manicure Lier

Ontdek talentvolle manicure specialisten in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie nagelstylisten in de buurt van Lier

Manicure in Mechelen (2800) - Chayenne
Chayenne
Mechelen
3.67/5 (3 reviews)
Hallo, Ik ben chayenne en ik kom uit Mechelen. Ik heb een paar jaar geleden een opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Nu doe ik enkel nog ontharingen (met een waxpot) en manicure (met gewone lak).
Manicure in Berchem-Kluisbergen (9690) - Shana
Shana
Berchem-Kluisbergen
4.0/5 (1 reviews)
Hallo ik ben Shana 31 jaar ,een jonge mama met een samengesteld gezin , ik doe momenteel niets maar ik heb ervaring in de kapperswereld onderhanden een diploma en als hobby doe ik nog gelnagels bij ! Graag geef ik jou mooie nagels of een mooie coupe aan een klein prijsje.
Manicure in Vremde (2531) - Maite
Maite
Vremde
Nieuw
Ik heb een volledige studie schoonheidsspecialisatie gedaan. Anatotmie, manicure, pedicure, gelaatsverzorging, ontharing en massage, dag en avond makup
Manicure in Lier (2500) - Diana
Diana
Lier
Nieuw
Hallo, ik ben Diana, gepensioneerd. Voorheen deed ik voetverzorging in bijberoep naast mijn professionele activiteit. Twijfel niet mij te contacteren om jou voetjes te verzorgen.
Manicure in Mechelen (2800) - Gina
Gina
Mechelen
Nieuw
Hey, ik ben Gina en ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Nu kan ik je verder helpen met make-up, epilatie, manicure, gelpolish, gel-nagels en pedicure :) Ik doe dit met veel plezier en werk precies. Hopelijk tot snel!
Manicure in Bonheiden (2820) - Stephanie
Stephanie
Bonheiden
Nieuw
Ik ben in 2009 afgestuurd aan de schoonheidsschool Denise Grésiac en ik heb al een aantal jaren ervaring als schoonheidsspecialiste en ik doe pedicure aan huis. Ik heb eigen vervoer en materiaal.
Manicure in Mortsel (2640) - Cindy
Cindy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
Nieuw
Ik ben Cindy medische pedicure aan huis . Ik doe dit meer dan tien jaar. Bij pijnlijke voeten kan iedereen bij mij terecht. Iedereen kan een afspraak maken.
Manicure in Hove (2540) - Ninke
Ninke
Hove
Nieuw
Ik ben zelf heel erg bezig met nep nagels en polygel nagels, ik vind het ook super leuk om het bij andere mensen te doen. Als u graag uw nagels wilt laten doen kan ik dat zeker doen, keep in mind that i am NOT a professional
Manicure in Mortsel (2640) - Stachelek
Stachelek
Mortsel
Nieuw
Ik zit op Denise gresiac, is een schoonheids instituut daar doe ik alles wat ik graag doe dus waarom niet andere mensen blij maken? Even lekker ontspannen kan wel goed doen!
Manicure in Lier (2500) - Talissa
Talissa
Lier
Nieuw
verzorging is altijd al een grote passie van mij geweest! ik doe zowel gelaatsverzorgingen aangepast op u huidtype als manicure en een pedicure. lakken doe ik echter niet.
Manicure in Hallaar (2220) - Louise
Louise
Hallaar
Nieuw
Ik ben zelf veel met verzorging en schoonheid bezig. Ik weet veel van verschillende producten. Ik vind het leuk om mensen te verzorgen en zich goed te laten voelen.
Manicure in Berchem (2600) - Ana
Ana
Berchem
Nieuw
Ik zit al van toen ik klein was met nagels te lakken en heb er uiteindelijk na lang zoeken men opleiding van kunnen maken. En reeds afgestudeerd en wil elke dag nog extra bijleren om nog beter te worden in men vak. Schoonheidsspecialisten is altijd al men droom geweest en ik probeer zo veel mogelijk extra opleidingen te volgen om mijn job nog meer te kunnen verruimen.
Manicure in Wommelgem (2160) - Warda
Warda
Wommelgem
Nieuw
Naast mijn universitaire opleiding heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste gevold in volwassenonderwijs. Het is niet mijn hoofdberoep, maar hier en daar werk ik wel bij.
Manicure in Kontich (2550) - Nanda
Nanda
Kontich
Nieuw
Ben een ervaren gediplomeerde nagelstyliste die met de beste uiteraard iets kwalitatiever en dus ook een beetje duurder zijn maar wel kwaliteit leveren..genoeg ervaring en weet heel goed waar ik mee bezig ben en zal altijd oprecht en openlijk zeggen wat voor de klant mogelijk tot zelfs beter is …elke klant is koning en heb zeer graag gelukkige klantjes die waarde voor hun centjes krijgen..!!
Manicure in Mortsel (2640) - Rania
Rania
Mortsel
Nieuw
Oh ik ben trouwens ook een nagelstyliste met 9 jaar ervaring! 🦋 Een Master educator dat gecertificeerde diplomas bied ( natuurlijk nadat ze slagen maar met mij als docent komt dat zeker in orde ) Houd wel rekening mee met het feit dat ik geen pedicure doe. Enkel manicure aangezien ik alle gezondheid punten daarvan ken.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Manicure Lier: geëvalueerd met 3.83 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

manicure Lier, french manicure Lier, gelish nagels Lier, nagelstyliste Lier, nagelverzorging Lier, pedicure Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen manicure in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden