nanny Brasschaat

Nanny Brasschaat: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Brasschaat

Nanny in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Dag, ik ben marc uit het antwerpse noorden,,,een vlotte vijtiger, zelf papa van 5 zonen en 3 kleinkinderen!dus weet wel iets van kids af zou ik zo zeggen....😀 Ik ben geduldig en zacht van aard ,en zou graag op uw kind(eren) willen oppassen! Tot snel.
Nanny in Ekeren (2180) - Marieke
Marieke
Ekeren
5/5 (3 reviews)
Eerst en vooral heb ik 3 jaar ervaring als zwemleerkracht voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Ik houd van met kinderen werken, en ben graag creatief bezig. Ik kan koken, uw kinderen van een locatie afhalen of afzetten en activiteiten met ze doen. Houd wel in uw achterhoofd dat ik geen auto heb dus er moet wel een ander vervoersmiddel tot mijn beschikking zijn of te voed.
Nanny in Wuustwezel (2990) - Brenda
Brenda
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Brenda 22 jaar. Heb een zéér groot hart voor kinderen. In mijn opleiding & stages heb ik dan ook de kneepjes van het vak geleerd. Dit van Kinderdagverblijven, lagere scholen tot jong-volwassenen met een beperking. Ik ben in het bezit van een eigen wagen, ben ook een sociaal en flexibel persoon. Hoop jullie snel te ontmoeten. Tot dan!
Nanny in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 jaar de opleiding kinderzorg gevolgd. Verschillende stages gelopen in kinderdagverblijven. Ervaring met babysitten. In bezit van een rijbewijs B
Nanny in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een dochtertje en een stiefzoon. En ging vroeger ook veel oppassen bij vaste gezinnen. Ook ben ik kinderverzorgster in het buitengewoon onderwijs
Nanny in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Katelijn, mama van 3 kinderen, 10, 15 en 17 jaar. Ik ben bereid om tijdens de zomervakantie uw kindje(s) bij u thuis op te vangen in de avond en nacht.
Nanny in Brasschaat (2930) - Natalie
Natalie
Brasschaat
Nieuw
Ik werk al sinds mijn 14de met kinderen, op The Little Gym, als eenmalige en vaste oppas, en momenteel op Gymboree. Ik heb ervaring met kinderen tussen de 0-12 jaar. Als u vragen heeft contacteer mij dan en anders tot snel!
Nanny in Brasschaat (2930) - Samantha
Samantha
Brasschaat
Nieuw
hallo mijn naam is samantha ik ben 21j ik heb al wel eens een paar keer opgepast bij familie en vrienden thuis heel veel ervaring heb ik niet maar ik heb het al wel eens een paar keer gedaan en ze waren content over mij
Nanny in Schoten (2900) - Jessica
Jessica
Schoten
Nieuw
Hey, ik ben Jess en kinderbegeleidster van beroep. Ik doe dit parttime en heb dus nog wel wat tijd over om op jouw lieverds te letten! Ben afgestudeerd in jeugd- en gehandicaptenzorg dus ben ook niet bang voor speciale zorgen.
Nanny in Brasschaat (2930) - Elise
Elise
Brasschaat
Nieuw
Hey, ik ben Elise. Ik ben 21 jaar, ik studeer mijn 2e jaar kleuteronderwijs, en ik ben in mijn vrije tijd actief als animator op het speelplein, zowel als animator en als coördinator. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een groot hart voor kinderen heb. Ik heb ervaring met baby's en kinderen van alle leeftijden. Ik ben op zoek naar leuke gezinnen om bij te babysitten en zo een centje bij te verdienen.
Nanny in Kapellen (2950) - Julie
Julie
Kapellen
Nieuw
Hallo, Ik ben Julie. Ik babysit wekelijks. Ik heb enkele vaste babysitadresjes. Ik hou van spelen met kinderen of verhaaltjes voorlezen. Ik ben vaak vrij s'avonds in de week/weekend. Overdag in het weekend is ook geen probleem. Hopelijk beleef ik een leuke tijd met uw kinderen.
Nanny in Ekeren (2180) - Manou
Manou
Ekeren
Nieuw
Hallo, ik ben Manou 17 jaar en hou super veel van kinderen. Zelf heb ik veel stage gelopen in kleuterklassen en vond dat super fijn. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn en om emt ze te spelen .
Nanny in Ekeren (2180) - Luka
Luka
Ekeren
Nieuw
Hallo, ik ben Luka. 19 jaar. 2de jaar verpleegkunde. Ik hou van kinderen, altijd al gewerkt met kinderen. Ik ben bereid voor alles te doen voor jullie kleintjes.
Nanny in Kapellen (2950) - Sara
Sara
Kapellen
Nieuw
Dag ik heet sara en ik ben 21 jaar. Ik zelf ben enig kind maar heb genoeg ervaring in oppas ik doe het vaak als bij verdiensten en ik zelf heb er ook ervaring in. Ik let vaak op mijn kleine neefjes en nichtjes en ben heel sociaal open en vriendelijk
Nanny in Brasschaat (2930) - Chama
Chama
Brasschaat
Nieuw
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Brasschaat: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Brasschaat, nanny gezocht Brasschaat, nannies Brasschaat, betrouwbare nanny zoeken Brasschaat,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Brasschaat

De laatste aanvragen in de categorie nanny Brasschaat

Opvang voor meisjes 3 j en 5 j op vrijdag - Ophalen van het school en afzetten muziekschool - Nanny gezocht - Naschoolse opvang - Oppasser nodig - Brasschaat oppasser nodig voor 2 dagen in de week - Nanny gezocht Brasschaat - Oppas tijdens de schooluren - Ik zoek opvang bij mij thuis in Brasschaat, elke zaterdag nacht van 21u tot 05u, mijn dochter is 13jaar die zelfsta - Oppas naschoolse opvang peuter - Oppas voor zaterdag avond 21u tot 06u voor mijn dochter van 13jaar die alles zelfstandig kan dien - Opzoek naar een vaste oppas - Wij zijn op zoek naar een vaste oppas voor 2 dagen per week, dinsdag en donderdag, voor onze 2 kinderen van 10 & 13 - Opzoek naar nachtnanny - Babysitting - Vaste oppas : Baby 0-3, Kind 3+ - Oppas met rijbewijs voor woensdagnamiddag - Naschoolse opvang voor twee lieve kindjes - Vaste babysit - Ik zoek avondoppas voor 2 kindjes - Vaste Nanny gezocht - Opvang vanaf 14u30 ma-di-do woe middag vanaf september - Franstalige nanny voor tweeling van 2j - Babysit - Nanny gezocht voor 3 kinderen 6-8 jaar - Naschoolse opvang op di en do - Kinderoppas voor naschoolse opvang - Oppas voor avond - Oppas gezocht voor kindje van 5 - Vaste oppas in Brasschaat (2930) - Vaste oppas in Brasschaat (2930)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden