Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Hemiksem

Babysitter in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
5/5 · 6 reviews
2620 Hemiksem
Babysitter in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
5/5 · 3 reviews
2620 Hemiksem
ik heb ervaring met baby zitten door via een organisatie dat 2jaar te doen. al vanaf mijn 5.5jaar bij de zeescouts waaronder leiding gegeven aan kinderen vanaf 5.5jaar. kinderen afhalen van school of oppas, s'avonds en snachts de wacht te houden, koken alles zonder problemen. eenmalige of vaste opdrachten zijn bespreekbaar.
Babysitter in Hoboken (2660) - Iggy
Iggy
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Ik ben niet alleen een k.verzorger bij de st. Antwerpen maar ernaast hou ik mij ook graag bezig met klusjes , sport , muziek (gitaar) ... Ik ken de zorg van een baby vanaf 2maand tot 3jaar en verder uiteraard. Je kan me altijd vragen stellen voor verdere informatie. ............... Ik ben muzikaal met de kindjes en doe leuke diverse activiteiten. Groetjes iggy
Babysitter in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb dus ervaring met baby’s, peuters en kleuters. Dit zowel qua spelen, eten, slapen, wassen, zindelijkheidstraining,.... Ook heb ik verschillende ervaringen/stage’s achter de rug in kinderdagverblijven, kleuterscholen, familie,.... telkens heb ik dit gedaan met hart en ziel!
Babysitter in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
5/5 · 1 reviews
2620 Hemiksem
Ik heb het geduld om met kinderen om te gaan, en vind dit erg fijn. Als het goed gaat zou ik een vaste job als oppas kunnen aannemen. Dit kan besproken worden met de ouders.
Babysitter in Hemiksem (2620) - Aurora
Aurora
5/5 · 1 reviews
2620 Hemiksem
Ik heb al wat ervaring met oppassen, voor zowel familie als familie vrienden. En heb dat al vanaf mijn 13/14 gedaan. Ook in 2019 heb ik in de zomer gebabysit.
Babysitter in Boom (2850) - Théra
Théra
Nieuw
2850 Boom
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Babysitter in Hoboken (2660) - Sarah
Sarah
Nieuw
2660 Hoboken
Hey, ik ben Sarah, 19 jaar en woon in Hoboken. Ik ben nog een student. Ik studeer toerisme in Antwerpen. Ik heb ook Sociaal Technische Wetenschappen gestudeerd. Zoals iedereen wel weet kunnen studenten altijd wel een centje gebruiken. Aangezien ik een student ben die graag mijn geld wil verdienen bied ik mijn diensten aan. Ik ben erg vlot in de omgang en niet bang voor nieuwe uitdagingen.
Babysitter in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Nieuw
2845 Niel
Hoi, ik ben al een beetje ouder, maar als leerkracht en zorgcoördinator in het basisonderwijs ben ik natuurlijk goed vertrouwd met de kids. Iets knutselen? Een spelletje spelen of gewoon lekker wat anders doen? Het kan allemaal... totdat het tijd is om dat bed in te kruipen uiteraard. Niets aan te doen, volgende keer misschien weer?
Babysitter in Hoboken (2660) - Joy
Joy
Nieuw
2660 Hoboken
Ik heb een groot hart voor dieren en hetzelfde geldt voor kindjes :). Zelf heb ik een broertje van 3jaar oud waarmee ik zeer graag speel. Als je geïnteresseerd bent kan je mij altijd contacteren via mijn profiel!
Babysitter in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Nieuw
2620 Hemiksem
Beste ik ben een jongen en ben 18 jaar oud. Ik ben zeer geïnteresseerd in de aangeboden job. Ik ben afgestudeerd aan het OLVC te Antwerpen en ben in mijn 1e bachelor Handelsingenieur aan de UA. Ik ben scouts leider bij kindjes van 7-12 jaar en geef training aan kindjes van 9 jaar. Mijn stiefzus heeft 2 kindjes waar ik altijd voor babysit; Alvast bedankt
Babysitter in Schelle (2627) - Frie
Frie
Nieuw
2627 Schelle
vul ik later in, ben een drukbezette nog full time werkende oma met massa's hobby's. met 2 kinderen, 3 kleinkinderen... + een hoop mannelijke collega's die nogal eens de kinderlijke toer opgaan, weet ik behoorlijk wat van kinderen af ;)
Babysitter in Hoboken (2660) - Daisy
Daisy
Nieuw
2660 Hoboken
Reeds ervaring met voor kinderen te zorgen sinds mijn 7 jaar. Ik heb 2 broers met licht autisme en adhd. Beginnen babysitten bij de gezindsbond op mijn 15 jaar tot en met mijn 23. Toen ben ik gestopt door mijn zwangerschap, bevallen in 2008. Ook werken als vaste oppas is geen probleem
Babysitter in Hemiksem (2620) - Julia
Julia
Nieuw
2620 Hemiksem
Dag, ik ben Julia en ik ben 18 jaar oud. Ik houd van kinderen. Ik ben heel lief met kinderen en zorg er goed voor. Soms zorg ik aan mijn kleine nichten en neven. Hun mama is altijd tevreden als ik babysit. Laat me iets weten zodat we kunnen kennismaken.
Babysitter in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Nieuw
2620 Hemiksem
Mijn naam is Shelsey en ik ben studente leerkracht in het secundair onderwijs. Ik ben afgestudeerd als kinder-bejaardenverzorgster. Hopelijk zie ik jullie kleine spruit binnenkort.

Babysitter Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Hemiksem, babysit Hemiksem, tarief baby sitter Hemiksem, betrouwbare baby-sitter Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden