wandelen met hond Brecht

Hulp voor wandelen met hond in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondenwandelaars in de buurt van Brecht

Wandelen met hond in Schoten (2900) - Kevin
Kevin
Schoten
5/5 (18 reviews)
Ik heb een studie gedaan van dierenverzorger en ben ook in het bezit van een getuigschrift Dierenzorg. Ik ben zeer flexibel, vriendelijk, stress bestendig , hulpvaardig en een grote voorstander van dierenwelzijn. Ik heb 5 jaar ervaring met honden via vrijwilligerswerk in Dierenasiel Schoten.
Wandelen met hond in Halle (2980) - Tinneke
Tinneke
Halle
5/5 (3 reviews)
Zelf heb ik een hond van juist 1 jaar. Is een kruising tussen rottweiler en Stafford. Ook ben ik altijd op gegroeid met honden dus aan kennis geen gebrek.
Wandelen met hond in Zoersel (2980) - Delphine
Delphine
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik hou van honden en van sporten. Jouw trouwe viervoeter kan bij mij terecht voor grote en korte wandelingen eender waar. Ik kijk er al naar uit om samen op pad te gaan!
Wandelen met hond in Halle (2980) - Karen
Karen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Halle
5/5 (1 reviews)
Ik heb altijd katten gehad. Maar honden zijn meer mijn ding, ik ga dan ook ontzettend graag wandelen met onze hond. Bij goed weer of slevht weer. Laat maar weten of ik met jou hond mag gaan wandelen. Tot snel!
Wandelen met hond in Wuustwezel (2990) - Glenn
Glenn
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Zoals op mijn profiel beschreven, ben ik altijd al een dierenvriend geweest. Ik wandel graag veel. Dat deed ik ook met mijn hond, die van het dierenasiel en die van vrienden waar ik soms op pas. Ik heb nu geen hond, jammer genoeg want het is altijd leuker om een fikse wandeling te maken met een maatje erbij! Ik pas ook graag op uw hond bij u, of bij mij kan ook. Ze zullen hun beweging alvast zeker krijgen dan, want dan maak ik lange wandelingen.
Wandelen met hond in Wuustwezel (2990) - Jonas
Jonas
Wuustwezel
4.0/5 (1 reviews)
Van kinds af aan ben ik een grote dierenvriend. Zelf heb ik 1 hond (bullmastif). Ook heb ik nog een kennel gehad. Ik ben beschikbaar om u hond uit te laten, op te passen,... U hond zal bij mij veel liefde ervaren en zeker en vast gelukkig zijn!
Wandelen met hond in Malle (2390) - Marguerite
Marguerite
Malle
5/5 (1 reviews)
21 jaar eigen honden brachten me de ervaring om met die dieren om te gaan. Zo heb ik aardig wat kilometers afgelegd om de honden uit te laten. Ik houd me daarbij aan alle regels.
Wandelen met hond in Malle (2390) - Dorien
Dorien
Malle
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik maak regelmatig een wandeling, maar alleen is toch maar alleen. Ik heb ervaring met verschillende groottes van honden, zo ga ik vaak wandelen met de honden (Pyreneese berghond en Tibetaanse Spaniël) van mijn vriend. Dus als je zelf niet genoeg tijd hebt om met jouw trouwe viervoeter te gaan wandelen, kijk ik er naar uit om jouw viervoeter binnenkort te ontmoeten!
Wandelen met hond in Brecht (2960) - Jari
Jari
Brecht
5/5 (1 reviews)
Wilt u iemand die met uw hond gaat wandelen geen probleem ik ben er voor u laat me vluk iets weten en ik wil heel graag met uw hond gaan wandellen mvg jari
Wandelen met hond in Malle (2390) - Megan
Megan
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik ben opgegroeid met verschillende types honden in mijn leven. Ik weet hoe ik ze moet verzorgen, vertroetelen, uitlaten en voeden. Mijn liefde voor honden is enorm groot en ze zullen dus zeker niets tekort schieten. Heeft uw hond speciale noden? Laat het mij zeker weten en ik houd er rekening mee. Tot snel!
Wandelen met hond in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik ga graag eens een wandeling maken met u hond! Ik ben opgegroeid met honden van kleins af aan. Ik ben een echte dierenvriend. Dit is ook voor mij een leuk tijd verdrijf omdat ik graag met dieren bezig ben.
Wandelen met hond in Brasschaat (2930) - Tatiana
Tatiana
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Van kinds af aan zijn er twee dingen waarvan ik houd, enerzijds de natuur en anderzijds dieren. In de natuur gaan wandelen met uw viervoeter is hetgeen wat ik het liefste doe. Hebt u maar sporadisch iemand nodig dan doe ik dit ook met alle plezier. Ik hoop u en uw viervoeter binnenkort te mogen ontmoeten!
Wandelen met hond in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Vroeger hadden wij Mechelse schepers thuis en een Deense dog. Dus ik ben wel gewoon om met grote honden om te gaan. Het spreekt natuurlijk voor zich dat ik graag heb dat ze toch een beetje luisteren
Wandelen met hond in 'S Gravenwezel (2970) - Jill
Jill
'S Gravenwezel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een hond en ze trekt redelijk hard maar ik heb haar nog nooit losgelaten. Ze trekt heel veel bij mijn ouders maar als ik ermee ga wandelen is ze flink.
Wandelen met hond in Zoersel (2980) - Kristel
Kristel
Zoersel
5/5 (1 reviews)
Ik ga super graag wandelen met jouw honden. Dit zijn geen wandelen van rond de blok, ik maak graag super grote wandeling (naargelang wat u hond aankan) en nooit is een wandeling hetzelfde. Jij ziet toch ook niet graag altijd het zelfde?
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed platform om mensen die diensten aanbieden en op zoek zijn naar diensten samen te brengen ”
Jelke
“ Snel mensen vinden die kunnen komen helpen met een breed scala aan opdrachten ”
Imme
“ Een heel klant vriendelijke app. We zijn zeer blij dat we deze hebben ontdekt. ”
Gaëlle
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondenwandelaar Brecht: geëvalueerd met 4.95 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

dog walking Brecht, hondenuitlaatdienst Brecht, hondenwandelaar Brecht, dogwalker Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen wandelen met hond in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden