Ring Twice

Ontdek talentvolle babysitters in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie babysitters in de buurt van Lier

Babysitter in Lier (2500) - Elke
Elke
5/5 · 20 reviews
2500 Lier
Hey, ik ben een lieve, zorgzame, correcte vrouw. Ik zie dolgraag kinderen en geniet enorm van mijn kinderen. Maar nu ze groot zijn mis ik de kleine kinderen hun schattigheid, verwondering, maar ook het zorgen. Ik weet hoe moeilijk het is om altijd opvang te vinden, dus ik wil jullie hiermee helpn en zo kan ik nog eens genieten van jonge kinderen.
Babysitter in Duffel (2570) - Christel
Christel
5/5 · 3 reviews
2570 Duffel
Hallo, ik ben Christel, 54 jaar en moeder van twee volwassen kinderen. Ik heb een fulltime job maar werk tot 15u. Ik beschik over een auto. In mijn vrije weekends zorg ik voor een pleegmeisje van 7 jaar. Ik doe dit al 3 jaar.
Babysitter in Nijlen (2560) - Suzy
Suzy Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 2 reviews
2560 Nijlen
Hey! Ik ben zelf een mama van een 2 jaar oud zoontje. Fan van attachment parenting. Heb 1 jaar borstvoeding gegeven. Niet dat dat er toe doet maar voor vrouwen die borstvoeding geven... Ik snap wat je door moet en hoe belangrijk het is dat je kindje het zeker krijgt! Mama's die kunstvoeding geven ook steeds welkom natuurlijk! Ik ben ook een fan van dragen. Ik zal steeds naar de mama luisteren.
Babysitter in Lint (2547) - Jona
Jona
5/5 · 2 reviews
2547 Lint
Ik ben u 20 jaar, ik pas al op kindjes sinds ik 14 ben. Daarnaast ben ik leidster op de scouts en ook animator op het speelplein. Hierin heb ik dus zeker ook veel ervaring. Peuters zijn voor mij ook geen probleem!
Babysitter in Lier (2500) - Maggy
Maggy
4.0/5 · 1 reviews
2500 Lier
ik heb zelf een kindje van 1 jaar en ik let al 5 jaar op kinderen van 0 tot 14 jaar. Ook kinderen met een beperking. ik ben creatief , zorgzaam en soms streng maar rechtvaardig. Ik beschik momenteel niet over een auto. Ik kan me alleen verplaatsen met fiets of openbaar vervoer
Babysitter in Duffel (2570) - Maarten
Maarten
5/5 · 1 reviews
2570 Duffel
Ik ben 19 jaar en heb ondertussen al 11 jaar chiro-ervaring als lid en spring soms ook nog in als leider. Ik weet dus als geen ander hoe je kinderen bezig houdt met toffe spelletjes.
Babysitter in Lier (2500) - Natalia
Natalia
Nieuw
2500 Lier
Ik heb veel ervaring met kindjes omdat ik zelf mama ben, ook materniteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn uiteraard mijn grootste troeven. Ik zorg voor ieder kindje zoals voor mijn eigen, rekening houdend met zijn persoonlijkheid en karakter. Ik beschik over een wagen, verplaatsing is dus ook geen probleem.
Babysitter in Berlaar (2590) - Lotte
Lotte
Nieuw
2590 Berlaar
Naast mijn job als leefgroepbegeleidster ga ik graag babysitten wanneer het kan. In het verleden ben ik altijd een fervent babysitter geweest en spendeerde ik meerdere avond per week als babysitter. Van baby's tot lagere schoolkinderen, geen onbekend terrein voor mij.
Babysitter in Lier (2500) - Nathalie
Nathalie
Nieuw
2500 Lier
Ik ben de oudste thuis, ik heb nog een broer en een zus van 10jaar. Hierdoor heb ik vaak als jongere op hen gepast. Door mijn opleiding orthopedagogie heb ik een goed beeld over het gedrag van kinderen en weet ik hier mee om te gaan. Ook kinderen met een beperking zijn welkom bij mij. Ik ben reeds oppas voor 2kinderen bij mij in de buurt, ze vinden het altijd leuk als ik kom.
Babysitter in Nijlen (2560) - Ine
Ine
Nieuw
2560 Nijlen
Ik ben 19 jaar oud en ben graag bezig met kinderen. In het verleden heb ik al een studentenjob gedaan als kinderanimator op kleine en grotere evenementen. Ook babysitten heb ik al vaak gedaan en heb ik al heel wat ervaring in. Zelf vind ik het ook leuk om samen met een vriendin op jullie kinderen te passen (2 voor de prijs van 1). Ik beschik zelf over een auto. Ik ben met peuters opgegroeid aangezien mijn moeder 10jaar lang onthaalouder was in eigen huis.
Babysitter in Lier (2500) - Femke
Femke
Nieuw
2500 Lier
Ik ben zorgkundige van beroep. Bezit een auto. En ben 28jaar. Dus als je eens dringend een babysit nodig hebt overdag of savonds dan kan je me contacteren
Babysitter in Duffel (2570) - Kaat
Kaat
Nieuw
2570 Duffel
Hallo! Ik ben Kaat. Ik ben leidster bij de Chiro en heb al super vaak gebabysit en doe dit ook super graag. Dus als jullie een avondje uit willen, contacteer me gerust :)
Babysitter in Hasselt (3500) - Marij
Marij
Nieuw
3500 Hasselt
Ik ben een 22-jarige babysitter en heb deze zomer nog heel wat tijd. Ondertussen heb ik reeds ervaring als babysit bij heel wat leeftijden en ben ik ook vele jaren leiding in een jeugdbeweging/ animator geweest. Je mag me altijd contacteren om eens kennis te maken.
Babysitter in Koningshooikt (2500) - Lisa
Lisa
Nieuw
2500 Koningshooikt
Hallo allemaal, ik ben Lisa. Ik ben 17 jaar oud en houd heel veel van kinderen. Als ik babysit houd ik mij voortdurend met de kinderen bezig, omdat ik dat heel leuk vind. Ik babysit momenteel al bijna 2 jaar en vind dit nog steeds heel leuk. Ik ben een heel verantwoordelijk iemand en ben goedlachs en zorgzaam.
Babysitter in Duffel (2570) - Sarah
Sarah
Nieuw
2570 Duffel
Ik babysit al sinds mijn 14 jaar op kinderen van verschillende leeftijden. Ik ben het gewend om zowel met baby's om te gaan als met oudere kinderen. Verder heb ik orthopedagogie gestudeerd. Hier leren we o.a. hoe we op de juiste manier moeten omgaan met kinderen. Zoek je iemand om te babysitten dan mag je me contacteren.

Babysitter Lier: geëvalueerd met 4.83 door 29 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

babysitting Lier, babysit Lier, tarief baby sitter Lier, betrouwbare baby-sitter Lier,…

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Kinderoppas/hulp met huiswerk
Thomas raadt Lien aan Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Vakantie oppas van maandag tot vrijdag tem 31 aug
Frans raadt Sabine aan Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen babysitter in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden