hondenoppas Gentbrugge

Hondenoppas Gentbrugge: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Hondenoppas Gentbrugge: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
ik ben kattenliefhebber, heb ook een diploma gehaald bij vives hogeschool voor een kattenpension te beginnen, en kattenwelzijn. Ik kom bij je langs zodat de kat zich niet hoeft te verplaatsen, als jij op vakantie bent of ergens anders.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren gehad toen ik nog thuis woonde. We hadden een hond, een kat, uilen, eekhoorns… Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Victoria
Victoria
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
We hadden vroeger een hondje thuis en hebben ook nu twee katten uit het dierenasiel geadopteerd. Het is niet mogelijk om zelf bij ons een dier in huis te laten omwille van de katjes, maar ik kom heel graag langs of wil op wandel gaan met de hond. Ook kippen eten geven, geitjes, schapen... maakt niet uit!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste, ik heb een hart voor dieren, ben graag met ze bezig. Zelf is men appartenent te klein om dieren te houden. Als kind hebben we altijd veel dieren gehad.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik kan goed overweg met dieren en leer snel bij. Ik spendeer zeer graag tijd met alle soorten dieren. Zelf heb ik ook een kat, konijn en twee schildpadden :)
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend en spendeer mijn dagen graag met dieren. Ik kan komen wandelen, eten geven, knuffelen, spelen, verzorging bieden,… Ik ben flexibel en kan me makkelijk verplaatsen.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond (flat coated retriever) en een kat bij mijn ouders thuis. Ik ben reeds gaan puppy- en katsitten bij de vierpoters van enkele van m'n vrienden en dit is steeds vlekkeloos verlopen. Ik zou dit met plezier opnieuw doen! Ik ben werkzaam op een camping, waar dagelijks honden langskomen. Zowel zijzelf als ik vinden het geweldig als ik ze dan eens mag aaien!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat en een slang waar ik ervaring mee heb. Vrienden van mij hebben een hond waarvoor ik al wel eens heb moeten zorgen als zij weg zijn :) Maar ik ben een enorme dierenvriend en pas dus graag op je dieren, zo lang het geen spinnen zijn ;) Ik verwen de diertjes altijd graag door met hen te spelen en plezier te maken!
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Om dat niet iedereen de tijd heeft om altijd bij zijn huisdieren te zijn wil ik daar wel bij helpen ik ben dol op huisdieren en breng er graag mijn tijd met door.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Gentbrugge
Nieuw
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad. In mijn vrienden- en kennissenkring zijn er veel katten- en hondenbaasjes en mijn hart maakt altijd een sprongetje wanneer ik een van die beestjes zie.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Guillaume
Guillaume
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben altijd al een dierenvriend geweest, vroeger paste ik altijd op 2 hondjes van een oudere vrouw. Ik heb nu zelf ook een katje waar ik goed mee overweg kan.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Anouk
Anouk
Gentbrugge
Nieuw
Reeds afgestudeerd als dierenverzorger zet ik mijn kennis en kunnen graag in om jouw dier te verzorgen wanneer je een tijdje niet thuis bent of als je wat hulp kan gebruiken als je je handen vol hebt.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Gentbrugge
Nieuw
Al mijn hele leven heb ik zelf katten gehad en er met veel liefde voor gezorgd. Ik heb ook basiskennis over mogelijke ziektes en kwaaltjes die katten kunnen krijgen, omwille van mijn interesse in de dierengeneeskunde.
Hondenoppas in Gentbrugge (9050) - Sara
Sara
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb veel ervaring met dieren. Op dit moment hebik 4 konijnen, een hamster en een kat. Ik verzorg hen met de grootste liefde en toewijding. Een dier in huis betekent voor mij je uiterste best doen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenoppas Gentbrugge: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenoppas Gentbrugge, hondenoppas aan huis Gentbrugge, hondenoppas gezocht Gentbrugge, dogsitter Gentbrugge, dogsitting Gentbrugge, hondenopvang Gentbrugge, hondenhotel Gentbrugge, hondenpension Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie dog sitting in Gentbrugge

Pomeriaan - Oppas voor en hond - Oppas hond van 20/08/2021-22/08/2021 - 23-29 juli: Oppas voor 6 -jarige, zeer lieve blinde border collie reu - opvang gezocht voor onze bruine labrador - Opvang honden
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden