elektricien Hemiksem

Elektricien Hemiksem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Hemiksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.99/5 (118 reviews)
Klusjesman met ervaring. Elektronicus van opleiding. Reeds diverse huishoudelijke installaties gerealiseerd.... Aanpassingen aan bestaande installaties geen probleem. Kleine klusjes geen probleem.
Elektricien in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
Wilrijk
4.82/5 (106 reviews)
Gepensioneerde elektricien met volledige loopbaan bij openbare dienst. Afgestudeerd in Antwerpse Nijverheidsschool als Elektrotechnisch installateur. Na 10 jaar buitenlandse beroepsactiviteit werkte 32 jaar lang bij stad Antwerpen en het autonoom gemeentebedrijf AG VESPA. Sindsdien ben actief bij de Listminut als dienstverlener en in vorig jaar word door het bedrijf tot "ambassadeur" gepromoveerd.
Elektricien in Hoboken (2660) - Hendrik
Hendrik
Hoboken
5/5 (24 reviews)
40 jaar ervaring in elektrische werken. Ik kom ook voor kleine aanpassingen of reparaties aan de elektrische installatie van uw woning zoals schakelaars vernieuwen , stopkontakten bijplaatsen.
Elektricien in Hoboken (2660) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.82/5 (22 reviews)
Elektriciteit moet ten dienste staan van de bewoners van een huis. Het mag geen last zijn. Daarom heb ik ook gekozen voor deze markt. Afgestudeerd als Ingenieur Elektriciteit en Elektronica met specialisaties in computerwetenschappen kan ik die kennis ook gebruiken om u te helpen.
Elektricien in Hoboken (2660) - Steve
Steve
Hoboken
4.84/5 (19 reviews)
heb mij bijgeschoold als residentieel en industrieel electricien op de vdab ken ook nog de basis van loodgieterij ben werkzaam als klusjes man in een hotel te antwerpen gent en vilvoorde ik kom gratis kijken
Elektricien in Hemiksem (2620) - Johnny
Johnny
Hemiksem
5/5 (18 reviews)
Ik ben een gediplomeerde elektricien. Ookal oefen ik een ander beroep uit, elektriciteit is mijn passie. Ik heb al talloze installatie gelegd. Stortingen zoeken, de installatie in uw woningen verbeteren of uitbereiden. Is uw keuring niet in orde of moeten er elektrische schema’s opgemaakt worden. Hiervoor kan u bij mij terecht. Dit alles professioneel uitgevoerd!
Elektricien in Hemiksem (2620) - Eddy
Eddy
Hemiksem
5/5 (17 reviews)
Hallo, ik heb heel mijn loopbaan in de elektriciteitssector gewerkt en kan dus allerlei klussen voor u uitvoeren volgens de regels. Heb dit in het verleden ook altijd gedaan na mijn werkuren. Ben nu op pensioen maar wens me toch nog een beetje bezig te houden en mensen te helpen.
Elektricien in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.38/5 (13 reviews)
Ik heb in deze richting afgestudeerd. Bij de renovatie heb ik mijn appartement volledig voorzien met nieuwe bedrading en aansluitingen. Zowel kleine als grote werken ben ik hier thuis. Ook combinatie met sanitair, schilder, behang mogelijk.
Elektricien in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (12 reviews)
Via studie, ervaring en werken in eigen huis, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Elektricien in Bazel (9150) - Jorg
Jorg
Bazel
5/5 (5 reviews)
Elektricien met ervaring! Ik werk al 14jaar in de elektrische sector, zowel industrieel als residentieel heeft geen geheimen voor mij! Evenwel kan ik ook uw zonne installatie en airconditioning systemen plaatsen en aansluiten. Aarzel niet om mij te contacteren Mvg Jorg G
Elektricien in Hoboken (2660) - Davut
Davut
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik ben elektricien en loodgieter met 10 jaar ervaring . Alles is voor juiste en betaalbare prijs. Ik werk ook op feestdagen en zondagen. Heb je probleem met u elektrische , wc kapot , verstopte bad , kraan die aan het lekken is? Heb je nieuw boiler ik kom die allemaal voor minste betaalbaar prijzen monteren of renoveren.
Elektricien in Kruibeke (9150) - Wouter
Wouter
Kruibeke
5/5 (3 reviews)
Klusje man met ervaring , ook goed in licht interieur heb vroeger in verlichting gewerkt, kan plaatsen van verdeelkast van a tot z, schakelaar plaatsen , boren en kappen .
Elektricien in Hemiksem (2620) - Jonas
Jonas
Hemiksem
5/5 (2 reviews)
Hallo! In 2009 behaalde ik het diploma elektrische installatie technieken. Hierna werkte ik 5 jaar als onderhoudstechnieker elektriciteit in de haven van Antwerpen. Graag werk ik voor u kleine klussen zorgvuldig af zodat ik in mijn vrije tijd kan doen wat ik graag doe, tot binnenkort!
Elektricien in Hoboken (2660) - Farid
Farid
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Kleine installaties, van stopcontacten tot schakelaars plaatsen. Verlichting installeren, kabels verlengen, ... Keukentoestellen plaatsen, Smart tv ophangen, ...
Elektricien in Hoboken (2660) - Maxim
Maxim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik werk al een tijdje in de hoogspanning waardoor ik veel heb bijgeleerd over veiligheid en elektrische wetgeving. Ik doe al elektrische huisinstallaties van toen ik nog op school zat. Het is mijn passie, nieuwsgierigheid en het geluk kunnen aflezen van iemand zijn gezicht wanneer zijn woning is afgewerkt die mij maken tot de vakman die ik nu ben. Nieuwbouw, herstelling, verlichting, schema's,...
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik was hopeloos omdat ik slechts een kleine opdracht had en niemand vond om die klus te klaren. Ring Twice is de ideale oplossing hiervoor. Ik maak publiciteit voor jullie! ”
Jonny
“ Fijn platform om met klussers in contact te komen zonder de zware kost van een professionele vakman ”
Luc
“ Op deze manier kan je iemand vinden voor kleine klusjes aan een schappelijke prijs ”
David
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Hemiksem: geëvalueerd met 4.94 door 369 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Hemiksem, elektricien Hemiksem, elektriciteitswerken Hemiksem, elektrieker Hemiksem, elektriciteit aanleggen Hemiksem, elektriciteitskeuring Hemiksem, stroompanne Hemiksem, kleine elektriciteitswerken Hemiksem, elektrische installatie Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen voor elektriciteitswerken in Hemiksem

Eendraadsschema - Stopcontacten - Vaartstraat 69 b 5 - Willebroek - 3 stopcontacten - Mollenveld 10 - 2840 Rumst - elektrische kabel - Nielsestraat 55 - Boom - elektriciteit slaapkamer - Lindelei 33 glv Hemiksem - Conform maken elektriciteit - Heidestraat 116 2V Schelle (5) - Heidestraat 55 1V Schelle - Lindelei 33 glv Hemiksem - electricteitsprobleem met verlichting/bedrading - electricteitsprobleem met verlichting/bedrading - Buitenstopcontact nodig voor fimterpomp opzetzwembadje. - herstelling: mijn verlichting kan niet meer uit - elektriciteit - Herstellen parlofoon / plaatsen verliesstroom schakelaar - videobel - schakelaar badkamer kapot
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden