elektricien Lier

Elektricien Lier gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Lier: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Lier (2500) - Patrick
Patrick
Lier
4.87/5 (70 reviews)
Klusjesman met ervaring: Vooral elektriciteit, loodgieterij en allerlei montage werken. Elektriciteit wil zeggen van het plaatsen van verlichting tot het in orde brengen van een elektrische installatie met plan. Loodgieterij wil zeggen het plaatsen van waterleiding en afvoerleidingen. Alle montage werken.
Elektricien in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
4.92/5 (24 reviews)
Kleine of grote electriciteitswerken, het bijleggen van een lichtpunt of een stopcontact. Het opnieuw bekabelen van uw zekeringskast, ... het kan allemaal. Zelf heb ik al enkele zolders verbouwd tot woonruimtes en kan je dus perfect helpen met het electriciteitsgedeelte. Buitenverlichting op je oprit nodig? Contacteer me gerust!
Elektricien in Lier (2500) - Olivier
Olivier
Lier
4.92/5 (13 reviews)
Lampen vervangen, schakelaars vervangen, zekeringkast vervangen. Storingen in uw installatie opsporen. Ik probeer altijd zo snel mogelijk bij de mensen te geraken.
Elektricien in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik zit in mijn 5de jaar electrische instalaties en wil graag mensen helpen als ze thuis een probleem hebben. ik zou dit eerder voor de ervaring dan voor het geld doen. Ik vind het tof om steeds bij te k nnen leren door klusjes te doen.
Elektricien in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het verplaatsen of zetten van een elektriciteitskast? Is de aardingsweerstand te hoog? Hulp nodig bij het zelf plaatsen van zonnepanelen? Elektriciteit voorzien in het tuinhuis? Ik ben geen professional, maar vanuit mijn studies en werk ken ik redelijk wat van elektriciteit en de wetgeving errond. Ik kan advies geven, werken uitvoeren, kasten en bedrading nakijken voor keuring.
Elektricien in Lier (2500) - Kenneth
Kenneth
Lier
Nieuw
Ik voer allerlei kleine elektriciteitswerken en dergelijke uit voor een betaalbare prijs kwaliteit en veiligheid zijn hierbij belangrijke punten om zo de klussen tot een goed einde te brengen
Elektricien in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik help u graag met elektrische schema's, voor keuring, uitbreinding van bestande installatie, vervangen van uw elektriciteit.
Elektricien in Lier (2500) - Bart
Bart
Lier
Nieuw
Als klusser ruime ervaring als elektricien in zowel de bouwsector als in de prive. Ik heb zowel nieuwbouw als renovaties gedaan. Ook voor advies kun je bij mij terecht.
Elektricien in Lier (2500) - Jens
Jens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Wij werken heel accuraat en zorgen steeds voor en kwalitatieve afwerking. Bij ons kan u beroep doen op een gemotiveerd team dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt.
Elektricien in Lier (2500) - Sinan
Sinan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ons team van elektriciens komt snel tussen in Lier: plaatsing van extra stopcontacten, convectoren, schakelaars, opsporing van storingen, aanpassing volgens de elektriciteitsnormen, renovatie van elektrische installaties, elektrische installatie zonder lijstwerk, half ingewerkt of volledig onzichtbaar, conformiteitsattest, vervanging van elektrisch bord…
Elektricien in Lier (2500) - Armend
Armend
Lier
Nieuw
Ik ben zelf elektricien van opleiding . Dus ik kan alles van schakelaars,contactoren,relais, motoren en dergelijke.
Elektricien in Lier (2500) - Abdel
Abdel
Lier
Nieuw
De huishoudelijke elektrische installaties hebben geen geheimen voor mij gezien ik de nodig ervaring heb om deze uit te voeren Ik werk steeds aan een installatie alsof het de mijne is
Elektricien in Lier (2500) - Julian
Julian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik ben elektricien als opleiding en doe dit graag. Ook heb ik al enkele jaren ervaring in de bouw en heb ik een installatie door de keuring gekregen. Ik help je graag verder
Elektricien in Lier (2500) - Quinten
Quinten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik ben momenteel student ondernemer en heb een bedrijf waarbij ik de aardingsweerstanden opmeet en indien deze niet in orde is de aarding in orde maak. Ook ben ik momenteel mee aan het lopen met een electricien voor de verdere knepen van het vak te leren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
“ Op deze manier kan je iemand vinden voor kleine klusjes aan een schappelijke prijs ”
David
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Lier: geëvalueerd met 4.95 door 115 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Lier, elektricien Lier, elektriciteitswerken Lier, elektrieker Lier, elektriciteit aanleggen Lier, elektriciteitskeuring Lier, stroompanne Lier, kleine elektriciteitswerken Lier, elektrische installatie Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Elektricien Lier: dringend elektricien gezocht?

Elektriciteit maakt deel uit van ons dagelijks leven. Zo zet je dagelijks het licht aan en uit, bewaar je je eten in de koelkast, gebruik je je computer, … Maar als je een elektrisch probleem tegenkomt, kan het wat lastig worden. Deze moeten snel en op een juiste wijze worden opgelost. Maak daarom beroep op de vele elektriciens uit Lier die klaarstaan om u uit de brand te helpen. Onze vakmannen beschikken over de juiste vaardigheden en zullen u in alle veiligheid helpen.

Hulp nodig bij elektriciteitswerken in Lier?

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van algemene elektriciteitswerken waarmee onze ervaren elektriekers u kunnen helpen:

Elektriciteit aanleggen

Moet u uw huis voorzien van elektriciteit of moet u uw elektriciteit volledig vervangen? Dit moet zeer nauwkeurig gebeuren. Maak beroep op onze elektriciens uit Lier.

Meterkast vervangen

Moet u uw meterkast volledig vervangen of enkel een deel ervan vervangen, dit is allemaal mogelijk op ListMinut. Onze elektriciens brengen het voor u in orde.

Elektrische poorten of garage

Ben je van plan elektrische poorten te instaleren zodat zij zich automatisch kunnen openen? Vind een talloze elektriekers in Lier die dat voor uw in orde brengen.

Verlichting aanleggen

Wilt u een nieuwe kroonluchter in uw eetkamer plaatsen? Verlichting in uw tuin aanleggen? Inbouwspotjes in uw slaapkamer installeren? Onze elektriciens kunnen u daarbij helpen.

Parlofonie en videophonie

Is u deurbel kapot? Onze elektriciens uit Lier kunnen het voor u gemakkelijk herstellen. Daarbovenop kunnen zij die ook vervangen door een nieuwe parlofoon of videofoon.

 

Elektriciteitswerken die al werden uitgevoerd op ListMinut

 

Vrijblijvend offerten aanmaken

Het voordeel van ons platform is dat u uw aanvraag gratis kan plaatsen op ons platform. Verschillende elektriciens in Lier zullen u een offerte maken. Je kiest vervolgens zelf met wie je wil werken. We zouden verbaasd zijn, maar als je om eén of andere reden niet geïnteresseerd bent, maak je dan geen zorgen, er is geen enige verplichting.

Waarom zoeken onze klanten hun elektricien op ListMinut?

 

Hoe zit het met de prijs van onze elektriciens in Lier?

Wilt u de beste elektricien in Lier vinden voor een redelijke prijs? Op ListMinut ontvangt u verschillende aanbiedingen. U selecteert zelf met welke elektricien u wilt werken en jullie komen samen overeen op een prijs; geen slechte verassingen.

U hebt controle over de prijs!

De uurlonen van onze elektriciens in Lier liggen meestal tussen 16 en 30 euro. Opgelet, dit is maar een indicator en kan uiteraard sterk verschillen afhankelijk van de duur en de moeilijkheidsgraad van het werk.

 

Ervaringen van onze elektriciens uit Lier

Onze elektriekers uit Lier zijn polyvalent en zijn gewend om te werken met verschillende merken zoals:

Onze elektriekers uit Lier kunnen ook alle type installaties herstellen zoals:

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden