Vind de beste petsitter van Merelbeke

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Gent (9000) - Silvie
Silvie
5/5 · 13 reviews
9000 Gent
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Petsitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Petsitter in Melle (9090) - Lien
Lien
5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Alle huisdiertjes zijn hier welkom, zowel binnen als buiten. Ik heb verschillende hondenmatrassen, kattenmandjes, een zetel waar ook diertjes in mogen liggen en een vrij grote, omheinde tuin. Ik woon vlak bij de velden en het Aelmoeseneiebos. Je vindt me trouwens ook op PawShake en Hondensitter. ;-)
Petsitter in Melle (9090) - Bart
Bart
5/5 · 3 reviews
9090 Melle
Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf thuis geiten, kippen, katten. Ik kan ook omgaan met paarden en hou ook enorm van honden. Ik heb dus genoeg voeling met dieren en al wat hen aan belangt. Ben zeker dat ik hier ook een meerwaarde kan bieden en ben hierin zeker betrouwbaar.
Petsitter in Oosterzele (9860) - Benjamin
Benjamin
5/5 · 2 reviews
9860 Oosterzele
In het middelbaar heb ik dierenverzorging gestudeerd en sindsdien heb ik altijd dieren gehad Sinds oktober 2019 hebben mijn vriendin en ik ook een mechelse herder als vriend in onze familie Het is een heel sociaale speelse hond die graag met andere honden speelt We wonen in een huis met een grote tuin waar Mila heel graag samen met jouw hond zou spelen
Petsitter in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Petsitter in Bottelare (9820) - Sara
Sara
5/5 · 2 reviews
9820 Bottelare
Een kleinere hond kan bij mij rustig overdag vertoeven op een groot terras of in mijn voorziene ruimte, afgeschermd van mijn kat. Een bench, hondenkussen, drinkbakje, speeltjes, alles is aanwezig. Ik zal de hond dan ook steeds vergezellen in de tijd hij bij me vertoefd. Ik woon vlak aan trage wegen (natuur) om samen te wandelen. Geen drukke straten! voorlopig nog geen overnachting mogelijk.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
3.0/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
heb zelf 2 honden waar ik dagelijks mee buiten ga, en mee ravot zonder en hond is er geen leven in huis ben altijd en dieren liefhebber geweest groetjes patricia
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Diandra
Diandra
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Sindskort ben ik beginnen wandelen met een andere hond dan mijn hond, dit ging heel vlotjes. De hond kent mij namelijk al na 1-2 bezoeken en vertrouwt mij. Ik zie heel graag honden en ik hou ervan om grote wandelingen te maken om terwijl te genieten van de natuur.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Petsitter in Gent (9000) - Niobe
Niobe
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
U kunt met een gerust hart uw huisdier met mij achterlaten. Uw beste vriend is bij mij in goede handen. Ik hou van alle dieren en zal er alles aan doen om ze zo goed mogelijk te verzorgen.
Petsitter in Gent (9000) - Nikita
Nikita
Nieuw
9000 Gent
Met veel liefde en plezier kom ik bij u thuis langs om uw huisdier eten te geven, te kuisen, verzorgen en medicatie toedienen indien nodig. Dagelijkse updates via telefoon of mail geef ik met veel plezier zodat u gerust van huis weg kan zijn!
Petsitter in Merelbeke (9820) - Shaimaa
Shaimaa
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik ben al heel mijn leven geinteresseerd in dieren. Ik help af en toe bij een dierenasiel in de buurt van Merelbeke en ben van plan dierengedragsdeskundige te worden, Ik heb al een cursus hondenpsychologie gedaan en help al sinds ik klein was al mijn vrienden en familie bij gedragsproblemen ivm hun honden en andere dieren. Zelf heb ik een kat, konijn en vogels maar mijn oom en vrienden hebben honden waar ik goed mee overweg kan. Ik hoop u te mogen helpen!
Petsitter in Gent (9000) - Silke
Silke
Nieuw
9000 Gent
Ik help in een dierenasiel en heb zelf thuis 3 honden. Ook heb ik een cursus ehbo voor honden gevolgd. Er is niets dat ik liever doe dan met dieren bezig te zijn, er is ook geen enkel ras waar ik angst voor heb. Iedereen is welkom bij mij.
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Dascha
Dascha
Nieuw
9050 Gentbrugge
Voldoende ervaring en veel dierenliefde. Ik ga graag met uw viervoeter een wandeling maken. Liefst in gentbrugge. De buitenlucht doet mij goed en natiurlijk ook uw hond. Laat me wat weten als u iemand zoekt.

Petsitter Merelbeke: geëvalueerd met 4.82 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Merelbeke, pet sitting in Merelbeke, dierenopvang Merelbeke, dierenpension Merelbeke ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Merelbeke

Oppas bij eigenaar - Katten in Merelbeke (9820) - Oppas bij de petsitter - Honden in Merelbeke (9820) - Oppas bij eigenaar - Honden in Merelbeke (9820) - Oppas bij de petsitter - Honden in Merelbeke (9820) - Opvang Beagle
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden