petsitter Destelbergen

Ontdek talentvolle petsitters in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Destelbergen

Petsitter in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (22 reviews)
Ik ben een echte hondenliefhebber, dus je hond zal niks tekortkomen. Jarenlange ervaring zorgen voor veel liefde voor de beestjes. Ik kan me ook makkelijk aanpassen aan verschillende situaties en dus ook verschillende honden.
Petsitter in Melle (9090) - Micheline
Micheline
Melle
4.2/5 (5 reviews)
Ik ben een dierenvriend en kom graag langs om uw dier op te passen wanneer u op reis bent. Aarzel zeker niet om me te contacteren wanneer je op zoek bent naar iemand om op jouw huisdieren te passen. Doe ik graag!
Petsitter in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Ik weet dus goed wat de verzorging van dergelijke dieren precies inhoudt. Eten/drinken geven, uitlaten, medicatie toedienen, vacht verzorgen, liefde geven,…
Petsitter in Destelbergen (9070) - Jurgen
Jurgen
Destelbergen
4.67/5 (3 reviews)
Ik ben Jurgen en behaalde mijn master diploma ICT. Ik ben voltijds werkzaam als ICT netwerk -en systeembeheerder. Aangezien ICT mijn passie is, ben ik er ook na de uren mee bezig in de brede zin van het woord: computers, printers, smartphones, virtualisatie, email, cloud, backup, anti-virus, problem solving... Ik ben enorm gemotiveerd, sociaal en wil steeds een goede service bieden aan de mensen
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Caroline
Caroline
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik ga graag wandelen met je viervoeter! We wandelen in de gentbrugse meersen. Er wandelen best nog veel mensen, kinderen en honden in de meersen dus liefst geen aggressieve honden of grote sterke trekkers (ik ben zelf geen bodybuilder, vandaar :) ). Speels is uiteraard helemaal ok!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Coralie
Coralie
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Een dier dat alleen zit gaat soms storend gedrag stellen , jammer eigenlijk als ik het kan voorkomen door er gewoon te zijn voor jouw dier. Ik heb zelf een kat en in ons gezin is mijn schoot zijn favoriete plekje.
Petsitter in Gent (9000) - Yasmin
Yasmin
Gent
5/5 (2 reviews)
Hallo! Ik heb een groot hart en passie voor dieren. Als kind hadden we altijd dieren in huis. Ik ga eerlijk zijn dat we geen hond hadden, maar meerdere keren kwam de hond van mijn meme bij ons op bezoek als ze op reis was. Dagelijks ging ik met Simba gaan wandelen. En wat genoot ik daarvan! Ik sta te popelen om 1x in de week te gaan wandelen met uw hond. 😀 Mvg Yasmin
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Joris
Joris
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Iedereen ziet zijn dier graag, maar je hebt er ook nog een leven naast. Dus iemand nodig die af en toe een oogje in het zeil houd laat maar horen. Groetjes.
Petsitter in Gent (9000) - Marjolein
Marjolein
Gent
5/5 (1 reviews)
Van kleins af aan ben ik verzot op dieren. Op dit moment is het voor mij helaas niet mogelijk om een dier in huis te nemen. Als ik dit doe, wil ik er de tijd en ruimte voor hebben om het alle zorg en liefde te kunnen geven. Voor dieren zorgen als bijverdienste lijkt me nu een ideaal alternatief.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Petsitter in Destelbergen (9070) - Julien
Julien
Destelbergen
5/5 (1 reviews)
Beste dierenliefhebber . Ik ben ook een echte tuin en dierenvriend ,dieren voelen dat en zijn zeker in goede handen bij mij . Groetjes Julien
Petsitter in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Kelly
Kelly
Chastre-villeroux-blanmont
5/5 (1 reviews)
ik heb zelf al 2 katten voor verzorging en kan ook altijd een andere kat op mijn rekening geven. Ik ben ook beschikbaar voor op andere diertjes te passen zoals hamster, konijn, gerbils en chinchilla's
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Alessia
Alessia
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kom bij jou thuis om op je huisdieren te passen, ik voorzie ze van hen basisbehoeften en ga met je huisdier(en) wandelen, spelen, verzorgen,..
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Destelbergen: geëvalueerd met 4.97 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Destelbergen, pet sitting in Destelbergen, dierenopvang Destelbergen, dierenpension Destelbergen ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden