personal trainer Merksem

Ontdek talentvolle personal trainers in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie personal trainers in de buurt van Merksem

Personal trainer in Borgerhout (2140) - Liew
Liew
Borgerhout
5/5 (4 reviews)
Ik ben altijd gepassioneerd om zowel fysiek als mentaal actief te zijn. Ik organiseerde een ultiem frisbeespel in Park Spoornord in 2018, en ik heb een uitgebreide training geleid (en het staat open voor iedereen en alle leeftijden). Ik help je graag door het gezonde pad en het is nooit te laat om te beginnen met het nemen van goede zorg voor jezelf!
Personal trainer in Deurne (2100) - Lucas
Lucas
Deurne
5/5 (1 reviews)
Fitnessen is mijn passie, mijn interesse was al aanwezig toen ik nog maar 15 jaar was en vanaf dan begon ik te sporten. Inmiddels ben ik 27 jaar oud en fitnessen is een wijze van leven geworden voor mij. Ik ben consequent en ik heb veel motivatie om een persoon uit te helpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als jonge twintiger zit ik al 6 jaar in de fitnesswereld (competitief) en ben ik personal trainer. Kennis van afvallen tot het bewust aankomen om spiermassa te creëren. Je kan dus bij mij terecht voor onder andere krachttraining/bodybuilding (focus op spiermassa), functionele trainingen, conditionele oefeningen en afvallen. Ik kan in het mogelijke gewichten en ander trainingsmateriaal voorzien.
Personal trainer in Deurne (2100) - Thalles
Thalles
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben voetballer gewest, ik heb met kinderen van 3-21 jaar gewerkt, als coach. Verder heb ik met Leandro da Silva gewerkt een bekend coach uit Antwerpen.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Khalid
Khalid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Met heel veel ervaring in Sport en gezondheid ben ik een zeer geschikte kandidaat voor Sportchoach . naast mijn Telecom onderneming spendeer ik de rest van mijn tijd in sporten gezondheid en leren hoe de mensen lichaam optimaal kan functioneren
Personal trainer in Schoten (2900) - Aukje
Aukje Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Ik ben van opleiding leerkracht lichamelijke opvoeding en gecertificeerd personal trainer. Ik werk ook in het zwembad als lesgever en hoger redder. Ik heb ervaring in de triatlon/duatlon, turnen, zwemmen en Crossfit en ik wil mijn sportieve ervaring graag doorgeven. Misschien betekent dit voor jou ook de start van een gezonder en actiever leefstijl.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Yassine
Yassine
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf voetbaltrainer en ook conditie trainer doe dit al 8 jaar. Voor de jeugd en volwassenen. Het is ook iets dat ik zeer graag doe en sporten daar kan je niks verkeerd mee doen.
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Thirusan
Thirusan
Borgerhout
Nieuw
Ik ben 22 jaar ik ben vaak bezig met sport door dat ik in mijn vrij-tijd met vrienden en voetbal meestal speel ik ook toernooi in het buitenland ik vindt mijn gezondheid belangrijk ik kan ook hier en daar lesgeven hoe je je gezondheid kan onderhouden.
Personal trainer in Retie (2470) - Yente
Yente
Retie
Nieuw
Initiator Zwemmen (Vlaamse Trainersschool) Opleiding Leerkracht lager onderwijs Les @ Antwerpse Zwemschool & Antwerps Badhuis +12 jaar ervaring met kinderen op vakantiewerking, speelpleinwerking,...
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Soufiane
Soufiane
Antwerpen
Nieuw
Ik ben zelf basketbal coach, sportmonitor, en in de zomer wel een city coach van stad antwerpen, Ik weet hoe ik een beetje les loet geven en basketbal en voetbal zijn de sporten waar ik een beetje goed uitsteek
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Dario
Dario
Antwerpen
Nieuw
Ik volg de richting lichamelijke opvoeding op school en heb al heel vaak voor men stage lo les moeten geven aan jongere. Ik heb ook een cursus gevolgd voor citycoach Dus heb zeker genoeg ervaring om een goede sport les te geven. Ik ben zelf ook zeer sportief en speel al meer dan 5 jaar basket in clubverband dus weet zeker wel iets van hoe je een sportles moet geven.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Leila
Leila
Antwerpen
Nieuw
Ik dans heel graag vooral met en ik sport heel graag mijn hobbies zijn zwemmen en fietsen ik dans heel graag op TikTok ik doe het graag met kinderen lopen doe ik ook graag
Personal trainer in Borgerhout (2140) - Dimitrios
Dimitrios Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
Nieuw
Vlaams Olympic Elite Breaking Plan Athlete aan het werk om Belgie te vertegenwoordige in 2024 Parijs. Er naast ben ik ook freelancer en geef personal trainings. Achter mij staat een team van physios, trainers, mental coaches en voedingsdeskundigen, en zit in een circel van kennis rond alle aspecten van sport. Wil je jou prestaties naar de next level brengen, of spiermassa bouwen? Ik sta klaar!
Personal trainer in Deurne (2100) - Adina
Adina
Deurne
Nieuw
Ik ben geen leraar maar ik moest altijd voor kinderen sportlesjes geven ik zelf vind het ook superleuk om de kids te zien lachen en dat ze mijn oefeningen ook leuk vinden.
Personal trainer in Antwerpen (2060) - Fantina
Fantina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
Het doel met mijn Pilates lessen is om jou te helpen zelfzekerder, sterker en energieker te worden! Mijn focus ligt op het plezier van beweging. In privélessen gaan we op zoek naar jouw noden en doelen en maak ik lessen op jouw maat.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Personal trainer Merksem: geëvalueerd met 5.0 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen

coach Merksem, personal training Merksem, bodybuilding coach Merksem, fitness coach Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie personal trainer in Merksem

Begeleiding - Fitness les - Snelheid 100m
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden