hondenoppas Gentbrugge

Hondenoppas Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Gentbrugge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Stijn
Stijn
Gentbrugge
5/5 (17 reviews)
Ik ben een echte hondenliefhebber, dus je hond zal niks tekortkomen. Jarenlange ervaring zorgen voor veel liefde voor de beestjes. Ik kan me ook makkelijk aanpassen aan verschillende situaties en dus ook verschillende honden.
Hondenoppas in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Hondenoppas in Gent (9000) - Claudia
Claudia
Gent
5/5 (7 reviews)
I love dogs and cats, to be around them, to play with them or just to chill besides them, they bring such a sense of calmness. Besides that I am caring and responsible and would take care good care of your friend with great pleasure!!
Hondenoppas in Gent (9000) - Astrid
Astrid
Gent
4.5/5 (6 reviews)
Ik ben geschikt om uw hond of kat op te vangen aangezien ik een echte dierenliefhebber ben en ze graag verzorg. Ik kan ze goed van eten en drinken voorzien en eventueel uitlaten. Binnenkort heb ik zelf een hond, een teckel genaamd Lisa van enkele maanden oud. Met diervriendelijke groeten, Astrid
Hondenoppas in Melle (9090) - Micheline
Micheline
Melle
4.2/5 (5 reviews)
Ik ben een dierenvriend en kom graag langs om uw dier op te passen wanneer u op reis bent. Aarzel zeker niet om me te contacteren wanneer je op zoek bent naar iemand om op jouw huisdieren te passen. Doe ik graag!
Hondenoppas in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Ik weet dus goed wat de verzorging van dergelijke dieren precies inhoudt. Eten/drinken geven, uitlaten, medicatie toedienen, vacht verzorgen, liefde geven,…
Hondenoppas in Gent (9000) - Sofie
Sofie
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik ben opgegroeid rond dieren. Vroeger hadden wij voornamelijk katten, konijnen en hamsters, maar ik ben ook een grote fan van honden. Ik weet wel iets meer over katten dan honden. Meestal kan ik er ook voor zorgen dat katten mij leuk vinden of gewoon vertrouwen (zelfs de chagrijnige).
Hondenoppas in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I am an excellent pet care giver because of my genuine love for animals. I lived with animals all my life (cats, dogs) and I would love to share time with pets during this summer. I could ensure pets receive proper attention, exercise and companionship.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Caroline
Caroline
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb mijn hele leven katten gehad, en voel me ook echt verbonden met deze dieren. Ik socialiseerde ook verschillende straatkatten zodat ze konden geadopteerd worden. Momenteel heb ik echter zelf geen katten meer, wegens allergische zoon. Ik zorg dus graag bij jou thuis voor jouw dierbare viervoeter.
Hondenoppas in Sint-amandsberg (9040) - Hanne
Hanne
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Ik ben vrijwilliger bij een dierenasiel en heb daardoor vooral ervaring met katten. Vooral het gedrag van katten vind ik fascinerend en volgens mijn omgeving ben ik goed op weg om kattenfluisteraar te worden! Ook met honden, vissen en knaagdieren heb ik wat ervaring en geef ik alle nodige zorg.
Hondenoppas in Gent (9000) - Naomi
Naomi
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn enorme liefde voor diertjes gaan u beste vrienden altijd in goede handen zijn. Niets gaat boven het welzijn van een dier. Hopelijk leer ik diertje snel kennen :)
Hondenoppas in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Coralie
Coralie
Gentbrugge
5/5 (2 reviews)
Een dier dat alleen zit gaat soms storend gedrag stellen , jammer eigenlijk als ik het kan voorkomen door er gewoon te zijn voor jouw dier. Ik heb zelf een kat en in ons gezin is mijn schoot zijn favoriete plekje.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dogsitters in Gentbrugge

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Gentbrugge: geëvalueerd met 4.95 door 102 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Gentbrugge, hondenoppas aan huis Gentbrugge, hondenoppas gezocht Gentbrugge, dogsitter Gentbrugge, dogsitting Gentbrugge, hondenopvang Gentbrugge, hondenhotel Gentbrugge, hondenpension Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondenoppas in Gentbrugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden