kinderoppas Steendorp

Kinderoppas Steendorp: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kinderoppas Steendorp

Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben Bo. Ik ben 18 jaar oud en studeer Vroedkunde in Antwerpen. In mijn vrije tijd hou ik me vooral bezig met western paardensport, voor mijn hond, katten en konijnen zorgen en zorg ik voor mijn kleinere zussen. Ik heb in het middelbaar Wetenschappen-wiskunde gestudeerd en ben vrij gedisciplineerd. Op zondagmorgen werk ik bij Bakkerij Tine en doe dat met heel veel plezier.
Kinderoppas in Temse (9140) - Greet
Greet
Temse
5/5 (5 reviews)
Ik ben 49 jaar en heb 2 kinderen groot gebracht. Ik werk als leerkracht in het lager onderwijs en ga dus graag met kinderen om. Tijdens het oppassen, kan/wil ik ook koken, strijken...
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
ik heb ervaring met baby zitten door via een organisatie dat 2jaar te doen. al vanaf mijn 5.5jaar bij de zeescouts waaronder leiding gegeven aan kinderen vanaf 5.5jaar. kinderen afhalen van school of oppas, s'avonds en snachts de wacht te houden, koken alles zonder problemen. eenmalige of vaste opdrachten zijn bespreekbaar.
Kinderoppas in Breendonk (2870) - Valerie
Valerie
Breendonk
5/5 (2 reviews)
Ik zit in de KSA en ga naar mn eerste jaar leiding, ik heb wel al een half jaar leiding gegeven dit jaar. Ik geef ook tennisles aan de kindjes ouder dan 3
Kinderoppas in Kruibeke (9150) - Noa
Noa
Kruibeke
5/5 (2 reviews)
Hoi! Mijn naam is Noa en ben een 23-jarige studente. Ik babysit heel graag en heb ook al veel ervaring hiermee. Ik heb een diploma leraar secundair onderwijs en babysit sinds mijn 16 jaar. Mijn doel is om uw kinderen een leuke en/of leerzame ervaring in een veilig klimaat te bieden. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!
Kinderoppas in Temse (9140) - Evita
Evita
Temse
5/5 (2 reviews)
Door mijn 3 kindjes, heb ik genoeg ervaring om andere kids op te vangen, te verzorgen en mee te spelen. Ik heb ervaring tot 10 jaar oud. Graag kom ik op jouw kid(s) letten als je eens een avondje/dagje er tussenuit wil
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan kinderoppas

Kinderoppas in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Ik heb veel ervaring en ben goed met kinderen. Mij geduld begrip en verantwoordelijkheidsbesef zijn grote troeven. Zowel de kinderen als de ouders zijn altijd uiterst tevreden over mij.
Kinderoppas in Niel (2845) - Desteny
Desteny
Niel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf al veel ervaring. Ik heb zelf een klein zusje waar ik geregeld op moet letten. Ik kan: - helpen met het huiswerk - spelletjes spelen - in bed stoppen - verhaaltjes lezen - ...
Kinderoppas in Breendonk (2870) - Larissa
Larissa
Breendonk
5/5 (1 reviews)
ik heb kinderzorg gevolgd en in deze sector gewerkt dus ik weet wel hoe ik een leuke oppas kan zijn voor zowel ouder als kind. ik zal activiteiten kunnen verzorgen en u met een gerust hart laten gaan
Kinderoppas in Schelle (2627) - Marwa
Marwa
Schelle
5/5 (1 reviews)
Ik ben GEK op kinderen. Ik heb al ervaring met babysitten ( kindje van 11 maanden en van 2,5 jaar). Wanneer u eens een avondje of dagje uit wilt, kan ik op uw kindjes letten.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb het geduld om met kinderen om te gaan, en vind dit erg fijn. Als het goed gaat zou ik een vaste job als oppas kunnen aannemen. Dit kan besproken worden met de ouders.
Kinderoppas in Hemiksem (2620) - Aurora
Aurora
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb al wat ervaring met oppassen over de jaren heen opgedaan. Al sinds mijn 13/14 ben ik hier mee bezig. Ook u verdient een avondje of een dagje rust. Hiervoor ben ik de perfecte kandidaat.
Kinderoppas in Temse (9140) - Sofie
Sofie
Temse
5/5 (1 reviews)
Ervaren kinderoppas met kennis EHBO bij kinderen en een diploma kinderpsychologie. Heb 20j ervaring als kinderoppas en 13j als mama van 6 kinderen. Naast mijn ervaring ben ik ook betrouwbaar, verantwoordelijk, sociaal, kindvriendelijk, heel geliefd bij kinderen, begripvol, geduldig, respectvol ,... Heeft u nog vragen, dan beantwoord ik deze graag.
Kinderoppas in Breendonk (2870) - Charlotte
Charlotte
Breendonk
5/5 (1 reviews)
Hey ik ben Charlotte en ben dol op kindjes en babysit al sinds mijn 16j op kindjes van verschillende leeftijden. Ik heb in de Chiro gezeten en heb leiding gegeven. Af en toe babysitten lijkt me gemakkelijker te combineren met mijn voltijdse job ;)
Kinderoppas in Schelle (2627) - Ashley
Ashley
Schelle
Nieuw
Hey! Ik ben Ashley, 17jaar en dus nog steeds student. Ik studeer jeugd- en gehandicaptenzorg en werk heel graag met alle leeftijdscategorieën! Ik heb al ervaring met baby's, peuters, kleuters en lagere schoolkind en iedereen was heel tevreden over mij en ik zag ze steeds weer terug.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kinderoppas Steendorp

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kinderoppas Steendorp: geëvalueerd met 5.0 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

kinderoppas Steendorp, kinderoppasdienst Steendorp, oppas ziek kind Steendorp, kinderoppas aan huis gezocht Steendorp, tarief kinderoppas Steendorp, oppas aan huis Steendorp,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden