elektricien Hemiksem

Elektricien Hemiksem gezocht? Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Elektricien Hemiksem: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elektricien in Schelle (2627) - Gerdi
Gerdi
Schelle
4.98/5 (182 reviews)
Klusjesman met ervaring. Elektronicus van opleiding. Reeds diverse huishoudelijke installaties gerealiseerd.... Aanpassingen aan bestaande installaties geen probleem. Kleine klusjes geen probleem.
Peter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Elektricien in Hoboken (2660) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.85/5 (27 reviews)
Elektriciteit moet ten dienste staan van de bewoners van een huis. Het mag geen last zijn. Daarom heb ik ook gekozen voor deze markt. Afgestudeerd als Ingenieur Elektriciteit en Elektronica met specialisaties in computerwetenschappen kan ik die kennis ook gebruiken om u te helpen.
Elektricien in Antwerpen (2030) - Iliass
Iliass
Antwerpen
4.75/5 (24 reviews)
Elektrische installatie plaatsen/uitbreiden/herstellen voor een nieuwe of bestaande woning (met plan voor keuring/herkeuring) is mijn sterkte. Maar herstellingen van huishoudtoestellen of industriële installatie is ook wel een karwei die ik graag doe. Ik ga er altijd voor en ben geen opgever. Neem me aan en ik garandeer je dat je geen spijt zult hebben.
Elektricien in Hoboken (2660) - Steve
Steve
Hoboken
4.84/5 (19 reviews)
heb mij bijgeschoold als residentieel en industrieel electricien op de vdab ken ook nog de basis van loodgieterij ben werkzaam als klusjes man in een hotel te antwerpen gent en vilvoorde ik kom gratis kijken
Elektricien in Hemiksem (2620) - Johnny
Johnny
Hemiksem
5/5 (18 reviews)
Ik ben een gediplomeerde elektricien. Ookal oefen ik een ander beroep uit, elektriciteit is mijn passie. Ik heb al talloze installatie gelegd. Stortingen zoeken, de installatie in uw woningen verbeteren of uitbereiden. Is uw keuring niet in orde of moeten er elektrische schema’s opgemaakt worden. Hiervoor kan u bij mij terecht. Dit alles professioneel uitgevoerd!
Elektricien in Hemiksem (2620) - Eddy
Eddy
Hemiksem
5/5 (17 reviews)
Hallo, ik heb heel mijn loopbaan in de elektriciteitssector gewerkt en kan dus allerlei klussen voor u uitvoeren volgens de regels. Heb dit in het verleden ook altijd gedaan na mijn werkuren. Ben nu op pensioen maar wens me toch nog een beetje bezig te houden en mensen te helpen.
Elektricien in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
4.38/5 (13 reviews)
Ik heb in deze richting afgestudeerd. Bij de renovatie heb ik mijn appartement volledig voorzien met nieuwe bedrading en aansluitingen. Zowel kleine als grote werken ben ik hier thuis. Ook combinatie met sanitair, schilder, behang mogelijk.
Elektricien in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
Hemiksem
5/5 (12 reviews)
Via studie, ervaring en werken in eigen huis, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Elektricien in Wilrijk (2610) - Frederic
Frederic
Wilrijk
5/5 (11 reviews)
Ik heb al de elektriciteit vervangen in huis.hele nieuwe elektrische installaties plaatsen kan ik niet maar de middelgrote werken zijn geen probleem.
Elektricien in Bazel (9150) - Jorg
Jorg
Bazel
5/5 (5 reviews)
Elektricien met ervaring! Ik werk al 14jaar in de elektrische sector, zowel industrieel als residentieel heeft geen geheimen voor mij! Evenwel kan ik ook uw zonne installatie en airconditioning systemen plaatsen en aansluiten. Aarzel niet om mij te contacteren Mvg Jorg G
Elektricien in Kruibeke (9150) - Wouter
Wouter
Kruibeke
5/5 (3 reviews)
Klusje man met ervaring , ook goed in licht interieur heb vroeger in verlichting gewerkt, kan plaatsen van verdeelkast van a tot z, schakelaar plaatsen , boren en kappen .
Elektricien in Hemiksem (2620) - Jonas
Jonas
Hemiksem
5/5 (2 reviews)
Hallo! In 2009 behaalde ik het diploma elektrische installatie technieken. Hierna werkte ik 5 jaar als onderhoudstechnieker elektriciteit in de haven van Antwerpen. Graag werk ik voor u kleine klussen zorgvuldig af zodat ik in mijn vrije tijd kan doen wat ik graag doe, tot binnenkort!
Elektricien in Hoboken (2660) - Farid
Farid
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Kleine installaties, van stopcontacten tot schakelaars plaatsen. Verlichting installeren, kabels verlengen, ... Keukentoestellen plaatsen, Smart tv ophangen, ...
Elektricien in Hoboken (2660) - Maxim
Maxim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik werk al een tijdje in de hoogspanning waardoor ik veel heb bijgeleerd over veiligheid en elektrische wetgeving. Ik doe al elektrische huisinstallaties van toen ik nog op school zat. Het is mijn passie, nieuwsgierigheid en het geluk kunnen aflezen van iemand zijn gezicht wanneer zijn woning is afgewerkt die mij maken tot de vakman die ik nu ben. Nieuwbouw, herstelling, verlichting, schema's,...
Elektricien in Hoboken (2660) - Mohamed
Mohamed
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Dag iedereeen, Ik heb jarenlange ervaring in residentiële als industriele elektriciteit. Ik kan projecten van A tot Z uitvoeren, alsook voor reparaties of herstellingen ben je aan het goede adres. Ook voor complete elektrische dossier/schema's kan ik u verder helpen. Aarzel niet om mij te contacteren.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel elektriciens in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Snel feedback op uitgezette klus - in volle vertrouwen het platform voor de eerste maal gebruikt. ”
Marc
“ Voor het uitvoeren van kleine werkjes ideaal. Ik had al enkele elektriciens gecontacteerd, maar die wilden niet komen voor zo een klein werkje. Gelukkig ontdekte ik via een collega Ring Twice. ”
Martin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Elektricien Hemiksem: geëvalueerd met 4.93 door 339 klanten

Populaire dienstaanvragen

algemene elektriciteitswerken Hemiksem, elektricien Hemiksem, elektriciteitswerken Hemiksem, elektrieker Hemiksem, elektriciteit aanleggen Hemiksem, elektriciteitskeuring Hemiksem, stroompanne Hemiksem, kleine elektriciteitswerken Hemiksem, elektrische installatie Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden