elektricien Berchem

Elektricien Berchem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Berchem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Roland is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Roland
Roland
Antwerpen
4.94/5 (233 reviews)
Hallo ik ben Roland, een actieve gepensioneerde technieker. Ik heb jaren ervaring als elektricien in Antwerpen, met onder andere het ophangen van lampen, het verplaatsen en plaatsen van stopcontacten enz. Ik heb ook ervaring in TV bekabeling en het plaatsen van LAN kabels. Ik ben een persoon die steeds zijn werk op voorhand bespreekt en meedenkt met de klant. Bekijk ook eens mijn ervaringen en waarderingen!
Kalil is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Deurne (2100) - Kalil
Kalil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
4.94/5 (204 reviews)
Ik doe al jaren verschillende jobs in verschillende types gebouwen, kleine jobs en ook volledige renovaties, onder deze jobs valt vaak elektriciteit werken. Ik kan u de kwaliteit leveren die u wenst (afhankelijk van uw budget).
Elektricien in Borgerhout (2140) - Tijs
Tijs
Borgerhout
4.95/5 (77 reviews)
Diploma Elektrische Installatie Technieken. Kleine residentiële installaties: defecten opsporen en herstellen, ophangen en aansluiten van lampen, aansluiten parlofonie, stopcontacten plaatsen,.. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Frank
Frank
Antwerpen
4.81/5 (62 reviews)
Gewerkt in privaat en op zelfstandige basis als elektrotechnisch installateur voor renovatie, eengezinswoningen, winkelinrichtingen. Er kan op voorhand een gratis onderzoek plaatsvinden om alzo tot een duidelijke afspraak te komen betreft de raming van de kosten. Ik heb eigen gereedschap en meettoestellen om eventueel aardingsproblemen en fouten te herstellen.
Mohamed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Wilrijk (2610) - Mohamed
Mohamed
Wilrijk
4.95/5 (59 reviews)
ben gespecialiseerd in Elektriciteit in Nieuwbouw en Renovatie werken van A tot Z met plannen maken tot keuring. kleine en grote werken ook depannage in de nacht moest je geen stroom hebben.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Afnan
Afnan
Antwerpen
4.83/5 (46 reviews)
Ik ben een elektricien uit Antwerpen, ik doe alles van huisinstallaties, schemas tekenen enz. U kunt rekenen op mij voor betrouwbare werken tegen een goed prijs. Aarzel niet om mij te contacteren indien er vragen zijn!
Elektricien in Wilrijk (2610) - Javad
Javad
Wilrijk
4.91/5 (45 reviews)
Hallo, ik ben Javed, 55 jaar. Ik heb gestudeerd en mijn hele leven gewerkt als elektricien, zowel residentieel als industrieel. Ik heb ervaring met algemene elektriciteitswerken, elektrisch kasten, onderhoud en service van verschillende toestellen in verband met elektrotechniek, tekenen van elektrische schema's, bordenbouw, etc. Ik heb ook ongeveer 10 jaar in het onderwijs gezeten. Aarzel niet om contact op te nemen!
Elektricien in Antwerpen (2000) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.74/5 (23 reviews)
Elektriciteitsinstallatie plaatsen/ herstellen voor nieuwe of bestaande woning (met plan voor keuring/herkeuring is mijn sterkte. Maar herstelling huishoudtoestellen of industriële installatie is ook wel een karwei die ik graag doe. Ik ga er altijd voor en ben geen opgever. Neem me aan en ik garandeer je dat je geen spijt zult hebben.
Elektricien in Antwerpen (2020) - Ismail
Ismail Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
4.92/5 (12 reviews)
Ik kan u helpen met elektriciteitswerken, afbraakwerken en vervoer. Eventueel ook professioneel tekenwerk voor de gemeente, keuringen enz. Ik ben van opleiding bouwkundige en momenteel bezig in het onderwijs.
Elektricien in Mortsel (2640) - Stephan
Stephan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
4.91/5 (11 reviews)
Ik kom je graag helpen bij kleinere elektriciteitswerken: ophangen van lampen, aanpassen stopcontacten, vernieuwen schakelaars, enz.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Mitch
Mitch
Antwerpen
4.64/5 (11 reviews)
Ik ben een ervaren elektricien uit Antwerpen. Ik heb ervaring in het volledig voorzien van een nieuwe elektriciteitsnetwerk. Ook voor het vervangen of plaatsen van stopcontacten (met mono-, 2- of 3 fase), schakelaars (smart, wissel, dubbelpolige), lampen (smart, dimbare etc.) kunt u rekenen op mij. Ik sta vrij voor het uitbreiden van mijn kennis in de elektriciteit, dus geen klus is voor mij te klein noch te groot.
Elektricien in Antwerpen (2018) - Elias
Elias
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Bij het verbouwen van ons eigen appartement en een huurappartement aan zee heb ik de volledige elektriciteit gelegd en aangesloten (centraal gestuurd) Ook heb ik verschillende kleinere werkjes verricht bij familieleden om verouderde installaties door de keuring te krijgen.
Elektricien in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in het maken van "nette" kant-en-klare elektriciteitskasten die je zo aan de muur kan hangen. Alle kabels van de binneninstallatie kan je eenvoudig bovenaan de kast aansluiten. Ideaal voor wie een veilige installatie wil. Ook geef ik graag advies voor de keuring, de nodige schema's en het uitvoeren van de weerstandsmeting.
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.86/5 (7 reviews)
Opmaken plan elektriciteit
Elektricien in Borgerhout (2140) - Wim
Wim
Borgerhout
5/5 (6 reviews)
Vertrouwen, duidelijkheid, inzicht gevend. Ik ben van mening dat ' duidelijkheid ' naar de klant toe zeer motiverend kan werken. Duidelijke afspraken is voor mij zeer belangrijk.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
“ Op deze manier kan je iemand vinden voor kleine klusjes aan een schappelijke prijs ”
David
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Berchem: geëvalueerd met 4.79 door 859 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Berchem, elektricien Berchem, elektriciteitswerken Berchem, elektrieker Berchem, elektriciteit aanleggen Berchem, elektriciteitskeuring Berchem, stroompanne Berchem, kleine elektriciteitswerken Berchem, elektrische installatie Berchem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen voor elektriciteitswerken in Berchem

ARREGLAR ENCHUFE - Plaatsen stopcontact (ondergrondse garage) - Verlichting ophangen en aansluiten - Elektriciteit plaatsen huis Berchem - Dringende verhelping gedeeltelijke stroomonderbreking - Lampen ophangen en plaatsen wasbakje in toilet - Electrieker - Conform maken elektriciteit oud herenhuis (4) - Er is een probleem met de electriciteit - Controle en aanpassingen binnenhuisinstallatie - aanvoer, afvoer van wasmachine in badkamer - Reparatie ledverlichting - Conform maken elektriciteit oud herenhuis (2) - Verplaatsen stopcontact - Conform maken elektriciteit oud herenhuis - aanpassing elektrische installatie - Defect stopcontact etc. - Zekering die uitspringt - schakelaar met dimmer vervangen - Plan valt steeds uit (2) - Check contact na werken - Plan valt steeds uit - Electricien (2) - Electricien - Situatieplan en eendraadschema - Herstelling lampen, 1 luster, schakelaars, stopcontact,... - Ophangen led hanglamp - Electrisch fornuis met 380 aansluiting - Stopcontact buiten - Plaatsing extra stopcontact - Stopcontact plaatsen - afhalen lusters en plafondlampen plaatsen - Kleine klussen electriciteit in appartement - Thermostaat vervangen - Plaatsen 5 plafondlusters en 3 wandarmaturen - Aansluiting 2 fase inductiekookplaat - Aansluiting lichtschakelaar - Uitmeten electriciteitsnet - Parlofoon herstellen/vervangen - To do odd jobs - Electrician - Afwerking electriciteit - bepaling van nodig vermogen appartement Berchem - Electriciteitskabel vervangen + licht installeren - Vervangen van oude parlefoon door videofoon, er hangt een algemene camera in de hal tussen de bellen. Het gaat om - Vervangen van oude parlefoon door videofoon, er hangt een algemene camera in de hal tussen de bellen. Het gaat om - Parlefonie met camera, op advies nog aan te kopen - Verlichtingsarmatuur installeren - stopcontacten aansluiten - Airco installatie - Dropkabel vervangen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden