Vind de beste transporteur van Ekeren

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Transporteur in Brasschaat (2930) - Axel
Axel
4.88/5 · 16 reviews
2930 Brasschaat
Hallo, ik ben Axel. Ik ben een 20-jarige student uit Brasschaat-Ekeren. Ik kan u helpen bij het wegbrengen van grof vuil en dergelijke met mijn VW golf met trekhaak of grote bestelwagen. Hopelijk tot snel!
Transporteur in Merksem (2170) - Dany
Dany
4.79/5 · 14 reviews
2170 Merksem
Ik ben in het bezit van een aanhangwagen 2mx1m20 en een kleine camionette. Dus voor een kleine verhuis kan u altijd bij mij terecht. 2de man kan ook..
Transporteur in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
5/5 · 6 reviews
2030 Antwerpen
Voor kleine leveringen van pakketjes ben ik bereid om rond te rijden om deze snel aan de klant te bezorgen. Mijn wagen heeft een trekhaak, dus als de klant een aanhangwagen heeft kan ik ook grotere zaken vervoeren.
Transporteur in Hoevenen (2940) - Mathias
Mathias
5/5 · 4 reviews
2940 Hoevenen
Vooral voor hulp met verhuizen , als extra mannetje , helpen met zware spullen te verplaatsen/inladen. Minder qua transport, zelf eigenaar van een pick up met een gesloten bak waar wel veel kleine spullen inkunnen, kasten ect niet.
Transporteur in Kapellen (2950) - Rudy
Rudy
5/5 · 3 reviews
2950 Kapellen
Ben handige harry harde werker en veel ervaring met grote bedrijven te verhuizen en terug opbouwen heb zelf ook een camionette en kan elke avond in de week of zaterdag
Transporteur in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Ik heb een auto en heb zeker 3 jaar mijn rijbewijs. Ik kan boodschappen doen voor iemand of mensen verplaatsen naar bank/verzekeringen... met hulp en begeleiding natuurlijk. Andere opties ook bespreekbaar.
Transporteur in Kapellen (2950) - Bart
Bart
5/5 · 2 reviews
2950 Kapellen
Ik heb een Ford Mondeo stationwagen en ben in het bezit van een twee assige, ongeremde aanhangwagen. Hiermee mag ik 500kg laden. Dit is een open aanhangwagen, ideaal voor naar het containerpark te gaan of voor medium verhuizen. Het laadoppervlak is ongeveer 2.50m op 1.32m
Transporteur in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Ik heb geen eigen wagen, maar kan wel spullen ophalen met mijn fiets, het openbaar vervoer of uw wagen. Ik heb al bijna 7 jaar mijn rijbewijs en heb nog nooit een ongeval gehad. Bovendien heb ik al met allerlei auto's gereden: handgeschakeld, automatisch, diesel, benzine, CNG en elektrisch.
Transporteur in Ekeren (2180) - Steven
Steven
5/5 · 1 reviews
2180 Ekeren
Goeiedag, ik beschik over een ruime pick-up (laadbak van 2.5m lang) en mag bijna 800kg laden. Ik ben niet vies van zware gewichten en/of delicate voorwerpen. Ik haal/breng je goederen veilig en correct (ondertussen 17 jaar ongevalvrij). Met 6 zitplaatsen kan ik ook jou en/of je kroost mee vervoeren indien nodig.
Transporteur in Antwerpen (2030) - Roger
Roger
5/5 · 1 reviews
2030 Antwerpen
Goede dag, Ik sta klaar om pakketjes en of personen te vervoeren. Meestal ben ik in de avond en weekends beschikbaar. In de regio Antwerpen ben ik meteen beschikbaar andere regio's is het best tijdig plannen.
Transporteur in Merksem (2170) - Ilse
Ilse
5/5 · 1 reviews
2170 Merksem
Ik heb maar een klein renault twingotje maar met mijn klein twingotje breng ik graag je kleine spulletjes van punt A naar punt B. Vind ik geen probleem, rustig de radio op, een koffietje en ik ben vertrokken naar waar u maar wilt. Ik zal paraat staan!
Transporteur in Kapellen (2950) - Caro
Caro
5/5 · 1 reviews
2950 Kapellen
Ik heb veel een grote aanhangwagen dubbelas, .aar ook kracht om uw te helpen met transport van verschillende producten. Meubel of tuingros, afval en nog meer...
Transporteur in Ekeren (2180) - Steven
Steven
Nieuw
2180 Ekeren
Ik beschik over een wagen en een rijbewijs. Wat meer heb je nodig om een levering te doen? Het mag helaas niet te ver weg zijn. Mijn auto is volledig elektrisch en dus beperkt in bereik. 150km heen en terug is de limiet.
Transporteur in Merksem (2170) - Habib
Habib
Nieuw
2170 Merksem
Altijd ben ik bereid om mee te helpen met verhuizen. Ik ben zeer flexibel en help graag mensen. Niet in het bezit van wagen maar wel brommer om tot daar te geraken.
Transporteur in Brasschaat (2930) - Sven
Sven
Nieuw
2930 Brasschaat
Il heb een wagen om mezelf te verplaatsen en eventuele kleine zaken mee te vervoeren. Voor de rest ben ik steeds beschikbaar de zware stukken of de grote hoeveelheid voor u te verhuizen zodat dit op een aangename manier kan gebeuren.

Transporteur Ekeren: geëvalueerd met 4.97 door 52 klanten

Populaire dienstaanvragen: transporteur Ekeren, prive chauffeur Ekeren, pakje verzenden Ekeren, vervoerder Ekeren,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik ben aangenaam verrast na 1ste dienst: handig en vrij snel goede hulp gevonden. Ook de support is snel en goed, wat ik érg belangrijk vond. ”
kleine verhuis
Thomas raadt Benjamin aan Benjamin
“ Heel gemakkelijk en alles perfect verlopen. Nadat ik mijn vraag had gesteld had ik direct reacties. ”
Zetels naar containerpark brengen
Frans raadt Robby aan Robby
“ Je kan kiezen tussen de verschillende aanbieders Voor een éémalig gebruik is 14,95 toch prijzig Wanneer je list minut meerdere keren nodig hebt is dit bedrag natuurlijk verwaarloosbaar ”
Vervoeren van mand 90x90x100 cm
Lisa raadt Eddy aan Eddy
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen transporteur in Ekeren

De laatste aanvragen in de categorie transport in Ekeren

afhalen bouwafval - spullen wegbrengen containerpark - 3 zit naar container park brengen - binnen jacuzzi + oude keuken incl electro ophalen - Riet - Vervoer oude meubelen en zetel naar containerpark - grof huisvuil naar het containerpark van schoten - Tuinhuis moet weg - Iemand dat voor mij naar het containerpark gaat - containerpark - Hulp om bouwsels in tuin af te breken en weg doen - Een afdekkap & deel bureau - ophaling van L zetel ( 2 aparte stukken nu ) - Grof vuil 1e verdiep - Restafval na renovatie keuken - Leeghalen garage - Ophaling van grof huisvuil - Afval ophalen - grof vuil naar Contanerpark in Ekeren - Bed naar containerpark - zetel naar containerpark brengen - Oude taxushaag (met wortels)moet afgevoerd worden (2) - Oude taxushaag (met wortels)moet afgevoerd worden - Voor 4 lange zetels op tehalen met de grote kussens ervan - verhuis van een antieke secretairekast - Transport - Grof vuil : Camionette - Overbrengen meubels - Wegbrengen grof vuil naar RECYCLAGEPARK
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden