babysitter Lier

Ontdek talentvolle babysitters in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Lier

Babysitter in Duffel (2570) - Christel
Christel
Duffel
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Christel, 54 jaar en moeder van twee volwassen kinderen. Ik heb een fulltime job maar werk tot 15u. Ik beschik over een auto. In mijn vrije weekends zorg ik voor een pleegmeisje van 7 jaar. Ik doe dit al 3 jaar.
Babysitter in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Hey! Ik ben zelf een mama van een 2 jaar oud zoontje. Fan van attachment parenting. Heb 1 jaar borstvoeding gegeven. Niet dat dat er toe doet maar voor vrouwen die borstvoeding geven... Ik snap wat je door moet en hoe belangrijk het is dat je kindje het zeker krijgt! Mama's die kunstvoeding geven ook steeds welkom natuurlijk! Ik ben ook een fan van dragen. Ik zal steeds naar de mama luisteren.
Babysitter in Lint (2547) - Jona
Jona
Lint
5/5 (2 reviews)
Ik ben u 22 jaar, ik pas al op kindjes sinds ik 14 ben. Daarnaast ben ik leidster op de scouts en ook animator op het speelplein. Hierin heb ik dus zeker ook veel ervaring. Peuters zijn voor mij ook geen probleem!
Babysitter in Lier (2500) - Femke
Femke
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben zorgkundige van beroep. Bezit een auto. En ben 33jaar. Dus als je eens dringend een babysit nodig hebt overdag of savonds dan kan je me contacteren
Babysitter in Duffel (2570) - Maarten
Maarten
Duffel
5/5 (1 reviews)
Ik ben 19 jaar en heb ondertussen al 11 jaar chiro-ervaring als lid en spring soms ook nog in als leider. Ik weet dus als geen ander hoe je kinderen bezig houdt met toffe spelletjes.
Babysitter in Berlaar (2590) - Alexi
Alexi
Berlaar
5/5 (1 reviews)
ik ben 20 jaar ik studeer begeleider in kinderopvang als mijn 2de opleiding ik heb al gewerkt met kinderen van 0 tot 14 jaar . ik kan met uw kind activiteiten doen van beweging tot knutselen of een gezelschap spelletje spelen en kan helemaal op gaan in uw kind zijn fantasie.
Babysitter in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Al sinds mijn 15 jaar heb ik o.a. wekelijks bij vrienden in onze straat gebabysit op 2 lieve kindjes. Verder heb ik ook een klein neefje van 2 jaar waar ik elke week op pas. Ondertussen ben ik 22 jaar, maar ik wil nog steeds die helpende hand in nood zijn wanneer je toch eens naar dat speciale restaurant/concert wilt gaan zonder de kindjes. Spelletjes spelen met kindjes is altijd dolle pret!
Babysitter in Lier (2500) - Nur
Nur
Lier
5/5 (1 reviews)
İk heb twee kleine meisjes. Daarom weet hoe ik moet handelen en hoe ık moet geduld hebben. Ik ben Engels leraar kracht afgestudeerd en ik spreek een beetje Frans dus ik kan goed met kinderen overweg.
Babysitter in Lier (2500) - Joni
Joni
Lier
5/5 (1 reviews)
Vanaf mijn 15 jaar heb ik regelmatig babysitjobs gedaan. Samen huiswerk maken, kindjes in bad en bed stoppen, eten geven, voorlezen etc. Ik ben ook een zachte maar correcte persoon en ik hou van kinderen.
Babysitter in Lier (2500) - Natalia
Natalia
Lier
Nieuw
Ik heb veel ervaring met kindjes omdat ik zelf mama ben, ook materniteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn uiteraard mijn grootste troeven. Ik zorg voor ieder kindje zoals voor mijn eigen, rekening houdend met zijn persoonlijkheid en karakter. Ik beschik over een wagen, verplaatsing is dus ook geen probleem.
Babysitter in Berlaar (2590) - Lotte
Lotte
Berlaar
Nieuw
Naast mijn job als leefgroepbegeleidster ga ik graag babysitten wanneer het kan. In het verleden ben ik altijd een fervent babysitter geweest en spendeerde ik meerdere avond per week als babysitter. Van baby's tot lagere schoolkinderen, geen onbekend terrein voor mij.
Babysitter in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Lier
Nieuw
Ik ben de oudste thuis, ik heb nog een broer en een zus van 10jaar. Hierdoor heb ik vaak als jongere op hen gepast. Door mijn opleiding orthopedagogie heb ik een goed beeld over het gedrag van kinderen en weet ik hier mee om te gaan. Ook kinderen met een beperking zijn welkom bij mij. Ik ben reeds oppas voor 2kinderen bij mij in de buurt, ze vinden het altijd leuk als ik kom.
Babysitter in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nijlen
Nieuw
Ik ben 19 jaar oud en ben graag bezig met kinderen. In het verleden heb ik al een studentenjob gedaan als kinderanimator op kleine en grotere evenementen. Ook babysitten heb ik al vaak gedaan en heb ik al heel wat ervaring in. Zelf vind ik het ook leuk om samen met een vriendin op jullie kinderen te passen (2 voor de prijs van 1). Ik beschik zelf over een auto. Ik ben met peuters opgegroeid aangezien mijn moeder 10jaar lang onthaalouder was in eigen huis.
Babysitter in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Hasselt
Nieuw
Ik ben een 22-jarige babysitter en heb deze zomer nog heel wat tijd. Ondertussen heb ik reeds ervaring als babysit bij heel wat leeftijden en ben ik ook vele jaren leiding in een jeugdbeweging/ animator geweest. Je mag me altijd contacteren om eens kennis te maken.
Babysitter in Koningshooikt (2500) - Lisa
Lisa
Koningshooikt
Nieuw
Hallo allemaal, ik ben Lisa. Ik ben 17 jaar oud en houd heel veel van kinderen. Als ik babysit houd ik mij voortdurend met de kinderen bezig, omdat ik dat heel leuk vind. Ik babysit momenteel al bijna 2 jaar en vind dit nog steeds heel leuk. Ik ben een heel verantwoordelijk iemand en ben goedlachs en zorgzaam.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Babysitter Lier: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

babysitting Lier, babysit Lier, tarief baby sitter Lier, betrouwbare baby-sitter Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden