elektricien Merksem

Elektricien Merksem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Merksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Raymond is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2060) - Raymond
Raymond Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.78/5 (106 reviews)
Ik ben zelfstandig elecctricein , ik doe dit al 30 jaar . Ik kan ook elektriciteit schema s maken en keuringen laten uitvoeren . Ik doe alleen kleine klussen want ik werk meestal alleen . Ik lever goed en proper werk af . kleine herstellingen van electro toestellen .
Elektricien in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Diploma Elektrische Installatie Technieken. Kleine residentiële installaties: defecten opsporen en herstellen, ophangen en aansluiten van lampen, aansluiten parlofonie, stopcontacten plaatsen,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Schoten (2900) - Marc
Marc
Schoten
4.98/5 (54 reviews)
Ervaring elektriciteit via mij vroeger zelfstandig beroep als keukenplaatser
Elektricien in Deurne (2100) - Ruben
Ruben Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.87/5 (45 reviews)
Ik ben een elektricien met ervaring ik help je graag met de werken in en rond het huis. ik heb veel ervaring in het huishoudelijke elektriciteit. ik heb eigen vervoer en alsook mijn eigen gereedschap en de nodige materialen
Andries is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Borgerhout (2140) - Andries
Andries Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (43 reviews)
Ik heb de nodige ervaring hiervoor. Aanpassen en vernieuwing is geen probleem voor mij. Zelf heb ik hier ook een extra cursus voor gevold en de nodige diploma’s behaald.
Elektricien in Schoten (2900) - Luc
Luc
Schoten
5/5 (41 reviews)
Mijn diploma is Elektriciteit A2. Ik heb bijna mijn hele loopbaan gewerkt als elektricien in de seininrichting bij Infrabel. Ik heb in drie huizen de volledige elektrische installatie vernieuwd, maar ook bijna alle andere renoveringswerken uitgevoerd. Problemen in elektrische installaties, met uitzondering van domotica, kan ik snel oplossen. Heeft u een probleem, laat het me weten!!!
Ringo is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2060) - Ringo
Ringo
Antwerpen
4.5/5 (28 reviews)
Ik kan volledige leidingen plaatsen schakelaars,stopcontakten, lampen en aansluiten op het net, zekeringen toevoegen aan de zekeringenkast. Zelfs kabels bijtrekken
Elektricien in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Ik ben Ricardo, Ik heb reeds 5 jaar ervaring als elektricien in Antwerpen. Vooral met het plaatsen van verlichting, stopcontacten, schakelaars en het vervangen van elektriciteitskasten. Nieuwbouw en renovatie. Ik kan je een betrouwbare offerte maken, aarzel dus zeker niet om contact op te nemen!
Elektricien in Schoten (2900) - Patrick
Patrick
Schoten
5/5 (11 reviews)
Ik doe quasi alle type van elektriciteitswerken, van kleine tot grote projecten, oplossen elektrische fouten, digitale schema's cfr wetgeving, domotica, videofonie en parlofonie, bewakingscamera's,... . Daarenboven ben ik gespecialiseerd in beregening van tuinen.
Elektricien in Deurne (2100) - Marc
Marc
Deurne
4.55/5 (11 reviews)
steeds gewerkt als elektriciën zoals stopkontakten plaatsen, verlichtingstoestellen plaatsen, verlengsnoeren maken, huishoudtoestellen herstellen, zekeringen vervangen e.d.
Elektricien in Antwerpen (2060) - Zaki
Zaki
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik ben ervaring in het renoveren en of plaatsen van nieuwe leidingen het maken van gaten in muren vervangen van schakelaars dimmers of stopcontacten. Als electrieker heb Ik steeds alle gereedschap bij de hand. Stiptheid en order is voor mij heel belengrijk en ik streef steeds naar perfectie! Ik kan advies geven en monteren.
Elektricien in Merksem (2170) - Andre
Andre
Merksem
5/5 (5 reviews)
Kleine elektriciteitswerken doe ik reeds jaren professionele heb ik ook gedaan tijdens mijn loopbaan maar de gereedschappen die daarvoor nodig zijn heb ik niet meer in bezit
Elektricien in Deurne (2100) - Sain
Sain
Deurne
5/5 (5 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien en werk ook elke dag met elektriciteit thuis bij mij heb ik alles zelf gedaan, ik help uw graag met uw huis of appartement volledig conform te maken schema’s maken stopcontact aansluiten of gewoon een hele verdeelkast in mekaar krijgen das een van mijn specialiteiten.
Elektricien in Merksem (2170) - Santos jr
Santos jr
Merksem
5/5 (4 reviews)
Je suis électricien avec expérience de nombreux années de entrepreneur, travailler à la fois dans les usines et les maisons avec des autres travailleurs pour différentes entreprises comme Fabricom,MH-C,Electrabel, et d'autres
Elektricien in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring in het plaatsen van kastjes lampen vervangen, extra stopcontact en het mooi afwerken van de job zelf altijd proper werk. daarnaast kan ik ook stukadoren valse plafond zetten etc.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Merksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed platform en gebruiksvriendelijk. Eerste keer dat ik van Ring Twice gebruik maak en alles verliep vlekkeloos. ”
Luc
“ zeer goede dienst, ik wist voordien niet dat dit bestond. Makkelijk om een goede vakman te boeken ongeacht wat het kost. ”
Gelu constantin
“ gebruiksvriendelijke tool makkelijk in gebruik, contactopname en betaling allemaal via de tool ”
Rachid
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Merksem: geëvalueerd met 4.87 door 454 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Merksem, elektricien Merksem, elektriciteitswerken Merksem, elektrieker Merksem, elektriciteit aanleggen Merksem, elektriciteitskeuring Merksem, stroompanne Merksem, kleine elektriciteitswerken Merksem, elektrische installatie Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden