yogales Hemiksem

Hulp voor yogales in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor yogales Hemiksem

Yogales in Antwerpen (2000) - Fawad
Fawad
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Massages soorten: 1:Thais oil massage 2:Japans oil massage 3:relaxing oil massage 4:sport oil massage 5:tantra oil massage 6:all in one massage Voor meer info gerust berichtje sturen.
Yogales in Wilrijk (2610) - Charlotte
Charlotte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Ik ben gecertifieerd klankheler. Hebt u zin in ontspanning of wil u graag even in een andere dimensie vertoeven om te herbronnen? De klankmassage is eens iets anders en je weet pas hoe effectief het is als je het hebt ervaren. Ik werk met klankschalen, stem en stemvorken,…
Yogales in Antwerpen (2018) - An
An
Antwerpen
Nieuw
Ik volgde een 2OOh yoga-opleiding en ben zelf een actieve yoga. Binnen mijn yoga-lessen komen niet alleen de klassieke yoga-bewegingen (asana's) aan bod, maar integreer ik ook bewegingen uit Qi Gong en meditaties vanuit mindfullness. Ik luister graag naar ieders noden en wensen ... zodat we yoga op maat kunnen aanbieden
Yogales in Antwerpen (2018) - Nele
Nele
Antwerpen
Nieuw
Als kinesist in spe ben ik er graag bij om anderen te helpen en/of verzorgen. Voor een goede massage van kop tot teen zorg ik graag. Optijd eens goed ontspannen is enorm belangrijk en daar help ik graag bij!
Yogales in Antwerpen (2000) - Tomás
Tomás
Antwerpen
Nieuw
I can guide you to do small sessions of basic yoga, so you can learn and take care of your body, also we can meditate and if you're not into meditation I introduce you to this amazing world.
Yogales in Borgerhout (2140) - Natalie
Natalie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Met een combinatie van Yin yoga en vinyasa yoga, help ik jou onrust, stress en angsten te verminderen. In je eigen tempo en binnen jouw mogelijkheden kan yoga je helpen om dichter bij je kern te komen. Samen zoeken we naar wat fysiek en mentaal goed voelt voor jou.
Yogales in Temse (9140) - Anne
Anne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Temse
Nieuw
Na een diepte massage voel je je licht als een veertje en kan je de wereld weer aan. Ik duw diep door in het weefsel en maak de knoopjes in je spieren los. Dit is zowel geschikt bij gespannen spieren als voor herstel na een zware training.
Yogales in Antwerpen (2018) - Nienke
Nienke
Antwerpen
Nieuw
Ik heb vorig jaar mijn basisopleiding 200u Yin/Yang yoga gevolgd in Spanje. Daarnaast heb ik 35u Lunar Immersion gevolgd (langzame flows). Mijn yogalessen zijn voornamelijk zachte flows en Yin lessen. Ik hecht veel waarde aan de sfeer en maak soms gebruik van aromatherapie en mijn klankschaal.Ik zorg graag voor mensen en wil hen een goed en ontspannen gevoel geven door onder andere mijn yogalessen
Yogales in Berchem (2600) - Anabella
Anabella Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
Nieuw
Ik ben bereid om les te komen geven bij jou thuis. Ik bied lessen aan voor beginners of voor wie al wat ervaring heeft. Ik pas mijn les graag aan naar jouw persoonlijke noden. Tijdens de sessies geef ik ook graag korte meditaties en ademhalingsoefeningen.
Yogales in Antwerpen (2000) - Valerie
Valerie
Antwerpen
Nieuw
Hey Soulsarcher! Ik geef graag Energy Healings. Specifieker: Chakra en Crystal Healing, maar ook Quantum Healing Hypnosis. Alles dat ervoor zorgt dat je terug positief in het leven staat. Dit kan zowel in mijn zaak als bij jouw thuis, op je workshop, retreat...
Yogales in Willebroek (2830) - Adisa
Adisa
Willebroek
Nieuw
Hoofdmassages, rug massage , voetmassage, daar ben ik een pro in !! Zelf hou ik ook van ontspanning dus ik weet wat te doen om iemand volledig te laten ontspannen
Yogales in Kruibeke (9150) - Lynn
Lynn
Kruibeke
Nieuw
yoga is anders dan fitness omdat het gebaseerd is op de connectie tussen beweging en ademhaling. Dit helpt je niet alleen om je lichaam aan te versterken maar ook om je stress te verminderen. Ik denk dat dit vandaag de dag een heel groot probleem is onder ons en ik wil hier graag in helpen. Mijn yoga lessen zijn ook volledig gebaseerd op de wetenschap en komen geen zweverige dingen aan te pas.
Yogales in Niel (2845) - Sven
Sven
Niel
Nieuw
Dhamma vipassana privé meditatie begeleiding volgens de principes van de Buddha. Het is een oude mindfulness techniek die bestaat uit het observeren van je gedachten en emoties zoals ze zijn, zonder oordeel.
Yogales in Beveren-waas (9120) - Liesbeth
Liesbeth Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beveren-waas
Nieuw
Ik geloof enorm in het belang van yoga. Even op de pauze knop duwen in je drukke leven. Ik ben s avonds beschikbaar, waardoor je met een ontspannen gevoel in je bed kan kruipen. Even inchecken bij jezelf hoe je je fysiek, emotioneel en mentaal voelt.
Yogales in Borgerhout (2140) - Lilith
Lilith Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Ik ben een gecertificeerde yogadocent (500+ uren training - in India) en baat mijn eigen yogastudio uit. Ik geef meerdere stijlen: yin yoga, hatha yoga, stoelyoga, kinderyoga, inclusieve yoga voor mensen met en zonder beperking,… De les wordt steeds opgebouwd vanuit de noden die je voelt en aangepast aan jouw lichaam.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel yogaleraars in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Yogales Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 4 klanten

Populaire dienstaanvragen

yogales Hemiksem, yoga Hemiksem, yoga oefeningen Hemiksem, zwangerschapsyoga Hemiksem, yoga voor beginners Hemiksem, yoga lessen Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden