petsitter Merelbeke

Ontdek talentvolle petsitters in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Merelbeke

Petsitter in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Petsitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Elske is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Petsitter in Merelbeke (9820) - Elske
Elske
Merelbeke
5/5 (8 reviews)
Als kind groeide ik op tussen honden. Sinds twee jaar heb ik mijn eigen metgezel -een Duitse herder kruising- die ik op 1-jarige leeftijd adopteerde uit het asiel.
Petsitter in Melle (9090) - Lien
Lien
Melle
5/5 (7 reviews)
Ik wil in de eerste plaats anderen helpen door iets te doen wat ik graag doe. De bijverdienste is leuk meegenomen, maar geen vereiste. Ik ben fan van het principe 'pay it forward': als iemand iets voor jou doet, doe dan zelf ook iets voor een ander. :-) PS Ik heb een voltijdse job, waarbij ik 2-3 dagen/week op kantoor moet zijn en 2-3 dagen/week kan thuiswerken. Nu heb ik verlof tot 7 aug.
Petsitter in Gontrode (9090) - Kristof
Kristof
Gontrode
5/5 (5 reviews)
Ik heb zelf een hond, Stella (golden retriever-teef-2,5j), en een kat, Zazou. Ik weet dus goed wat de verzorging van dergelijke dieren precies inhoudt. Eten/drinken geven, uitlaten, medicatie toedienen, vacht verzorgen, liefde geven,…
Petsitter in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Ik ben van mening dat een dier het meest op zijn gemakje is in zijn eigen omgeving. Daarom kom ik graag ter plaatse om de hond/kat/… te vergezellen en verzorgen (eten geven, spelen, knuffelen, massageke …). Dieren die liever met rust gelaten worden, zal ik niet forceren. Borstelen kan zeker, mits een meerprijsje.
Petsitter in Melle (9090) - Bart
Bart
Melle
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf thuis geiten, kippen, katten. Ik kan ook omgaan met paarden en hou ook enorm van honden. Ik heb dus genoeg voeling met dieren en al wat hen aan belangt. Ben zeker dat ik hier ook een meerwaarde kan bieden en ben hierin zeker betrouwbaar.
Petsitter in Oosterzele (9860) - Benjamin
Benjamin
Oosterzele
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar heb ik dierenverzorging gestudeerd en sindsdien heb ik altijd dieren gehad Sinds oktober 2019 hebben mijn vriendin en ik ook een mechelse herder als vriend in onze familie Het is een heel sociaale speelse hond die graag met andere honden speelt We wonen in een huis met een grote tuin waar Mila heel graag samen met jouw hond zou spelen
Petsitter in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
Gentbrugge
3.0/5 (1 reviews)
heb zelf 2 honden waar ik dagelijks mee buiten ga, en mee ravot zonder en hond is er geen leven in huis ben altijd en dieren liefhebber geweest groetjes patricia
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Petsitter in Gent (9000) - Niobe
Niobe
Gent
5/5 (1 reviews)
U kunt met een gerust hart uw huisdier met mij achterlaten. Uw beste vriend is bij mij in goede handen. Ik hou van alle dieren en zal er alles aan doen om ze zo goed mogelijk te verzorgen.
Petsitter in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met allemaal beestjes rondom mij en nog steeds ben ik trotse eigenaar van 3 honden en 4 katten en verzorg ik ze iedere dag dol graag! Ook jouw beestjes zullen perfect verzorgd worden bij mij , en is wandelen en de dieren verzorgen echt een hobby geworden!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Eline
Eline
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een kat en een slang waar ik ervaring mee heb. Vrienden van mij hebben een hond waarvoor ik al wel eens heb moeten zorgen als zij weg zijn :) Maar ik ben een enorme dierenvriend en pas dus graag op je dieren, zo lang het geen spinnen zijn ;) Ik verwen de diertjes altijd graag door met hen te spelen en plezier te maken!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Chris
Chris
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Als ik een mogelijkheid zie om een wandeling te maken met de hond van vrienden dan grijp ik die met beide handen en zijn ze ons even kwijt. Geen idee waaraan het precies ligt maar ik maak heel gemakkelijk contact met honden, ongeacht ras of karakter. En als ik mensen kan helpen door twee passies uit te oefenen in mijn vrije tijd, dan is dat alleen maar beter voor iedereen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Merelbeke: geëvalueerd met 4.8 door 61 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Merelbeke, pet sitting in Merelbeke, dierenopvang Merelbeke, dierenpension Merelbeke ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Merelbeke

Verzorgen katjes 1 maal per 2 dagen - Katten eten geven 1x per 2 dagen - Oppas bij eigenaar - Katten in Merelbeke (9820) - Oppas bij de petsitter - Honden in Merelbeke (9820) - Oppas bij eigenaar - Honden in Merelbeke (9820) - Oppas bij de petsitter - Honden in Merelbeke (9820) - Opvang Beagle
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden