wandelen met hond Gentbrugge

Hulp voor wandelen met hond in Gentbrugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Gentbrugge

Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik ben een dieren LOVER, uw dier wordt behandeld als mijn huisdier. Mijn kat is de koning in huis. Ik zou elke keer een ander toertje doen, zodat de hond ook wat afwisseling heeft ;) Ik volg ook intss opleiding dierenverzorging bij hogeschool.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Nog maar net deze app ontdekt, dus geen ervaring. Wel veel ervaring op het vlak van dieren. Altijd dieren thuis gehad toen ik bij mijn ouders woonde. Nu ik in Gent woon, heb ik zelf 2 chinchilla’s.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
Gentbrugge
3.0/5 (1 reviews)
heb zelf 2 honden waar ik dagelijks mee buiten ga, en mee ravot zonder en hond is er geen leven in huis ben altijd en dieren liefhebber geweest groetjes patricia
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Beste. Ik hou van honden, maar aangezien ik in een appartement woon kan ik geen hond houden. Heb je een druk leven en zoek je iemand die je hond wat gezelschap wil houden/wil wandelen met je hond, dan kan je bij mij terecht.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat, maar vele vrienden van mij hebben een hond waarmee ik regelmatig ga wandelen wanneer zij op reis zijn. Dus ik kan goed overweg met honden.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Jana
Jana
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb tijdens mijn jeugdjaren een paar honden (bouvier) gehad en ben altijd blij als ik bij mensen kom die honden hebben. Een lange of korte wandeling vind ik altijd leuk en kan ik zelf ook volledig van genieten. Door het jaar ga ik ook vaak met de honden van het dierenasiel van Gent wandelen op mijn vrije momenten.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Femke
Femke
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Zelf heb ik bij mijn ouders een flat coated retriever. Het is een zeer koppig mannetje dus ik ben wel wat gewend. Ik vind het belangrijk om tijdens de wandeltocht een goede balans te hebben tussen jouw hond kale geuren in zich op te nemen en te laten verkennen maar er ook voor te zorgen dat je hond voldoende naar je luistert. Samen met je hond genieten van de natuur is toch het mooiste dat er is?
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Sinds een aantal jaar gaan mijn zussen en ik vaak wandelen met honden van het lokale asiel wat we heerlijk vinden :) Ik ben namelijk een grote dierenvriend en zou dit dus graag doen voor jou om je uit de nood te helpen :)
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Shirley
Shirley
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Mijn passie is echt dieren ik bel op elk dier smoorverliefd waardoor ik bij de familie en buren altijd ging vragen of ik een klusje voor kun kon doen zoals met de hond wandelen en die was zo een leuke ervaring dat ik dit graag wil blijven doen voor mensen die hier geen tijd voor hebben.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Chris
Chris
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als ik een mogelijkheid zie om een wandeling te maken met de hond van vrienden dan grijp ik die met beide handen en zijn ze ons even kwijt. Geen idee waaraan het precies ligt maar ik maak heel gemakkelijk contact met honden, ongeacht ras of karakter. En als ik mensen kan helpen door twee passies uit te oefenen in mijn vrije tijd, dan is dat alleen maar beter voor iedereen.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Mario
Mario
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb ervaring met goede honden en ook honden met een verwaarloosde achtergrond Ik heb een jaar lang vrijwillig gewerkt in een dierenasiel en ook nog vast werk in een ander asiel speciaal voor verwaarloosde dieren waarbij ik 24/24 standy by moest zijn voor inkomende oproepen. Ik zelf heb een hond, een rednose stafford.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Freya
Freya
Gentbrugge
Nieuw
Ik woon al samen met mijn huisdieren van nog voor ik kon praten, en ben echt opgegroeid tussen de dieren. Ik heb momenteel zelf geen hond, maar velen uit mijn vriendenkring wel en ik vind het geweldig om met deze dieren te spelen en te gaan wandelen. Ik heb zelf 2 katten en heb ook nog konijnen, hamsters en schildpadden gehad.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Dascha
Dascha
Gentbrugge
Nieuw
Voldoende ervaring en veel dierenliefde. Ik ga graag met uw viervoeter een wandeling maken. Liefst in gentbrugge. De buitenlucht doet mij goed en natiurlijk ook uw hond. Laat me wat weten als u iemand zoekt.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Joyce
Joyce
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben student diergeneeskunde, en heb zelf een heel lief hondje die met alle andere hondjes overweg kan. Ik ga graag samen met de hondjes wandelen, of met uw hondje alleen, wat u het liefste hebt.
Wandelen met hond in Gentbrugge (9050) - Nicky
Nicky
Gentbrugge
Nieuw
Ik hou van er van te gaan wandelen en zou dat nog veel liever met mijn eigen hond doen maar omdat ik te weinig thuis ben en en geen tuin heb kan ik zelf geen hond nemen. Vandaar dat ik heel graag op deze manier andere mensen/honden wil helpen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Gentbrugge: geëvalueerd met 4.8 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Gentbrugge, hondenuitlaatdienst Gentbrugge, hondenwandelaar Gentbrugge, dogwalker Gentbrugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Gentbrugge

De laatste aanvragen in de categorie dog walking in Gentbrugge

HONDENWANDELAAR - ochtendwandeling - Louis wil graag gaan wandelen - wandelen - Dieren - Wandelen met de hond - bijles wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden