Vind de beste petsitter van Evergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Evergem (9940) - Wouter
Wouter
5/5 · 85 reviews
9940 Evergem
Ik ben een grote dierenvriend. Ik hou zowel van honden als van katten. Zelf heb ik thuis geen hond, enkele een kat. Ik heb geen kennis van hondenschool, dus enkel het wandelen is een optie voor mij. .
Petsitter in Oostakker (9041) - Eline
Eline Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 5 reviews
9041 Oostakker
Ik heb tijdens mijn schoolperiode ervaring opgedaan in verschillende asielen en opvangen, heb zelf altijd katten en kippen gehad en heb sinds ik alleen woon zelf ook een hond waar een groot deel van mijn vrije tijd naartoe gaat (gehoorzaamheid, mantrailen, detectie,...). Genoeg ervaring dus om uw harige of pluimige vriend te verzorgen.
Petsitter in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
5/5 · 1 reviews
9032 Wondelgem
Ik ben een dierenliefhebber en heb zelf 2 honden en een grote tuin. Heb vroeger ook al vaker op honden gepast. Bij mij thuis of bij de mensen zelf thuis. Hiernaast heb ik ook een cursus gedragstherapie gevolgd voor zowel honden als katten.
Petsitter in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Van jongsaf ben ik een dierenvriend, ik hou vooral van honden. Ik heb zelf een lieve hond die wel een speelkameraadje kan gebruiken om mee te ravotten. Ik ben bereid om uw hond bij u thuis op te passen, uit te laten, te voeden. Ik ben zeer lief met dieren, ze zullen zeker en vast gelukkig zijn. Tot snel!
Petsitter in Evergem (9940) - Yara
Yara
4.0/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Ik heb zelf veel dieren en voor elk een plek. Ik ben vaak thuis en als ik niet thuis ben is mijn vriend er 24/7 om voor de diertjes te zorgen en klaar te staan. Ik ben een grote dierenvriend en heel betrouwbaar
Petsitter in Wondelgem (9032) - Ruben
Ruben
Nieuw
9032 Wondelgem
Heel mijn leven staat in teken van dieren, opleiding, werk en hobby. Ik heb ervaring met hond, kat, verschillende soorten knaagdieren, vogels, reptielen, vissen. U kan de verzorging van uw dieren met een gerust hart aan mij overlaten!
Petsitter in Sleidinge (9940) - Sissi
Sissi
Nieuw
9940 Sleidinge
In het middelbaar studeerde ik natuur- en groentechnische wetenschappen met ook lessen over huisdieren. We mochten onze honden meenemen naar school en er op school mee wandelen... Geweldig Zelf heb ik een hond, een border collie. Daarvoor hadden we een kleine hond, een kruising van verschillende honden. Beide honden kwamen van het asiel en hadden dus een hoekje af.
Petsitter in Evergem (9940) - Lynn
Lynn
Nieuw
9940 Evergem
Hallo, ik ben een jonge dame dat al heel haar leven omringd is door dieren. Ik heb ervaring met heel veel dieren zoals honden, katten, konijnen, paarden en schapen en zou graag nog meer ervaring krijgen in het verzorgen en onderhouden van dieren. Zelf hebben we zowel een rottweiler als dwergpinscher als dwergkees thuis dus elk ras is welkom!
Petsitter in Hermalle-sous-argenteau (4681) - Kato
Kato
Nieuw
4681 Hermalle-sous-argenteau
Hallo, ik ben kato. Ik heb zelf een hond, een Oud Duitse Herder. Daarvoor heb ik ook al 3 honden gehad. Ik ga elke dag gaan wandelen met mij hond. Korte of lange wandelingen vind mijn hond allemaal goed en ik natuurlijk ook. Ik vind het leuk om in de buiten lucht te zijn met een hond. Ik zou u graag helpen! Met vriendelijke groeten, Kato.
Petsitter in Ertvelde (9940) - Megan
Megan
Nieuw
9940 Ertvelde
Van jongs af aan ben ik zot van dieren. Mijn droom is ook om later een hondenpension te openen zodat ik elke dag omringt kan worden door honden en een gelukkig verblijf te bezorgen. Via Listminut kan ik toch al wat bezig zijn met mijn droom
Petsitter in Evergem (9940) - Leni
Leni
Nieuw
9940 Evergem
Ik ben een hele grote dierenvriend. Aangezien ik zelf geen hondje kan kopen omdat hij anders te lang alleen zou zitten wil ik via deze manier in contact komen met dieren. Vroeger had ik 2 honden waar ik graag mee wandelde en speelde. Tot snel!
Petsitter in Oostakker (9041) - Xander
Xander
Nieuw
9041 Oostakker
Ik heb zelf 2 katten. En hopelijk binnenkort een hond. Ik zorg graag voor dieren en ga graag wandelen. Een perfecte combinatie lijkt me. :) Vroeger ging ik vaak met de honden uit het asiel gaan wandelen. Dat deed ik ook heel graag maar door een verhuis is het nu toch jammergenoeg net iets te ver. Ik ben een propere jongeman en heb het beste voor met u en uw dier.
Petsitter in Evergem (9940) - Koen
Koen
Nieuw
9940 Evergem
Als vrijwillige wandelaar bij het asiel heb ik de nodige ervaring met honden. Ik wil graag helpen om 's avonds of in het weekend uw favoriete viervoeter uit te laten.....
Petsitter in Evergem (9940) - Tania
Tania
Nieuw
9940 Evergem
Zoals vroeger gezegd. Winkelverantwoordelijke in een dierenspeciaalzaak waar ik eingelijk heel veel profesioneel opleidingen gevolgd heb. Dus professioneel kennisen van huisdieren heb ik allesinds niet te kort. 😊
Petsitter in Evergem (9940) - Frederik
Frederik
Nieuw
9940 Evergem
ik heb zelf ( in tijden dat ik nog samen was met vriendin) 2 honden gehad, mijn toemalige vriendin deed dierenzorg en hondentrimmen, dus ik ben vaak gaan doggy-sitten , gaan wandelen, enz bij mensen die het niet konden door ziekte of werkverplichtingen enz

Petsitter Evergem: geëvalueerd met 4.8 door 93 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Evergem, pet sitting in Evergem, dierenopvang Evergem, dierenpension Evergem ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Evergem

Petsitter - ben slecht te been en mijn hondjes houdt van zijn wandelingetje - We zijn met vakantie van 5 tot 12 oktober, wie wil er op onze beestjes letten? - Dringend opvang gezocht voor onze Beagle NINA
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden