petsitter Merelbeke

Ontdek talentvolle petsitters in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Merelbeke

Petsitter in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Er eventjes tussenuit, maar je wilt toch thuis eens checken hoe het gaat met jouw lieve dier(en). Dan kom ik goed van pas. Ik ben een echte dierenvriend. Bij introductie heb ik verschillende vragen over jouw dier en pas ik me zo goed mogelijk aan. Ik neem voldoende tijd om ze te verzorgen en om bij hen te zijn.
Petsitter in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (9 reviews)
Hallo ik heb zelf een Cornish Rex poes,als u er even niet bent of op reis voor langere tijd,zal ik uw lieveling poes,hond of vogel graag komen vertroetelen en /of uitlaten.Een poes of hond van eten en drinken voorzien alsook de kattenbak schoonmaken heeft voor mij geen geheimen meer.Prrrrrrrrrrrrrr of zeg ik beter woef tot ziens.
Petsitter in Melle (9090) - Lien
Lien
Melle
5/5 (4 reviews)
Ik wil in de eerste plaats anderen helpen door iets te doen wat ik graag doe. De bijverdienste is leuk meegenomen, maar geen vereiste. Ik ben fan van het principe 'pay it forward': als iemand iets voor jou doet, doe dan zelf ook iets voor een ander. :-) PS Ik heb een voltijdse job, waarbij ik 2-3 dagen/week op kantoor moet zijn en 2-3 dagen/week kan thuiswerken.
Petsitter in Bottelare (9820) - Sara
Sara
Bottelare
5/5 (4 reviews)
Ik ben van mening dat een dier het meest op zijn gemakje is in zijn eigen omgeving. Daarom kom ik graag ter plaatse om de hond/kat/… te vergezellen en verzorgen (eten geven, spelen, knuffelen, massageke …). Dieren die liever met rust gelaten worden, zal ik niet forceren. Borstelen kan zeker, mits een meerprijsje.
Petsitter in Melle (9090) - Bart
Bart
Melle
5/5 (3 reviews)
Ik ben een enorme dierenvriend. Ik heb zelf thuis geiten, kippen, katten. Ik kan ook omgaan met paarden en hou ook enorm van honden. Ik heb dus genoeg voeling met dieren en al wat hen aan belangt. Ben zeker dat ik hier ook een meerwaarde kan bieden en ben hierin zeker betrouwbaar.
Petsitter in Oosterzele (9860) - Benjamin
Benjamin
Oosterzele
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar heb ik dierenverzorging gestudeerd en sindsdien heb ik altijd dieren gehad Sinds oktober 2019 hebben mijn vriendin en ik ook een mechelse herder als vriend in onze familie Het is een heel sociaale speelse hond die graag met andere honden speelt We wonen in een huis met een grote tuin waar Mila heel graag samen met jouw hond zou spelen
Petsitter in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I know that taking care of a pet needs a lot of time, patience and love. During the summer I’m all available to visit you and take care of your best friend!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
Gentbrugge
3.0/5 (1 reviews)
heb zelf 2 honden waar ik dagelijks mee buiten ga, en mee ravot zonder en hond is er geen leven in huis ben altijd en dieren liefhebber geweest groetjes patricia
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Verschillende malen petsitter geweest op locatie, voor honden, katten en konijnen. Ook hierbij vind ik het volgen van de gewoonlijke structuur en gewentes zeer belangrijk
Petsitter in Gent (9000) - Niobe
Niobe
Gent
5/5 (1 reviews)
U kunt met een gerust hart uw huisdier met mij achterlaten. Uw beste vriend is bij mij in goede handen. Ik hou van alle dieren en zal er alles aan doen om ze zo goed mogelijk te verzorgen.
Petsitter in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met allemaal beestjes rondom mij en nog steeds ben ik trotse eigenaar van 3 honden en 4 katten en verzorg ik ze iedere dag dol graag! Ook jouw beestjes zullen perfect verzorgd worden bij mij , en is wandelen en de dieren verzorgen echt een hobby geworden!
Petsitter in Gent (9000) - Nikita
Nikita
Gent
Nieuw
Met veel liefde en plezier kom ik bij u thuis langs om uw huisdier eten te geven, te kuisen, verzorgen en medicatie toedienen indien nodig. Dagelijkse updates via telefoon of mail geef ik met veel plezier zodat u gerust van huis weg kan zijn!
Petsitter in Merelbeke (9820) - Shaimaa
Shaimaa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben al heel mijn leven geinteresseerd in dieren. Ik help af en toe bij een dierenasiel in de buurt van Merelbeke en ben van plan dierengedragsdeskundige te worden, Ik heb al een cursus hondenpsychologie gedaan en help al sinds ik klein was al mijn vrienden en familie bij gedragsproblemen ivm hun honden en andere dieren. Zelf heb ik een kat, konijn en vogels maar mijn oom en vrienden hebben honden waar ik goed mee overweg kan. Ik hoop u te mogen helpen!
Petsitter in Gentbrugge (9050) - Dascha
Dascha
Gentbrugge
Nieuw
Voldoende ervaring en veel dierenliefde. Ik ga graag met uw viervoeter een wandeling maken. Liefst in gentbrugge. De buitenlucht doet mij goed en natiurlijk ook uw hond. Laat me wat weten als u iemand zoekt.
Petsitter in Ledeberg (9050) - Sabine
Sabine
Ledeberg
Nieuw
Van kinds af ben ik een grote dierenvriend. Ik hou van honden en heb versta de hondentaal. Ik ben opgegroeid met honden en kan er heel goed mee overweg. Bij mij zullen ze de nodige aandacht en liefde krijgen en zullen ze vast en zeker gelukkig zijn. Ik ben bereid om uw hond uit te laten, te verzorgen en op uw hond te passen als je afwezig bent.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
“ Het gemak waarmee je diensten kan aanvragen en de snelle respons van de mensen ”
Sabine
“ Goed systeem. Na bij de concurrentie 14 dagen achter een dienst gezocht te hebben. Lukte het met Ring Twice op 1 dag. ”
Aniek
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Merelbeke: geëvalueerd met 4.73 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Merelbeke, pet sitting in Merelbeke, dierenopvang Merelbeke, dierenpension Merelbeke ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Merelbeke

Verzorgen katjes 1 maal per 2 dagen - Katten eten geven 1x per 2 dagen - Oppas bij eigenaar - Katten in Merelbeke (9820) - Oppas bij de petsitter - Honden in Merelbeke (9820) - Oppas bij eigenaar - Honden in Merelbeke (9820) - Oppas bij de petsitter - Honden in Merelbeke (9820) - Opvang Beagle
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden