schrijnwerker Brasschaat

Schrijnwerker Brasschaat gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schrijnwerker Brasschaat: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
5/5 (9 reviews)
beste , ik heb 34 jaar ervaring in allerlei schrijnwerkerij van plinten plaatsen tot de nokbalk en alles wat er tussen zit .deuren ,plafonds kasten , ikea keuken , slaapkamerkasten , meubelkasten monteren en plaatsen ,trapleuningen , trappen maken & plaatsen
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Kevin
Kevin
Kapellen
5/5 (4 reviews)
Ik ben heel handig met hout, kan met weinig problemen iets maken van niets onder andere tafels, zitbanken, kasten, enz.. Ook kleine herstellingen aan rolluiken, luifels, carports, enz.. zijn geen probleem.
Schrijnwerker in Brasschaat (2930) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
4.75/5 (4 reviews)
Van afbraak tot ruwbouw met inbegrip van overspanningen met poutrels.Binnenwanden en plafonds in gyproc. pleisterwerk , afsmeerwerk. ingemaakte kasten en meubelen. chapewerk , vloerwerk in steen/parket of gietvloer. ramen, deuren en binnendeuren. Elektriciteitskast vernieuwen met keuring.Kortom , heel uw woning omtoveren volgens plan of met hulp van mijn inzicht en ervaring.
Schrijnwerker in Brecht (2960) - Tosh
Tosh Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
5/5 (2 reviews)
Jonge gemotiveerde klusser. ik heb een 4jaar ervaring in de schrijnwerkerij en bouwsector als aluminiumschrijwerker. Heb een aantal kitopleidingen gevolgd en heb veel ervaring met het plaatsen van glas. Ook kleine renovaties en herstellingen binnen of buiten behoren tot mijn diensten.
Schrijnwerker in Brecht (2960) - Cvs
Cvs
Brecht
2.5/5 (2 reviews)
Als klusjes man ben ik vooral goed in terrassen plaatsen en badkamer meubel of bad omkastingen. Maken. Ik kan natuurlijk zoveel meer maar dat bespreken we als we elkaar onmoet hebben.
Schrijnwerker in Brecht (2960) - Louis
Louis
Brecht
5/5 (1 reviews)
Mijn vader heeft een bedrijf in bestrijding waar ik al jaar en dag help. In de bestrijdingssector moeten we vaak oplossingen op maat maken voor de klant vaak is het fijne afwerking. We doen dit zo vaak als mogelijk in hout want dat is het beste. Ook heb ik ervaring in het maken van hokken voor dieren zoals kippen, cavia's, konijnen... en overdekkingen voor houtopslag of als carport.
Schrijnwerker in Schoten (2900) - Ludwig
Ludwig
Schoten
Nieuw
Klusjesman zeer gedreven en met veel ervaring in het schrijnwerk vak. veel ervaring in ingebouwde kasten, ook degene die deels onder het schuine dak moeten komen. Plaatsen, aanpassen van binnendeuren of de kaders zijn ook al veelvuldig uitgevoerd door mij. Terrassen aanleggen op palen als uitbreiding van belle-etage woningen of rond zwembaden voorkeur in composiet.
Schrijnwerker in Brasschaat (2930) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Afgestudeerd als schrijnwerker en hier dan ook nog steeds gepassioneerd door. Maatwerk is het liefste wat ik doe. Perfectionist en trek dit ook voort in mijn ander deel van mijn bijberoep als fotograaf en ontwerper.
Schrijnwerker in Brasschaat (2930) - Arno
Arno
Brasschaat
Nieuw
Zoals reeds vermeld, heb ik genoten van een opleiding houtbewerking en vervolgens een las opleiding. Mijn passie is meubels maken ik combinatie van hout en metaal. In mijn vrije momenten ben ik dan ook bezig in mijn atelier.
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kapellen
Nieuw
Ervaring ,plaatsen van houten terrassen,carports, tuinhuizen,kaleien,gevelrenovaties,algemene schilderwerken,meubel herstellingen plus kleurlingen,kleine laswerken. Inrichten van horecazaken en winkels. Exclusieve Kinderkamers muurschilderingen,reclameborden,outdoor keukens etc.
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Leon
Leon
Kapellen
Nieuw
Ik ben vooral thuis in kleine schrijnwerk opdrachten. Maar ook in het maken van interieur of mobilair zoals onder andere eettafels, salontafels,... en ook in combinatie met staal !
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Konstantine
Konstantine
Kapellen
Nieuw
Hallo.ik maken totaal renovatie werken,ik heb dan meer 15jaar ervaring overde bouw werken.ik ben altijd beschikbaar.ik heb alles materiaal een vrachtwagen.
Schrijnwerker in Brasschaat (2930) - Bruno
Bruno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Ik heb keukens geplaatst voor ixina, van den borre en warande. Het vervangen van velux of plaatsen van velux ramen. Alsook het leggen van platte daken of plaatsen van carports behoort tot de mogelijkheid.
Schrijnwerker in Brasschaat (2930) - Goetschalckx
Goetschalckx
Brasschaat
Nieuw
Ik kan ingemaakte kasten op maat maken. U geeft mij uw ontwerp door en ik ga eerst aan de slag om alles zorgvuldig uit te tekenen, waarna we samen de tekening overlopen. Na uw akkoord van de tekening en exacte belasting, ga ik aan de slag voor u!
Schrijnwerker in Kapellen (2950) - Vincent
Vincent
Kapellen
Nieuw
Via studies, stages, studentenjob, werken in eigen woning heb ik al veel ervaring ondanks mijn leeftijd. Ik doe plaatsingen en afbraakwerken van kasten, keukens. Ook doe ik kleine renovatiewerken en meer.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Toegang tot ruim panel van providers die geëvalueerd en duidelijk geïdentificeerd zijn. Snelle reactie van de provider in mijn geval en goede service (terwijl traditionele firma’s nog niet eens hadden geantwoord op m... ”
Gregory
“ Prachtig werk. Echt vakmanschap. Bedankt Chris. De volgende opdracht is weer voor jou !!! ”
Chris
“ Een correcte bemiddeling tussen vraag en aanbod. Ik was niet bekend met Ring Twice, maar ben heel blij dat ik ze ontdekt heb. Bedankt. Ga zo door. ”
Marc
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schrijnwerker Brasschaat: geëvalueerd met 4.54 door 22 klanten

Populaire dienstaanvragen

schrijnwerker Brasschaat, timmerman Brasschaat, kasten op maat Brasschaat, schrijnwerkerij Brasschaat, maatkasten Brasschaat, buitenschrijnwerk Brasschaat, binnenschrijnwerk Brasschaat, schrijnwerkers Brasschaat,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie schrijnwerker in Brasschaat

Kijkuit - Aanpassen bestaand schrijnwerk - parketteur - Kast hermaken - muren en plafonds afwerken - Voordeur op maat - Afwerking woonkamer en schappen voor keuken - Afwerking huis - Trapleuning plaatsen - Gat maken in de deur en een nieuwe plaatsen. - Opschuren planchet, daarna leggen laminaat - Plaatsen deurkaderementen en deuren, omkasting .. - Vervangen van 3 deurlijsten en deuren - Tuinhuisdeur - 2 deuren die over de vloer krassen - Kast - Reparatie deurlijst voordeur - Restauratie meubels - Herwerken van een deel van een valse binnnemuur - Kleine herstellingen meubels en andere klussen - Restauratie meubels - Verstevigen metselwerk - Houten deur sluit niet meer - Afwerking keuken - vervanging van deurkassementen van bestaande deurn - Plaatsing van raam - Schrijnwerker gezocht om een toonzaalkeuken te installeren - beuken trap aanpassen - Binnen deuren te vervangen door nieuwe deuren. - Maken houten tuinhuisdeur - Stand Schoolkermis - Kluisjes in huis - Klusjesman gezocht - Inbouwen airco en allerlei - Kast onder de trap maken - Plaatsen van een deur in wasplaats - Plafond - Dringend opzoek naar een timmerman - Voordeur (PVC) klemt - Plaatsen watervaste afscheiding bad - DAKISOLATIE ZOLDER - Keukentafel en 4 stoelen: fijnstralen en vernissen - inbouwkast - Plaatsing deuren - Plaatsen vals plafond in Gyproc ( totaal ca 25 m²) - Schrijnwerker in Brasschaat (2930)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden