petsitter Ekeren

Ontdek talentvolle petsitters in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie petsitters in de buurt van Ekeren

Petsitter in Merksem (2170) - Walter
Walter
Merksem
5/5 (13 reviews)
Als gepensioneerde met dierenwelzijn als beroep sta ik altijd in voor de oppas en noden van alle diertjes die jullie in huis hebben. Wees dus maar zeker dat met de jaren kennis je dieren veilig bij mij zitten
Petsitter in Kapellen (2950) - Bart
Bart
Kapellen
5/5 (6 reviews)
Al heel mijn leven ben ik een grote hondenliefhebber. Thuis hebben wij een Siberische Husky van iets ouder dan een jaar. Ik heb voornamelijk ervaring met grote honden. -Siberische Hsuky -newfoundlander -flatcoated retrievers -canadese herders -bouviers -mechelse herders -...
Petsitter in Antwerpen (2030) - Marc
Marc
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Wandelen is voor iedereen goed, dus niet alleen voor de hond. De sociale contacten worden zo beter onderhouden en dat niet alleen voor de hond. De wandelingen worden natuurlijk aangepast aan de leeftijd, het ras.
Petsitter in Ekeren (2180) - David
David
Ekeren
4.67/5 (6 reviews)
Doordat ik nu voltijds werk zou het egoïstisch zijn een hond in huis te nemen. Omdat ik 1 dag in de week alsook elke dag om 14.30 vrij ben, zou ik graag mijn diensten aanbieden om met uw favoriete viervoeter te gaan wandelen.
Petsitter in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
Hoevenen
5/5 (4 reviews)
Grote dierenvriend , zellf ben ik de eigenaar van 2 akitas en altijd wel een diertje in huis gehad. In de week full time te werk dus zou enkel een vlug bezoekje kunnen doen of eten / drinken geven. In het weekend heb ik meer tijd om te gaan wandelen of een paar uur gezelschap te houden van jouw diertje.
Petsitter in Merksem (2170) - Tamara
Tamara
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ik heb een groot hart voor dieren want die zijn immers altijd oprecht. Als ik ergens kom komen de dieren automatisch op me af.
Petsitter in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Lieve hond, lieve kat, Als deel van de familie verdien jij liefde en verzorging, ook als je baasjes er even niet zijn. Mag ik die taak op me nemen? Ik beloof je dat ik je met veel plezier eten en drinken kom geven, je plasplaatsje proper maak en/of met je ga wandelen. Of wil je dat ik je naar de kapper breng? Ook geen probleem.
Petsitter in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Annelies, leerkracht van beroep en pas graag op uw kat(ten)! Ook gewoon langskomen om eten te geven doe ik met alle plezier. Ik beschik over een eigen wagen en kan gemakkelijk tot u komen.
Petsitter in Hoevenen (2940) - Celeste
Celeste
Hoevenen
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en ga daar zelf meerdere keren per dag mee wandelen. Ik hou van honden en ben echt een dierenvriend. Lange wandelingen vind ik ook zeker geen probleem.
Petsitter in Merksem (2170) - Anis
Anis
Merksem
5/5 (1 reviews)
Wandelen en honden is de beste combinatie om me uit te leven en tot rust te komen, ik wandel zelf wekelijks met de honden van mijn vrienden die altijd gelukkig zijn dat ik me ervoor opgeef. Kakjes worden ook altijd opgeraapt ;)
Petsitter in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Mijn vriend en ik hebben zelf twee grote honden, Oisin en Khan, en we zijn allebei zot op dieren. Ik kan je helpen met het uitlaten van je hond, eten geven, aandacht geven, spelen, verzorgen, enzovoort. Ik werk fulltime, overdag elke weekdag, maar ik werk vaak thuis. Daarom ben ik beschikbaar avonden en weekends.
Petsitter in Merksem (2170) - Emilie
Emilie
Merksem
5/5 (1 reviews)
Vroeger had ik zelf ook katten en deze had ik altijd uit het asiel geadopteerd. Nu ik honden heb kan ik zelf geen katten houden of kunnen er geen katten op bezoek komen maar kom ik graag bij jullie langs om jou kat de nodige verzorging en aandacht te geven.
Petsitter in Stabroek (2940) - Niki
Niki
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf twee katjes. Een Britse korthaar en een langhaar. Zo weet ik uit ervaring welke verzorgen ze nodig hebben. Beschik over veel geduld met dieren.
Petsitter in Merksem (2170) - Alexander
Alexander
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ben opgegroeid in een huis met veel dieren en vind het leuk om die te verzorgen. Tegenwoordig heeft mijn moeder 2 zeer drukke Border Collies, die ik verzorg al zij op vakantie gaat.
Petsitter in Antwerpen (2030) - Iliana
Iliana
Antwerpen
Nieuw
Ik ben opgegroeid met heel veel katten, maar honden hebben de laatste jaren ook veel van mijn liefde gewonnen! :) Ik zou dolgraag met jullie diertjes op stap gaan, mee spelen of op petsitten! Aarzel niet om me te contacteren bij eventuele vragen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Petsitter Ekeren: geëvalueerd met 4.9 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

dierenoppas Ekeren, pet sitting in Ekeren, dierenopvang Ekeren, dierenpension Ekeren ,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie pet sitting in Ekeren

Oppas 25 december - Hondenoppas 25 december tussen 15u-22u - Dieren - Wandelen met de hond - Yorckshire knippen en volledige verzoging - het knippen van een kokker - Hondenoppas met overnachting (vrij 15 juli tot za. 16 juli) - Hondenkapper(ster) - hondenoppas - Wassen nagels knippen - Plukken ruwharige teckel - Dagopvang malthezer - Merlo - Een lieve oppas nodig - 2jarige kater merlot - Dieren - Oppas bij eigenaar : Katten - hondensitter - Golden Retriever - Hondsit gezocht - Dagopvang - opvang voor hond gezocht van 10 tot 14 november - Oppas dag - Opvang gezocht voor labradoodle op dinsdag - Is voor mijn twee cavaliers - hondenkapper aan huis - Onze boxer zomerklaar maken: nagels knippen, ogen schoonmaken, dode haren verwijderen,... - Hondeverzorging aan huis - Plukken van Cocker - Tijdens ziektebed hond te wandelen - Dieren - Wandelen met de hond - Honden kapster of kapper aan hus - Wassen en knippen van 3 chiuhaua en 1 keeshond - wij gaan in vakantie eind mei tot midden juni en onze 2 poezen blijven thuis - Uitlaten - Dagelijkse hondenwandelaar werkweek - Dogsitter van 30/6 tem 14/7 - Opvang voor weimaraner reu 30 maand - Zomervakantie 2 lieve bengalen - Oppas Kitten - Kat - Oppas bij de petsitter - Honden in Ekeren (2180) - Wandelen met de hond in Ekeren (2180) - Huisbezoek - Honden in Ekeren (2180) - Hondenverzorging in Ekeren (2180) - Wandelen met de hond in Ekeren (2180) - Oppas bij de petsitter - Honden in Ekeren (2180). OPVANG VOOR ELLA!!! - opvang voor mijn hondje
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden