babysitter Hemiksem

Ontdek talentvolle babysitters in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Hemiksem

Babysitter in Hemiksem (2620) - Bo
Bo
Hemiksem
5/5 (6 reviews)
Babysitter in Hemiksem (2620) - Dieter
Dieter
Hemiksem
5/5 (3 reviews)
ik heb ervaring met baby zitten door via een organisatie dat 2jaar te doen. al vanaf mijn 5.5jaar bij de zeescouts waaronder leiding gegeven aan kinderen vanaf 5.5jaar. kinderen afhalen van school of oppas, s'avonds en snachts de wacht te houden, koken alles zonder problemen. eenmalige of vaste opdrachten zijn bespreekbaar.
Babysitter in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik ga heel graag om met peuters/kinderen. Ik ben altijd de gene op familiefeestjes die bezig is met de kinderen. Ik heb geen moeite om de peuters te assisteren om bv. Naar toilet te gaan, eten geven, Pampers verversen etc.
Babysitter in Hoboken (2660) - Iggy
Iggy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben niet alleen een k.verzorger bij de st. Antwerpen maar ernaast hou ik mij ook graag bezig met klusjes , sport , muziek (gitaar) ... Ik ken de zorg van een baby vanaf 2maand tot 3jaar en verder uiteraard. Je kan me altijd vragen stellen voor verdere informatie. ............... Ik ben muzikaal met de kindjes en doe leuke diverse activiteiten. Groetjes iggy
Babysitter in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb dus ervaring met baby’s, peuters en kleuters. Dit zowel qua spelen, eten, slapen, wassen, zindelijkheidstraining,.... Ook heb ik verschillende ervaringen/stage’s achter de rug in kinderdagverblijven, kleuterscholen, familie,.... telkens heb ik dit gedaan met hart en ziel!
Babysitter in Hemiksem (2620) - Lina
Lina
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb het geduld om met kinderen om te gaan, en vind dit erg fijn. Als het goed gaat zou ik een vaste job als oppas kunnen aannemen. Dit kan besproken worden met de ouders.
Babysitter in Hemiksem (2620) - Aurora
Aurora
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb al wat ervaring met oppassen, voor zowel familie als familie vrienden. En heb dat al vanaf mijn 13/14 gedaan. Ook in 2019 heb ik in de zomer gebabysit.
Babysitter in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Babysitter in Hoboken (2660) - Sarah
Sarah
Hoboken
Nieuw
Hey, ik ben Sarah, 19 jaar en woon in Hoboken. Ik ben nog een student. Ik studeer toerisme in Antwerpen. Ik heb ook Sociaal Technische Wetenschappen gestudeerd. Zoals iedereen wel weet kunnen studenten altijd wel een centje gebruiken. Aangezien ik een student ben die graag mijn geld wil verdienen bied ik mijn diensten aan. Ik ben erg vlot in de omgang en niet bang voor nieuwe uitdagingen.
Babysitter in Niel (2845) - Dennis
Dennis
Niel
Nieuw
Hoi, ik ben al een beetje ouder, maar als leerkracht en zorgcoördinator in het basisonderwijs ben ik natuurlijk goed vertrouwd met de kids. Iets knutselen? Een spelletje spelen of gewoon lekker wat anders doen? Het kan allemaal... totdat het tijd is om dat bed in te kruipen uiteraard. Niets aan te doen, volgende keer misschien weer?
Babysitter in Hoboken (2660) - Joy
Joy
Hoboken
Nieuw
Ik heb een groot hart voor dieren en hetzelfde geldt voor kindjes :). Zelf heb ik een broertje van 3jaar oud waarmee ik zeer graag speel. Als je geïnteresseerd bent kan je mij altijd contacteren via mijn profiel!
Babysitter in Hemiksem (2620) - Arthur
Arthur
Hemiksem
Nieuw
Beste ik ben een jongen en ben 18 jaar oud. Ik ben zeer geïnteresseerd in de aangeboden job. Ik ben afgestudeerd aan het OLVC te Antwerpen en ben in mijn 1e bachelor Handelsingenieur aan de UA. Ik ben scouts leider bij kindjes van 7-12 jaar en geef training aan kindjes van 9 jaar. Mijn stiefzus heeft 2 kindjes waar ik altijd voor babysit; Alvast bedankt
Babysitter in Hoboken (2660) - Daisy
Daisy
Hoboken
Nieuw
Reeds ervaring met voor kinderen te zorgen sinds mijn 7 jaar. Ik heb 2 broers met licht autisme en adhd. Beginnen babysitten bij de gezindsbond op mijn 15 jaar tot en met mijn 23. Toen ben ik gestopt door mijn zwangerschap, bevallen in 2008. Ook werken als vaste oppas is geen probleem
Babysitter in Hemiksem (2620) - Julia
Julia
Hemiksem
Nieuw
Dag, ik ben Julia en ik ben 18 jaar oud. Ik houd van kinderen. Ik ben heel lief met kinderen en zorg er goed voor. Soms zorg ik aan mijn kleine nichten en neven. Hun mama is altijd tevreden als ik babysit. Laat me iets weten zodat we kunnen kennismaken.
Babysitter in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Mijn naam is Shelsey en ik ben studente leerkracht in het secundair onderwijs. Ik ben afgestudeerd als kinder-bejaardenverzorgster. Hopelijk zie ik jullie kleine spruit binnenkort.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Hemiksem, babysit Hemiksem, tarief baby sitter Hemiksem, betrouwbare baby-sitter Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden