thuishulp Hemiksem

Ontdek talentvolle thuishulp in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Hemiksem

Thuishulp in Bazel (9150) - Cyriel
Cyriel
Bazel
5/5 (14 reviews)
Dag allemaal Ik heb reeds een afspraak met mijn gehandicapte zoon als dienstverlener. Dit wordt mijn enige bezigheid als gepensioneerde. Onnodig mij voor andere diensten voorlopig te contacteren. Vriendelijke groeten
Thuishulp in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben verpleegkundige en ik geef les. Ik heb een ruime ervaring in de zorg. Ik heb tot nu toe een vlekkeloos parcours afgelegd. Ik heb nog wat vrije tijd en wil graag nog wat extra werk doen.
Thuishulp in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
Kruibeke
5/5 (6 reviews)
Zeven jaar geleden besloot ik Orthopedagogie te gaan studeren aan de AP Hogeschool. Ik werkte gedurende twee jaar als PAB-assistent voor een man met een progressieve spierziekte. Daarnaast werk ik intussen een vijftal jaar in de hulpverleningssector. Mijn publiek was en is heel divers: motorische beperkingen, psychiatrie, gedetineerden,...
Thuishulp in Hemiksem (2620) - Ayoub
Ayoub
Hemiksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben een persoon die je kan vertrouwen. Ik ben een eerlijke persoon en sta graag iemand te hulp. Dit is ook iets dat ik al vaker heb gedaan. Ook kan ik overweg met verschillende soorten mensen. Mijn aanpassingsvermogens is zeer goed.
Thuishulp in Hoboken (2660) - Cindy
Cindy
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik kan koken voor jou of samen met jou naar de winkel gaan of je brengen naar je afspraken of gewoon met je ergens naar toegaan om even iets leuks te doen
Thuishulp in Hemiksem (2620) - Laura
Laura
Hemiksem
Nieuw
Ik ben student en heb in de week hier en daar wel wat tijd over. Kan u zelf uw boodschappen niet meer doen? Dan doe ik ze graag voor u! (Ik beschik over een auto)
Thuishulp in Hoboken (2660) - Nele
Nele
Hoboken
Nieuw
Ik ben Nele, heb geen ervaring in de zorg sector. Ben wel bereid om nieuwe dingen te leren. Ik kan zowel koken als boodschappen doen als uitstappen doen. Ik ben graag bezig met mensen.
Thuishulp in Wilrijk (2610) - Loes
Loes
Wilrijk
Nieuw
Ik ben Loes. Ik ben afgestudeerd als opvoeder/begeleider en heb een graduaat orthopedagogie. Sinds een jaar werk ik met mensen met een beperking. Ik ondersteun hen in hun dagelijkse leven (praktische zaken, psychosociale ondersteuning en een goede babbel).
Thuishulp in Hoboken (2660) - Laura
Laura
Hoboken
Nieuw
Hey ik ben Laura, 24jaar oud. Ik kom uit de zorgsector en werk momenteel ook als verzorgende in de thuiszorg. Ik doet dit super graag en bied je heel graag mijn hulpverlening aan. Als je interesse hebt lag je me altijd contacteren. Hopelijk tot snel. Lieve groetjes Laura.
Thuishulp in Hemiksem (2620) - Sigurd
Sigurd
Hemiksem
Nieuw
Ik heb mindfullness gevolgd aan de Universiteit van Antwerpen en volgde ook een 11 daagse cursus Vipassana, waarbij minstens 10 u/ dag werd gemediteerd en schreef ook een verhandeling over dit onderwerp. Ik begeleid dan ook graag uw eerste meditatie ervaring indien gewenst. Ik leer je begrijpen hoe geest en lichaam elkaar beïnvloeden waardoor pijn en lijden kunnen worden ‘begrepen’ en opgelost.
Thuishulp in Niel (2845) - Natascha
Natascha
Niel
Nieuw
Een geoot dierenhart . Jaren ervaring mer zowel honden als katten. Opgegroeid letterlijk tussen de beesten. Als kapster ettelijke jaren ervaring en technieken
Thuishulp in Niel (2845) - Naomi
Naomi
Niel
Nieuw
Ik ben logistiek assistent help graag andere mensen en praat graag met hun help om boodschappen te doen of iets naar post opsturen voor hun of met andere dingen helpen
Thuishulp in Niel (2845) - Boutaghamousin
Boutaghamousin
Niel
Nieuw
Ik ben super vriendelijk en behulpzaam. Ik help graag mensen die het hulp nodig hebben, ik ben goed injongere en oudere mensen helpen. En zelf heb ik vele goede indieen om ze te helpen. Ik heb een brommer enzo verplaats ik mij.
Thuishulp in Schelle (2627) - Guy
Guy
Schelle
Nieuw
Ik ben heel erg gericht op de praktisch en pragmattische van de zaak. De bedoeling is dat er door middel van osmose een verhaal gecreeerd word waarin we door gebruik te maken van bleeding edge technologie een win+win situatie maken
Thuishulp in Schelle (2627) - Mano
Mano
Schelle
Nieuw
Ditis vooral om je mobiel verder te helpen ook al zit je in een rolstoel dan kunnen we nog samen of alleen naar de winkel. Bezit over een rolstoelbus.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Hemiksem: geëvalueerd met 5.0 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Hemiksem, thuiszorg gezocht Hemiksem, ouderenzorg Hemiksem, hulp voor ouderen thuis Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden