Vind de beste elektricien van Hemiksem

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Wilrijk (2610) - Jianmin
Jianmin
4.82/5 · 106 reviews
2610 Wilrijk
Gepensioneerde elektricien met volledige loopbaan bij openbare dienst. Afgestudeerd in Antwerpse Nijverheidsschool als Elektrotechnisch installateur. Na 10 jaar buitenlandse beroepsactiviteit werkte 32 jaar lang bij stad Antwerpen en het autonoom gemeentebedrijf AG VESPA. Sindsdien ben actief bij de Listminut als dienstverlener en in vorig jaar word door het bedrijf tot "ambassadeur" gepromoveerd.
Elektricien in Hoboken (2660) - Hendrik
Hendrik
5/5 · 19 reviews
2660 Hoboken
40 jaar ervaring in elektrische werken. Ik kom ook voor kleine aanpassingen of reparaties aan de elektrische installatie van uw woning zoals schakelaars vernieuwen , stopkontakten bijplaatsen.
Elektricien in Hemiksem (2620) - Johnny
Johnny
5/5 · 18 reviews
2620 Hemiksem
Ik ben een gediplomeerde elektricien. Ookal oefen ik een ander beroep uit, elektriciteit is mijn passie. Ik heb al talloze installatie gelegd. Stortingen zoeken, de installatie in uw woningen verbeteren of uitbereiden. Is uw keuring niet in orde of moeten er elektrische schema’s opgemaakt worden. Hiervoor kan u bij mij terecht. Dit alles professioneel uitgevoerd!
Elektricien in Hoboken (2660) - Steve
Steve
4.83/5 · 18 reviews
2660 Hoboken
heb mij bijgeschoold als residentieel en industrieel electricien op de vdab ken ook nog de basis van loodgieterij ben werkzaam als klusjes man in een hotel te antwerpen gent en vilvoorde ik kom gratis kijken
Elektricien in Hoboken (2660) - Peter
Peter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.78/5 · 18 reviews
2660 Hoboken
Elektriciteit moet ten dienste staan van de bewoners van een huis. Het mag geen last zijn. Daarom heb ik ook gekozen voor deze markt. Afgestudeerd als Ingenieur Elektriciteit en Elektronica met specialisaties in computerwetenschappen kan ik die kennis ook gebruiken om u te helpen.
Elektricien in Hoboken (2660) - Haluk
Haluk Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.38/5 · 13 reviews
2660 Hoboken
Ik heb in deze richting afgestudeerd. Bij de renovatie heb ik mijn appartement volledig voorzien met nieuwe bedrading en aansluitingen. Zowel kleine als grote werken ben ik hier thuis. Ook combinatie met sanitair, schilder, behang mogelijk.
Elektricien in Hemiksem (2620) - Ali
Ali
5/5 · 11 reviews
2620 Hemiksem
Via studie, ervaring en werken in eigen huis, is klussen, elektriciteitswerken, sanitairwerken, enz... echt mijn ding. Ik kan wel allerhande kluswerken aan. Als ik zeg dat ik het kan doen, dan doe ik het ook goed
Elektricien in Bazel (9150) - Jorg
Jorg
5/5 · 4 reviews
9150 Bazel
Elektricien met ervaring! Ik werk al 14jaar in de elektrische sector, zowel industrieel als residentieel heeft geen geheimen voor mij! Evenwel kan ik ook uw zonne installatie en airconditioning systemen plaatsen en aansluiten. Aarzel niet om mij te contacteren Mvg Jorg G
Elektricien in Hoboken (2660) - Davut
Davut
5/5 · 3 reviews
2660 Hoboken
Ik ben elektricien en loodgieter met 10 jaar ervaring . Alles is voor juiste en betaalbare prijs. Ik werk ook op feestdagen en zondagen. Heb je probleem met u elektrische , wc kapot , verstopte bad , kraan die aan het lekken is? Heb je nieuw boiler ik kom die allemaal voor minste betaalbaar prijzen monteren of renoveren.
Elektricien in Hemiksem (2620) - Eddy
Eddy
5/5 · 3 reviews
2620 Hemiksem
Hallo, ik heb heel mijn loopbaan in de elektriciteitssector gewerkt en kan dus allerlei klussen voor u uitvoeren volgens de regels. Heb dit in het verleden ook altijd gedaan na mijn werkuren. Ben nu op pensioen maar wens me toch nog een beetje bezig te houden en mensen te helpen.
Elektricien in Hemiksem (2620) - Jonas
Jonas
5/5 · 2 reviews
2620 Hemiksem
Hallo! In 2009 behaalde ik het diploma elektrische installatie technieken. Hierna werkte ik 5 jaar als onderhoudstechnieker elektriciteit in de haven van Antwerpen. Graag werk ik voor u kleine klussen zorgvuldig af zodat ik in mijn vrije tijd kan doen wat ik graag doe, tot binnenkort!
Elektricien in Hoboken (2660) - Farid
Farid
5/5 · 2 reviews
2660 Hoboken
Kleine installaties, van stopcontacten tot schakelaars plaatsen. Verlichting installeren, kabels verlengen, ... Keukentoestellen plaatsen, Smart tv ophangen, ...
Elektricien in Hoboken (2660) - Maxim
Maxim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2660 Hoboken
Ik werk al een tijdje in de hoogspanning waardoor ik veel heb bijgeleerd over veiligheid en elektrische wetgeving. Ik doe al elektrische huisinstallaties van toen ik nog op school zat. Het is mijn passie, nieuwsgierigheid en het geluk kunnen aflezen van iemand zijn gezicht wanneer zijn woning is afgewerkt die mij maken tot de vakman die ik nu ben. Nieuwbouw, herstelling, verlichting, schema's,...
Elektricien in Hoboken (2660) - Mohamed
Mohamed
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Dag iedereeen, Ik heb jarenlange ervaring in residentiële als industriele elektriciteit. Ik kan projecten van A tot Z uitvoeren, alsook voor reparaties of herstellingen ben je aan het goede adres. Ook voor complete elektrische dossier/schema's kan ik u verder helpen. Aarzel niet om mij te contacteren.
Elektricien in Hoboken (2660) - Qendrim
Qendrim
5/5 · 1 reviews
2660 Hoboken
Concreer hou ik met bezig met de verschillende zaken: -vervangen of installeren van verlichtingen. -toevoegen van stopcontactacten. -tekenen van elektrische schema's. -diverse kleine aanpassingen uitvoeren in een elektrische installatie.

Elektricien Hemiksem: geëvalueerd met 4.93 door 222 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Hemiksem, elektriciteitswerken Hemiksem, elektrieker Hemiksem, elektriciteit aanleggen Hemiksem, elektriciteitskeuring Hemiksem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Hemiksem

electricteitsprobleem met verlichting/bedrading - Buitenstopcontact nodig voor fimterpomp opzetzwembadje. - herstelling: mijn verlichting kan niet meer uit - elektriciteit - Herstellen parlofoon / plaatsen verliesstroom schakelaar - videobel - schakelaar badkamer kapot
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden