schoonheidsspecialiste Gent

Schoonheidsspecialiste Gent gezocht? Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schoonheidsspecialiste Gent: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Elsje is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Schoonheidsspecialiste in Gent (9000) - Elsje
Elsje
Gent
4.96/5 (26 reviews)
Ik kom je voeten verzorgen aan huis: nagels knippen, eelt en eeltpitten verwijderen. Ik geef ook voetmassage. Ik haalde mijn diploma voetverzorging in avondschool. Nagels lakken en manicure doe ik niet....
Schoonheidsspecialiste in Gent (9000) - Sophie
Sophie
Gent
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Sophie en ik heb een opleiding schoonheidsverzorging gedaan. De diensten die ik aanbied zijn: manicure, gellak, pedicure en ontharing. Hopelijk tot snel!
Schoonheidsspecialiste in Gent (9000) - Sara
Sara
Gent
Nieuw
Ik ben zowel schoonheidsspecialiste als make-up artiste. Werk momenteel ook bij een van de grootste merken in de Make-up-wereld. Het is mijn passie, mijn talent en mijn job. ik kan u helemaal klaarmaken voor een feest, event of trouw.
Schoonheidsspecialiste in Gentbrugge (9050) - Tes
Tes
Gentbrugge
Nieuw
Als student schoonheidsspecialiste bied ik schoonheidsbehandelingen en massages aan voor vrouwen. De schoonheidsbehandelingen worden verzorgd met kwaliteitsvolle en natuurlijke schoonheidsproducten. Alle behandelingen worden aangeboden in een hygiënische en rustgevende ruimte.
Schoonheidsspecialiste in Gentbrugge (9050) - Nicky
Nicky
Gentbrugge
Nieuw
Graag verwelkom ik u in mijn behandelruimte in de Bloemstraat in gentbrugge voor een deugddoende pedicure of manicure samen met een kopje koffie en een leuke babbelen.
Schoonheidsspecialiste in Merelbeke (9820) - Tine
Tine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merelbeke
Nieuw
Beste. Ik ben Tine en werk al 6 jaar als zelfstandige schoonheidsspecialiste. Ik doe zowel manicure, pedicure,lakken van de nagels... Indien je graag een afspraak of meer info wenst hoor ik het graag
Schoonheidsspecialiste in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Hallo, ik ben Anisa 19 jaar en heb verschillende certificaten voor schoonheidszorgen behaald. Ik doe manicure, pedicure, wimperextentions, gelish nagels,... ik ga heel resultaat gericht te werk en ben sociaal en ga graag met mensen om. Laat maar iets weten als u wat me-time nodig hebt!
Schoonheidsspecialiste in Wondelgem (9032) - Selin
Selin
Wondelgem
Nieuw
Hallo, ik ben Selin en ben een student die zowel nog studeert maar een grote make-up liefhebber en graag make-up aanbrengt bij mezelf of anderen. Zowel een naturele look als een full glam.
Schoonheidsspecialiste in Gent (9000) - Maud
Maud
Gent
Nieuw
Ik ben schoonheidsspecialiste als middelbare opleiding en heb dit ook lang uitgeoefend in bijberoep. Ik ben vooral gepassioneerd door manicures en pedicures.
Schoonheidsspecialiste in Lochristi (9080) - Alyson
Alyson Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lochristi
Nieuw
Hallo, ik ben Alyson en ik ben 5jaar afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Sinds vorig jaar heb ik mij gespecialiseerd in pedicure en heb ik een eigen praktijk opgestart bij mij thuis. Mijn grote passie is het verzorgen van uw voetjes en ik doe dat met veel plezier en enthousiasme! Graag help ik jou verder!
Schoonheidsspecialiste in Oostakker (9041) - Valerie
Valerie
Oostakker
Nieuw
Tijdens de gelaatsverzorging krijg je een diepte reiniging, een gelaatsmassage van 20 min, epilatie, verwijderen onzuiverheden en masker. De massage van 20 minuten gaat hetbloed doen stromen en de huid voeden. Vocht wordt weggedreven en die goede oliën en crème worden die opgenomen door de huid. Ook super relaxerend.
Schoonheidsspecialiste in Lochristi (9080) - Annastasia
Annastasia
Lochristi
Nieuw
Professional makeup artist and hairstylist from lochristi. Over 20 years experience, with qualifications and training. I have worked in various sectors including film, tv, stage...
Schoonheidsspecialiste in Oostakker (9041) - Tisha
Tisha
Oostakker
Nieuw
Als nagelstyliste heb ik ook mijn eigen webshop in kleding, accessoires en juwelen. Op aanvraag kan beauty ook. Met de komende feestdagen, maak ik cadeaudoosjes, mandjes, noem maar op. Zelf heb ik de vintage stijl, dit zie je dan terug in mijn verpakkingen. Surpriseboxen zijn ook een mogelijkheid
Schoonheidsspecialiste in Gentbrugge (9050) - Rabia
Rabia
Gentbrugge
Nieuw
Heb make up en haartooi gevolgt daarbij verzorgingen en dergelijke .
Schoonheidsspecialiste in Afsnee (9051) - Michelle
Michelle
Afsnee
Nieuw
Ik heb ondertussen mijn diploma voor kapster gekregen op pihs te Gent. Ik heb al vanaf men 2de middelbaar haarzorg gevolgd, waar ik heb leren kleuren, knippen, brushen, wassen, opsteken,… Ik vindt het heel leuk om mensen een nieuw kapsel te geven. Als u graag iemand nodig heeft om uw haren te doen, kunt u mij altijd aanspreken. Ik doe nu ondertussen ook de richting schoonheidsspecialiste.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel schoonheidsspecialistes in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schoonheidsspecialiste Gent: geëvalueerd met 4.98 door 28 klanten

Populaire dienstaanvragen

schoonheidsspecialiste Gent, wimperextensions Gent, laserontharing Gent, gezichtsverzorging Gent, schoonheidsspecialiste aan huis Gent, permanente ontharing Gent, ontharing mannen Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan schoonheidsspecialiste in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden