strijkhulp Wilrijk

Ontdek talentvolle strijkhulp in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie strijkhulpen in de buurt van Wilrijk

Strijkhulp in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben een zelfstandige vrouw dat vroeger van haar mama heeft leren strijken. Ik doe da me plezier en doet het graag. Heb nog nooit een ongeluk gehad tijdens het strijken
Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Greetings, Its me again. I previously worked in dienstencheque. its an all around household help plus ironing in some thai massage salon and private houses. Can work alone without supervision but have a good result and I do it according to how you want..example the measurement of folding and the way you want to iron it. Proper technique, folding and good ironing (Diploma)
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Yenthe
Yenthe
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik kom graag jouw strijk halen om deze dan thuis te doen. Ik werk in een leefgroep waar ook de strijk moet worden opgevolgd. Ik vind het belangrijk dat de kinderen netjes naar buiten kunnen
Strijkhulp in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik strijk heel graag maar heb hier niet onmiddellijk verder ervaring in qua werk. Zelf vind ik wel dat ik het goed kan en ik zal het zeker in mijn beste kunnen doen! Ook poetsen, koken of andere hulp kan er aangevraagd worden
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Diane
Diane
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Strijk graag en ben correct in wat ik doe en als ik daarbij iemand kan ontlasten en er zelf wat met kan bijverdienen zijn beide partijen tevreden en blij.
Strijkhulp in Antwerpen (2020) - Safae
Safae
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
beste, Ik heb al heel wat moeten strijken hier thuis dus heb al zeker ervaring. Heb ook alles geleerd van mijn moeder dus ik denk wel dat ik niks miss zal doen. Mvg safae
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Lukt het strijken niet zo goed of heb je hier geen tijd voor? Ik help graag! Zelf ben ik geen strijkster van opleiding, maar heb wel de richting ‘zorg’ gestudeerd, waarbinnen ik dit geleerd heb en uiteraard strijk ik onze eigen kleren ook telkens. Contacteer me gerust, mocht ik kunnen helpen!
Strijkhulp in Berchem (2600) - Laura
Laura
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heb reeds enkele jaren ervaring met strijken. Ik help graag mensen verder. Ik kan van thuis uit strijken of bij de klant zelf. Regio Turnhout
Strijkhulp in Antwerpen (2018) - Yara
Yara
Antwerpen
3.0/5 (1 reviews)
Strijken van overhemdem , geklede broeken, jurken met plooien , kleding vouwen zoals in commerciële winkels.
Strijkhulp in Hoboken (2660) - Vicky
Vicky
Hoboken
Nieuw
Strijken zonder plooien ga ik niet uit de weg! Geef mij gerust uw hemden ik strijk ze graag glad! Ik luister graag naar uw wensen. De strijk kan naar mijn thuis adres gebracht worden of ter plekke bij u thuis gestreken worden.
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Kyara
Kyara
Wilrijk
Nieuw
Ik heb eerder al voor verschillende mensen gestreken. Ik heb ook huishoudkunde gevolgd op school. U mag mij alle soorten was brengen ik zal alles voor u strijken
Strijkhulp in Berchem (2600) - Inge
Inge
Berchem
Nieuw
Strijken moet nu eenmaal gebeuren! Wanneer u er geen tijd voor heeft kom ik graag mijn diensten aanbieden. Ondertussen heb ik zo'n 15 jaar ervaring met strijken, voornamelijk kleding.
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Roxanne
Roxanne
Wilrijk
Nieuw
Voor veel mensen is strijken een grote last nu hun 9 to 5 job. Ik werk zeer afwisselende uren. Dit geeft mij geregeld een hele dag tijd om bijvoorbeeld te strijken.
Strijkhulp in Edegem (2650) - Shirzad
Shirzad
Edegem
Nieuw
Hallo allemaal ik ben een vrouw van43jaar. Ik kom uit Afghanistan. Ik was tolk maar nu ik heb dingen werk nodig. Ik heb ervaring van strijken. Met vriendelijke groeten beheshta.
Strijkhulp in Wilrijk (2610) - Lizzy
Lizzy
Wilrijk
Nieuw
Hoi, in mijn vrije tijd zou ik graag u uit de nood helpen met jullie strijk te doen! Ik kan me verplaatsen met het openbaar vervoer maar het liefstwerk ik van thuis uit.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ een eerste kennismaking. loopt vlot. blij dat ik dit platform heb leren kennen ”
Zornitsa
“ door een schouderblessure zal ik misschien maar eenmalig gebruik maken van de strijkdienst. Maar je kan nooit weten. alvast bedankt. Prima dienst ”
Isabelle
“ Groot aantal dienstverleners. Veel beschikbaarheid. Goede prijs/kwaliteit verhouding. ”
Karine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Strijkdienst Wilrijk: geëvalueerd met 4.76 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen

strijkhulp Wilrijk, strijkhulp aan huis Wilrijk, stijkster Wilrijk, strijkdienst Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe strijkhulp Wilrijk vinden?

Je hebt een hekel aan strijken? Of je hebt geen tijd om te strijken? Jouw wasmanden worden steeds voller en voller. De strijkmand van een gemiddeld gezin kan zeer snel oplopen, net als de tijd die het dan in beslag neemt. Maar er komt een punt waar je niet anders kan dan er toch aan te beginnen. Een oplossing is om een huishoudhulp of strijkhulp in Wilrijk aan te werven. Strijkhulpen in Wilrijk helpen jou graag met dit vervelende klusje en strijken alles netjes voor je.

Maar hoe vind je de de perfecte strijkhulp in Wilrijk?
Je bent op zoek naar een strijkhulp, maar weet niet goed hoe je deze kan vinden? Er zijn drie methodes om een geschikte strijkhulp te vinden: vraag familie en vrienden of zij eventueel iemand kennen, of neem rechtstreeks contact op met een strijkhulporganisatie. Een laatste manier is om iemand te vinden via erkende platformen van de deeleconomie.

Hoeveel kost een strijkhulp in Wilrijk

Je hebt een strijkhulp in Wilrijk gevonden. Dit is natuurlijk niet gratis. De prijs die een strijkhulp in Wilrijk kan vragen, hang af van verschillende elementen.

De prijs voor strijkhulp in Wilrijk kan beïnvloed worden door het type contract en de grootte van jouw wasmand.

Wij zetten ze even op een rijtje:Daarom raden wij aan om jouw dienstaanvraag telkens zeer goed te beschrijven. Zo weten onze strijkhulpen goed wat ze kunnen verwachten. Eenmaal je jouw aanvraag hebt ingediend, krijg je verschillende prijsaanbiedingen van verschillende strijkhulpen in Wilrijk. Bekijk hun aanbiedingen en kies de strijkhulp waar je je het beste bij voelt. Je kant hiervoor ook steeds kijken naar de commentaren van klanten die reeds beroep hebben gedaan op de diensten van de strijkhulp.

Hieronder vind je een overzicht van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten.
DienstenGemiddelde prijzen strijkhulp in Wilrijk
Wekelijkse strijkbeurt€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
2 manden strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
T-shirts strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
1 à 2 uur strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
ophalen van was en strijken€ 15 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Als je via Ring Twice beroep doet op een strijkhulp in Wilrijk, moet je weten dat de prijs per uur wordt berekend. Dien een aanvraag in om een op maat gemaakte prijsaanbieding te krijgen.

Strijkhulp in Wilrijk: aan huis of laten ophalen?

Een strijkhulp in Wilrijk aanwerven is de beste oplossing om meer tijd vrij te maken voor jouw werk, jouw familie of jouw hobbies. Of je dus een strijkhulp aan huis laat komen of je jouw mand laat ophalen of brengt bij een strijkhulp, is hoe jij het liever wil. Vermeld steeds wat je liever wilt in jouw dienstaanvraag. Misschien heeft jouw strijkhulp in Wilrijk verschillende klanten en werkt zij of hij daarom liever bij haar of zijn thuis. Zo is het voor haar of hem eenvoudiger om alles beter op te volgen. Als de strijkhulp bij haar of zijn thuis werkt, moet je dan jouw strijk zelf brengen of komt de strijkhulp het ophalen? Bespreek dit ook met jouw strijkhulp in Wilrijk. Dit kan natuurlijk een impact hebben jouw keuze van strijkhulp in Wilrijk. En ook op de prijs!

Als je jouw strijkhulp bij jouw thuis laat komen, moet je wel zorgen voor aangepast materiaal. Heb je geen strijkijzer of strijkplank? Laat dit ook weten aan jouw strijkhulp. Misschien kan hij of zij eigen gerief meenemen. Dit is misschien niet altijd handig. Het is dan aangeraden om zelf een strijkijzer en strijkplank te kopen. Vraag dan om hulp om de meest geschikte strijkijzer en strijkplank. Is jouw strijkhulp ook huishoudhulp? Dan kan zij of hij misschien ook andere taken doen in huis? Niet alleen strijken, maar bijvoorbeeld ook de was doen en stofzuigen. Win-win dus!

Jouw strijk thuis laten doen of laten ophalen? Dit is hoe je het liever wil. Let wel op dat als de strijkhulp jouw strijkmand moet komen ophalen en achteraf ook thuis moet komen leveren, dat dit waarschijnlijk ietsjes duurder zal uitkomen.

Wat kan een strijkhulp in Wilrijk strijken?

Je hebt geen tijd of geen zin om jouw propere kleren glad te strijken? Dan doe je er goed aan om een strijkhulp in Wilrijk in te schakelen. Een strijkhulp in Wilrijk klaart de strijkklus kreukloos voor jou! Je hebt een stapel hemden en t-shirts die gestreken moeten worden? Of moeten jouw broeken deze keer ook mooi in de plooi gestreken worden? Alles kan: van hemden en broeken, tot ondergoed en beddengoed. Zelfs linnen! En zoveel meer. Als je via Ring Twice een strijkhulp inschakelt, raden wij aan om telkens goed te beschrijven wat je juist wil laten strijken in jouw dienstaanvraag. Is het deze keer enkel een stapel t-shirts van zoonlief? Of moeten enkel de hemden onder handen genomen worden door de strijkhulp in Wilrijk? Je hebt jouw kasten uitgeruimd en wilt alles terug picco bello op orde zetten en dus jouw beddengoed mooi gestreken en gevouwen terugzetten? Het kan allemaal. Beschrijf jouw wensen met onze strijkhulpen in Wilrijk en ontvang een service op maat!

Schrap vandaag nog deze lastige job en dien een aanvraag in! Binnen een paar uur ontvang je meerdere prijsaanbiedingen van strijkhulpen in Wilrijk!

Wanneer je beroep doet op een strijkhulp is het steeds aangeraden om goed te beschrijven wat je exact wil laten strijken. Gaat het om een paar katoenen t-shirts of over hemden en gordijnen? Laat het jouw strijkhulp steeds op voorhand weten en ontvang een service op maat! Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen strijkhulp in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie strijkhulp in Wilrijk

Strijk - strijk op donderdag 9/6 - Strijk(st)er gezocht - Huishouden: varia (2) - Strijken - Huishouden: varia - strijken kleding mama en kind - strijken bij mij thuis - Strijkster - 0483604103 - Strijkster en poetshulp gezocht - Strijkhulp te Wilrijk gevraagd - Ik zoek iemand om te strijken 2 x in de week - strijkhulp gevraagd - strijkhulp gevraagd - Strijkhulp gezocht - Strijk hulp gezocht - Struikhulp gezocht - wassen=+strijken - strijken
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden