Vind de beste elektricien van Berchem

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
4.93/5 · 182 reviews
2000 Antwerpen
Van opleiding elektricien, jaren ervaring, ook ervaring in TV kabel plaatsen en LAN kabels, nu actieve gepensioneerde die steeds zijn werk , op voorhand bespreekt en meedenkt met de klant. Bekijk ook eens mijn ervaringen en waarderingen.
Elektricien in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 177 reviews
2100 Deurne
Ik doe al jaren verschillende jobs in verschillende types gebouwen, kleine jobs en ook volledige renovaties, onder deze jobs valt vaak elektriciteit werken. Ik kan u de kwaliteit leveren die u wenst (afhankelijk van uw budget).
Elektricien in Berchem (2600) - Nico
Nico
4.95/5 · 165 reviews
2600 Berchem
ervaring in het renoveren en of plaatsen van nieuwe leidingen het maken van gaten in muren, vervangen schakelaars, dimmers of stopcontacten. ik heb steeds alle gereedschap bij de hand, stiptheid en orde is voor mij heel belangrijk en streef steeds naar de perfectie ,Kan advies geven en monteren. zeer snelle interventie ook werk ik zon en feestdagen om u te depanneren. voor mijn positieve ervaringen kan u altijd kijken op mijn profiel op de site van liste minut
Elektricien in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
4.95/5 · 77 reviews
2140 Borgerhout
Diploma Elektrische Installatie Technieken. Kleine residentiële installaties: defecten opsporen en herstellen, ophangen en aansluiten van lampen, aansluiten parlofonie, stopcontacten plaatsen,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
4.83/5 · 53 reviews
2018 Antwerpen
Gewerkt in privaat en op zelfstandige basis als elektrotechnisch installateur voor renovatie, eengezinswoningen, winkelinrichtingen. Er kan op voorhand een gratis onderzoek plaatsvinden om alzo tot een duidelijke afspraak te komen betreft de raming van de kosten. Ik heb eigen gereedschap en meettoestellen om eventueel aardingsproblemen en fouten te herstellen.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Afnan
Afnan
4.83/5 · 46 reviews
2018 Antwerpen
Ik ben een elektricien, ik doe alles van huisinstallatie, schemas tekenen enz. Voor de vertrouwebaar werken kunt u op mijn rekenen tegen een goed prijs. Voor al jullie vragen mogen jullie met mij contact opnemen.
Elektricien in Borgerhout (2140) - Hamed
Hamed
4.96/5 · 46 reviews
2140 Borgerhout
Hallo, ik ben Hamed en ik doe ook electriciteits werken zoals kleine werken tot grote werken. Voor alle moeilijke problemen heb ik een oplossing. Zelfs in schrijwerkerij ben ik ook te vinden. Feitelijk ik ben 360⁰ flexiebel.
Elektricien in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
4.93/5 · 44 reviews
2610 Wilrijk
Ik heb hele leven in deze richting gewerkt en gestudeerd , residentieel en industrie , elektrisch kasten , onderhoud en service van verschillende toestellen in verband met elektrotechniek , ongeveer 10 jaar bij onderwijs gezeten. Tekenen van elektrische schema , bordenbouw ,...
Elektricien in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
4.93/5 · 29 reviews
2610 Wilrijk
ben gespecialiseerd in Elektriciteit in Nieuwbouw en Renovatie werken van A tot Z met plannen maken tot keuring. kleine en grote werken ook depannage in de nacht moest je geen stroom hebben.
Elektricien in Antwerpen (2020) - Ismail
Ismail Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 12 reviews
2020 Antwerpen
Ik kan u helpen met elektriciteitswerken, afbraakwerken en vervoer. Eventueel ook professioneel tekenwerk voor de gemeente, keuringen enz. Ik ben van opleiding bouwkundige en momenteel bezig in het onderwijs.
Elektricien in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
4.83/5 · 12 reviews
2000 Antwerpen
Nieuwe of bestaande Huis installatie plaatsen/ herstellen( met plan voor keuring/herkeuring). Is mijn sterkte. Maar huishoudelijkapparatuur of industriële installatie is ook wel een karwei die ik graag doe. Ik ga er altijd voor en ben geen opgever. Neem me aan en ik garandeer je dat je geen spijt zult hebben.
Elektricien in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.91/5 · 11 reviews
2640 Mortsel
Ik kom je graag helpen bij kleinere elektriciteitswerken: ophangen van lampen, aanpassen stopcontacten, vernieuwen schakelaars, enz.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Elias
Elias
5/5 · 8 reviews
2018 Antwerpen
Bij het verbouwen van ons eigen appartement en een huurappartement aan zee heb ik de volledige elektriciteit gelegd en aangesloten (centraal gestuurd) Ook heb ik verschillende kleinere werkjes verricht bij familieleden om verouderde installaties door de keuring te krijgen.
Elektricien in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 8 reviews
2650 Edegem
Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in het maken van "nette" kant-en-klare elektriciteitskasten die je zo aan de muur kan hangen. Alle kabels van de binneninstallatie kan je eenvoudig bovenaan de kast aansluiten. Ideaal voor wie een veilige installatie wil. Ook geef ik graag advies voor de keuring, de nodige schema's en het uitvoeren van de weerstandsmeting.
Elektricien in Edegem (2650) - Tom
Tom
4.86/5 · 7 reviews
2650 Edegem
Opmaken plan elektriciteit

Elektricien Berchem: geëvalueerd met 4.77 door 917 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Berchem, elektriciteitswerken Berchem, elektrieker Berchem, elektriciteit aanleggen Berchem, elektriciteitskeuring Berchem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Berchem

Aansluiting 2 fase inductiekookplaat - Aansluiting lichtschakelaar - Elektriciteit - Uitmeten electriciteitsnet - Parlofoon herstellen/vervangen - To do odd jobs - Electrician - Afwerking electriciteit - bepaling van nodig vermogen appartement Berchem - Electriciteitskabel vervangen + licht installeren - Vervangen van oude parlefoon door videofoon, er hangt een algemene camera in de hal tussen de bellen. Het gaat om - Vervangen van oude parlefoon door videofoon, er hangt een algemene camera in de hal tussen de bellen. Het gaat om - Parlefonie met camera, op advies nog aan te kopen - Verlichtingsarmatuur installeren - stopcontacten aansluiten - Airco installatie - Verlichting (lampen installeren) - Dropkabel vervangen - Herstel badkamer - Maken Elektrisch schema - Nakijken elekricoteitscircuit en eventueel vervangen dim schakelaars + ophangen armatuur - Vaatwasser reparatie, geeft geen warm water aeg - Opmaken elektriciteitsplan & voorbereiding keuring - Electriciteit conform maken kleine studio - Verlichting hangen en stopcontact verplaatsen - Dringend Electricien gezocht omgeving Berchem - Elektriciteitsproblemen (Badkamer & Oven) - verplaatsen stopcontact - Hanglampen ophangen - Dampkap - Opstellen schema's elektriciteit (2) - Vervanging/ nakijken stopcontact - Vervangen tl buizen + starters, plaatsen deurbel - Herstel connectie verlichting - Elektriciteitsprobleem - Ethernet kabel plaatsen - Totaalproject elektriciteit - Elektriciteit klaarmaken voor keuring - Electricien - Keuring elektriciteit en nodige werken hiervoor - Wachtbuis inslijpen in muur voor TV kabels - Aansluiten kookfornuis - Vervangen toiletspotje + ophangen 2 lusters - Elektrische instalatie keuring klaar maken. - ventilator defect - Herstel stopcontacten en armaturen - Electricien - Controle electriciteit - vervangen differentieel? (2) - Nakijken en eventueel aanpassen electriciteit. - reparatie stopcontact - Stopcontacten vervangen - Lampen hangen op twee locaties (appartementen) in Berchem - Opstellen schema's elektriciteit - Deurbel veranderen door een videofoon - Kortsluiting - Reparatie spotlichten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden