elektricien Lier

Elektricien Lier gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Lier: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Lier (2500) - Patrick
Patrick
Lier
4.87/5 (78 reviews)
Klusjesman met ervaring: Vooral elektriciteit, loodgieterij en allerlei montage werken. Elektriciteit wil zeggen van het plaatsen van verlichting tot het in orde brengen van een elektrische installatie met plan. Loodgieterij wil zeggen het plaatsen van waterleiding en afvoerleidingen. Alle montage werken.
Elektricien in Lier (2500) - Steven
Steven
Lier
4.92/5 (24 reviews)
Kleine of grote electriciteitswerken, het bijleggen van een lichtpunt of een stopcontact. Het opnieuw bekabelen van uw zekeringskast, ... het kan allemaal. Zelf heb ik al enkele zolders verbouwd tot woonruimtes en kan je dus perfect helpen met het electriciteitsgedeelte. Buitenverlichting op je oprit nodig? Contacteer me gerust!
Elektricien in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik zit in mijn 5de jaar electrische instalaties en wil graag mensen helpen als ze thuis een probleem hebben. ik zou dit eerder voor de ervaring dan voor het geld doen. Ik vind het tof om steeds bij te k nnen leren door klusjes te doen.
Elektricien in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij het verplaatsen of zetten van een elektriciteitskast? Is de aardingsweerstand te hoog? Hulp nodig bij het zelf plaatsen van zonnepanelen? Elektriciteit voorzien in het tuinhuis? Ik ben geen professional, maar vanuit mijn studies en werk ken ik redelijk wat van elektriciteit en de wetgeving errond. Ik kan advies geven, werken uitvoeren, kasten en bedrading nakijken voor keuring.
Elektricien in Lier (2500) - Nicolae
Nicolae
Lier
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik help u graag met elektrische schema's, voor keuring, uitbreinding van bestande installatie, vervangen van uw elektriciteit.
Elektricien in Lier (2500) - Abdelilah
Abdelilah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (2 reviews)
ik ben een gediplomeerde elektricien. ik heb 4jaar ervaring in de elektro technische sector ja kan bij mij terecht voor zowel nieuwbouw ,renovatie als fout zoeken/herstellen.
Elektricien in Lier (2500) - Kenneth
Kenneth
Lier
Nieuw
Ik voer allerlei kleine elektriciteitswerken en dergelijke uit voor een betaalbare prijs kwaliteit en veiligheid zijn hierbij belangrijke punten om zo de klussen tot een goed einde te brengen
Elektricien in Lier (2500) - Bart
Bart
Lier
Nieuw
Als klusser ruime ervaring als elektricien in zowel de bouwsector als in de prive. Ik heb zowel nieuwbouw als renovaties gedaan. Ook voor advies kun je bij mij terecht.
Elektricien in Lier (2500) - Jens
Jens Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Wij werken heel accuraat en zorgen steeds voor en kwalitatieve afwerking. Bij ons kan u beroep doen op een gemotiveerd team dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt.
Elektricien in Lier (2500) - Sinan
Sinan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ons team van elektriciens komt snel tussen in Lier: plaatsing van extra stopcontacten, convectoren, schakelaars, opsporing van storingen, aanpassing volgens de elektriciteitsnormen, renovatie van elektrische installaties, elektrische installatie zonder lijstwerk, half ingewerkt of volledig onzichtbaar, conformiteitsattest, vervanging van elektrisch bord…
Elektricien in Lier (2500) - Armend
Armend
Lier
Nieuw
Ik ben zelf elektricien van opleiding . Dus ik kan alles van schakelaars,contactoren,relais, motoren en dergelijke.
Elektricien in Lier (2500) - Abdel
Abdel
Lier
Nieuw
De huishoudelijke elektrische installaties hebben geen geheimen voor mij gezien ik de nodig ervaring heb om deze uit te voeren Ik werk steeds aan een installatie alsof het de mijne is
Elektricien in Lier (2500) - Julian
Julian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik ben elektricien als opleiding en doe dit graag. Ook heb ik al enkele jaren ervaring in de bouw en heb ik een installatie door de keuring gekregen. Ik help je graag verder
Elektricien in Lier (2500) - Quinten
Quinten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Ik ben momenteel student ondernemer en heb een bedrijf waarbij ik de aardingsweerstanden opmeet en indien deze niet in orde is de aarding in orde maak. Ook ben ik momenteel mee aan het lopen met een electricien voor de verdere knepen van het vak te leren.
Elektricien in Lier (2500) - Varley
Varley
Lier
Nieuw
Ik help u met graag met eenvoudige elektriciteitswerken. Stopcontacten vernieuwen , sleuven inslijpen , schema tekenen, enz.......
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
“ verschillende aanbiedingen, dus je bepaald zelf de prijs, de afstand, enz... ”
Roland
“ Zeer duidelijk systeem, ook voor een eerste dienstaanvraag zoals voor mij het geval was. Duidelijke info op de website, vlot schakelen naar dienstverleners. Snel antwoord (voor mij van een vijftal dienstverleners). E... ”
Pieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Lier: geëvalueerd met 4.96 door 113 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Lier, elektricien Lier, elektriciteitswerken Lier, elektrieker Lier, elektriciteit aanleggen Lier, elektriciteitskeuring Lier, stroompanne Lier, kleine elektriciteitswerken Lier, elektrische installatie Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden