massage Lier

Massage Lier: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Lier: onze selectie masseurs in jou buurt

Dina is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Massage aan huis in Lier (2500) - Dina
Dina
Lier
4.93/5 (88 reviews)
Beste ik ben gediplomeerde masseuse voor Lichaams massages ,ontspanning, Relax. Bij Cvo Schoonheid school in Antwerpen en ik heb ervaring die je kan lezen bij 5⭐ en ik heb kleine beetje ervaring met sport en Zweden massage. ik doe alleen massage met respect voor alle klanten geen erotische ik kom niet naar thuis .ik woon in Berlaar maar ik ontvang in Lier. Mvg
Massage aan huis in Lier (2500) - Klaudia
Klaudia
Lier
5/5 (67 reviews)
Ik ben afgestudeerd als sportmasseur in Nederland en ben ik ook als gespecialiseerde sportmassage bij voetballers en gespecialiseerde sportmassage bij wielrenners , en heb ik ook ontspanning massage gevoeld .
Massage aan huis in Nijlen (2560) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik heb ervaring als masseur. Ik ben gespecialiseerd in ontspanningsmassages. Om te ontstressen ben je bij mij aan het juiste adres! Ik heb een diploma als masseur in verschillende disciplines.
Massage aan huis in Wommelgem (2160) - Bart
Bart
Wommelgem
5/5 (1 reviews)
ik bied ontspannings massage aan in combinatie met hotstones ,heb super goede feedback van al mijn klanten , Ik kom aan huis en de massage duurt een uurtje waarin het volledige lichaam wordt behandelt Groetjes Bart
Massage aan huis in Boechout (2530) - Anne
Anne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik ben gepensioneerde kinesiste en nog steeds van de generatie van ‘ hands-on ‘ maw echte massages. Ontspannende massages , alsook sportmassages ( maar zeker géén seksmassages!!!) zijn ok.
Massage aan huis in Kontich (2550) - Fran
Fran Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
Nieuw
Ik kom aan huis voor (sport)massage/dry needling Ik kan ook langskomen op jouw werk voor stoelmassage/dry needling dit in overleg met de verantwoordelijke.
Massage aan huis in Onze-lieve-vrouw-waver (2861) - Loes
Loes
Onze-lieve-vrouw-waver
Nieuw
Hallo! Ik ben Loes, 34 j. Ik bied aurahealings en auralezingen aan. Ik heb 8 jaar geleden mijn certificaat gehaald van aura-healer en aura-lezer na een drie jarige opleiding bij R. Van de Peppel. Tijdens mijn aurahealings kunnen stukken intuïtieve massage op kleren aan bod komen. Het meest opvallende effect van healing is vaak ontspanning, en van een aura-lezing empowerment.
Massage aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Ben
Ben
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Hallo, Mijn specialisatie zijn erotische massages en flexibiliteit yoga Ik heb gouden handen om te masseren, op deze mannier kan ik u ook laten genieten van mijn gave en u een goede ontspanning bezorgen in uw stressvolle leven, een ontspannende massage werkt zowel op het lichaam als de geest zodat u er nadien weer helemaal tegen aan kunt. Prijzen en diensten aangeboden op maat voor u budget
Massage aan huis in Lier (2500) - Emran
Emran
Lier
Nieuw
When I have any problam and that's time I do 2 thing first I try to sleep 2nd I go with my friends to chill then I forget everything and that's is a best suation
Massage aan huis in Deurne (2100) - Simone
Simone
Deurne
Nieuw
Ik heb 3 jaar ervaring in hatha en yin yoga en heb een half jaar massagetherapie gevolgd. Ik creëer een veilige speelse omgeving, zodat er de ruimte is te ontdekken wat voor jou werkt. Zo kun je ontspanning en rust vinden die je nodig hebt. Iedere dag is anders, luister naar je lichaam. En ik help je daar graag bij.
Massage aan huis in Koningshooikt (2500) - Ardian
Ardian
Koningshooikt
Nieuw
Ik heb verschillende massage-opleidingen gevolgd, zoals: reflexzonetherapie, Hot stone massage, Thaise massage, Tibetaanse massage, ontspanningsmassage. Door meerdere opleidingen te hebben gevolgd, ben ik van mening dat u er geen spijt van zult hebben als u voor mij kiest.
Massage aan huis in Kontich (2550) - Sylvie
Sylvie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
Nieuw
Ontspanningsmassage, Zweedse massage, triggerpoints loswerken. Een aangenaam ontspannend gevoel en een betere doorbloeding zijn een belofte. Ik kom aan huis met de plooibare massagetafel.
Massage aan huis in Lier (2500) - Lucie
Lucie
Lier
Nieuw
Beste, ik ben heel handig met alles wat ik kan. Ik ben een power die veel heeft geleerd. een Massage geven daar zul je van smelten. heb zelf veel ervaringen opgedaan en overal wat gestaan bij home Service als kuisen. En haartooi gevold met een certificaat. Ik hou van make-up zetten, daarnaast kan ik je nagels verzorgen en lakken. 😉
Massage aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Kimberley
Kimberley
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Tijdens mijn studies hebben we moeten leren om een hand, voet en rug/nek massages te moeten geven. Hier heb ik dus ook mijn deel van ervaring in. Mijn partner heeft elke avond het geluk een goede rug massage te mogen krijgen :)
Massage aan huis in Borsbeek (2150) - Rosalie
Rosalie
Borsbeek
Nieuw
Ik heb al een aantal cursussen achter de rug. En sta dan ook garant u de beste service te geven. Klantvriendelijkheid staat bij mij op 1, u zult mij dan ook niet vaak zonder een glimlach op mijn gezicht zien.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Lier: geëvalueerd met 4.99 door 159 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Lier, thai massage Lier, prive massage Lier, masseuse Lier, hoofdmassage Lier, relax massage Lier, masseur Lier, rugmassage Lier, nekmassage Lier, thaise massage aan huis Lier, massage gezocht Lier, thai massage aan huis Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan massage aan huis in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden