kapster aan huis Lier

Kapster aan huis Lier: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kapster aan huis Lier

Kapster aan huis in Kontich (2550) - Christine
Christine
Kontich
5/5 (30 reviews)
Heeft u een feest, huwelijk of 'uitje'? Met veel plezier laat ik u stralen met een opsteek- of vlechtkapsel. Updo of semi-updo, krullen, waves, haarjuwelen (spelden, broches, parels, bloemen...) en eventueel make-up creëren we samen in match met uw outfit. Ik kom aan huis voor zowel volwassenen als kinderen om u extra te doen schitteren. Een try-out is mogelijk! Knippen of verven doe ik NIET!
Kapster aan huis in Merksem (2170) - Abdullah
Abdullah
Merksem
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Leo, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Antwerpen. Ik ben herenkapper. Ik bied mijn diensten aan als voorbeeld. Vanaf nu hoef je niet meer naar de kapper te gaan en lang te wachten U hoeft mij alleen maar te bereiken en ik kom graag naar u toe, waar u ook bent in Antwerpen.
Kapster aan huis in Berchem-Kluisbergen (9690) - Shana
Shana
Berchem-Kluisbergen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Shana 31 jaar ,een jonge mama met een samengesteld gezin , ik doe momenteel niets maar ik heb ervaring in de kapperswereld onderhanden een diploma en als hobby doe ik nog gelnagels bij ! Graag geef ik jou mooie nagels of een mooie coupe aan een klein prijsje.
Kapster aan huis in Lier (2500) - Elise
Elise
Lier
Nieuw
Hallo, Ik ben Elise, 29 jaar. Ben je op zoek naar een helpende hand in je kapsalon? Hier ben ik! Ik ben afgestudeerd als kapster maar heb me op latere leeftijd nog omgeschoold naar verpleegkundige. Ik ben tewerkgesteld als verpleegkundige maar op zoek naar een extra bijverdienste.
Kapster aan huis in Koningshooikt (2500) - Nance
Nance
Koningshooikt
Nieuw
Opleiding kapster, haar knippen , kleuren , brushen, stijlen, ik ben heel sociaal vaardig en kan me verplaatsen met de wagen! Bij een leuke babbel uw haar verzorgen is mijn passie😉
Kapster aan huis in Mechelen (2800) - Stephanie
Stephanie
Mechelen
Nieuw
Goeiedag , ik ben Stephanie. Ik ben een ordelijk / net persoon. Liefde voor schoonmaak? Ja zeker! Heb dit jaren thuis gedaan bij mensen thuis. Ik help graag mensen. Liefde geven? Met plezier. Leven is te kort om onbeleefd te zijn. Waarbij je ook hulp zou nodig hebben ik zet me 200% in! Ik maak graag mensen gelukkig.
Kapster aan huis in Ranst (2520) - Jana
Jana
Ranst
Nieuw
Ik heb enige ervaring in kapsalons, ik ben vriendelijk en hou altijd van een leuke babbel, ik ben er dan even tussenuit geweest maar wil met zeker terug 100% achter men droomjob zetten.
Kapster aan huis in Koningshooikt (2500) - Van den borren
Van den borren
Koningshooikt
Nieuw
Hallo Ik volg kapper op school ik zit in mijn 5de jaar Ik wauw vooral bij mensen thuis bij beroep doen zoals knippen , brushing , kleuren zowel mannen als vrouwen
Kapster aan huis in Mortsel (2640) - Alexandra
Alexandra
Mortsel
Nieuw
Ervaren kapster met een mooie functie als assistent. Ik ontvang zelf klantjes bij mij thuis of kan ook aan huis komen. Wat ik meest doe in mijn vak is haar knippen, föhnen, kleuren en ontkleuren.
Kapster aan huis in Wommelgem (2160) - Lina
Lina
Wommelgem
Nieuw
Ik heb 3 jaar haarzorg gedaan op school van het 4de tot halverwege mijn 6de jaar. Heb stage gedaan in een kapsalon en heb al gewerkt in een salon. Ik kan wassen, brushen, alle soorten kleuring technieken, massief knippen en afwerking.
Kapster aan huis in Lier (2500) - Lucie
Lucie
Lier
Nieuw
Ik ben iemand die heel veel kan en ik heb haartooi gevold en heb een certificaat als haartooi. ik heb mijn secret power. Ik hou van dingen die mooi kunnen stralen zoals opstaan en je haar is geföhnd wat make-up en lekker aan je dag beginnen zonder moeite te doen. Ik kom graag bij je langs. Of anders om.
Kapster aan huis in Kontich (2550) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kontich
Nieuw
Reeds 33 jaar herenkapper waarvan 25 jaar op zelfstandige basis. Hebt u graag uw baard perfect bijgetrimt of een bepaalde vorm , 1 adres ! Ik doe ook korte tot halflange dameskapsels
Kapster aan huis in Putte (2580) - Angel
Angel
Putte
Nieuw
Zelf ben ik kapster in een salon dus uiteraard zit ik dagelijks in het vak, Maar vooral als mensen onverwachts niet naar hun kapper ofso kunnen vindt ik het leuk om ze te helpen. Het liefst kom ik aan huis
Kapster aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Keily
Keily
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik heb nooit voor kapper gestudeerd maar kan wel de basis. Tijdens de lockdown 2 jaar geleden, heb ik het haar van verschillende mensen geknipt omdat de kappers niet open waren, ook kan ik het haar kleuren. liefst doe ik dit aan huis, maar als het niet anders kan ontvang ik u ook bij mij thuis.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kapster aan huis Lier: geëvalueerd met 4.67 door 32 klanten

Populaire dienstaanvragen

kapster aan huis Lier, kapper aan huis Lier, kinderkapper Lier, bruidskapsel aan huis Lier, kapper Lier, kapster Lier, haarkleuring Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kapster aan huis Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden