nanny Hemiksem

Nanny Hemiksem: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Hemiksem

Nanny in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb gestuurt voor baby’s/ kinderen, en heb altijd als babysitting gedaan. Ik geniet ervan om met de kinderen te spelen en dingens bij te leren, dat maakt mij altijd blij
Nanny in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Selin. . Ik ga graag om met kinderen. Ik hou super veel van mijn kleine neefjes en nichtjes ik speel altijd met hen. Met plezier stel ik mezelf open om te babysitten. Ik heb geen moeite om de kinderen te assisteren bv om naar het toilet te gaan etc. Ik hecht ook belang aan wat het kind wilt doen. Verhaaltje lezen? Samen tekenen, kleuren etc.
Nanny in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
Schelle
5/5 (1 reviews)
Ik ben GEK op kinderen. Ik heb al ervaring met babysitten ( kindje van 11 maanden en van 2,5 jaar). Wanneer u eens een avondje of dagje uit wilt, kan ik op uw kindjes letten.
Nanny in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb dus ervaring met baby’s, peuters en kleuters. Dit zowel qua spelen, eten, slapen, wassen, zindelijkheidstraining,.... Ook heb ik verschillende ervaringen/stage’s achter de rug in kinderdagverblijven, kleuterscholen, familie,...: Telkens heb ik dit gedaan met hart en ziel!
Nanny in Hemiksem (2620) - Aurora
Aurora
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Aangezien ik nog naar school ga, lijkt dit mij een goede bijbaan. Ik hou toch van kinderen dus voor mij is het echt geen last. Ik heb in 2019 bijna heel de zomer gebabysit op het zoontje van mijn moeders vriendin die in de tijd 3jaar was.
Nanny in Hoboken (2660) - Cindy
Cindy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik heb 7 jaar een kinderdagverblijf gehad maar door scheiding en omdat mijn eigen kindjes nog te klein waren heb ik dit moeten opgeven zelf ben ik nu mama van 3 pubers
Nanny in Hoboken (2660) - Hayke
Hayke
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik ben een student die op zoek is naar jobjes om wat bij te verdienen, babysitten is hiervoor de perfecte oplossing! Ik ga graag om met kinderen en sta ervoor open om een vaste oppas te worden.
Nanny in Schelle (2627) - Ashley
Ashley
Schelle
Nieuw
Hey! Ik ben Ashley, 17jaar en dus nog steeds student. Ik studeer jeugd- en gehandicaptenzorg en werk heel graag met alle leeftijdscategorieën! Ik heb al ervaring met baby's, peuters, kleuters en lagere schoolkind en iedereen was heel tevreden over mij en ik zag ze steeds weer terug.
Nanny in Hemiksem (2620) - Silke
Silke
Hemiksem
Nieuw
Hallo iedereen, ik ben Silke. Ik studeer taal- en letterkunde in Antwerpen. Ik heb al heel wat ervaring met babysitten en heb ook al heel wat op jonge kindjes gepast.
Nanny in Beveren-Leie (8791) - Charlotte
Charlotte
Beveren-Leie
Nieuw
Hallo, ik ben Charlotte en ben 19 jaar. Ik ben heel goed in de omgang met kinderen. Mijn vaste babysit kindjes zijn ook altijd tevreden van mij net zoals de ouders. Ik ben graag bezig met kinderen en ben een betrouwbaar persoon. Laat mij gerust iets weten als je geïnteresseerd bent, dan kunnen we snel kennismaken.
Nanny in Niel (2845) - Laurie
Laurie
Niel
Nieuw
hey , ik ben mama van 2 kapoenen een zoontje van 3 j en een dochter van 1 jaar. ik ben graag creatief bezig met kinderen knutselen , gezelschapspelletjes spelen, torens bouwen. Helpen met huiswerk is ook zeker mogelijk. Tijdens de week of weekend alles is bespreekbaar
Nanny in Hoboken (2660) - Daisy
Daisy
Hoboken
Nieuw
Reeds ervaring met voor kinderen te zorgen sinds mijn 7 jaar. Broers met licht autisme en adhd. Beginnen babysitten bij de gezindsbond op mijn 15 jaar tot en met mijn 23. Toen ben ik gestopt door mijn zwangerschap, bevallen in 2008.
Nanny in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Hey! Mijn naam is Shelsey. Het zou me leuk lijken om op jou kleine spruit te passen! Ik ben 21 jaar en heb een diploma verzorging. Verder studeer ik aan de hogeschool een leerkrachtenopleiding. Zoals mijn studies laten uitschijnen ben ik veel met kinderen bezig, van baby’s tot kinderen van het secundair onderwijs.
Nanny in Hoboken (2660) - Nele
Nele
Hoboken
Nieuw
Beste, ik ben Nele en ben 22 jaar. Ik hou super veel van kinderen. Zelf en ik mama van een prachtige dochter van bijna 4 maanden. Ik heb al vaak op kinderen gepast. zowel Baby's als peuters en kleuters. Ik kan ze ook van school gaan halen en er huiswerk mee maken als dit nodig is.
Nanny in Hoboken (2660) - Margot
Margot
Hoboken
Nieuw
Hallo, ik ben Margot. Ik zit in het 5de middelbaar wetenschappen wiskunde. Ik heb al veel babysit ervaring en doe dit ook heel graag. Huisdieren zijn voor mij geen probleem, koken kan ik ook wel. Ik wil zowel als vaste als eenmalige babysit werken, naar wat u opzoek. Ik hou er van om samen met te kindjes te knutselen, te kleuren, spelletjes te spelen, eens naar buiten te gaan... Groetjes Margot
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Hemiksem: geëvalueerd met 4.98 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Hemiksem, nanny gezocht Hemiksem, nannies Hemiksem, betrouwbare nanny zoeken Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden