 4.99 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Destelbergen, pet sitting in Destelbergen, dierenopvang Destelbergen, dierenpension Destelbergen ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Destelbergen

Hondentrimmen - Oppas voor onze 4 katten - Opvang duitse herder - oppas hond 10 dagen vakantie - weekend 22 + 23/06 - ik zoek opvang voor mijn hond - hondenoppas voor 2 maltesers10 jaar en 8 maandenvoor een periojde van 14 dagen; gans de dag en nacht;moet komen won - Oppas bij de petsitter voor 12 dagen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden