hondentoilettage Brecht

Hulp voor hondentoilettage in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie hondentrimmers in de buurt van Brecht

Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Lynn
Lynn
Brecht
5/5 (4 reviews)
Hoi iedereen, mijn naam is Lynn en ik heb een grote passie voor dieren, met in het bijzonder honden. Ik heb een diploma hondentrimmer en uitbater honden- en kattenpension. Een volledige trimbeurt of enkel de knoopjes eruit kammen, nagels knippen, oren uit kuisen? Ik beschik over het juiste materiaal en een grote hoeveelheid goesting. Hopelijk tot snel want ik kijk er al naar uit!
Hondentoilettage aan huis in Brasschaat (2930) - Gerdje
Gerdje
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik kan heel goed met honden en katten om, vertroetel ze graag, en zorg ervoor als ik ze kan opvangen dat ze zich helemaal in een warme nestje voelen!
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Naomi
Naomi
Brecht
Nieuw
Op school heb ik door mijn opleiding ook wat leren hondentrimmen. Ik kan nog niet alles en ik moet nog veel leren maar de basis is zeker geen probleem. Het ene ras /type gaat al goed voor te trimmen het andere is nog wat moeilijker maar dat komt wel goed.
Hondentoilettage aan huis in Schoten (2900) - Morrigan
Morrigan
Schoten
Nieuw
Vanaf dat ik jong ben vind ik het al leuk om met honden om te gaan. Ook doe ik dierenzorg in pito stabroek waar ik ook honden trim en verzorg. Ik zou het zeer leuk vinden om u hond te verzorgen om ervaring op te doen en ook uit plezier voor zowel mij als u hond. Tot ziens.
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Anke
Anke
Brecht
Nieuw
Ik ben studente diergeeskunde, dus heb al heel wat ervaring in de omgang met honden. Weet ook goed hoe ik met dieren moet omgaan. Zelf heb ik ook een hond.
Hondentoilettage aan huis in Halle (2980) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Halle
Nieuw
25j ervaring met honden. Eigen internationaal gekende kennel. Meerdere honden begeleid naar kampioenstitels via advies naar gezondheid, africhting, voeding,....
Hondentoilettage aan huis in Brasschaat (2930) - Bieke
Bieke
Brasschaat
Nieuw
Opleiding gevolgd en ervaring met honden. Ik heb altijd meerdere grote en kleine honden gehad. Ik heb een dierenwinkel gehad en weet zeer veel over voeding en verzorging.
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Chloe
Chloe
Brecht
Nieuw
Geen ervaring maar ben wel bereid om wat bij te leren en te oefenen heb altijd huisdieren gehad en weet hoe ik ermee moet omgaan en liefde moet geven
Hondentoilettage aan huis in Zoersel (2980) - Kari
Kari
Zoersel
Nieuw
Eender welke verzorging zou ik graag doen, honden wassen, oren proper maken, kammen,… ik heb hiervoor geen diploma, maar doe het zelf bij mijn hond ook.
Hondentoilettage aan huis in Schilde (2970) - Noémie
Noémie
Schilde
Nieuw
Ik was mijn hond regelmatig dus als je hond vuil is als we gaan wandelen was ik die met plezier! Medicatie kan ik ook toedienen aan alle dieren en kammen doe ik ook met plezier
Hondentoilettage aan huis in Zoersel (2980) - Lyn
Lyn
Zoersel
Nieuw
Volgend jaar start ik mijn opleiding dierenzorg, met het oog op het openen van een zorgboerderij. Ik leerde reeds veel over dieren en zal dit in de toekomst nog meer doen! Zelf trim ik teddy dwergen, Widders en angora konijnen. Stuur gerust voor meer informatie!
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Natascha
Natascha
Brecht
Nieuw
Hallo, ik ben Natascha, 32 jaar en ik woon in Sint job int Goor ik ben de trotse eigenares van onze Franse bulldog Gaston en Britse korthaar Ero. Mijn liefde voor dieren is oneindig en ik behandel mijn eigen dieren dan ook als mijn kindjes. Ik heb in de afgelopen jaren ook vrijwilligerswerk gedaan in verschillende asielen dit zowel bij honden als katten. Graag wil ik uw diertjes verzorgen!
Hondentoilettage aan huis in Rijkevorsel (2310) - Vedette
Vedette
Rijkevorsel
Nieuw
Ben gewoon goed met dieren en zeker met honden of katten want daar ben ik me op gegroeid dus ik weet hoe je voor honden of katten moet zorgen en bedank
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Feres
Feres
Brecht
Nieuw
Ik heb in een honden pension stage gedaan ik wil wat bijverdienen ik zie graag dieren die graag blij worden en ik heb ervaring met alle soorten dieren. Ik wandel ook veel alleen en kan in tuinen werken
Hondentoilettage aan huis in Brecht (2960) - Isabel
Isabel
Brecht
Nieuw
Honden, eigenlijk dieren in het algemeen, zijn mijn grote passie. Ook dankzij mijn studie (diergeneeskunde) heb ik veel ervaring met honden en kan ik uw dieren van de beste zorg voorzien.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel hondentoiletteurs in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handig platform. Eerste ervaring met Ring Twice maar een heel goede. was op zoek naar een kattenoppas en heb een heel goede gevonden. alles werd vlot geregeld en de communicatie was top. ook ok qua betalingsmogelijkheden ”
Zoë
“ Ik ben heel blij dat ik die app gevonden heb. Eenvoudig, gebruiksvriendelijk. Super👌💯 ”
Philippe
“ Tof dat Ring Twice bestaat, en je voor vanalles en nog wat een aanvraag "de wereld in" kan sturen. Het stelde me zo op mijn gemak dat ik een goede hondensitter had, voor ik op reis vertrok. Goed dat de gesprekken pr... ”
Ilke
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Hondentoilettage Brecht: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

hondenkapper gezocht Brecht, hondentrimmer Brecht, hondenverzorging Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan hondentoilettage aan huis in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden