hondenoppas Gentbrugge

Hondenoppas Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Gentbrugge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Sinds enkele jaren doe ik (in heel Europa, maar vooral in Frankrijk) aan petsitting, waarbij ik bij mensen thuis voor korte of langere tijd zorg voor hun dieren (huisdieren, maar ook kippen, geiten en schapen). Op verzoek kan ik u hiervoor zonder problemen referenties sturen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met dieren en leer snel bij. Ik spendeer zeer graag tijd met alle soorten dieren. Zelf heb ik ook een kat, konijn en twee schildpadden :)
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Gentbrugge
Nieuw
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad. In mijn vrienden- en kennissenkring zijn er veel katten- en hondenbaasjes en mijn hart maakt altijd een sprongetje wanneer ik een van die beestjes zie.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest, vroeger paste ik altijd op 2 hondjes van een oudere vrouw. Ik heb nu zelf ook een katje waar ik goed mee overweg kan.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Anouk
Anouk
Gentbrugge
Nieuw
Reeds afgestudeerd als dierenverzorger zet ik mijn kennis en kunnen graag in om jouw dier te verzorgen wanneer je een tijdje niet thuis bent of als je wat hulp kan gebruiken als je je handen vol hebt.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Gentbrugge
Nieuw
Al mijn hele leven heb ik zelf katten gehad en er met veel liefde voor gezorgd. Ik heb ook basiskennis over mogelijke ziektes en kwaaltjes die katten kunnen krijgen, omwille van mijn interesse in de dierengeneeskunde.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Sara
Sara
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb veel ervaring met dieren. Op dit moment hebik 4 konijnen, een hamster en een kat. Ik verzorg hen met de grootste liefde en toewijding. Een dier in huis betekent voor mij je uiterste best doen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Kevin
Kevin
Gentbrugge
Nieuw
6 jaar wandel ik met honden van het dierenasiel van Gent. Het vaakst met Staffords maar ook met andere moeilijkere honden. Ik ben een heel rustige persoon met veel geduld. Met katten heb ik afgelopen jaar ook heel wat ervaring bij mits ik vrijwillig wilde katten vang om deze te laten verzorgen terug vrij te laten.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Priscilla
Priscilla
Gentbrugge
Nieuw
ga je een weekendje weg? of een weekje vakantie? maar je hebt huisdieren? dan kom ik graag op je dieren letten, honden,katten, cavia,hamster,vissen? als je nog vragen heb vraag gerust
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Gentbrugge: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Gentbrugge, hondenoppas aan huis Gentbrugge, hondenoppas gezocht Gentbrugge, dogsitter Gentbrugge, dogsitting Gentbrugge, hondenopvang Gentbrugge, hondenhotel Gentbrugge, hondenpension Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Gentbrugge

Oppas voor en hond - Oppas hond van 20/08/2021-22/08/2021 - 23-29 juli: Oppas voor 6 -jarige, zeer lieve blinde border collie reu - opvang gezocht voor onze bruine labrador - Opvang honden
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden