Vind de beste petsitter van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Petsitter in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Wandelen is voor iedereen goed, dus niet alleen voor de hond. De sociale contacten worden zo beter onderhouden en dat niet alleen voor de hond. De wandelingen worden natuurlijk aangepast aan de leeftijd, het ras.
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
4.6/5 · 5 reviews
2180 Ekeren
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
5/5 · 4 reviews
2940 Hoevenen
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Petsitter in Kapellen (2950) - Bart
Bart
5/5 · 2 reviews
2950 Kapellen
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Petsitter in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Petsitter in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
4.0/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Petsitter in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
5/5 · 1 reviews
2940 Hoevenen
Ik heb zelf een hond en ga daar zelf meerdere keren per dag mee wandelen. Ik hou van honden en ben echt een dierenvriend. Lange wandelingen vind ik ook zeker geen probleem.
Petsitter in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
5/5 · 1 reviews
2940 Stabroek
Mijn vriend en ik hebben zelf twee grote honden, Oisin en Khan, en we zijn allebei zot op dieren. Ik kan je helpen met het uitlaten van je hond, eten geven, aandacht geven, spelen, verzorgen, enzovoort. Ik werk fulltime, overdag elke weekdag, maar ik werk vaak thuis. Daarom ben ik beschikbaar avonden en weekends.
Petsitter in Antwerpen (2030) - Iliana
Iliana
Nieuw
2030 Antwerpen
Ik ben opgegroeid met heel veel katten, maar honden hebben de laatste jaren ook veel van mijn liefde gewonnen! :) Ik zou dolgraag met jullie diertjes op stap gaan, mee spelen of op petsitten! Aarzel niet om me te contacteren bij eventuele vragen!
Petsitter in Antwerpen (2030) - Anisha
Anisha
Nieuw
2030 Antwerpen
hallo, ik ben anisha. ik ben 16 jaar. ik ben een enorme dierenvriend, het liefst van al zie ik honden, ik speel heer graag met ze en verzorg ze ook goed. ik heb zelf 2 honden en ik verzorg ze alsof ze mijn eigen kindjes zijn. ik heb al een paar keer op honden gepast en vind het leuk. als ik jou kan helpen graag. tot snel
Petsitter in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik ben zelf trotse medebewoner van een fikse kater die Victor heet. Mijn ouders hebben een grote hond gehad toen ik opgroeide. Ik ben een echte dierenvriend. Bent u er even tussenuit en heeft u een oppas nodig? Perfect. Ik werk in shiften en kan dus op verschilllende momenten van de dag langskomen.
Petsitter in Brasschaat (2930) - Amber
Amber
Nieuw
2930 Brasschaat
Ik ben altijd al een hele grote hondenvriend geweest. Ik ben ermee opgegroeid en zou geen leven zonder hond kunnen voorstellen! Ik breng graag tijd door met dieren en zou het dus ook fijn vinden om met úw favoriete viervoeter een wandeling te gaan maken!
Petsitter in Merksem (2170) - Aurelie
Aurelie
Nieuw
2170 Merksem
Ik heb altijd dieren gehad en ben een echte dierenvriend. Dieren zijn zoals mensen voor mij. Momenteel heb ik een hond en een kat, maar ik heb ook konijntjes gehad.
Petsitter in Antwerpen (2030) - Jada
Jada
Nieuw
2030 Antwerpen
Ik ben het gewoon om met honden te wandelen. Ook met meer als 1 hond. Ik vind dit leuk om te doen ook al is het slecht weer. Ik vind het ook niet erg om lange wandelingen te doen.
Petsitter in Antwerpen (2030) - Polina
Polina
Nieuw
2030 Antwerpen
Ik ben een echte dierenvriend. Spijtig genoeg mag ik van mijn mama geen hond thuis. Dus ik zou het heel leuk vinden om met een hond te kunnen wandelen. Heb al vaak met de hond van de buuren mogen wandelen. Ik hoop dat u hond het heel leuk met mij zou vinden! Tot ziens!

Petsitter Ekeren: geëvalueerd met 4.83 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen: dierenoppas Ekeren, pet sitting in Ekeren, dierenopvang Ekeren, dierenpension Ekeren ,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur of dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Fantastische ervaring, onmiddelijk veel respons, heel transparant en gebruiksvriendelijk. ”
Poezen oppas gezocht
Thomas raadt Katoo aan Katoo
“ “ Uitgebreid netwerk" en makkelijk contact leggen met allerlei vakmannen/vrouwen. ”
Oppas hond/kat
Frans raadt Marie-catharine aan Marie-catharine
“ Allerlei verschillende diensten en enorm makkelijk in gebruik. Mijn eerste ervaring was top. ”
Mee met de honden gaan wandelen. Ik kan er maar 1 hanteren omwille van operatie.
Lisa raadt Luc aan Luc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Ekeren

Oppas dag - Opvang gezocht voor labradoodle op dinsdag - Is voor mijn twee cavaliers - hondenkapper aan huis - Onze boxer zomerklaar maken: nagels knippen, ogen schoonmaken, dode haren verwijderen,... - Hondeverzorging aan huis - Plukken van Cocker - Tijdens ziektebed hond te wandelen - Dieren - Wandelen met de hond - Honden kapster of kapper aan hus - Wassen en knippen van 3 chiuhaua en 1 keeshond - wij gaan in vakantie eind mei tot midden juni en onze 2 poezen blijven thuis - Uitlaten - Dagelijkse hondenwandelaar werkweek - Dogsitter van 30/6 tem 14/7 - Opvang voor weimaraner reu 30 maand - Zomervakantie 2 lieve bengalen - Oppas Kitten - Kat - Oppas bij de petsitter - Honden in Ekeren (2180) - Wandelen met de hond in Ekeren (2180) - Huisbezoek - Honden in Ekeren (2180) - Hondenverzorging in Ekeren (2180) - Wandelen met de hond in Ekeren (2180) - Oppas bij de petsitter - Honden in Ekeren (2180). OPVANG VOOR ELLA!!! - opvang voor mijn hondje
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden