massage Gent

Massage Gent: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Gent: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag! Ik heb al veel gehoord dat ik goed kan masseren dus hopelijk kan ik jou hier nu ook van doen genieten! Het is ook mogelijk dat ik naar jou thuis kom met de auto, maar dan zal dit wel vergoed moeten worden.
Massage aan huis in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Massage aan huis in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb in de avondschool de opleiding sportverzorger gedaan hier leerden we massage geven,tape leggen als je ergens pijn hebt maar ook voedingsadvies geven. Ik heb mijn stage gedaan bij kvo bij de jeugd en heb hier ook veel geleerd door hun kine.
Massage aan huis in Drongen (9031) - Laurent
Laurent
Drongen
5/5 (1 reviews)
Ik ben volledig gekwalificeerd in alle oorspronkelijke Reiki (Usui) graden sinds 2004, en heb daarbij de laatste 15 jaar mezelf steeds verder ontwikkeld in meditatie en bewustzijn. Vanuit het boeddhisme is daarbij sinds een aantal jaren de lijn van de Medicijn Boeddha bijgekomen. Ik combineer Reiki met technieken uit de fascia,- marma- en cranio-sacraal therapie.
Massage aan huis in Nevele (9850) - Djev
Djev Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nevele
5/5 (1 reviews)
• 5 jaar ontspanningsmasseur • 1 jaar Hot Stone masseur • Energiewerker • Chakra massage • Talen: ***English, ***Nederlands, **Deutsch, *Français en *Português. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!
Massage aan huis in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben Maaike, 23 jaar. Als laatstejaarsstudente kinesitherapie waardoor ik professionele massages kan geven. Tijdens mijn stages kreeg ik altijd goede feedback hierop. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Massage aan huis in Gentbrugge (9050) - Tes
Tes
Gentbrugge
Nieuw
Alle massages worden aangeboden in een hygiënische en rustgevende ruimte. De massages worden afgestemd op je persoonlijke wensen : probleemgebieden, de hoeveelheid druk,.. De massage wordt verzorgd met warme olie. Enkel voor vrouwen.
Massage aan huis in Gent (9000) - Evi
Evi
Gent
Nieuw
Pijn in je rug door stress of spanningen? Luister naar je lichaam en boek een massage. Ik bied algemene therapeutische massages aan bij mij thuis waar ik een ruimte hiervoor inrichtte. Ik gebruik warme olies en maak ook olies op maat om nog lang na te genieten.
Massage aan huis in Drongen (9031) - Celia
Celia
Drongen
Nieuw
Hallo. Ik ben Celia. Ik ben 21. En iedereen die me kent heeft al eens een massage ontvangen. Ik zoek graag opgekropte spanningen op om die te verlichten. En het proces kan me nog steeds niet vervelen. Elke massage is dan ook uniek, afgestemd op u. Ik heb geen diploma als masseuse. Wel veel tevreden klanten :)
Massage aan huis in Gent (9000) - Francine
Francine
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben in opleiding tot welnessmasseur Deep tissue, energy flow & Ilan Lev Samen kijken we naar wat voor jou wenselijk is Omdat ik nog niet gecertificeerd ben, een zeer goedkoop tarief :)
Massage aan huis in Ertvelde (9940) - Tine
Tine
Ertvelde
Nieuw
Heeft u nood aan een relaxerende massage? Geef mij een seintje en we maken een afspraak. Ik heb mijn diploma van masseuse en kom graag bij u langs. Als u vragen heeft, stel ze gerust!
Massage aan huis in Evergem (9940) - Kubilay
Kubilay
Evergem
Nieuw
Ik heb geen certificaat voor masseren maar ben er zeker goed in. Ik kom tot aan huis voor massage en zal je volledig gaan laten ontspannen...........
Massage aan huis in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Ik ben laatstejaarsstudent kinesitherapie (specialisatie sport). Ik werk wekelijks bij een voetbalploeg waar ik sportmassages geef. Daarnaast heb ik ook ervaring in het geven van relaxerende massages.
Massage aan huis in Gent (9000) - Julien
Julien
Gent
Nieuw
Massage is iets dat ik voor mijn vader dat rug probleem heeft altijd doe. Ook wel voor mijn moeder dus ik massage. Ik ben geen proffeional massageur maar ik doe het zeer goed volgens mijn vader en daarom kose ik om mensen hier bij te helpen. Ik doe het met alle plezier☺
Massage aan huis in Melle (9090) - Sofie
Sofie
Melle
Nieuw
Ik ben gespecialiseerd in Thaise Yoga Massage en dynamisch lichaamswerk. Dmv. Acupressuur, stretching, lichte mobilisaties en diverse andere technieken tracht ik meer balans te brengen in lichaam en geest, zodat u na een deugddoende sessie vanuit diepe ontspanning weer als herboren het leven in kan stappen. sessies van 75/90 min. Enkel op locatie in de prachtige serre van vzw Dwarsligger te Mell
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Gent: geëvalueerd met 4.9 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Gent, thai massage Gent, prive massage Gent, masseuse Gent, hoofdmassage Gent, relax massage Gent, masseur Gent, rugmassage Gent, nekmassage Gent, thaise massage aan huis Gent, massage gezocht Gent, thai massage aan huis Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie massage aan huis in Gent

massage - Massage (bij therapeut) - Gezocht massage - Olie massage - massage - Sportmassage - massage bovenrug schouder arm tgv nekhernia - Massage - Massage - Massage - Wsndel maatje - Massage gezocht - Ontspanning massage - Massage - Full body massage - Krampen rug en kuiten - Ontspanningsmassage van vrouw (evt. uitwisseling) - Full bodyxmassage - Massage - MASSAGE - Massage - Massage - Massage - Ontspanningsmassage - Ik ben op zoek naar een masseuse - Relexlasage - massage - Nek en rugklachten - Volledige lichaamsmassage - Volledige lichaamsmassage - Massage vanavond - Massage voor een uur of 90 min - (Sport)massage - Man 34 zoekt ontspanning en genot - Massage - Ontspannende massage - Ontspannende massage - Ontspannende massage - Ontspannende massage - Massage - Massage - Massage - Massage - Relaxatiemassage - massage - massage hoofd, nek, schouders en ontspanningsmassage aan huis te Gent - Massage - Een sensuele massage voor iemand die vast zit - Massage - Massage
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden