petsitter Destelbergen

Ontdek talentvolle petsitters in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Destelbergen

Petsitter in Destelbergen (9070) - Nele
Nele
Destelbergen
4.94/5 (18 reviews)
Sinds ik in een huisje in Heusden woon is het mogelijk om jouw huisdier op te vangen bij mij thuis. We hebben zelf een 6 maanden oude puppy rondlopen, maar die kan het met alle dieren goed vinden zolang ze af en toe met hem willen spelen. Wanneer we na een kennismaking merken dat jouw huisdier past binnen ons gezinnetje, dan vangen wij hem/haar graag op terwijl jij van huis bent!
Petsitter in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Ik weet dus goed wat de verzorging van dergelijke dieren precies inhoudt. Eten/drinken geven, uitlaten, medicatie toedienen, vacht verzorgen, liefde geven,…
Petsitter in Destelbergen (9070) - Jurgen
Jurgen
Destelbergen
4.67/5 (3 reviews)
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Petsitter in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Van kleins af aan ben ik verzot op dieren. Op dit moment is het voor mij helaas niet mogelijk om een dier in huis te nemen. Als ik dit doe, wil ik er de tijd en ruimte voor hebben om het alle zorg en liefde te kunnen geven. Voor dieren zorgen als bijverdienste lijkt me nu een ideaal alternatief.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Petsitter in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met dieren en leer snel bij. Ik spendeer zeer graag tijd met alle soorten dieren. Zelf heb ik ook een kat, konijn en twee schildpadden :)
Petsitter in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
Ledeberg
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben administratief bediende. Dat wil zeggen dat ik heel wat neerzit tijdens mijn job. Gaan wandelen met uw huisdier is dus ideaal! Ik houd enorm veel van dieren, maar ik mag geen huisdier thuis. Het is dus een win-win situatie! Bovendien beschik ik van een auto en kan ik me makkelijk verplaatsen.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Petsitter in Sint-amandsberg (9040) - Eline
Eline
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al een hond vanaf mijn 10 jaar en weet dus als geen ander hoe hard zo een beestje uit kan kijken naar buiten zijn en rondsnuffelen. Met heel wat geduld en plezier ontdek ik samen met jouw hond de omgeving.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond (flat coated retriever) en een kat bij mijn ouders thuis. Ik ben reeds gaan puppy- en katsitten bij de vierpoters van enkele van m'n vrienden en dit is steeds vlekkeloos verlopen. Ik zou dit met plezier opnieuw doen! Ik ben werkzaam op een camping, waar dagelijks honden langskomen. Zowel zijzelf als ik vinden het geweldig als ik ze dan eens mag aaien!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Destelbergen: geëvalueerd met 4.98 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Destelbergen, pet sitting in Destelbergen, dierenopvang Destelbergen, dierenpension Destelbergen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Destelbergen

Opvang Pipa, English Cocker Spaniel - Opvang Pipa - English Cocker Spaniel - Petsitter Pipa - zoek oppas kat verlengd weekend - hondenkapster aan huis - Vrouwelijke Oppas honden - Hondenoppas - Honden wandeling - Wandeling, oppas, verzorging huisdier - Hondentrimmen - Oppas voor onze 4 katten - Opvang duitse herder - oppas hond 10 dagen vakantie - weekend 22 + 23/06 - ik zoek opvang voor mijn hond - hondenoppas voor 2 maltesers10 jaar en 8 maandenvoor een periojde van 14 dagen; gans de dag en nacht;moet komen won - Oppas bij de petsitter voor 12 dagen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden