massage Lier

Massage Lier: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Lier: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Dave is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Massage aan huis in Mortsel (2640) - Dave
Dave
Mortsel
4.9/5 (50 reviews)
Ik ben vertegenwoordiger/ chauffeur van beroep. Werk als flexjob in welness centra en sauna complexen als masseur en tussendoor nog tijd en zin om mensen te helpen met het wegwerken van rugklachten of zware benen door een relaxerende massage te geven. Ik heb hiervoor ook de nodige diploma's.
Massage aan huis in Mortsel (2640) - Dima
Dima
Mortsel
5/5 (8 reviews)
Beste ik ben Dima 40 jaar ik heb ervaring van zacht ontspanning relax maasage ik heb van mijn tante geleerd want zij werkt ook alles masseurs ik wil later ook mijn diploma als masseur. Want ik ben nu bezig met cursus. opleiding . .
Massage aan huis in Nijlen (2560) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring als masseur. Ik ben gespecialiseerd in ontspanningsmassages. Om te ontstressen ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb een diploma als masseur in verschillende disciplines.
Massage aan huis in Wommelgem (2160) - Bart
Bart
Wommelgem
5/5 (1 reviews)
ik bied ontspannings massage aan in combinatie met hotstones ,heb super goede feedback van al mijn klanten , Ik kom aan huis en de massage duurt een uurtje waarin het volledige lichaam wordt behandelt Groetjes Bart
Massage aan huis in Mortsel (2640) - Evelien
Evelien
Mortsel
Nieuw
Ik ben gediplomeerd massagetherapeut en ik bied zowel onstpanningsmassages aan als deep tissue/triggerpoint behandelingen. Deze laatste worden als erg heilzaam ervaren door sporters maar ook door mensen met stress gerelateerde klachten. Deze behandelingen kunnen een stevige ondersteuning bieden bij bestrijding van pijn. Typische problemen zoals rug-, schouder-, nekklachten kunnen hiermee behandeld worden, maar ook andere lichamelijke regio’s.
Massage aan huis in Mortsel (2640) - Yves
Yves
Mortsel
Nieuw
Hallo! Toegegeven, ik ben niet opgeleid als masseur, maar men zegt dat ik hier wel goed in ben. Mijn uurtarief is dan ook eerder laag, totdat ik me hierin heb bijgeschoold. Misschien toch eens proberen? Groeten Yves
Massage aan huis in Kontich (2550) - Fran
Fran Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
Nieuw
Ik kom aan huis voor (sport)massage/dry needling Ik kan ook langskomen op jouw werk voor stoelmassage/dry needling dit in overleg met de verantwoordelijke.
Massage aan huis in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Loes
Loes
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Hallo! Ik ben Loes, 34 j. Ik bied aurahealings en auralezingen aan. Ik heb 8 jaar geleden mijn certificaat gehaald van aura-healer en aura-lezer na een drie jarige opleiding bij R. Van de Peppel. Tijdens mijn aurahealings kunnen stukken intuïtieve massage op kleren aan bod komen. Het meest opvallende effect van healing is vaak ontspanning, en van een aura-lezing empowerment.
Massage aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Ben
Ben
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hallo, Mijn specialisatie zijn erotische massages en flexibiliteit yoga Ik heb gouden handen om te masseren, op deze mannier kan ik u ook laten genieten van mijn gave en u een goede ontspanning bezorgen in uw stressvolle leven, een ontspannende massage werkt zowel op het lichaam als de geest zodat u er nadien weer helemaal tegen aan kunt. Prijzen en diensten aangeboden op maat voor u budget
Massage aan huis in Itegem (2222) - Liesbeth
Liesbeth
Itegem
Nieuw
Zachte ,ontspannende handen voor reiki-behandeling . Ik bied ook een luisterend oor/ therapeutisch gesprek aan tijdrns een ontspannende wandeling, dus corona proof. Regio heist op den berg. Contacteer mij.
Massage aan huis in Lier (2500) - Emran
Emran
Lier
Nieuw
When I have any problam and that's time I do 2 thing first I try to sleep 2nd I go with my friends to chill then I forget everything and that's is a best suation
Massage aan huis in Mortsel (2640) - Habibou
Habibou
Mortsel
Nieuw
Ik heb ervaring omdat mijn zus werkt voorzorg voor oude mensen en heeft mij veel gelerd ik zelf ik doe massage naar mijn ouders broers en sommige mensen dat ik ken
Massage aan huis in Deurne (2100) - Simone
Simone
Deurne
Nieuw
Ik heb 3 jaar ervaring in hatha en yin yoga en heb een half jaar massagetherapie gevolgd. Ik creëer een veilige speelse omgeving, zodat er de ruimte is te ontdekken wat voor jou werkt. Zo kun je ontspanning en rust vinden die je nodig hebt. Iedere dag is anders, luister naar je lichaam. En ik help je daar graag bij.
Massage aan huis in Koningshooikt (2500) - Ardian
Ardian
Koningshooikt
Nieuw
Ik heb verschillende massage-opleidingen gevolgd, zoals: reflexzonetherapie, Hot stone massage, Thaise massage, Tibetaanse massage, ontspanningsmassage. Door meerdere opleidingen te hebben gevolgd, ben ik van mening dat u er geen spijt van zult hebben als u voor mij kiest.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Lier: geëvalueerd met 4.98 door 122 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Lier, thai massage Lier, prive massage Lier, masseuse Lier, hoofdmassage Lier, relax massage Lier, masseur Lier, rugmassage Lier, nekmassage Lier, thaise massage aan huis Lier, massage gezocht Lier, thai massage aan huis Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen massage aan huis in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden