babysitter Wilrijk

Ontdek talentvolle babysitters in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Wilrijk

Babysitter in Mortsel (2640) - Erin
Erin
Mortsel
4.98/5 (55 reviews)
Hoi, ik ben Erin en ik ben 18 jaar oud. Ik heb al ervaring met babysitten en ik doe het ook graag. Spelen, koken, helpen met huiswerk is allemaal niet teveel gevraagd!
Babysitter in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Eventjes een paar uur naar de wellness gaan? Eventjes die telefoons doen die zeker met aandacht moeten gebeuren? Dat kan! Ik haal je kindjes op en ga er iets leuks met doen.
Babysitter in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (9 reviews)
Omdat ik hou van alle kinderen en heb gewerkt vrijwilligers met kleuters en lagere school de roepen mij juf mama helpen met huiswerk ook dat was ik heel zorg goed hart voor kinderen .ik droom altijd dat ik adopteren heel de kinderen van de wereld want ik .ik kan niet zien kindje huilen.of honger.arm ik was altijd klaar voor Unicef.ook toen ik 16 j
Babysitter in Wilrijk (2610) - Stanislava
Stanislava
Wilrijk
5/5 (3 reviews)
Ik ben 37 jaar oud, ik kom uit Servië.Ik heb mijn school afgemaakt voor een leraar in mijn land.Ik graag met kinderen werk en spelen(ik heb een 3-jarig meisje) als je iemand nodig hebt die vriendelijk en verantwoordelijk kan ik je helpen.
Babysitter in Mortsel (2640) - Amélie
Amélie
Mortsel
5/5 (2 reviews)
Ik houd enorm van kinderen en heb al 1 a 2 jaar ervaring met babysitjobs. Ik heb al gebabysit op kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Hebt u een occasionele babysit nodig, dan kan ik u zeker helpen.
Babysitter in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Ik ga heel graag om met peuters/kinderen. Ik ben altijd de gene op familiefeestjes die bezig is met de kinderen. Ik heb geen moeite om de peuters te assisteren om bv. Naar toilet te gaan, eten geven, Pampers verversen etc.
Babysitter in Hoboken (2660) - Iggy
Iggy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben niet alleen een k.verzorger bij de st. Antwerpen maar ernaast hou ik mij ook graag bezig met klusjes , sport , muziek (gitaar) ... Ik ken de zorg van een baby vanaf 2maand tot 3jaar en verder uiteraard. Je kan me altijd vragen stellen voor verdere informatie. ............... Ik ben muzikaal met de kindjes en doe leuke diverse activiteiten. Groetjes iggy
Babysitter in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al sinds ik 13 jaar ben. Ik heb al zowel op kindjes onder de 5 jaar als rond de 10 jaar gebabysit. Ik ben zowel overdag als ‘s avonds beschikbaar in de regio Antwerpen.
Babysitter in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik ben regelmatig beschikbaar om eens te komen babysitten. Ik doe dit regelmatig bij vrienden en familie.
Babysitter in Antwerpen (2020) - Safae
Safae
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Dag, Ik heb al veel moeten oppassen voor famillie en heb al zeker ervaring met kleine schatjes. Ik hou ook erg veel van kinderen dus deze job zou perfect bij mij passen. Mvg safae
Babysitter in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb dus ervaring met baby’s, peuters en kleuters. Dit zowel qua spelen, eten, slapen, wassen, zindelijkheidstraining,.... Ook heb ik verschillende ervaringen/stage’s achter de rug in kinderdagverblijven, kleuterscholen, familie,.... telkens heb ik dit gedaan met hart en ziel!
Babysitter in Antwerpen (2020) - Fati
Fati
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Wegens dat ik heel veel ervaring heb met kinderen is het echt een passie voor mij om een helpende hand aan te bieden ik heb al meerdere keren stages opgelopen in een kinderkrippe,kleuterschool....... voor de rest doe ik dit al heel lang als bij beroep en streef ik er altijd naar om kwaliteitsvolle zorg aan te bieden.
Babysitter in Antwerpen (2018) - Laurie
Laurie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi! Ik pas al iets langer dan drie jaar op, ik heb een vaste klant waar ik ben begonnen toen hij een half jaar oud was, en ik pas daar nu nog steeds op. Ik vind dit super leuk om te doen dus ik zou het leuk vinden om andere mensen ook te kunnen helpen! Ivm mijn studie is het voor mij helaas alleen mogelijk om occasioneel op te passen, niet vast.
Babysitter in Berchem (2600) - Ilany
Ilany
Berchem
5/5 (1 reviews)
Mijn mama heeft een kinderopvang met kindjes, ik ben het gewoon van met kinderen om te gaan en om ze bezig te houden! Ik heb super veel plezier en zie kindjes super graag!
Babysitter in Boom (2850) - Théra
Théra
Boom
Nieuw
Hoi, mijn naam is Théra, ik ben 44 jaar en woonachtig te Boom. Ik ben een mama van 3 kids (5, 11 en 18j) en heb een diploma voeding en verzorging. Bij deze bied ik me dan ook aan als babysit, dierenopasser (zowel bij mij thuis als bij de eigenaar(s) thuis) , wandelen met de hond, poetshulp, algemene hulp in het huishouden. Indien je een harde werker zoekt, aarzel dan niet om me te contacteren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Wilrijk: geëvalueerd met 4.71 door 95 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Wilrijk, babysit Wilrijk, tarief baby sitter Wilrijk, betrouwbare baby-sitter Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie babysitter in Wilrijk

Oppas gezocht voor verkouden kind van 8 - oppas avondje weg - Occasional babysitter - 2 boys (3.5 and 4.5 yrs ) - Babysitting op kleuter - Dringend babysit nodig - Babysit gezocht voor 5 oktober - 18:00-22:30 - Oppas voor een kind van 6 jaar - Babysit zaterdagavond 15/2 van 18u tot 1u max - Opvang gezocht voor donderdag 26 sept - Babysitting - Eenmalige oppas : Baby 0-3, Kind 3+ - Babysit voor Wolf - opvang kinderen
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden