schoonheidsspecialiste Lier

Schoonheidsspecialiste Lier gezocht? Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schoonheidsspecialiste Lier: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schoonheidsspecialiste in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben chayenne en ik kom uit Mechelen. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Nu doe ik enkel nog ontharingen (met een waxpot) en manicure (met gewone lak).
Schoonheidsspecialiste in Merksem (2170) - Abdullah
Abdullah
Merksem
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Leo, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Antwerpen. Ik ben herenkapper. Ik bied mijn diensten aan als voorbeeld. Vanaf nu hoef je niet meer naar de kapper te gaan en lang te wachten U hoeft mij alleen maar te bereiken en ik kom graag naar u toe, waar u ook bent in Antwerpen.
Schoonheidsspecialiste in Berchem-Kluisbergen (9690) - Shana
Shana
Berchem-Kluisbergen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Shana 31 jaar ,een jonge mama met een samengesteld gezin , ik doe momenteel niets maar ik heb ervaring in de kapperswereld onderhanden een diploma en als hobby doe ik nog gelnagels bij ! Graag geef ik jou mooie nagels of een mooie coupe aan een klein prijsje.
Schoonheidsspecialiste in Nijlen (2560) - Anne-mie
Anne-mie
Nijlen
Nieuw
Ik ben Anne-Mie en gediplomeerd pedicure bij me thuis. Ik doe dit heel graag en klanten zijn tevreden van me. Ik help je aan zachte en verzorgde voeten.
Schoonheidsspecialiste in Vremde (2531) - Maite
Maite
Vremde
Nieuw
Ik heb een volledige studie schoonheidsspecialisatie gedaan. Anatotmie, manicure, pedicure, gelaatsverzorging, ontharing en massage, dag en avond makup
Schoonheidsspecialiste in Lier (2500) - Diana
Diana
Lier
Nieuw
Hallo, ik ben Diana, gepensioneerd. Voorheen deed ik voetverzorging in bijberoep naast mijn professionele activiteit. Twijfel niet mij te contacteren om jou voetjes te verzorgen.
Schoonheidsspecialiste in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Mechelen
Nieuw
Hey, ik ben Gina en ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Nu kan ik je verder helpen met make-up, epilatie, manicure, gelpolish, gel-nagels en pedicure :) Ik doe dit met veel plezier en werk precies. Hopelijk tot snel!
Schoonheidsspecialiste in Lier (2500) - Kimberly
Kimberly
Lier
Nieuw
Mijn naam is Kimberly. Ik ben 17 jaar en studeer bijna af als schoonheidsspecialiste. Ik ben op zoek naar een job als schoonheidsspecialiste omdat ik dit heel graag doe en graag nog meer kennis zou opdoen en meer kan bijleren.
Schoonheidsspecialiste in Kontich (2550) - Jessica
Jessica
Kontich
Nieuw
Of het nu gaat om een heerlijke gelaatsverzorging of een deugddoende pedicure. U ben bij mij op het juiste adres. Gelaatsverzorgingen inclusief massage van het gelaat. Mijn pedicure zorgt terug voor jouw frisse voetjes.
Schoonheidsspecialiste in Hallaar (2220) - Louise
Louise
Hallaar
Nieuw
Ik ben zelf veel met verzorging en schoonheid bezig. Ik weet veel van verschillende producten. Ik vind het leuk om mensen te verzorgen en zich goed te laten voelen.
Schoonheidsspecialiste in Edegem (2650) - Shariss
Shariss Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door alles wat met beauty en welzijn te maken heeft. Ik ben al meer dan 5 jaar actief in de beautysector, en sinds korte tijd opgestart als zelfstandig schoonheidsspecialiste in bijberoep. Mijn droom is ooit volledig zelfstandig een salon te runnen. Om een goede en aangename service te bieden heb ik nu een thuispraktijk waar ik de behandelingen uitvoer.
Schoonheidsspecialiste in Lier (2500) - Lucie
Lucie
Lier
Nieuw
Ik ben iemand die heel veel kan en ik heb haartooi gevold en heb een certificaat als haartooi. ik heb mijn secret power. Ik hou van dingen die mooi kunnen stralen zoals opstaan en je haar is geföhnd wat make-up en lekker aan je dag beginnen zonder moeite te doen. Ik kom graag bij je langs. Of anders om.
Schoonheidsspecialiste in Putte (2580) - Lindsay
Lindsay
Putte
Nieuw
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste met de nodige specialisaties en jaren ervaring. Studies schoonheidszorgen in het secundair gevolgd en daarna nog specialisaties gevolgd zoals medische pedicure, nagelstyliste, huidverbetering etc.
Schoonheidsspecialiste in Nijlen (2560) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nijlen
Nieuw
Ik doe mijn job met passie. Mijn werk is mijn hobby. Ik volg regelmatig opleidingen om bij te blijven. Hierdoor ben ik mee met de trends. Mijn specialisaties zijn alles rond het gelaat, voetreflexologie en ontharingen. Pedicure zit ook mijn aanbod.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schoonheidsspecialiste Lier: geëvalueerd met 4.22 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

schoonheidsspecialiste Lier, wimperextensions Lier, laserontharing Lier, gezichtsverzorging Lier, schoonheidsspecialiste aan huis Lier, permanente ontharing Lier, ontharing mannen Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen schoonheidsspecialiste in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden