personal trainer Merksem

Ontdek talentvolle personal trainers in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Merksem

Furat is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Antwerpen (2050) - Furat
Furat
Antwerpen
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben Furat een Robot operator, heb 4 jaar kickboksen gedaan zowel trainen als les geven en ik heb oranje band in judo en der naast grootte ervaring op het fitness gebied heb conditie les en bootcamp en kracht gegeven en ook op het voeding gebied. Benader mij gewoon en u zult geen spijt van krijgen.
Sacha is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Sacha
Sacha
Borgerhout
4.95/5 (22 reviews)
Afgestudeerd in de sportschool, heb ervaring met sportles geven. Arbitrage in enkele sporten. Ben getraind in verschillende disciplines en heb een tijd lang personal training gegeven. Dit om extra ervaring op te doen. En te leren omgaan met verschillende trainingsdoelen voor verschillende personen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Timmy
Timmy
Antwerpen
Nieuw
3 jaar bachelor leerkracht lichamelijke opvoeding & bewegingsrecreatie 10 jaar ervaring in breakdance lessen gezondheid & welzijnscoach 6 jaar ervaring in sportkampen en workshops Uiteraard ook ervaring in fitness op maat
Personal trainer in Brasschaat (2930) - Tim
Tim
Brasschaat
Nieuw
Student, 1ste jaar bachelor in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen. Heb als middelbare opleiding Sportwetenschappen gevolgd en voortdurend zelf allerlei sporten beoefend. Ik ben steeds heel geïnteresseerd geweest in sport en lichaam en geef andere mensen graag tips. Ikzelf heb ook altijd graag een coach gehad die zijn vak met passie gaf, dus wil ik zelf liefst ook zo zijn! :-)
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Personal trainer in Ekeren (2180) - Jacques
Jacques
Ekeren
Nieuw
Ik heb zelf jarenlang gesport (voetbal-tennis-fitness) en hoor vaak dat in verschillende clubs assistenten nodig zijn. Dit lijkt me wel aangenaam om te kunnen doen als bijverdienste.
Personal trainer in Antwerpen (2018) - Lore
Lore
Antwerpen
Nieuw
Hi! Ik ben afgestudeerd als master in de kinesitherapie en ben dus de geknipte persoon voor gepersonaliseerde trainingen! Trends en diëten vind je bij mij niet terug, wel het veranderen naar een gezonde levensstijl, die je gemakkelijk kan volhouden. Groetjes, Lore
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Saddam
Saddam
Antwerpen
Nieuw
Dag iedereen, ik ben zeer geinteresseerd in sporten. Vele jaren ervaring met fitness en kan je helpen met de juiste opbouw en hulp die je nodig hebt wil je meer spieren kweken, afvallen, etc.. Dan kan je me contacteren en kunnen we bekijken wat ik voor je kan betekenen. Groetjes!
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf voetbaltrainer en ook conditie trainer doe dit al 8 jaar. Voor de jeugd en volwassenen. Het is ook iets dat ik zeer graag doe en sporten daar kan je niks verkeerd mee doen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Thirusan
Thirusan
Borgerhout
Nieuw
Ik ben 22 jaar ik ben vaak bezig met sport door dat ik in mijn vrij-tijd met vrienden en voetbal meestal speel ik ook toernooi in het buitenland ik vindt mijn gezondheid belangrijk ik kan ook hier en daar lesgeven hoe je je gezondheid kan onderhouden.
Personal trainer in Antwerpen (2000) - Antonio
Antonio
Antwerpen
Nieuw
Als ex voetballer en veel jaren in dienst bij Sporting A waar ik verschillende getuigschriften heb behaald in allerlei balsoorten ,ik ben ook dansleraar in Latijnse dans.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Merksem: geëvalueerd met 4.99 door 54 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Merksem, personal training Merksem, bodybuilding coach Merksem, fitness coach Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Volg personal training in Merksem via Ring Twice


Personal training Merksem kan je helpen met het behalen van je persoonlijke objectieven. Een personal trainer Merksem beoefent met passie zijn of haar beroep en leert je van harte om net zoveel te genieten van hetgeen waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Wil je graag afvallen, jezelf perfectioneren in je favoriete sport of ben je op zoek naar een fitness trainer in Merksem? Je vindt op Ring Twice een professional die voor je klaar staat wanneer je het nodig hebt.

Wat doet een personal trainer in Merksem


Voor personal training in Merksem, ben je bij Ring Twice op het goede adres. Ons platform bestaat uit een brede community met persoonlijke trainers in Merksem. Zo vind je dus de juiste trainer voor het halen van je doelstellingen, maar wat doet een personal trainer Merksem juist?

Een persoonlijke trainer Merksem is specialist in een bepaalde sport of andere discipline. Zo vind je op Ring Twice niet alleen een fitness trainer in Merksem, maar ook een voedingscoach, yogacoach of een coach in persoonlijke verzorging. De personal trainer Merksem is gespecialiseerd in zijn of haar discipline en heeft jarenlange geoefendheid in het geven van personal training Merksem, die de coach met plezier met je deelt. Zo weet je dus dat je te maken hebt met iemand die veel plezier heeft in het beoefenen van zijn of haar vak en voor extra motivatie zorgt om jouw doelstellingen te behalen.

Een personal trainer Merksem stelt een persoonlijk plan met je op, waarin de trainer rekening houdt met jouw beschikbaarheid, doelen en wensen. Zo heb je dus altijd een schema op maat met je persoonlijke trainer Merksem of je je nu wil concentreren op een sport, zoals voetbal, volleybal of basketbal of een ander onderwerp zoals voeding of verzorging.

Wat kost een personal trainer in Merksem


Wat een personal trainer Merksem kost, hangt erg af van de vormingen en ervaring die de trainer heeft. Heeft de persoonlijke trainer Merksem bijvoorbeeld een gespecialiseerde sportopleiding? Dan zal deze een hogere prijs rekenen dan een persoonlijke trainer Merksem zonder opleiding. Ook de ervaring die de personal trainer Merksem heeft, zal de prijs omhoog brengen. Zo is er dus voor elk budget een personal trainer Merksem te vinden op Ring Twice.
Daarnaast zijn er bij bepaalde soorten personal training Merksem bijkomstige uitgaven, waar je rekening mee moet houden. Hieronder vallen bijvoorbeeld kosten voor gerief, boodschappen voor voedingscoaching en reiskosten.

Kosten personal trainer Merksem


De kosten van een personal trainer Merksem hangen af van jouw verlangen en de extra kosten. Zo rekent de personal trainer Merksem een uurtarief of een vast bedrag voor het complete pakket. Dit hangt af van de afspraken die je met jouw personal trainer Merksem maakt. De professionals in ons netwerk bepalen namelijk zelf hun tarieven.

Voor een sport coach Merksem kunnen bijkomstige kosten, de kosten voor een sportschoolabonnement, voedingsadvies of metingen zijn. Een personal trainer Merksem die bij jou thuis komt, zal daarnaast reiskosten rekenen. Het uurtarief van een personal trainer Merksem ligt tussen de 16 en 45 euro per uur.

Services

Personal trainer prijs in Merksem

Yogales€ 20 - 45 per uur
Sportcoach€ 16 - 27 per uur
Krachtsport€ 15 - 17 per uur
Voedingscoach triathlon€ 16 - 27 per uurOp maat gemaakte training met een personal coach in Merksem


Je persoonlijke training kun je helemaal naar wens inrichten. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er geen personal trainer Merksem beschikbaar is wanneer je overdag werkt: de coach maakt ‘s avonds of in het weekend tijd voor je. Dit ligt natuurlijk aan de beschikbaarheid van je persoonlijke trainer Merksem en kun je uitgebreid bespreken in een inschrijvingsgesprek.
 
Heb je objectieven die je wil behalen? Geef dit aan je persoonlijke trainer Merksem door en hij of zij zal een op maat gemaakte training voor je uitdokteren. Voor personal training Merksem op maat, kun je dus je doelen en wensen met je coach bespreken. Wil je bijvoorbeeld meer ballen raken tijdens het tennissen of beter worden in hardlopen? Je personal training Merksem wordt helemaal op je afgesteld.

Prive fitness trainer met fitnessoplossing op maat in Merksem


Ook voor een fitness trainer Merksem kun je bij Ring Twice terecht. Je vindt op ons platform gegarandeerd een passende fitness trainer Merksem in jouw buurt. Je kunt je uitgebreid laten meten en wegen door je fitness trainer Merksem, die vervolgens een plan op maat ontwerpt. Wil je graag meer spieren opbouwen of is je doel om je vetpercentage te verlagen? Je fitness trainer Merksem houdt rekening met je objectieven en wensen.

Je fitness trainer Merksem heeft uitrusting beschikbaar, waarmee je de vordering van je personal training Merksem kunt bijhouden. Zo weet je dus of je training leerzaam is geweest of juist niet en kun je waar nodig bijstellen.

Personal trainer aan huis in MerksemJe personal training Merksem vindt plaats op jouw gekozen locatie. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor personal training Merksem in het perfectioneren van jouw voeding? Dan kan je trainer bij je thuiskomen, maar je kunt ook bij de coach thuis koken of samen naar de supermarkt gaan. Heb je gekozen voor personal training Merksem in bijvoorbeeld yoga of persoonlijke verzorging? Dan heeft de coach vermoedelijk een studio of leslokaal aan huis waar je terecht kunt voor jouw gekozen personal training Merksem.

Wanneer je een sport coach Merksem of fitness trainer Merksem inhuurt, zul je dit waarschijnlijk niet aan huis kunnen beoefenen. Voor bepaalde sporten is namelijk een gespecialiseerde sportlocatie vereist. Heb je bijvoorbeeld gekozen voor een personal training Merksem in volleybal of tennis? Dan zul je naar een volleybalveld of tennisbaan moeten gaan.


Vind een personal trainer in Merksem via Ring Twice


Of je nu op zoek bent naar een sport coach Merksem of personal training Merksem in een ander onderwerp, zoals mindfulness of yoga: je vindt een talentvolle buur in Merksem op Ring Twice. Honderden gepassioneerden in heel België bieden hun vakkennis aan, waaronder personal training Merksem. Plaats je oproep voor een personal trainer Merksem op Ring Twice en kies de coach waar jij je goed bij voelt en die je helpt je doelen te behalen.


contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden