babysitter Brecht

Ontdek talentvolle babysitters in Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Brecht

Babysitter in Halle (2980) - Tinneke
Tinneke
Halle
5/5 (3 reviews)
Ik ben zelf mama van 3 geweldige kindjes. Zoontje van 3, zoontje van 8 en dochter van 10. Spelletjes spelen, buiten spelen, knutselen… ook kleine baby’tjes ben ik gewend.
Babysitter in Zoersel (2980) - Delphine
Delphine
Zoersel
5/5 (2 reviews)
In het verleden heb ik al heel wat babysit opdrachten uitgevoerd. Daarnaast ben ik hulpleiding geweest in de scouts en heb ik vrijwilligerswerk uitgevoerd in een weeshuis in Chiang Mai, Thailand. Ik weet hoe ik kinderen kan entertainment, ze zullen geen saai moment beleven!
Babysitter in Sint-job-in-'t-goor (2960) - Monika
Monika
Sint-job-in-'t-goor
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik heet Monika en ik bied u graag mijn diensten aan. Ik heb zelf twee kinderen waarvan er eentje naar school gaat. Overdag ben ik thuis en kan ik perfect op uw kindje passen. Alle leeftijden welkom!
Babysitter in Malle (2390) - Dorien
Dorien
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik ben 21 en heb al heel wat ervaring wat betreft babysitten. Vanaf mijn vijftiende heb ik regelmatig babysitjobs gedaan, zowel bij heel jonge kinderen, als bij wat oudere kinderen, als bij kinderen met psychische aandoeningen (autisme, ADHD…). Ik ga er steeds vanuit dat als je gaat babysitten, je moet zorgen voor de kids alsof het de jouwe zijn. Heb je vragen, stuur een berichtje!
Babysitter in Schoten (2900) - Kaylee
Kaylee
Schoten
5/5 (1 reviews)
Ik heb 2 jaar de opleiding kinderzorg gedaan. Heb ook verschillende stages gelopen in kinderdagverblijven. Ik heb ervaring met babysitten. In bezit van een rijbewijs B.
Babysitter in Wuustwezel (2990) - Inne
Inne
Wuustwezel
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf een dochtertje van 2,5 jaar. En een stiefzoon van 12. Ik werk ook in de kinderzorg dus weet hoe ik met kinderen moet omgaan. Dit kan gaan van koken tot helpen met school tot in bed leggen.
Babysitter in 'S Gravenwezel (2970) - Jill
Jill
'S Gravenwezel
5/5 (1 reviews)
Ik heb al op veel kindjes opgepast en ik heb al een paar keer kinderkampjes begeleid. Ik ben creatief en ik hou ervan om zelf nog eens kind te zijn en te tekenen of te knutselen met de kinderen.
Babysitter in Malle (2390) - Ethan
Ethan
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik heb voeding-verzorging gestudeerd dus heb ervaring met kinderen. Ook ga ik regelmatig babysitten op mijn neefje en vind dit enorm leuk. Ik vind dat ouders eens gezellig weg mogen zonder hun zorgen te maken
Babysitter in Brasschaat (2930) - Katelijn
Katelijn
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf mama van 3 kinderen. Vroeger als tiener heb ik ook nog als oppas gediend. Ik heb al 18 jaar ervaring met kinderen. Ik zorg ervoor dat uw kinderen de nodige zorg en liefde krijgen als u er eventjes geen tijd voor hebt.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Barbara
Barbara
Brasschaat
Nieuw
Hoi! Mijn naam is Barbara en ik ben een studente in Antwerpen. Ik verdien als studente graag een centje bij door te babysitten. Ik doe dit al een aantal jaren en kan dan ook niet wachten om jullie verder te helpen door eens te komen babysitten.
Babysitter in Zoersel (2980) - Lise
Lise
Zoersel
Nieuw
Hoi, ik ben Lise. Ik heb 2 schooljaren verzorging gestudeerd, maar deze door omstandigheden niet afgemaakt. Toch heb ik tijdens deze periode met stage veel geleerd. Ik ben iemand die meestal wel op tijd is en afspraken nakomt. Laat me vlug iets weten zodat we kunnen kennismaken met elkaar!
Babysitter in Rijkevorsel (2310) - Laura
Laura
Rijkevorsel
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Laura een jonge vrouw van 19 jaar ik woon in Rijkevorsel en vaak in Brecht bij mijn vriend. Ik werk als winkelmedewerker in de Spar maar ik heb gestuurd voor Kantoor. Beroep doen op mij doe je omdat ik op verschillende vlakken handig kan zijn.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Anneleen
Anneleen
Brasschaat
Nieuw
Hallo, ik ben Anneleen en ben 20 jaar. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar logopedie en audiologie. Ik ben graag met kinderen bezig en hoop later als logopedist ook met kinderen te kunnen werken. Ik heb een aantal vaste babysitadressen in Antwerpen en Brasschaat. In het weekend heb ik een auto ter beschikking om me te verplaatsten.
Babysitter in Schilde (2970) - Manon
Manon
Schilde
Nieuw
Ik heb niet zo veel ervaring met kinderen, maar ik kan wel veel klusjes doen om uw kinderen te helpen. Ik was een zwemleerkracht voor een paar jaar en genoot daar wel van om kinderen iets bij te leren.
Babysitter in Brasschaat (2930) - Magali
Magali
Brasschaat
Nieuw
Ik ben Magali ik ben 17 jaar. Ik doe de richting verzorging op Mater Dei en werk heel graag met kindjes, ik zou later ook graag met kindjes gaan werken. Als je een opasser zoekt ik ben heel veel bereikbaar dus laat maar iets weten dan!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Brecht: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Brecht, babysit Brecht, tarief baby sitter Brecht, betrouwbare baby-sitter Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden