personal trainer Wilrijk

Ontdek talentvolle personal trainers in Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Wilrijk

Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Deurne (2100) - Marieke
Marieke
Deurne
5/5 (3 reviews)
Ik ben 28 jaar en al 4 jaar voltijds sportleerkracht in het middelbaar. Ik werk graag doelgericht en science based om zo efficiënt mogelijk de gewenste resultaten te bereiken. Je kan bij mij terecht voor o.a. krachttraining op maat, bodybuilding, functionele en sportspecifieke training, algemene fitheid en afvallen. Dit allemaal kan via online begeleiding, bij uw thuis of op locatie!
Personal trainer in Berchem (2600) - Joeri
Joeri
Berchem
5/5 (3 reviews)
Na enkele intensieve opleidingen te hebben gevolgd en praktijkervaring te hebben opgedaan kan ik je goed helpen als personal trainer. Dat doe ik in enkele Antwerpse parken zodat je ook in de buitenlucht komt. Over een win-win gesproken!
Personal trainer in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Personal trainer in Mortsel (2640) - Didier
Didier
Mortsel
3.5/5 (2 reviews)
Samen sporten is erg plezant dus ik ben eigenlijk een sport partner om samen te joggen of fitnessen ga je dat leuk vinden.Ondertussen gaan we samen werken op alle figuren en jouw zwaakte te verterken en ook altijd ervan genieten. Want boven alles moet je plezier en genoot hebben tijdens sport, uitraard moet gewerkt worden. Bel mij
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Kontich (2550) - Bos
Bos
Kontich
5/5 (1 reviews)
Fitness, gevechtssporten, krijgskunsten en self-defense zijn grote passies van mij. Ik heb een zelfverdedigingsclub uitgebaat en heb zowel aan volwassenen als kinderen les gegeven. Ik hou ervan om mijn lichaam fit en sterk te houden en ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn als jij aan jouw lichaam wilt werken maar ook als je jezelf wilt leren verdedigen op een effectieve manier.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in 'S Gravenwezel (2970) - Yentl
Yentl
'S Gravenwezel
Nieuw
Skiën is voor mij een passie, ik sta al sinds ik 2 jaar oud ben op de latten. Ik ga elk jaar 3-4 keer skiën doorheen de Alpen. Mijn halfzus die woonachtig is in Duitsland, skiet competitief en heb dus al enige ervaring. Mijn vader is Trainer A skileraar dus heb enorm veel van hem geleerd. Ik hoop mijn kennis van mijn passie over te brengen aan andere mensen, van kinderen tot en met volwassenen!
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
3 jaar bachelor leerkracht lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie 10 jaar ervaring in breakdance lessen gezondheid & welzijnscoach 6 jaar ervaring in sportkampen en workshops Uiteraard ook ervaring in fitness op maat
Personal trainer in Berchem (2600) - Nico
Nico
Berchem
Nieuw
al 20j intensief bezig met krachttraining/fitness.ervaring niet via cursussen maar uit de praktijk! Geen dure personal coach nodig? no nonsense advies? contacteer me dan en we bekijken een plan op JOUW maat/behoeftes
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Wilrijk: geëvalueerd met 4.86 door 65 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Wilrijk, personal training Wilrijk, bodybuilding coach Wilrijk, fitness coach Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Wilrijk via Ring Twice


Personal training Wilrijk kan je helpen met het bereiken van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Wilrijk beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf verbeteren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Wilrijk? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Wilrijk


Voor personal training in Wilrijk, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Wilrijk. Zo vind je dus de juiste trainer voor het behalen van je doelen, maar wat doet een personal trainer Wilrijk juist?

Een persoonlijke trainer Wilrijk is gespecialiseerd in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Wilrijk, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Wilrijk is gespecialiseerd in zijn of haar discipline en heeft jarenlange geoefendheid in het geven van personal training Wilrijk, die de coach graag met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar discipline en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te behalen.

Een personal trainer Wilrijk stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Wilrijk of je je nu wil richten op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Wilrijk


Wat een personal trainer Wilrijk kost, hangt erg af van de opleidingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Wilrijk bijvoorbeeld een speciale sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Wilrijk zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Wilrijk heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Wilrijk te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Wilrijk bijkomende onkosten, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld onkosten voor uitrusting, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Wilrijk


De kosten van een personal trainer Wilrijk hangen af van jouw verlangen en de bijkomstige onkosten. Zo rekent de personal trainer Wilrijk een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Wilrijk maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Wilrijk kunnen bijkomstige kosten, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Wilrijk die bij jou thuis komt, zal daarbovenop reiskosten factureren. Het uurtarief van een personal trainer Wilrijk ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Wilrijk

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Vechtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Wilrijk


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Wilrijk beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Wilrijk en kun je uitgebreid bespreken in een kennismakingsgesprek.
 
Heb je objectieven die je wil bereiken? Geef dit aan je persoonlijke trainer Wilrijk door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdokteren. Voor personal training Wilrijk op maat, kun je dus je objectieven en wensen met je trainer bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Wilrijk wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Wilrijk


Ook voor een fitness trainer Wilrijk kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een geschikte fitness trainer Wilrijk in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Wilrijk, die vervolgens een plan op maat aanmaakt. Wil je graag meer spieren aanmaken of is je doel om je vetpercentage te verminderen? Je fitness trainer Wilrijk houdt rekening met je doelstellingen en wensen.

Je fitness trainer Wilrijk heeft gerei beschikbaar, waarmee je de vooruitgang van je personal training Wilrijk kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training nuttig is geweest of juist niet en kun je waar nodig aanpassen.

Personal trainer aan huis in WilrijkJe personal training Wilrijk vindt plaats op jouw gekozen locatie. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Wilrijk in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de trainer thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Wilrijk in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach vermoedelijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Wilrijk.

Wanneer je een sport coach Wilrijk of fitness trainer Wilrijk inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een specifieke sportlocatie vereist. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Wilrijk in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Wilrijk via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Wilrijk of personal training Wilrijk in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Wilrijk op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun knowhow aan, waaronder personal training Wilrijk. Plaats je oproep voor een personal trainer Wilrijk op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je objectieven te behalen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden