petsitter Evergem

Ontdek talentvolle petsitters in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Evergem

Petsitter in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (276 reviews)
Ik heb zelf 4 lieve katten thuis. Ik denk dat ik wel mag zeggen dat ik heel veel ervaring heb met katten en neem graag de tijd om even met hen te spelen en te knuffelen. Ik hou ook enorm van honden, vroeger had ik steeds een fox terrier. Helaas ontbreekt me momenteel de tijd om zelf een hond in huis te hebben daarom ga ik dan ook met plezier wandelen met anderen hun hond.
Wouter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
Evergem
5/5 (95 reviews)
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Petsitter in Oostakker (9041) - Micheline
Micheline
Oostakker
5/5 (26 reviews)
Als dierenliefhebster kom ik met plezier langs om voor jullie diertjes te zorgen. Dat doe ik op een verantwoorde en discrete manier. Zoogdieren, reptielen, vogeltjes : ik hou van ze allemaal. Alleen vogelspinnen verzorg ik niet. Tot binnenkort?
Petsitter in Wondelgem (9032) - Bart
Bart
Wondelgem
4.77/5 (22 reviews)
Ik ben zot van honden, ik word gelukkig bij het zien van een hond. Ze geven op korte tijd zoveel liefde en aandacht dat je gewoon blij wordt! Daarom wil ik hen belonen met een wandeling 😉
Charlotte is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Desteldonk (9042) - Charlotte
Charlotte
Desteldonk
4.89/5 (19 reviews)
Zelf heb ik katten en bij mijn moeder honden die ik goed verzorg en elke dag alles voor geef zonder er iets terug voor te krijgen. De liefde van dieren is zo dankbaar
Petsitter in Wachtebeke (9185) - Kathleen
Kathleen
Wachtebeke
5/5 (8 reviews)
Hallo , ik heb zelf een heel rustig frans bull dogje die heel graag met andere honden samen is dus wil ik gerust op jullie hondje passen , geef een seintje als je meer uitleg wilt grts kathleen
Petsitter in Oostakker (9041) - Eline
Eline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (6 reviews)
Ik heb tijdens mijn schoolperiode ervaring opgedaan in verschillende asielen en opvangen, heb zelf altijd katten en kippen gehad en heb sinds ik alleen woon zelf ook een hond waar een groot deel van mijn vrije tijd naartoe gaat (gehoorzaamheid, mantrailen, detectie,...). Genoeg ervaring dus om uw harige of pluimige vriend te verzorgen.
Petsitter in Mariakerke (9030) - Carol
Carol
Mariakerke
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben opgegroeid met een hond en heleboel katten. Momenteel heb ik zelf twee poezen en vissen. Als jij even niet thuis bent om voor je harige vriendjes te zorgen, kom ik graag tussen 😊
Petsitter in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
4.8/5 (5 reviews)
Ik ga sowieso af en toe wandelen en ik hou van dieren. Als iemand in de buurt een viervoeter heeft die een fikse of kleine wandeling kan gebruiken, neem ik haar of hem met plezier even mee.
Petsitter in Mariakerke (9030) - Stef
Stef
Mariakerke
5/5 (5 reviews)
Hallo! Ik ben een enorme dierenvriend en grote fan van honden en katten. - Heeft u een hond die graag gaat wandelen maar hebt u daar (momenteel) te weinig tijd voor? Ik help je graag jouw viervoeter te voorzien in voldoende beweging. - Gaat u op reis en zoekt u iemand uit de buurt die jouw kat eten en aandacht komt geven? Zoek niet verder! Ik kijk er naar uit u en uw viervoeter te leren kennen!
Petsitter in Mariakerke (9030) - Kael
Kael
Mariakerke
5/5 (4 reviews)
Dierenvriend in hart en nieren! Ik heb zelf ook twee honden en zoveel meer verschillende dieren in huis gehad. Deze werden altijd goed verzorgd/verwend! Ik kan nu eenmaal heel goed overweg met dieren. Laat ons zeggen dat we 4 handen/poten op 1 buik zijn.
Petsitter in Beervelde (9080) - Lander
Lander
Beervelde
5/5 (4 reviews)
Dag, van jongs af aan ben ik een fan van dieren. Zeker van honden, ik heb zelf nooit een hond gehad en daardoor was ik nie weg te halen bij mijn tante die er 4 had. Ik hou van de beestjes en vind het geweldig om er mee te gaan wandelen.
Petsitter in Ertvelde (9940) - Niels
Niels
Ertvelde
5/5 (4 reviews)
Hallo, mijn naam is Niels, 32 jaar en toekomstige vader van een eerste kindje. Ik werk op zelfstandige basis bij mijn vader in de transportsector. In de zomermaanden is het vrij rustig in onze sector en om de vrije tijd wat in te vullen en wat bij te verdienen help ik u graag! Ik heb een camionette of vrachtwagen ter beschikking voor al u karweien.
Petsitter in Gent (9000) - Veronique
Veronique
Gent
5/5 (4 reviews)
Ik heb heel mijn leven dieren gehouden, katten,vogels, knaagdieren en u heb ik een flinke hond van 9jaar oud, altijd sociaal opgevoed, heel rustig, vrolijk en geduldig met andere honden Dieren zijn mijn passie
Petsitter in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I am an excellent pet care giver because of my genuine love for animals. I lived with animals all my life (cats, dogs) and I would love to share time with pets during this summer. I could ensure pets receive proper attention, exercise and companionship.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel petsitters in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
“ Ik vind Ring Twice heel goed ,tof dat er zo een organisatie is waar je alle hulp kan vinden.. ”
Dhylia
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Evergem: geëvalueerd met 4.93 door 524 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Evergem, pet sitting in Evergem, dierenopvang Evergem, dierenpension Evergem ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden